Home / Știrea zilei / Astăzi sunt alegeri! Trăiască Democrația!

Astăzi sunt alegeri! Trăiască Democrația!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 6, 2020

A venit momentul acela rar, care vine din patru în patru ani, în care cică ne exercităm puterea prin vot.

Tu doar trebuie să mergi la vota-re, vota-re…

Televizor-hipnotizor, magie, vota-re, vota-re…

Doar la vota-re, căci noi îți luăm și noi îți dăm, vota-re…

Vota-re, Vota-re, para-le, noi îți luăm, noi îți dăm, speran-țe…

Să votăm, votăm, votăm, votăm ca oile ce behăie pe câmpii bătuți de călăii-ciobani politicieni, să-i aplaudăm pentru resturile ce ni le aruncă, a furat, a furat, da’ măcar a și făcut ceva.

Trăiască Democrația! Nu mai are mult și moare!

 

Check Also

DICȚIONARUL COINCIDENȚELOR – Cine sunt iudeii care ne-au influențat țara în istoria recentă

Sterie Ciumetti | Un amplu dicționar al numelor jidanilor din România și rolul lor în subminarea națională.

4 comments

 1. Consider ca trebuie initiata imediat o miscare sociala care sa conduca la un referendum pentru schimbarea sistemului de vot. Si nu numai in Romania, ci in intreaga lume!
  Trecerea la sistemul de vot la vedere! Votul secret a produs numai frauda si, la fel de grav, a creat alegatorul iresponsabil pe de o parte si candidatul indolent sau marsav pe de alta parte.
  “Votez conform constiintei mele”, ce tampenie! Votul tau nu conteaza doar pentru tine, ca si atunci cand decizi dacă te apuci de fumat (și nici atunci..)! Votul tau conteaza pentru o tara intreaga și, trebuie sa-ti asumi si ignoranta si ticalosia daca ai votat un tradator, corupt sau caldicel!
  Iar candidatul va putea fi tras de maneca cu dovada ca l-ai votat! Domnul senator sau deputat, v-am votat, poftim dovada, verticalizati jocul! Ca sa folosesc o expresie din fotbal.
  Acum normal, senatorul sau deputatul asculta ordinele statului paralel, ale serviciilor, ocultei sau cine mama dracului l-a pus acolo! Chiar daca vine cu argumentul: Eu am fost votat pe bune, deci urmaresc doar interesele votantilor, sistemul contraataca imediat: Puteai sa ai si 90%, daca nu doream noi, nu ieseai!

  Deci ce ar putea aduce benefic votul la vedere:

  1. Imposibilitatea fraudei. Toate voturile trebuie sa fie afisate pe portalul BEC, oricine poate sa verifice daca votul lui a fost validat, sau sa verifice faptul ca nu a votat (!!!) daca a stat acasa, sa verifice daca bunicul mort din anul 2010 a votat sau nu si bineinteles sa verifice daca votul a fost inregistrat corect, pentru cel caruia i s-a acordat! De asemenea să facă suma pe coloane pentru a verifica totalul celor care au votat pentru X sa y sau Z și sa verifice dacă corespund cu datele oficiale..
  Nu mai merge nici cu cei 4 milioane de votanti fictivi, care nu exista in realitate, nici cu schimbarea sacilor, nici cu votul prin corespondenta, nici cu softul STS care muta voturi de pe o coloana pe alta, nici cu buletinele de vot din diaspora stampilate pe genunchi de personalul SIE chiar si dupa închiderea urnelor in Romania, nici cu judecatori corupti pusi sa valideze frauda.

  2. Cum am mai spus, daca vine copilul tau si-ti reproseaza de ce l-ai votat pe X care ne-a tradat, meriti sa-ti crape obrazul de rusine! La votul secret, poti sa minti cum iti convine! Nu poate sa te verifice nimeni.

  3. Omul politic nu va avea incotro si trebuie sa se supuna vointei alegatorilor. Cu votul la vedere se poate da o lege a retragerii increderii acordate …Prin care cei care au votat candidatul X isi retrag votul peste un an sau la jumatatea mandatului, daca politicianul nu presteaza in interesul alegatorilor!

  4. Procuratura poate sa dovedeasca mai usor cumpararea de voturi pe ulei, zahar, tricouri sau alte metode primitive care se practicau inainte de controlul cvasitotal prin sistemului informatic.

  Ce ar putea aduce negativ votul la vedere:

  1. Posibilitatea de a fi amenintat, santajat cumparat de catre gasti mafiote care doresc sa-si impuna oamenii lor. In primul rand trebuie sa apara niste legi pentru protectia alegatorilor, prin care politia, serviciile sa se mobilizeze, sa identifice si sa aresteze mafiotii. Iar aceasta lege ar trebui sa fie chiar prima pe care parlamentarii responsabilizati prin votul la vedere sa o emita!

  Calea legala este un referendum care ar putea sa cada prin tertipurile cunoscute ale puterii, baremul de prezenta de 30% dintr-o populatie umflata cu 4-5 milioane, boicotul mass-mediei, ordine de la institutii și multinationale pentru neprezentare, etc, etc
  Deci mai întâi ar trebui pornite acțiuni hotarate pentru declararea reala a numarului de alegatori și pentru eliminarea baremului de prezenta, care atât timp cât nu exista la alegerile parlamentare, nu trebuie sa existe nici la referendum!

  Daca gresesc vreau sa fiu contrazis..

 2. HAHAHAAAA!

  BRAVO !

  Excelente caricaturi !

 3. Jean Moscopol este penibil acuzindu-i pe stalinisti (comunisti nu au existat niciodata, doar acum globalismul incearca sa-i impuna) de ceea ce liberalii, taranistii si social-democratii interbelici foloseau ca strategie electorala uzuala.
  O dovada in plus ca in 1989 n-a fost nicio revolutie, ci doar o regresie in timp cu 49 de ani in urma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *