Home / Actualitate / DERAPAJE RASISTE LA ANTENA 3! Adrian Ursu a spus cuvîntul “NIGGER” în direct la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea

DERAPAJE RASISTE LA ANTENA 3! Adrian Ursu a spus cuvîntul “NIGGER” în direct la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Decembrie 9, 2020

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns, ar fi multe de comentat despre alegeri dar sunt prea traumatizat ca să-mi pot așterne coerent gândurile în scris.

În schimb vom vorbi despre o altă atrocitate, excesele rasiste ale Antenei 3 în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea, unde s-a folosit cuvîntul “NIGGER” cu R pronunțat.

Iată dovada:

Așa ceva este innacceptabil și profund jignitor pentru toți cetățenii de culoare.  Ca un post de anvergura Antenei 3 să folosească remarci de acest gen înseamnă că ne-am întors în vremurile KKK în care cetațenii afro-americani erau linșați pe cruci arzânde.

Derapajul Antenei 3 reprezintă o gravă încălcare a drepturilor omului, o discriminare și o persecuție covârșitoare ce alimentează rasismul instituționalizat.

Eu am prieteni “negri” și mă simt ofensat.

Rușine, Adrian “Goebbels” Ursu!

Rușine, Mircea “Himmler” Badea!

Rușine, Mihai “Hess” Gâdea!

18 comments

 1. Hai sà fim seriosi!Fiecare la locul lui.Dacà am fii toti sfinti,am fii ìn Eden,nu pe Pàmìnt.Fiecare are locul lui ìn evolutie,”senza lode,senza infamia”.A fii constient de pozitia ta pe scara evolutiei,e o probà de inteligentà.Important e sà nu crezi cà ai vre-un drept de a elimina pe cei care au ràmas ìnapoi(sau ìnnapoiati).”Iubeste pe oricare,om sau animal,iAR dacà nu ìl poti iubi,lasà-l sà meargà pe drumul lui!”

  • Scara evolutiei?
   Pe-aici nu cred ca ne intalnim cu nepotii maimutei.
   Iubirea este legata de constiinta, ceea ce nu intalnesti decat la om; iubirea aplicata ne-oamenilor, animalelor se numeste zoo-latrie.
   … ai vorbit cu vreo jivina, vreun pradator – tigru, urs, … si i-ai spus cat de mult il/o iubesti?
   Ti-a cerut voie sa-l “lasi sa mearga in drumul lui” ca sa ne trantesti asemenea gogomanie?

   Chiar asa, hai sa fim seriosi!
   Da’ mai intai sa ne trezim din betia lozincilor si mantrelor.

 2. “linșați pe cruci arzande” maestre, this is gold 😂😂

 3. Spuneti le prietenilor negri ca in limba romana nu avem cum sa le spunem altfel, mai ales ca suntem crestini si avem datoria sa vorbim simplu si adevarat. Daca dta esti intrebat cine dintre un negru si un alb e mai negru cum raspunzi? Ca sunt anumite nuante si nu putem sti adevarul?

  • Dap, dar daca unu negru la piele se adreseaza unuia alb la piele, zicandu-i : Albule ! oare cum va fi considerat de catre CNCD ? !

   • @Knock Populatia d e culoare americana le spune albilor { cand discuta intre ei fireste } : ALBITURI insa…nu-i vorba despre pastarnac sau dovlecei ci despre izmene . Dar daca careva le spune lor , niggar’s …porneste instantaneu revolta BLM ! CNCD-ul…da-l dracului caci , la cate nefacute au facut maghiarii din HAR-COV sau clanurile tziganesti , mai bine erau desfiintati : nu-si scot nici banii pe aerul pe care-l respira !

  • @coltescu Daca esti cu adevarat Coltescu…BRAVO DOMNULE !!!

 4. Cel care a borât această vomă de articol ar trebui bătut cu pietre în Piața Mare pt. ipocrizie și încercare de manipulare!
  Ursu doar incerca să explice diferența dintre un cuvânt normal-negru- și o adresare rasistă-nigger-.
  Hei, redacția saitului care se crede strămoșească și patriotică și suverană, putem să nu mai publicăm aberațiile și aiurelile gen “black lives metter” ale tuturor imbecililor care vor să transmită ideea că românii sunt rasiști??

  • În primul rând, rasist e un termen inventat după 1945 și care e folosit complet aiurea, dar mulți se lasă intimidați. În al doilea rând dacă din conținut nu era clar că e parodie, numele absolut cusut cu ață albă de “Shekelsteinberg” și Incorect Politic cu “In” tăiat ar fi trebuit să te lămurească. Dar na, tu ești argumentul viu contra ideii că oamenii sunt egali. Nici măcar nu e primul articol de felul ăsta publicat aici.

  • Hei, critica da’ nu arunca cu pietre!
   Autorul are un stil provocator plin de re-definiri sarcastice si uneori, derutante.
   Da’ zice bine!
   Chiar admirativ, dar … “corect politic”.
   Incearca o bere inainte de a-l aborda si ai sa incepi sa vezi altfel textele/articolele sale.

 5. Propun ca NEGRU sa fie scos din codul culorilor si , la exprimarea sa sa fie inlocuit cu…VERDE ! Este fezbila aceasta propunere ? Pai daca ala era negru..ce dracu vroia : sa-i zica Coltescu ca-i…verde ??? Daca-i zici magarului cal , nu tot magar ramane ??? Stie cineva de cate ori , atunci cand vreo echipa d e fotbal , de hochei , volei sau handbal , au jucat in FRANTA , ITALIA , GERMANIA , TURCIA , BELGIA , OLANDA sau…alta tara ” civilizata ” si polliticaly corecta { adica … ” non rasista ” } ,stie cineva de cate ori au fost huiduiti si s-a folosit din tribune apelativul TIGANI la dres a lor si…parca nu s -a mai ofuscat nimeni atunci ? De cate ori IMNUL ROMANIEI a fost SI ESTE INCA huiduit in UNGARIA si…NIMENI DINTRE POLITICIENII ROMANIEI PLUS “ZIARISTII ” EI , NU SCOATE O SHOAPTA PE CHESTIA ASTA ?! Despre termenul folosit in urma cu …doar vreo cativa ani de catre tipii de la Charlie Hebbdo la adresa Simonei Halep , NIMENI n-a comentat si mai ales NIMENI , nu si-a cerut scuze asa cum au facut incepand de zilele trecute ” intelectualii politici ” OFICIALITATILE din Romania catre TOATA LUMEA . Oare aceasta nu-nseamna cumva o dubla masura lasand la o parte faptul ca-n ochii romanilor insemneaza doar SLUGARNICIE ! ?

 6. Bai fraierilor, nu vedeti cine semneaza fracatura asta ?
  Un oarecare jidan Sterian David Bruckman Shekelsteinberg.
  Ce usor mergeti dupa fenta !
  Pe cei care se simt jigniti cind li se spune cine sint (negri, jidani, tigani, unguri, bulangii, lesbiene, etc.), in loc sa fie mindri cu etnia, culoarea, minoritatea careia apartin ii trimit in locuinta lor prenatala !

  • Unde ai mai auzit de nume Sheckelsteinberg?
   Si daca ar fi jidan nu ar fi o problema fiindca ne intereseaza textul si mai mult: mesajul.
   …. trateaza fantezist subiectul prezentand facatura altora ca ceva “corect” – te-a surprins, nu ai inteles si te-ai suparat degeaba. Cum faceam si eu la inceput.

 7. Fratilor voi chiar sunteti pe langa. Articolul este scris la misto, dovada numele autorului.

 8. Nigger Nigga Nigga nigga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *