Home / Internațional / BREAKING! Preot voluntar mort după vaccinul ModeRNA (MRNA)

BREAKING! Preot voluntar mort după vaccinul ModeRNA (MRNA)

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 6, 2020

 

Preot voluntar mort în urma vaccinării cu serul experimental inventat de Moderna.

Dar nu vă faceți griji, vaccinul este sigur, garantat 100% de producători.

Sursa: BBC

 

Desigur, despre cauza morții “nu se știe”, să spunem că preotul a murit din cauza unui vaccin experimental ar fi o teorie a conspirației.

 Lifesitenews:

PHILADELPHIA, Pennsylvania, 2 decembrie 2020 (LifeSiteNews) – Un preot greco-catolic ucrainean, John Fields,  care anterior a fost voluntar la testarea vaccinului COVID-19 al Modernei, a murit brusc în casa sa. Încă nu este clar dacă moartea vârstei de 70 de ani este legată de vaccin.

Recent, Fields a participat la studiile vaccinului Moderna COVID-19, după ce a primit un e-mail de la Universitatea din Pennsylvania la sfârșitul lunii august, întrebându-i dacă dorește să „participe la a treia și ultima fază” a studiului vaccinului.

Siguranța vaccinului modern și preocupările etice

Producătorul de vaccinuri Moderna a promovat siguranța și eficacitatea vaccinului, dar organizația pro-viață Children of God for Life  (Copiii lui Dumnezeu pentru Viață) a raportat în luna mai că a existat o rată de20% a afecțiunilor severe” în rândul celor care au primit o doză mare de vaccin, în încercările timpurii. Participanții la studiul vaccinului din acea etapă au fost, de asemenea, foarte selectivi, deoarece Moderna „a permis doar voluntari excepțional de sănătoși să participe la studiu”.

*

Dumnezeu te ajută, dar nu-ți bagă în traistă. Având liber arbitru, tu poți să-ți iei viața indiferent de cât de mult vrea Dumnezeu să te ajute. A te oferi voluntar pentru acest experiment drăcesc este echivalent cu o sinucidere, cel puțin sufletească, în unele cazuri și fizică.

Iisus ne spune să fim înțelepți ca șerpii. O decizie înțeleaptă ar fi  evitarea vaccinului sinucigaș.

Proteina Spike și ARNm utilizate în vaccinul Moderna „au fost construite pe o tehnologie care a utilizat pe scară largă celulele fetale avortate, făcând vaccinul absolut imoral de la început până la sfârșit”.

Copiii lui Dumnezeu pentru Viață au raportat deja despre natura neetică a vaccinului Moderna în martie.

Anumiți membri ai clerului au vorbit, de asemenea, cu privire la natura morală a unui astfel de vaccin și dacă un catolic ar putea să-l folosească. Pr. Robert Altier, preot în Arhiepiscopia Catolică Saint Paul și Minneapolis, a susținut recent o omilie în care, printre alte probleme, a numit vaccinul Moderna pe nume.

El a descris vaccinul Moderna ca fiind „atroce”, deoarece „este conceput pentru a schimba ARN-ul din corpul tău, astfel încât fiecare celulă din corpul tău să fie apoi schimbată pentru a putea combate coronavirusul. Nu mai este sistemul tău imunitar – chiar celulele din corpul tău vor fi schimbate. Aici este răul.

În acest context merită revizitate cuvintele d-lui doctor Gabian Rahmanian, care vorbește despre acest vaccin ce urmărește modificarea genetică a omului.

3 comments

 1. https://twitter.com/YorkieWR/status/1335380367600128001/photo/1

  NU va dati datele genetice serverului mondial care le va folosi pentru inteligenta artificiala si pentru a va manipula.
  Aveti dreptul sa interziceti preluarea si prelucrarea datelor in modul digital, trebuie sa va garanteze accesul la stergerea datelor si sa va spuna la ce companii face DSP ul backup , cui transmite mai departe datele dvs…personale de pe server, sa va garanteze protectia fata de orice tranzactie cu datele. nu au voie sa le dea nimanui, aveti legea gdpr de partea dvs.
  teste pcr sunt o cacealma, recunoscuta chiar de oms in 2003, la vremea aia, sars-1. nu au cum sa depisteze nicun virus daramite sars-cov-2 de la care nu au secventa genetica, totul e o balmajeaja exagerata pana la isterie,,,ca sa aiba pretext sa va vaccineze si sa va bage incatalogul digital al sclavilor cu AI. . IN romania se impun 40 de cicluri, total aberant, la fel ca in sua, aproape toate dau pozitiv la asa amplificare nimeni nu mai este gasit sanatos in celule ca nu suntem perfecti, de la 18 ani intervine moartea biologica,,,imposibil sa nu avem celule moarte.
  Nu va lasati editati geneticde vaccin ca porcul frantuzesc sau rosia olandeza.
  Cei care sunteti teribilisti macar asteptati pana la sfarsit, tineretul daca se vaccineaza adio urmasi.
  vi se anihileaza proteina syncytin-1 necesara la procreere.
  sau poate doriti ca la batranete sa traiti cu un robot in loc de copii si nepoti…daca o sa ne mai dea aprobare guvernul…
  laboratoarele sunt obligate sa raporteze cate cicluri are foecare test, informatiile sunt incarcate in creierl central si de acolo se manipuleaza nr de cicluri minime obligatorii ca sa iasa cate cazuri vor , functie de numarul de teste.
  exemplu.

  https://twitter.com/jhaskinscabrera/status/1335003879952539648/photo/1

 2. despre vaccin nu stie nimeni nimic (sau se fac) dar se aproba chiar daca faci avort spontan sau ramai steril
  cazul marea britanie
  https://ufile.io/wnvkkg9c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *