Home / Actualitate / George Simion anunță că parlamentarii AUR vor jura pe Biblie, sugerează marxiștilor din USR să jure pe Das Kapital

George Simion anunță că parlamentarii AUR vor jura pe Biblie, sugerează marxiștilor din USR să jure pe Das Kapital

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 9, 2020

Twitter-ul lui George Simion este FIERBINTE după ultimele comentarii făcute de liderul partidului:

Am urmărit fragmente din emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, unde am remarcat câteva lucruri.

 • Adrian Ursu încerca să-i facă pe români să-și piardă încrederea în AUR prin tot felul de acuzații la adresa lui George Simion. L-a întrebat ce părere are despre Antonescu și Codreanu, la care George a răspuns bine, personaj istoric, cu bune, cu rele.
 • George Simion a fost nevoit să spună că nu este antieuropean, cel puțin declarativ momentan nu susține Roexit, dar poate joacă șah în 5 dimensiuni?
 • Felul în care George Simion a răspuns la întrebări, relaxat, ascuțit, glumeț, emana energie înaltă, se poate compara cu energia în jurul lui Trump în 2016.
 • Nu și-a cerut scuze, nu și-a renegat trecutul de ultras, nu s-a justificat. Odată ales de popor, nu are de ce să se justifice. Legitimitatea lui și ideile pe care le propagă sunt acoperite de votul popular.

Până acuma, cu toate tunurile puse pe AUR și Simion, se descurcă bine sub presiune. Să vedem cum se descurcă în următoarele zile și săptămâni.

Agenții de influență cosmopoliți au început să se lamenteze și să se sperie de valul naționalist aflat în continuă creștere.

Este o avalanșă.

Da, Luciane, va fi obligatoriu să-ți faci cruce, iar toți gayii și minoritățile urmează să fie băgate în lagăre de muncă. Mai bine plecați din țară până nu se dau legile rasiale pe care le pregătește AUR.

Prea mult am stat la cheremul străinilor, e timpul să ne ridicăm prin muncă. Prin munca delincvenților, a țiganilor și a tuturor indezirabililor care altfel ar fi o povară pentru societate.

Aviz vouă liberalo-useristo-poponarilor, vremea voastră a trecut.

România a intrat în epoca de AUR.

 

10 comments

 1. As dori sa las un comentariu aici, copiat de la o alta stire de pe site care a fost postat ieri (cred).

  Pop scrie:
  “Parerea mea este ca ar fi fost mult mai credibil daca ar fi avut pe altcineva in locul acelui individ la conducere. Si mult mai bine pentru noi. Nu doar ca imagine.

  Iarasi, un partid cu astfel de membri : https://i.redd.it/1rzrgq4qtr361.png
  Nu il pot numi eu Romanesc, darmite nationalist Romanesc.
  (Postarea e de pe reddit, da, dar e verificabila)

  “Nicușor Dan susţine declaraţii de presă după întâlnirea cu George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012”
  https://inquamphotos.com/photos/bucuresti-unionisti-usr-53799

  George Simion apare insotit de o varietate de personaje dubioase pe la diferite conferinte. E de ajuns o cautare pe Google, nu trebuie sa fii agent ca sa verifici lucrurile astea.”

  Da de gandit, nu?

  • Nu.
   E de bine cand dusmanii romanilor te ataca.
   Aia care crezi ca “dadeau” mai bine nu sint in stare sa sune 10 oameni sa-i asculte vorbind, …
   Ai vreo sugestie de astfele de personaje presupus inlocuitoare “de succes”?

 2. Chiar daca n-ar face mare lucru tot trebuia sa existe o contrapondere la USR.

 3. in cel mai rau caz AUR e mai bun decat nimic. e suspecta criza de nervi a mass media, deci e de bine;
  inseamna ca e un partid necontrolat de soros, la care nici nu se gandeau poponarii eruditi ca are sanse la parlamanet- casa de amanet a Romaniei.
  cum sa faci crize de nervi pt un partid care nici nu a apucat sa dea vre-o lege si nu faci la celelalte partide ale sistemului genocidar?
  sa nu auda stapanii expresia romani liberi” ca fac atac de panica, parca ai spune negru unui negru…
  sunt convins ca aur nu va vrea sa intre la guvernare, ar fi sinucidere acum cand sabotajul globaiist e abia la inceput, deci cine se teme de aur, are timp suficient sa fuga din tara.

 4. Da, Ursu a tot încercat să bage bățul prin gard, Simion a prestat OK, civilizat, calm!
  Să nu uităm că toate posturile TV au primit morman de bani de la guvern tocmai să le închidă gurile alea hulpave!
  Despre AUR, sa-i vedem în Parlament peste un an cât de verticali și necorupți vor rămâne, din tot sufletul îmi doresc să reprezinte ALTCEVA în politică românească!

 5. Aud ca Basescu cu partidul lui a fost bagat pe sestache in Parlament! Adevarat? Cica s-ar fi gasit niste pungi cu voturi? Unde, pe strada? Pate le adus Zucalarul din SUA. O mai fi ramas de la Bidon Turtit.

 6. pe USR ii pui sa jure pe talmud

 7. Este cineva care-si aminteste de ceva inteligent din partea lui L Mîndruță?.

 8. George Simion,
  Fii tare ! Scoate sabia Cuvantului si taie capetele numeroase ale hidrei, precum Arhanghelul Mihail si a lui ceata ! Fii intelept ca serpii si nu raspunde provocarilor talmudistilor satanisti din Romania si oriunde ! Cand te ispitesc despre castane fierbinti, raspunde-le monosilabic si cu zambetul pe buze si Nec Plus Ultra, oricat ar insista.
  Nu-ti dezvalui planurile tale-ale voastre- inaintea lor, ca sa nu le dai portite de atac. Urmeaza-ti calea si da tarie vorbelor tale cu faptele care sa arate ce crezi si vrei sa faci. Lasa-i pe dusmani sa constate ideiile tale dupa fapte. Tine-i din surprize – in surprize, caci numai asa poti izbandi.
  Aliaza-te cu Hristos si nimeni si nimic nu te va putea infrange.
  Pregateste-te sa imbraci camasa mortii-de va vrea Domnul, caci toti cei care au slujit cu adevarat Neamul si Biserica, au facut-o, inaintea ta.Multi ti se vor alatura, caci Romania va da cei mai multi mucenici pentru Hristos in Minunata Lume Noua care ne-o pregatesc progeniturile satanei. In fond, „cu o moarte toti suntem datori, dar nu e totuna leu sa mori, ori câne-nlănțuit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *