Home / Chestiunea Jidănească / “ATACURILE 911” DE LA NEW YORK 2001

“ATACURILE 911” DE LA NEW YORK 2001

Valica
Incorect Politic
Iunie 13, 2024

"ATACURILE 911" NEW YORK 2001

 

“ATACURILE 911” NEW YORK 2001

Referitor la “atacurile 911”, aș vrea să va spun povestea adevărată pe care nu ați mai auzit-o până acum.

911 este numărul de urgență în SUA și Canada, cum este la noi 112. Atacurile au fost în luna septembrie, ziua 11. Așa scriu ei dată: 2001.9.11, nu ca în Europa 11.09.2001. Din start pare că totul a fost programat să fie coincidență între nr. de urgență și dată atacurilor. Să zicem că asta e partea de roman american.

În 23 de ani s-au scris tone de pagini, dar numai adevăruri cel mult parțiale și în majoritate minciuni.

O să încep cu o poveste care este în strânsă legătură cu 911.

La acea epocă mă aflăm în Canada. În primăvară lui 2001, prin luna aprilie sau mai, în orașul Quebec s-a organizat o conferință numită “Le sommet des Ameriques”. Undeva într-un hotel din centrul orașului urmau să vină la dată respectivă mahării statelor din cele trei Americi, pentru discuții privitoare la Noua Ordine Mondială.

S-a făcut multă publicitate pe acest subiect, la televiziune și în ziare. Mult zgomot. Publicitate agresivă, parcă să asmută quebecosii și canadienii în general, contra SUA.

S-a construit un gard din plasă metalică, lung de câțiva km și care înconjura centrul orașului. Baza era din module din beton și înălțimea de cca 3m. Erau porți păzite de poliție ca și la lagărele naziste de reeducare prin muncă cinstită.  Se spunea că a costat cca 5 milioane de dolari, adică o sumă colosală pentru un gard. Poze în ziare și imagini la televiziuni cu avioane cargo care aduceau în Quebec limuzine ale lui Bush ca să circule de la hotel la berăria din colț, din acelea cu 8 portiere. Asta îi întărâta pe canadieni, că adică se fac niște cheltuieli, risipă de bani, plus povestea cu “Noua Ordine Mondială”.

De fapt nimeni nu înțelegea nimic în afara faptului că americanii sunt aia răi. Până aici, răii erau naziștii, cum știm și din filmele “istorice”, turnate la Hollywood, acum însă erau americanii, pentru că din cauza lor s-a făcut acel gard de 5 milioane de $.

S-a “pornit” o manifestație anti-americană în orașul Quebec și care a durat vreo 3 zile, adică și ziua și noaptea cât nunta lui Harap Alb și Fuego.

Am fost și eu acolo, gură cască, am văzut gardul, am fost printre “manifestanți”, gândind că va fi o revoluție și eu trebuia să iau parte 🙂 ca și veteran de la “rivoluția” din România ’89. Dacă la “rivoluție” m-au refuzat când am cerut un pistol mitralieră, zic poate mă revanșez în Quebec. Pe străzile pe unde s-au plimbat manifestanții, cei care aveau magazine au primit gratis de la primărie plăci din OSB și și-au acoperit vitrinele pentru a nu fi sparte. Știau ce se poate întâmpla de când cu “Noaptea de Cristal” când din greșeală naziștii au mai atins cu cotul câte o vitrină.

În fruntea manifestanților erau niște indivizi cu cagule pe cap, li se vedeau doar ochii. Aceștia ghidau manifestanțîi pe anumite trasee și ce să facă.

În aer era permanent câte un elicopter nemișcat și quebecosii îi aratu degetul în semn de “noi facem rivoluție”, vedeți voi pe dracu, adică pe noi.

Pe margiea trotuarelor erau tineri care trăgeau pe nas cu niște tubusoare, nu știam ce fac pentru că pe mine părinții nu m-au învățat așa ceva. Mult mai târziu am aflat că trăgeau pe nas cocaină. Erau jandarmi pe acolo, dar care nu le făceau nimic, probabil ca să nu-i sperie și să se spargă manifestația.

Jandarmii aruncau cu grenade lacrimogene către manifestanți, manifestanțîi le luau și le aruncau spre jandarmi. Când avansau unii, când ceilalți. Era o joacă, nici o bătaie.

Un grup condus de un mascat (cu siguranță din serviciile secrete, jandarm, ofițer etc.), s-a apropiat de o scară din lemn pe faleză. Vroiau să-i dea foc, desigur pentru spectacolul manifestației. Un cetățean care avea casă (din lemn) în apropiere, l-a rugat insistent să nu dea foc pentru că ar fi putut să se întindă și la casa lui. Probabil că agentul, deghizat în manifestant (cum au fost și securiștii printre mineri), a vorbit cu șefii, prin stația camuflată sub haină și a primit autorizația să nu incendieze scara, deși sigur era în plan. Noapte, incendiu, revoluționari, Hells Angels, EU, americanii mai să facă infarct.

Când s-a întunecat, manifestanții s-au adunat (au fost adunați) sub o autostradă suspendată pe piloni la marginea orașului, adică pe maidan ca să poată continuarevoluția. Cu pietre, băteau în marginea din tablă zincată de pe marginea șoselei. Tatam, tatam, tatam, tatam… Un haos, de ziceai că-i chiar “rivolutie”. Elicopterul bâzâia într-una, mai trebuiau împușcături (care poate la televiziune au fost, alături de urletele și grimasele prezentatorilor). Erau acolo și rulote cu sandvișuri, cu sucuri, totul gratuit, pahare de unică folosință, pubele pentru deșeuri, numai ca să stea locului manifestanții, să continue spectacolul la televiziuni. Și de plictiseală am mâncat și am băut și pepsi cola. Gratis de Pomană! Cabine de WC erau. Chiar și o rulotă sanitară, în caz de capete sparte. Nu am verificat dacă era și vreo rulotă pentru distribuit gratis prezervative. Nu exagerez, la Montreal era așa ceva în centrul vechi, din motive de protecție a faunei, prezervative plătite de contribuabili sau poate din donații de la Gigi Becali.

În tot timpul era un elicopter deasupra, probabil filma continuu ca să arate “rivolutia” la TV, pentru celelalte oi, cele telespectatoare care priveau în direct (de sub recamier, cum a fost la noi în decembrie ’89). Zi și noapte. Ce mai vuiet, ce mai larmă, moarte americanilor, rați ai dracu’ cu gardu’ vostru!

Erau și lozinci, nu mai știu ce scria, probabil Huooo SUA, vrem cocaină, li-ber-ta-teee! Vrem pâine, vrem și pământ! Vrem Labat Bleu (Echivalentul la Noroc).

Bineînțeles că la acel moment mi-am dat seama că e mascaradă, dar nu înțelegeam care era logica…

Că manifestanții erau o adunătură de drogați, indivizi care bat străzile privind undeva, adică în gol, dar care acum aveau un scop, de fapt păcăliți ca să facă un scenariu clocit de serviciile secrete americane în colaborare cu cele canadiene etc. Sigur că și-a dat cu părerea și KGB.

 

Erau prezenți și motocicliștii “HELLS ANGELS”, cei mai duri, tatuați, capete de mort, veniți în speranța că era rost de ceva bătaie ca-n filme. Da n-a fost cu bătaie decât în parapeții de la șosea.

M-am întors la Montreal, vreo 300 km, fără să înțeleg rostul mascaradei, care clar era mascaradă. Acuma, cei care au privit “rivoluția” la TV, cred că au înțeles că americanii îs aia răi, care au mâncat banii canadienilor și care clocesc pe “Noua Ordine Mondială”. De atunci canadienii i-au urât pe americani.

Și n-am înțeles nimic până la 911, adică după 11 septembrie 2001, la câteva zile. Mi-am scris memoriile în forum “România Liberă în Viitor”, eu Valica.

Când s-a petrecut prăbușirea turnurilor, cel puțin quebecosii printre care am trăit, la Montreal, au fost bucuroși că americanii au luat-o-n bot. Arabii care umpleau Montrealul și Canada (puzderie de arabi în Canada) , erau bine simpatizati, ca niște eroi care s-au pus vitejește cu americanii. Nu mai spun ce simpatizați erau afganii, cumetri cu Ben Laden. Un afgan pe care l-am cunoscut, a trecut pe trei semafoare roșii la rând, cu poliția după el. L-a oprit dar l-a iertat când i-a zis că e afgan, dovadă că și poliția quebecoasă era anti-americană. Afganul contravenient, merita o statuie la acel moment, pentru semafoare roșii, 3.

M-am bucurat și eu că amerecanii au primit ce meritau din moment ce și ei au distrus Europa. Și acum mă holbam la TV că toată lumea.

Dar mă mirăm cum au căzut turnurile exact pe verticală? Și cum vorbeau alea pe telefonul mobil cu câteva secunde înainte de impact? Da chiar aveau semnal la telefon? Și cum a coincis 911 exact cu data din calendar? Și cum a fost posibil ca să preia teroriștii, comandă a patru avioane simultan din aeroporturi diferite și sincronizați la minut?

Și deodată spune la TV că “TERORIȘTI ARABI”, au atacat “Gemenii” (adică Testiculele Amerecane), adică direct SUA. HOPA! Unde am mai auzit eu despre “teroriști arabi”? Păi în RO în dec. 1989. Păi dacă-i așa, înseamnă că scenariul “rivoluției” făcătură din RO, nu a fost clocit de KGB ci mai degrabă în laboratoarele CIA, unde s-a clocit și 911. Deci Iliescu nu e agent KGB ci mai degrabă CIA. Sau CIA & KGB.

Deci sintagma cu “teroriști arabi” a fost testată la “revoluția” din RO, ca să vadă ei cum va reacționa lumea la ideea că “teroriștii” sunt arabi. O chestie fină de mare importantă. Și pentru că a fost OK în RO, au lansat-o direct și fără să clipească din ochi, la New York.

Apoi au spus că în turnuri a fost un genocid de cca 60 de mii de capete, la fel cum și în RO, genocid tot de 60 de mii. Deci niște similitudini care dovedesc că ambele scenarii s-au clocit la CIA.

După aceea au dezumflat cifra la 3200 (cum au dezumflat-o și pe aia de la Auschwitz de la 6 mil la 1,5 mil), adică cei înscriși fictiv pe plăcile monument din marmură.

O altă similitudine între “rivoluția” din RO și turnurile atacate, a fost pe de-o parte poza cu grupul “rivoluționar” la TV, adică Iliescu (Iliecu), Mircea Dinescu și în spate Gelu Voican cu pistolul mitralieră, încadrat între Cliptoris și Metzafizica (că de-aia avea el și bărbitza, ca să se lupte cu viața), Silviu Stănculescu cu piciorul de ghips, iar pe de altă parte poză cu George Bush, supărat, grav (probabil regizorul l-a pălmuit ca să stea cuminte la aparatul de filmat) și în spatele lui copilași de multiple coloraturi, simbol al mulți-culturalismului din SUA (simbol al prăbușirii SUA în viitorul apropiat). Iliescu și Dinescu erau veniți în grabă la televiziune, dovadă că aveau pe ei poulovere, luați de la cratiță din care taman mâncau tocană. Bush, nici el mai prejos, adus în grabă la televiziune, taman când se afla la o școală și unde el juca “popa prostu” cu copiii.

Aceste două imagini similare, care au șocat pe moment, cu siguranță au fost amândoua bine clocite în laboratoarele CIA. “Rivoluția” din RO, a servit în unele puncte și ca testare pentru viitorul 911, testată reacția OILOR.

Turnurile au fost demolate de către ingineri, cu îndeplinirea tuturor măsurilor de siguranță. Felicitări pentru o reușită superbă, exact la verticală. A treia clădire de lângă turnuri, a căzut și ea de bunăvoie, dinamitată tot la interior.

Praful pe care l-ați văzut peste tot, peste mașini, pe străzi, a fost praf de extinctoare pentru a înăbuși rapid orice incendiu care s-ar fi putut întinde și să ardă barăcile din New York. Praful respectiv a fost îngrămădit cu sutele de tone în cele trei clădiri. Întrebați-va de unde atâta prafaraie dacă acele construcții erau din oțel și sticlă? Americanii sunt foarte sensibili la incendii, fiind numai barăci (placaj și carton) și zgârie nori.

Pregătirea demolării s-a făcut cel puțîn de-a lungul unui deceniu. Au lucrat echipe ultra-secrete.

Dar de ce au demolat americanii turnurile? Asta nu a spus-o nimeni.

Aceste turnuri, erau simbolul virilității americane, le-ați văzut în genericul de la toate filmele Hollywood. Supranumite “Gemenii”, quebecosii le mai ziceau “Les Couilles des Etats Unis” (Testiculele Statelor Unite).

Ați observat în imaginile de la televiziune că oamenii care căutau morți pe mormanele de darmaturi, nu aveau măști pe față cum ar fi fost firesc dacă erau cadavre. La cutremurul din ’77, cei care au participat la darmaturi, soldații, aveau măști ca astea de Covid. Au arătat câțiva cu tărgi acoperite cu cearceafuri sub care era de presupus că erau cadavre. Dar nu erau cadavre, poate niște perne etc.

În vremea Domnului Adolf Hitler (88!), s-a descoperit că azbestul este cancerigen. Se pare că inginerii americani, deștepți precum văcarii, nu au luat în seamă descoperirea naziștilor “proști” și au construit “Gemenii” cu mii de tone de azbest pentru a preveni eventualele incendii. Au căptușit toți pereții și plafoanele până sus la ultimul etaj. Au terminat turnurile prin 1970 și foarte posibil că le-au murit până la final muncitori pe capete și s-au întrebat de ce? Tot prin anii ’70 s-a interzis și în RO, utilizarea azbestului în construcții, fiind declarat cancerigen. Și de atunci e tot cancerigen.

Și când au finalizat turnurile, sau poate nici nu au fost vreodată finalizate, au ajuns la concluzia că nu au ce face cu ele, pentru că aflându-se că sunt ticsite de azbest, cine mai avea curajul să închirieze acolo spații pentru business? Când în aer pluteau particule invizibile de azbest în toate încăperile? Astfel Turnurile au fost falite de la început.

De-a lungul anilor, se obișnuia să urce cu ascensorul de la parter până sus pe terasă, aceia care își făceau cereri în căsătorie, așa cum obișnuiesc snobii să meargă pe insula Rodos în Grecia. Adică asta le aducea noroc în căsătorie și nu divortau în primii doi ani. Ascensoarele nu se opreau la etaje intermediare, unde probabil era complet pustiu și secret.

Eșecul acestor turnuri a devenit problema de guvern. Un Cernobîl în mijlocul New York-ului! Singură soluție nu era renovarea. Cât timp pentru renovare? Și ce muncitori demolau pereții ca să înlocuiască azbestul cu altceva ignifug? Cine ar mai fi manipulat atâta azbest cancerigen? Dar cum să demolezi turnurile, simbol al virilității SUA, așa pe motiv de azbest? Păi ajungeau de râsul curcilor americanii super-virili. Râdeau și nemții de ei da și veteranii “naziști”, care cum știți din toate filmele amerecane, amercanii is deștepți și germanii is proști. Punct!

Și în afară de acestea, mai era o problemă majoră de STAT. Demolând turnurile, automat infestau cu praf de azbest întregul New York. După demolare, guvernul SUA ar fi primit 32 de milioane de cereri de  despăgubiri, câți locuitori îs acolo, pentru contaminare cu azbest a cetățenilor. Știți că “emerichenul” nu ezită să te dea în judecată pt. orice fleac, dacă e să-i iasă niște $$.

Și s-au tot gândit cum să facă să păcălească oile și să iasă deasupra. Și s-au gândit trei decenii până le-au ieșit jocurile, s-au aliniat planetele, 4 avioane, Ben Laden, Afganistan, Irak, teroriști arabi, petrol, “rivoluție” la București etc. Acuma dacă cineva s-a gândit la inhalarea de praf de azbest, nu avea decât să-l prindă pe Ben Laden și să-i ceară socoteală și banii.

Contaminarea cu praful cancerigen, chiar s-a petrecut, s-au îmbolnăvit de cancer la plămâni, mulți au murit ulterior lui 911. Mulți au fost ajutați financiar de la guvern, chipurile de manieră umanitară, nu că guvernul ar fi provocat îmbolnăvirea și moartea lor. Gășiți pe internet detalii despre ajutorarea financiară a oamenilor. Au pățit-o unii dar foarte puțini în raport cu 32 de milioane care ar fi cerut despăgubiri, poate un război civil, panică de moarte.

Practic turnurile cancerigene au fost un Cernobal în mijlocul New York-ului.

Acuma, eu înțeleg că guvernul nu prea a avut altă soluție mai bună decât să despăgubească pe unii îmbolnăviți și familiile celor decedați. A dat abil vină pe Ben Laden, o legendă de fapt și a sacrificat câteva mii de canceroși. Oricum, s-au îmbolnăvit de cancer numai cei care au avut imunitatea mai slabă. Adică o selecție naturală se impune din când în când, pentru viitorul rasei maronii puternice și inteligente.

Aicea cu siguranță niște jidani deștepți a clocit tot scenariul, în așa fel, ca și Titanicul, să le aducă în plus niște cantități mari de mălai, mai mari decât costul turnurilor și al demolării. Trebuie să fii făcut ca să faci afaceri rentabile cu oile (goymii).

Și așa a curs în continuare petrol pentru SUA, biata SUA victimă ca și supraviețuicioșii de la Auschwitz. Și când te gândești că și “naziștii” intenționau să atace SUA, numai că arabii au fost mai practici. Au învățat în parcare să piloteze avioane.

Deci ce legătură a avut manifestația din orașul Quebec din primăvară lui 2001 și 911? Au făcut această manifestație cu scopul de a întărâtă canadienii împotriva SUA, pentru ca în ziua atacurilor “criminale” să simpatizeze cu arabii din Canada și nu să-i ia la bătaie pe motiv că au făcut genocid la New York. Fără manipularea din orașul Quebec, puteau fi sparte multe capete de arabi, dar așa s-au împrietenit canadienii cu arabii. Și ei trăiesc fericiți împreună până în zilele noastre. Dar și evreii trăiesc fericiți cu miliardele în buzunare. Uite cum se fac bani dintr-o demolare necesară. E drept că au murit niște mii de cancer, dar asta e la pierderi colaterale, ca și soldații de la Pearl Harbour, tot vreo 3200 de capete.

Concluzia mea după această poveste, e că americanii colaborează cu rușii și cu toți ceilalți. Iliescu știe tot și a fost un om cu talent, bine pregătit sub nasul lui Ceaușescu.

Firesc ar fi, după cacealmaua celui de-al doilea război, și toate celelalte, să fie unite toate țările din Lume (Germania, Rusia, Anglia, SUA, Canada, România etc.) să fie toate unite împotriva unui singur dușman mondial. Știți voi cine e PROBLEMA MONDIALĂ NR. 1 !

13 comments

 1. “americanii colaborează cu rușii”- adica ji’dovii…

 2. Multumesc redactiei pentru publicarea textului meu si de asemenea pentru munca minutioasa de a adauga toate diacriticele care la mine lipsesc in totalitate. Totodata avertizez cititorii ca vreo cateva diacritice au scapat in plus, si-i rog sa fie toleranti. Astfel, ca exemplu, in text apare “Să zicem că asta e partea de român american” si trebuie citit “…parte de roman american”.

  Sunt surprins ca ati gasit si cateva imagini. Am facut si eu o multime de fotografii dar de atatia ani, le-am aruncat si mi-au ramas numai cliseele, cum erau atunci aparatele de fotografiat clasice.

  Manifestantii par foarte rai in aceste poze (poze facute cu schepsis de agentii secreti), dar in realitate erau niste curci plouate, dusi de nas de catre serviciile secrete. “Manifestatia” si-a atins scopul, canadienii nu i-au batut pe arabii din Canada, dupa 911, ci mai degraba i-au simpatizat pentru ca le-au tras-o americanilor obraznici, adica guvernului SUA. Pacat ca nu sunt si poze cu aceia care stateau pe borduri si trageau pe nas in timp ce “manifestantii” se luptau cu jandarmii la cativa metri distanta. Astia cu masti de gaze, cu siguranta ca erau agentii agitatori, din aceia cu macaroane pe umeri.

  Scenarii de genu’, sunt tipizate si de fiecare data actualizate, coafate si aplicate acolo unde e nevoie de o manipulare a maselor. De exemplu, aceasta manifestatie s-a produs si in Romania in iunie 1990 in piata Universitatii. Aia finalizata cu “Mineriada”. Tot o manipulare, si va spun imediat si care a fost scopul ei.

  Deci clocita, initiata, de catre serviciile secrete americane CIA & KGB si ceva servicii secrete romanesti. Ziua “Mineriadei”, trebuia sa fie cu vreo saptamana mai devreme de 15 iunie 1990, dar va amintiti ca a fost un cutremur destul de agitat si astfel s-a dat “la loc comanda” in acea zi. S-au repliat si i-au dat drumul pe 15 iunie. Cred ca nu gresesc data “Mineriadei”.

  Iliescu a pus gaz pe foc, GOLANI, drogati, s-a scris, s-a dat la televiziune in toata Europa. Au venit minerii condusi de agenti secreti imbracati in mineri, toata Europa a vazut ororile, adica a trebuit sa se infioare, manipulata si Europa, ca doar n-or fi occidentalii altceva decat tot OI.

  Pai care a fost scopul manifestatiei? Scopul a fost ca sa plece masiv “intelectualii” adica cei cu diploma universitara, deci nu neaparat “intelectuali”. Da ma rog, asa i-au gadilat la orgoliul romanesc, minerii care au strigat “moarte intelectualilor”. Si “intelectualii”, invinsi la Rovine (Piata Universitatii), au inceput sa plece masiv catre Occident, in chip de victime ale regimului neo-comunist Iliescian, KGB-istu Draqului.

  Inainte de plecare, si au cantat in “balcon” ca la parastas, “Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa, tra la, tra la, lalala…” Si n-au plecat acasa, ci au tropait prin Europa.

  Romanii au fost primiti cu portile deschise la ambasade si cu vize de “turisti”. Olanda, Suedia, Franta, Belgia etc., adica fiecare tara a luat “refugiati” turistici, in numar dupa posibilitati de asimilare, de acceptare de catre cetatenii tarilor respective, adica conform unei intelegeri prealabile la masa rotunda secreta.

  La tembelizor aratau ca vaaai, in Olanda toti romanii care au ajuns cu viza turistica, au cerut azil politic… ceee uraaat, ceee injositor. Si in acelasi timp aratau imagini frumoase din Olanda, flori, lalele, de curgeau balele romanilor si le mergeau rotitele cum sa ajunga acolo cat mai repede, adica cu avionul. De fapt tot o manipulare la TV, adica plecati baaaa in Vest, asta era mesajul indus in creierul mititel. Si ambasada Olandei a inchis portile dupa ce si-a facut numarul si a doua zi… hopaaa… a deschis poarta la ambasada Belgiei ca si cum nu s-a uitat la TV ca toti romanii au tabarat cu azilul politic in Olanda. Coada pe strazile din jurul ambasadei la Bucuresti, chistoace pe jos.

  Ajunge zvonul la coada ca baaa… cica sa scrii acolo pe cererea de viza, la ce adresa mergi in Belgia. Pai draci, ce adresa? Si zice unul ca a scris Europalaan 42 (probabil adresa strecurata tot din ambasada, ca ce sa stie romanu’ nume de strazi in afara de str, Viitoruli, a Tractorului, Independentei…). Si s-a pornit toata coada, din gura-n gura, Bruxelles, Europalaan 53, 68, 1211, 422, 153 Bis… etc., adica s-a umplut Europalaan de turistii romanesti ai lui peste prajit. Baa, vezi ca se scrie cu doi de a. Cu siguranta ambasadorul cred ca era cazut pe sub birou de ras impreuna cu secretara, adica se tavaleau impreuna. Romanii “are imaginatie de talent”. Dar ordinul era ordin “Europeean” si “Itelectualii Romanesti” trebuiau sa degajeze Romanica.

  Cand au ajuns romansii in Belgia, parca erau asteptati. Cazare misto, mancarica, iaurt cu capsune, cartofi prajiti… zuuuuper. “Zon en Zee” la Ostende, Walkenhof din Overpelt etc. Plecati din aeroportul Otopeni unde un militian controla pasapoartele intr-o ghereta din placaj, la lumanare si in 3 ore ajunsi cu Tarom, pe Zaventem, intr-o mare de lumini, culori, buticuri, functionari stilati, politicosi etc. Adica in 3 ore, un salt in viitor de macar 5 decenii. Tarom Masina Timpului! Pilotul un maestru, au aplaudat si belgienii dupa ce nu au simtit ca avionul a fost pus ca un fulg pe pista. 3 noiembrie 1990, in cazul ca citeste pilotul.

  Cand au ajuns “itelectualii romanesti” in Belgica, au constatat ca nu erau primii cersetori de azil politic si ca erau deja acolo “itelectualii tigani bo… bo… ptiu”.

  Deci ca sa scurtez, “Piata Universitatii” a fost clocita cu scopul ca sa plece “itelectualii romanesti”. Dupa “Mineriada” au inceput sa pice fabricile si combinatele, deci somaj masiv. In primul rand “itelectualii lu peste” ramaneau fara joburi. Inginerasii politehnisti, putini erau buni de meserie, majoritatea trecand prin facultati ca gasca prin apa. Nu sariti la mine ca am vazut si stiu, “stati linistiti la locurili voastre”. Deci o mare masa care ramanea muritoare de foame. Tot odata, cum a zis si Cozma Minerul, ca trebuie sa lasam guvernul sa lucreze in liniste. Ori “itelectualii” ar fi zbierat mereu pe strazi despre drepturile omului. Si atunci i-au ajutat ca sa plece masiv, in unitate de timp scurta, la intelegere cu Occidentul.

  Partea buna e ca majoritatea s-au asezat, s-au apucat de munca serioasa, au invatat o limba straina, au vazut cum se munceste serios, au vazut cu traiesc strainii, cum nu arunca pe jos chistoace si alte mizerii, adica a fost un plus pentru romanii care chiar au fost capabili de progres.

  Romanii ca sa se urneasca din mentalitatea comunista, trebuiau sa ia contact masiv si brusc cu Occidentul. Nu zic ca acolo is numai lucruri bune, dar totusi is multe de invatat. Daaa, stiu ca in opinia romanilor, occidentalii din oricare tara, is “prosti si tampiti.

  Deci personal as crede ca “Piata Universitatii & Mineriada”, a fost o manipulare pozitiva. Nu neaparat doar depopularea Romaniei.

  Bineinteles ca romanul inca nu s-a incheiat. OM TRAI SI-OM VEDEA!

  • FELICITARI INTUITIEI FORMIDABILE A AUTORULUI DE MAI SUS CARE SUSTINE CA CIA SI-AU DAT MANA CU KGB CAND NE-AU “REVOLUTIONAT”
   ESTE SI PAREREA MEA DE CAND AM VAZUT FILMUL LUI SUSANNE BRANDSTATTER transmis si pe ARTE .

   IN FILMUL EI DESPRE LOVITURA DE STAT DIN ROMANIA, TRANSMIS SI DE ARTE – TURCESCU L-A VAZUT , cred ca retin corect – SUSANNE BRANDSTATTER DA CUVANTUL LUI ENIKO BOLOBASH, O UNGUROAICA DIN SERVICIUL SECRET AL UNGARIEI, CARE DECLARA CA “A TREBUIT SA NE GRABIM CU SCHIMBAREA DE REGIM CAT MAI ERA GORBACIOV LA PUTERE”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   SI SERVICIILE SECRETE ALE FRANTEI PRECUM SI UN FOST SEF CIA, LA SFARSITUL ACESTUI FILM, TOTI DECLARA CA “AU TREBUIT SA SE GRABEASCA CU ‘RIVULUTIA’ CA SA-L PRINDA PE GORBACIOV (jidovi toti cei in discutie, ce coincidenta, nu ?!!!) LA PUTERE, CARE LE ERA COLABORATOR FAVORABIL ”

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Faina povestea ta, Valica ! Mai vrem !

 4. @xyz -youtube,proteste in Argentina:
  1.Milei-cowsky,asa il chema pe ji’dovu “netaniahu” inainte sa-si schimbe incodata numele.
  2.prezidentu argentinian Milei-cowsky s-a intalnit cu elon musk,de fatza erau si cei 2 “rabini personali”, cel putin unu avea tichiutza-n cap.

 5. Scopul a fost ca sa plece masiv “intelectualii”- concluzia e originala si pertinenta,valida. la 911 au fost 2 avioane si TREI blocuri cazute,cine are ochi sa vada…de fapt asa se lucreaza “in ascuns LA VEDERE”, au o dambla talmudica: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c2/Apollo_17_LM_Ascent_Stage.jpg/933px-Apollo_17_LM_Ascent_Stage.jpg partea care “revenea de pe Luna”,construita intentionat ASIMETRIC:shandramaua goala are 2 tone,1 tona de combustibil e bagata pe undeva iar in GALMA AIA se mai gaseste inca 1 tona de combustibil – e evident pt. oricine ca la prima tentativa de pornire a motorului racheta..se invarte tot Universul in jurul pocnitorii chinezesti, cine are ochi sa vada! (asta apropos de “inginerii politehnisti”)

  • Intr-adevar racheta din imagine este dovada vie ca amercanii detin o tehnologie inaintata, ciordita de la nazisti dar mult imbunatatita de ingineri. Galma aia nu e ce pare, este fabricata din titan. Partea inteligenta e ca toate aceste materiale se recupereaza dupa ce racheta isi face misiunea de cucerire a Cosmosului.

   Astfel racheta aterizeaza undeva in Pacific si de acolo cu niste barci ramase de la Titanic, este recuperata si dusa la un centru de dezmembrare/reciclare de carton, metal si plastic. Din carton se fac ambalaje pentru pixuri iar din metal se fac cutii de conserve de ton maruntit in sos de soya. Despre plastic am auzit din sursa sigura ca e folosit pentru fabricarea de tampaxuri abgdzorbante sintetice. Economia SUA duduie la foc continuu.

   Despre avioane va zic sigur ca le-am numarat eu, dupa cum s-a spus si la televiziuni, adica ei spuneau si eu notam in agenda: un avion si-a ales ca tinta un Geaman, al doilea, alt Geaman, unul in Pentagon si al 4 lea in fine, a fost doborat de artileria anti-americana vigilenta si a cazut pe un camp, facand un crater de 80 de metri latime si adancime tot cam asa.

   Tiganii au recuperat ramasitele si le-au adus in Romania la aluminiu vechi. Din acest avion s-au facut milioane de doze pentru coca-cola care pot fi acum iarasi recuperate de pe campii, din paduri, din Lacul Bicaz.

   A picat si blocul de langa Gemeni cum bine ati precizat, si asta este explicat de catre inginerii politehnisti si anume ca s-a produs o anume inductie tetrafizica… nus cum sa va explic pentru daca nu sunteti ing. poli-tehnist, nu aveti cum sa intelegeti. Dar e bine s-o intelegeti ca atare, asa s-a petrecut si nu mai trebuie sa ganditi asa cum nu trebuie sa ganditi nici despre holocaust. S-a produs si gata. Punct!

   Daca mai aveti nelamuriri, va rog nu ezitati sa-mi cereti sprijinul. Va multumesc!

   Acuma sa zic si ceva serios, pe bune: La Montreal am colaborat cu “Usinage RF”, il gasiti si pe internet, un mic atelier de uzinaj (strunguri, masini de frezat, sudura etc.). Franc, un sloven foarte capabil meserias de nota 10, avea pe pereti in birou, niste fotografii cu un brat de robot, din aluminiu. Bratul destul de complex, era o constructie sudata si fusese comandat la el de catre NASA din SUA. Ceva asa de vreo 3m. Franc desigur ca si-a primit banii si era fosrte mandru ca a facut acest brat care ar fi plecat cu o racheta americana in Cosmos. Nu mai stiu cum era povestea, ca bratul pe care s-au adaugat desigur niste automatizari sofisticate, ar fi servit ca sa repare in spatiu nus ce statie orbitala, el fiind comandat din interiorul navei.

   Si de atunci m-am tot gandit eu ca ba ai draqu astia de la NASA, cum au dat ei peste Frank, un obscur pe o stradutza, si au comandat la el asemenea ansamblu. Da as zice mai degraba ca asa s-a dus publicitatea NASA si la Montreal, ca a fost ieftin si ca bratul respectiv a inzestrat o macheta din muzeul NASA, prezentata ca fiind nava intoarsa din Cosmos. E vorba de racheta aia atasata lateral pe o racheta mult mai mare si care la un moment dat se detasa si zbura independent, in teorie. Da povestea cu NASA a fost o onoare si pentru Romania deoarece Frank a facut cateva piese si pe un strung fabricat la Arad si pe care il achizitionase nus de unde, la mana a doua, strung fabricat in Iepoca Comunista, botezat de Elena Ceausescu.

   Eu de asemenea sunt mandru ca pe langa NASA, am colaborat si eu cu “Usinage RF”. Au aflat de mine si astia de la BOMBARDIER, cica daca am tehnologie sa le fabric 911 vagoane de metrou la mine la tara pana la Septembrie 11, 2024. O sa le fac o Oferta. Taranii din sat abia asteapta sa puna si ei mana (pe niste rulmenti).

 6. @Valica- e de conspectat ro.scribd.com › document › Manualul-Pirotehnicianului-Din-Protectia-Civila
  Dr. Nicolae Steiner.

 7. Uitati cum si pe site-uri serioase, inca bat campii despre 911, nu stiu daca din naivitate sau vor neaparat sa minta lumea. De 23 de ani se sciu aproape in totalitate numai prostii, atat de mare e interesul de a minti lumea.

  https://ourtube.co.uk/channel/Truthwarriors/video/51743/scientific-investigation-of-9-11-evidence—part-3?channelName=Truthwarriors

  Asta e ce am scris acolo la comentarii:

  Adevarul este simplu: Deoarece turnurile au fost construite cu foarte mult azbest, si care azbest s-a dovedit a fi cancerigen, s-a luat in calcul unica posibilitate si anume sa fie demolate. Turnurile au fost demolate. Nu a fost nici un avion implicat, nici un terorist si nu a murit nici macar o persoana. Salutari din Romania! Daca nu faceau acest scenariu ca sa pacaleasca lumea, in zilele urmatoare guvernul SUA ar fi primit cereri de despagubire pentru contaminare cu azbest, din partea a peste 32 de milioane de oameni. Este adevarat ca multi s-au imbolnavit de cancer la plamani si au murit. Guvernul i-a ajutat si a ajutat si familiile lor, dar acestia au fost foarte putini raportat la 32 de milioane de locuitori ai New York-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *