Home / Educativ / Au voie maximum șase beri pe zi – Prohibiția alcoolului ca măsură anti-covid 19 în Noua Zeelandă

Au voie maximum șase beri pe zi – Prohibiția alcoolului ca măsură anti-covid 19 în Noua Zeelandă

Incorect Politic
Septembrie 11, 2021

Au voie maximum șase beri pe zi - Prohibiția alcoolului ca măsură anti-covid 19 în Noua Zeelandă

via Trenduri:

Cu vreo câteva zile în urmă vă spuneam să vă uitați cu atenție spre Australia. Aș adăuga acum că și Noua Zeelandă e un exemplu la fel de grăitor. Mulți ar spune că abuzurile care se petrec pe acolo sunt justificate de ADN-ul fondatorilor: pușcăriași aduși să-și ispășească pedepsele la capătul lumii. Însă e ceva mai mult de atât. Uitându-vă la Australia trebuie să înțelegeți ce urmează să se petreacă peste tot în lume.

Una dintre ultimele măsuri de acolo a fost … limitarea alcoolului în clădirile carantinate. Pentru a o evita, câțiva mai șmecheri au utilizat serviciile de livrare, astfel încât să nu te mai controleze milițianul la ieșirea din supermarket. Știu că deja vă uitați strâmb. Alcoolul a fost limitat din cauză că autoritățile au dat vina pe starea de ebrietate pentru ieșirile dramatice în stradă ale oamenilor. Și uite-așa, dacă-ți iei mai mult alcool de la magazin, te trezești că ți-l confiscă milițianul. Bucuria celor care descoperiseră delivery-ul a fost de scurtă durată. Milițienii australieni au ajuns să-i percheziționeze pe cei care livrează înainte ca aceștia să intre într-un bloc de locuințe. Și dacă găsesc prea mult alcool(peste șase sticle de bere) să-l confiște. Frumos, nu?

Interdicțiile frizează ridicolul. Pentru aberația numită „COVID zero” n-ai voie să mergi în vizită nici măcar la rude(vecinii sunt încurajați să toarne!). Însă n-ai voie nici să stai pe balcon, pe terasă sau la geam. Nu! Trebuie să stai ca șobolanul și, eventual, să urmărești programele de propagandă de la TV. „Rezervațiile” pentru bolnavii de COVID, un fel de leprozerii moderne sau – de ce nu? – lagăre de concentrare  – sunt considerate prioritare. Iar politicienii sunt toți la unison deoarece așa e corect. E o nebunie care face ca toată teroarea declanșată anul trecut în Wuhan să pară un fel de „Arici Pogonici”.

Poate vă gândiți că Australia e la capătul lumii și că acolo mai degrabă se aplică „legile asiatice”. Nu-i așa! Mafia globală lucrează, iar ieri tocmai ce-a ieșit din bârlog prin vocea ramolitului mondial Joe Biden. N-ați auzit? Să vă dau o mostră din modul în care imbecilul a justificat introducerea vaccinării obligatorii pe teritoriul SUA: „What more is there to wait? What more to do you need to see? We’ve been patient, but our patience is wearing thin and your refusal has cost all of us.

Iată rațiunile care-au făcut ca vaccinul să devină obligatoriu. Tăvălugul în care intră SUA era de așteptat. Mulți își pun speranța în guvernatorii care ar acționa în instanță administrația. Eu zic să nu vă bazați pe asta: e doar „culoarea” care se dă pentru a sugera un „parcurs democratic” al pachetului de măsuri. Și aici e doar începutul. Eu unul sunt ferm convins că SUA nu mai poate fi scăpată de marxism și că teroarea instaurată de ei în Rusia va face „pasul înapoi” spre țara de origine. Sunt ferm convins că ceea ce-am văzut în Rusia bolșevică e nimic față de ceea ce-o să vedem în America. Știu, acum totul pare „sub control”. Doar că nici nu vă imaginați ce repede se va pierde controlul și cât de adânc se va intra. Nebunia ideologiei demente a secolului XX abia așteaptă să se reverse peste SUA, „pohta ce-au pohtit” toți marxiștii. Sau, dacă e s-o luăm după teorie, putem spune că transformarea SUA în națiune comunistă e îndeplinirea „intuiției” lui Marx: „Comunismul va apărea în cea mai dezvoltată ţară capitalistă a lumii, în mod paşnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în transnaţionalele care depăşesc statul, statul devenind un duşman.

Revenind la discursul halucinant al lui Biden, iată că putem înțelege de ce moșul aflat într-o stare accentuată de demență senilă a fost preferat de către elitele din umbră: nimeni altcineva n-ar fi putut fi atât de servil. Practic ăstuia poți să-i pui orice în gură. Citește ca un bou și execută întocmai. Iar vaccinarea obligatorie în SUA e necesară deoarece țările satelit – precum noi! – vor prelua modelul fără întârziere.

Mai țineți minte că Plăvanul a declarat că el nu este pentru vaccinarea obligatorie? Am o veste proastă: și ramolitul de la Casa Albă declarase același lucru. Ghinion!

CITEȘTE ȘI Vaxy Joe Gives Kook Vaxer Speech Announcing Brutal New Abuses of Power

8 comments

 1. in “starea de urgenta”, in “carantinare peste noapte” idiotzii se piteau la ei in hogeac
  in loc sa patruleze pe strazi
  ca bombardierele nucleare rusesti langa mare britanie
  -trebuia sa fie un comportament SPONTAN nu instigat de noi prin BigTech
  (nu mai vorbeste om cu persoana,s-au bolanzit cu totii online).
  marshuri,mitinguri,demonstratzii-socializare cu politzaiu,cu jandarmu,
  talpi batute cur frecat in rest.
  (aviz amatorilor: usile de intrare de la C.C exista si azi: au 300 de kile fiecare,
  cine crede ca “revolutzionarii au spart ushile” e rugat sa se uite la ccn,nashutv,
  la pisicutze si catzelusi pe net).

 2. Dar de ce-ar fi ăsta musai un lucru rău? Concret, nu că “drepturi”.
  Mă-ndoiesc că a 7a bere pe zi le-ar deschide brusc oamenilor ochii și elitele vor să evite asta. Doar se îmbată ca porcii, tulbură liniștea publică, eventual ascultă muzică tare, se bat între ei și-și deranjează vecinii, iar apoi probabil tot poliția și ambulanța trebuie să intervină. Mai bine i-ar lăsa să bea și i-ar împușca apoi dacă fac scandal? La noi poate asta ar rezolva multe.

  Și dacă vorbim de revolte, nu mai bine se organizează și acționează lumea trează? Ca să nu mai zic că ajungi mai repede să te saturi când nu ești tranchilizat, fie de băutură, droguri sau pornografie, și te poți minți că nu-i așa rău și mai merge.

  • “Ce nu se intelege e ca sunt in stare sa-ti spuna mai apoi cat ai voie sa mananci, cata apa sa bei, cat sa dormi etc. Astia vor sa ne calce orice urma de libertate in picioare. Pana la urma e treaba fiecaruia cati litri de bere baga in el. Tulburarea ordinii publice e una de cand este lege pt. asa ceva, iar lipsirea de libertate e alta.
   Problema este ca se urmareste incalcarea libertatii fiecaruia in moduri cat mai brutale si aberante cu putinta.”
   Ți-a răspuns cineva mai jos. Tu probabil nici măcar n-ai citit articolul sau nu l-ai înțeles. Tocmai că lumea a ieșit în stradă să protesteze, iar politicienii sușțin că vezi doamne protestatarii au ieșit ffiindcă erau beți, nu fiindcă ar fi avut un motiv valabil.

 3. 6 beri “mici” fac vreo 2 litri. (6 x 335 ml = 2.010 ml = 2,01 litri)
  … Da’ apa nu le trebuie? Asta unde o mai “baga”?

  Limitarea este deranjanta; sigur ca majoritatea nu bea atat fiindca e mai scump decat in Romania, se simte altfel “la buzunar”.

 4. Ce nu se intelege e ca sunt in stare sa-ti spuna mai apoi cat ai voie sa mananci, cata apa sa bei, cat sa dormi etc. Astia vor sa ne calce orice urma de libertate in picioare. Pana la urma e treaba fiecaruia cati litri de bere baga in el. Tulburarea ordinii publice e una de cand este lege pt. asa ceva, iar lipsirea de libertate e alta.
  Problema este ca se urmareste incalcarea libertatii fiecaruia in moduri cat mai brutale si aberante cu putinta.

 5. La chinezi se interzice deja gamingul mai mult de cateva ore pe saptamana. Nu cred ca se vrea binele neaparat prin masuri de genul asta. E vorba de puterea statului si elitelor de face ce vrea cu tine. Vor sa ajunga sa influenteze si sa comande liberul arbitru al fiecaruia. E un razboi fizic si spiritual total contra fiintei umane.

  • Nu compara ce se întâmplă în China cu ce se întâmplă la noi. China a interzis și fancluburile pentru fufele numite pompos cântărețe și propaganda feministă și LGBT. În plus, dependența de jocuri e ceva real. În loc să faci ceva productiv cu timpul tău, stai și te joci luni, poate chiar ani din viață dacă faci socoteala. Da, dacă ai noroc extraordinar, poate devii profesionist, sau poate convingi pe câte unii să te finanțeze pe Patreon ca să te joci în locul lor și ei să se uite la înregistrările tale, dar în ansamblu, e o mare pierdere de timp și de potențial.

 6. Foarte bun articolul!

  Si da, Australia (sau Noua Zeelanda sau Filipine), este/sunt “modelul” (ciuma) care se va extinde la nivel mondial, PESTE TOT!!! (Sa vedem ce o sa faca “barbațelu’ romanaș care nu poate sta nicio vara fara litoral).
  Cel putin asta le e planul, Australia este si sub experiment, ca sa stie cabalii la ce sa se astepte pe mai departe. Australia e colonia lor de infractori, “natie” a nimanui, aparuta din neant, peste noapte.., tocmai “buna” ca si carne de tun.

  Deocamdata asteptam ca pulimea sa isi ia “booster shot”-ul, dar mai ales sa asteptam efectele asupra plozilor lor, proaspat intepati. Cand copiii lor vor pati ceea ce pateste astazi pulimea cu “reactiile adverse” (NU, NU sunt reactii adverse, sunt REZULTATUL SINUCIDERII PE SEMNATURA), PULIMEA vaxata (ce poarta BOTNITA – simbolul prostiei absolute – pana la frunte, pe strada, in propria lor masina si in parcuri de buna voie si nesiliti de nimeni), care ne trage dupa ea in mocirla retardului mintal, PULIME CARE VA FI DUSMANUL NOSTRU CEL DINTAI, ramane sa asteptam frecandu-ne pe maini, sa apara urland pe strada cu copilul proaspat vaxat in brate, urland sus si tare, ca-i moare…. Si poate atunci se vor mai trezi… Ei si ceilalti ca ei… POATE. Desi, nu cred, prostia omeneasca se pare ca nu are limite. Prostia omeneasca va fi motivul pentru care vom face loc unei noi civilizatii. Suntem prea prosti pentru PLANeta Pamant. In schimb, ne-am cocotat in varful lantului trofic! Poate lantul prostiei, acolo, da!
  Prin urmare, cu scuzele de rigoare pentru declamatia aceasta alambicata, dar daca spun omul este prost este deja PLEONASM!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *