Home / Actualitate / Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu: “Ați rămas niște monștri, ca alde Liiceanu, Pleșu, Patapievici, atâția alți căcănari…”

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu: “Ați rămas niște monștri, ca alde Liiceanu, Pleșu, Patapievici, atâția alți căcănari…”

Redacția Internațională
Incorect Politic
Mai 28, 2023

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu: "Ați rămas niște monștri ca alde Liiceanu Pleșu Patapievici atâția alți căcănari..."

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu:

“Ați rămas niște monștri, ca alde Liiceanu, Pleșu, Patapievici, atâția alți căcănari…”

 

(Minutul 18). Chiar ar fi cazul să scrieți pe garduri, la miez de noapte. Unii deja o fac. De ce? Pentru că anumite lucruri, mai exact adevăruri, nu pot fi spuse altfel, nu pot fi spuse fără un anumit risc.

De exemplu, colonelul Vasile Zărnescu, bărbat de vârsta Domniilor Voastre, este mai bărbat ca voi, adevărat bărbat, om la superlativ, om împlinit, deși nu în sensul ”Zoia Kosmodemianskaia”, al lui Boris Polevoi. Bărbatul Vasile Zărnescu a descoperit un adevăr, unul adevărat, dacă-mi permiteți calamburul, nu unul corect din punct de vedere politic, creștinesc sau democrat, nu mimetismul, ipocrizia sau minciuna convențională a așa-zisei ”noastre” civilizații.

Unii scriu pe garduri

Am văzut cu ochii mei, din mașina proprie, doi adolescenți care scriau pe un zid tencuit ”HOLOCAUST= PULA”. Am reușit să vorbesc cu ei. De fapt erau patru. Doi pândeau. I-am întrebat:

– De ce credeți că ”holocaustul” este egal cu pula? Pula este un organ la locul lui, în pantalonul bărbaților.
– Holocaustul e o minciună, mi-au răspuns ei. Pula nu minte nici pe mâncate, nici pe nemâncate, nici când doarme, nici când se scoală. Holocaustul însă este o minciună gogonată, pe mâncate, pe nemâncate, pe hârtie sau pe ecranele tembelizoarelor.
– De unde știți voi asta? Ce școală ați făcut? Cine v-a spus că holocaustul este o minciună?
– La materiile de holocaust, de istorie și de anumite alte lucruri, toți profesorii, toate școlile, toți intelectualii, majoritatea cărților, televiziunea, biserica, etc., toată lumea minte.
– Chiar așa?
– Da, chiar așa.
– Dacă toată lumea minte, nu mințiți și voi ?
– Nu, noi nu mințim!
– De unde știți că voi nu mințiți? Poate că și voi repetați minciunile unora sau altora. Într-o zi s-ar putea să descoperiți că și voi ați mințit, fără intenție, fără să vă fi dat seama. Pe ce vă bazați când spuneți că Holocaustul este o pulă? De ce nu ziceți că este o simplă minciună?
– Pentru că nu-i chiar o simplă minciună, e o pulă de minciună. Oamenii când aud sau citesc cuvântul PULĂ se trezesc din somnul cel de moarte, se trezesc la viață.
– Voi din Biblie vă trageți învățătura pe care o desenați cu vopsea, pe garduri?
– Nu, răspunseră ei, învățătura noastră vine din cartea HOLOCAUSTUL COGORIȚĂ DIABOLICĂ, EXTORCAREA DE BANI PENTRU HOLOCAUST – carte scrisă de colonelul Vasile Zărnescu.

– Pe acest colonel Zărnescu, chiar îl credeți?

– El ne-a convins cu argumente foarte serioase, cu o bibliografie impresionantă, despre care profesorii noștri habar n-au. Profesorii noștri nu merită să fie profesori. Aproape toți, inclusiv DIRIGA sunt niște mincinoși, politruci mizerabili, scârbe cu chip de oameni. În cartea lui, colonelul Zărnescu citează o serie de autori occidentali dar și câțiva români, autori francezi, englezi, germani, americani, italieni, maghiari care au examinat cu atenție așa numită ARMĂ A CRIMEI, din lagărul acela, polonez. Diverși experți au dovedit că arma aceea n-a ucis pe nimeni, niciodată, că nu ar fi putut ucide pe nimeni. Alți experți au arătat că cine vrea să construiască o industrie a exterminării popoarelor, un genocid mondial, o face prin cu totul alte mijloace. De exemplu ca Stalin, acum 80 de ani, la Katyn. Și mai eficient însă ca așa-numita Organizație Mondială a Sănătății, care ucide oamenii prin vaccinuri otrăvite, prin ”protocoale medicalo-ucigașe”, etc.

– Voi credeți aceste bazaconii, i-am întrebat uitându-mă mai bine la ei.

– Nu credem, suntem siguri. Absolut siguri. Colonelul Vasile Zărnescu se sprijină pe o bibliografie impresionantă.

– Îmi puteți spune vreun nume, vreun titlu de carte, vreo manifestare științifică în sensul celor pe care le susțineți?

– Bineînțeles, vă vom spune câteva. În cartea colonelului Zărnescu, în cărțile generalului aviator Radu Teodoru și în altele veți găsi mult mai multe nume de autori și de cărți ce afirmă adevărul că holocaustul este o minciună. Notați, îmi spuseră ei.

1). Cartea “Minciuna lui Ulise“, de francezul Paul Rassinier.
2). Cartea “Minciuna secolului XX“, a americanului Arthur-Robert Butz,
3). Cartea “Mitul de la Auschwitz”, a neamțului Wilhelm Stäglich,
4). Cartea “UBU REGE”, a elvețianului Gaston Armand Amaudruz,
5). Cartea “Autopsia holocaustului“, a elvețianului Jürgen Graf,
6). Cartea “Industria holocaustului”, a evreului FINKELSTEIN,
7). Cartea “Miturile fondatoare ale politicii israeliene”, a francezului Roger Garaudy.

 

Jurgen Graf - Autopsia Holocaustului

Am rămas fără cuvinte când i-am auzit pe cei patru că îi vor pedepsi într-o bună zi pe profesorii mincinoși, care le-au murdărit copilăria și le-au furat o parte din viață.

– Cum veți face, i-am întrebat.

– Îi vom dezbrăca în fața școlii, în fața elevilor, și îi vom bate la curu’ gol. De la caz la caz, le vom aplica între douăzeci și cincizeci de bice, în unele cazuri, poate chiar o sută. Vom vedea la timpul cuvenit. Voi, ziariști bătrâni, continuară ei, voi politruci pocăiți, de care n-are nevoie nici Dracu’ în Iad, nici Dumnezeu în Cer, voi ce murdăriți pământul cu umbra voastră de burți lacome și creiere tăiate împrejur, voi, foști activiști UASR, UASCR, PCR, voi, slănină din minciună, voi care v-ați îngrășat din minciună ca porcul din porumb, voi ce-ați zice dacă vă vom da chiloții jos, să vă batem la cur, căci cu curul ați trăit, din cur v-a ieșit cam tot ce ați creat. Ca mai toți intelectualii ce n-au ajuns la adevăr, sunteți fabrici de rahat în două picioare.

 

Ați rămas niște monștri, ca alde Liiceanu, Pleșu, Patapievici

 

Domnul Nistorescu, dacă intr-adevar a crezut în comunism, de ce nu l-a apărat pe Ceaușescu? La fel și Domnia Voastră, Domnule Cristoiu. Amândoi ați jurat credință lui Ceaușescu, amândoi l-ați trădat, amândoi înghițiți acum minciuna holocaustică. Dumneavoastră, Domnule Nistorescu, dacă chiar ați crezut în comunism, ar fi trebuit să muriți cu ucigașii lui Ceaușescu de gât. De fapt, nici Dvs, Domnule Nistorescu, nici Dvs, Domnule Cristoiu, n-ați crezut probabil niciodată în nimic.

Ca și porcul, credeți în hârdăul de grăunțe.

Vă duceți la Londra, la Paris, vă dați cu trotineta prin New York, citiți în două, chiar trei sau patru limbi…TOTUȘI, nu ați ajuns la ADEVĂR, nu ați atins dimensiunea omenească. Ați rămas neterminați, nici mamifere, nici nemamifere, nici oameni, nici neoameni. Ați rămas niște monștri, ca alde Liiceanu, Pleșu, Patapievici, ca atâția alți căcănari, fără să mai vorbim de cei ce și-au cumpărat sau furat diplomele, certificatele de stare civilă, etc…

Din păcate, Domnilor ziariști, cam bătrânei de acum, rugați-vă zeilor să curețe lumea de voi, cu discreția cuvenită. Cadavrele unora vor fi scoase din mormânt pentru a fi biciuite în piața publică. Fără Adevăr nu sunteți decât niște mârțoage bătrâne. Nici măcar politruci, doar cele mai performante fabrici de rahat, în două picioare. Adevărul face însă, din orice om, un egal al zeilor, un adversar al lui Apollo, al Atenei, al lui Hermes, al lui Dionisos Zagreus, al lui Buda, Tao, chinezul, al iudeului Iisus….

ADEVĂRUL E TOTUL, RESTUL RĂMÂNE CUM AU SCRIS ȘI VOR MAI SCRIE ALȚII ÎNCĂ PE ZIDURI.

13 comments

 1. cristoiu &nistorescu au profitat PREA MULT,
  nici nu isi dau seamna ca nu-si mai apartin!
  (2 zomie,fosti)

 2. Marian Mandache

  Așa e! Trăim în lumea minciunii, crimelor, a genocidului ”științific” organizat, a ”botnițării științific meșteșugite”, ca foametea stalinistă din Gulagul sovietic, mai ales baraca Ucraina, ca democrația occidentală, ca ”drepturile omului” contemporan, de care își bat joc psihopații, drogații, câțu-cuții, hoții de doctorate, licențe, bacalaureate, masterate de absolvire a grădiniței, certificate-indigo de naștere, căci alogenii se nasc pocnind din degete, cum pocnesc copiii Moldovei bășicile cu ”spermatozoizii” florilor roz, popular numite ”flăcăi”. Flăcăi, nu glumă, bășicile și bășinile pocnitoare, ca politrucii disperării liberalilor, gazați de bășinile cazone, model Ciucă-al-nostru. De unde-or veni, Rothschild și Rockfeller din ce bășici flăcăiești pocnitoare și-or fi început glorioasa metamorfoză acești ”R-R”, tăiați într-un anumit împrejur, soiuri de Nistorescu-Cristoiu, conturi bancare, zerouri metamorfozate, superior organizate pe piețele bursiere din lume. Foștii activști UASR, UASCR (ce înseamnă asta, cine știe să explice?) sunt tismăneni, neulanderieni, rothschilzi, rockfelleri în devenire, îmburgheziții falșilor proletari, îndolarizații, spoiții cu toate alifiile diavolești, scule minuscule ce n-au depășit stadiul incipient, dar nici n-au rămas carne ordinară, carne proastă, de tun, pe altarul ”civilizației” adrenochromice actuale, prunci măcelăriți de medicii ucigași în burțile mamelor, mincinoase și ele, ucigașe, criminale. Tovarășului Cristoiu nu-i plac ghilimele. Normal. Condamnate, ontologic, să rămână jumătăți semidocte, jumătățile uaseriste, peceriste, pesediste, peneliste, presarii urăsc întregul, ucid și ei, când pot, orice întreg, bărbat, femeie, ce-o fi, orice întreg ce n-a rămas la jumatea drumului, ca domniile lor semidocte, sfertodocte, politrucii jumătăților și sferturilor scăpate, cum necum, din abatoarele omenești de tăiere cerebrală împrejur, ajunse de acum în faza microcipuirii ambelor emisfere cerebrale. Vrem, nu vrem, bineînțeles, abatoarele creștine, democrate, ortodoxe sunt în primul și ultimul rând omenești! Tovarășul Soros nu aruncă orz la gâște!
  Adolescenții de care vorbim scriau ”Holocaust” cu ghilimele, ca scriitorul-colonel Zărnescu, khazaroctonul nostru. Cu sau fără Danemarca, putregaiu-i putregai. Cei doi, Rothschild-Rockfeller, Cristoiu-Nistorescu, fidelul și fideaua, sacul și peticul nu-s chiar ca Turcul și pistolul, căci Erdogan e sultan fără ghilimele, nu miciman patru stele, nici bășin-n cizme, vânător de doctorate Babeș-Bolyai, ucigaș de patrioți afgani, pentru amatorii americani de scalpuri asiatice. Oricum i-ai lua, cei doi la un loc fac pereche între ghilimelele ce pustiesc România ca gândacii de Colorado lanurile de cartofi, zerouri în opt culcat, gene înlănțuite în ADN-ul sclaviei românești promulgate de orbeții găinilor la 23 August, 22 Decembrie, liturghisite de Scânteia, Scânteia Tineretului, acatistizate de scânteile și incendiile post-decembriste etc. Separați unul de celălalt, fiecare-i ghilimea, fidea, ca fideaua lui Fănică Tipătescu-Tiptilescu, ne-ajuns, nici el, la onoare și fidelitate întru adevăr și demnitate. Mari USRiști și PCRiști, domnii Cristoiu și Nistorescu nu vor ști niciodată ce-a fost onoarea și fidelitatea de aproape, schützstaffelul, se spunea, spartanii ultimului Leonida, al Termopilelor minciunii holocaustice, căruia nu-i dau numele. Nu de frică, dar nu strică. Rămașii, întârziații fidelității viermilor pădurii, ucisă frunză cu frunză, infidelii tuturor zeilor, religiilor, idolatriilor, Adevărului, ucigașii Omeniei și Omenirii, mercenarii falsei fidelități, repetenții grădinițelor, școlilor, universităților, hoții de doctorate în răpirea, corupția și sacrificiul ritual al copiilor, tineretului, profesorii-moheli, scârbele din învățământ, ce aleargă cașcavalul, la întrecere cu vulpea și corbul lui La Fontaine, scârbe, mili-scârbe, kilo-scârbele, kilometro-scârbele, ani-lumină-de-scârbe-peste-scârbe, merituoșii ghilimelelor infamiei, ai ultimei Științe Sociale, INFAMOLOGIA, ce se scrie cu sângele nostru, pe obrajii noștri îmbotnițați de mincinoșii din presă, cu voie de Sus, revoluționarii revoluției Conului Leonida, cu voie de la poliție, Conul Coanei Efimița, cu minciunile, infamiile și vidul mintal. științificește organizat, din programele școlare de imbecilizare carabinată, organizată. Evident, carabinizare științifică! Neterminații alfabetizărilor UASRiste, PCRiste, PNListe, PSDiste umblă cu academismul și știința-n gură ca limbiștii cu găoaza-n limbă, ca felaționistele cu glandul mai înzămoșat ca cerebelul lui Sancho-Panza, inițiatul Morilor de Vânt, uitatul lui Céline-Destouche în acatistul Bagatelelor pentru masacrul Europei, Europenilor, a popoarelor de rasă albă. Rockfeller-Rothschild, Cristoiu-Nistorescu, cine-ar îndrăzni să spună că din vultur, vultur naște, din stejar, stejar răsare. Cel mult, din căcat, căcat apare, dar deja miroase tare.
  După războaiele fără număr, tribale, religioase, ideologice, financiar-economice, masonice, istoria intră în faza finală a războaielor rasiale. Negrul contra Albului, culorile rocvaivo-curcubeice contra fiecăreia dintre celelalte, tot rocvaivo-curcubeice. Toate sunt și vor fi evidente, tot mai ideologico-rasiale, nu prea vizibile însă, căci marele lor numitor comun și ales de când lumea, de Dracu, la Dracu-n praznic, este sub apă, ca râma pescarului. Râmele pescarilor de războaie suntem noi, terminații și neterminații alfabetizărilor funcționale și abrutizărilor etno-rasiale de după multele momente neclarificate: 23 August, 22 Decembrie, Unsprezece Februarie 1866, altele și altele până la Decebal, dincolo de el, Golgota, dincolo de aceasta, până la Sfântul Penis avraamic, genitorul civilizației muribunde, ce va îngropa nu doar ucrainieni și ruși, ci mulți alți europeni și non-europeni. Câți se vor scula, de se vor scula, vorba Lăpușneanului, să-i răspopopească pe cei ce ne-au tăiat pe toți, împrejur la creier, iar acum ne microcipuiesc. Pe unii mai mult, pe alții mai puțin, căci blestemul nostru e să începem tot, toate, dar să nu terminăm aproape nimic. Vorba ceea: să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimic. Ori să nu se revizuiască primesc, dar atunci să se schimbe, pe ici și pe colo, anume în punctele esențiale… Uneori, într-adevăr, ghilimelele-s redondante, taică Cristoiule.

 3. Azurana Mărgărit

  Foarte adevărat tot ce spuneți. O singură îndreptare însă e necesară: IISUS NU A FOST ȘI NU ESTE IUDEU.

  • Galileean.
   Nici din Iudea, nic idin Casa lui Iuda.

   Ne spune dupa cateva secole pana si cel mai aprig prigonitor de crestini – Imparatul roman Iulian Apostatul, ucis in iunie, anul 363 de Sfantul trac Filopater – fost comandant al trupelor romane… trimis de Sfantul Gheorghe.
   “M-ai invins, Galileene!”

   …. populatia galileeana nefiind a vreunui “trib de-al lui Israel”.
   Galilean, ca toti Apostolii, mai putin Iuda Iscariotul, sinucigasul iubitor de arginti…

   N-a fost iudeu cum nu exista “iudeo-crestinism” decat in mintea celor care nu se situeaza in credinta cea dreapta, pravoslavnica.
   Iudaismul incepe sa se formeze de prin secolul al VI-lea.
   Evident, opus Crestinismului = pastrat doar de Ortodoxie.

 4. Mariana Mandache

  Dragă Azurana, Sfânta Biserică zice că Iisus a fost Iudeu. Pe cine să credem?

  • Sfânta Biserică e la fel de lipsită de putere si de curaj ca si restul instituțiilor. În vremuri de demult Biserica zicea altceva despre pretinsul “popor ales”. Portul stelei galbene în piept îsi are originea în catolicismul medieval. Și ortodocșii aveau o părere la fel de “bună” despre ei. “Poporul care l-a omorât pe Iisus”.

 5. HITLER A AVUT DREPTATE!

 6. Nu conteaza Mesagerul, conteaza doar Mesajul. Faptul ca Iisus a fost evreu nu are nici o importanta. Biblia spune ca era din semintia lui David – deci este considerat evreu si a fost taiat imprejur. Mesajul Sau a fost ca El vine sa implineasca Legea iudaica (Torah) insa a “implinit-o” rasturnand-o pur si simplu. Pentru evreii de ieri si de astazi Iisus este de neinteles; complicata lege iudaica a fost transformata intr-un mesaj extrem de simplu si usor de inteles pentru neevrei – nadejdea mantuirii!

 7. Din pacate in Romania nu mai avem preoti cu har care sa dezlege ce a fost legat in Dec.90 de Oculta Mondia Khazara. TREBUIE DEZLEGAT ACEST RITUAL SATANIC CAT MAI URGENT! Din Dec. 89 din pacate Sfanta Noastra Romanie a fost acaparata de fortele lui Satan in pamant, apa, vazduh si oameni. De aceea se intampla atatea accidente si nenorociri in acesta tara din momentul in care Oculta Satanica Mondiala i-au impuscat pe sotii Ceausesti si cei 2.000 de tineri nevinotati in zilele Postului si Sarbatorile Craciunului. Atunci crimele s-au comis in timpul Sarbatorilor Nasterii Domnului iar accidentele din toti acesti ani au avut cu precadere si au loc in zilele de Miercuri, Vineri si Duminica pentru a pangari zilele de inchinaciune. In acele zile, prin moarte lor s-au atras fortele satanice asupra tarii noastre. Sfanta Noastra Romanie trebuie desatanizata pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul lor normal si firesc. Fara aceasta desatanizare aceste accidente mortale de tot felul vor continua si de acum in colo pana cand de Sfanta Noastra Romanie si de poporul roman se va alege praful si pulberea. In Dec 89, sotii Ceausescu au fost impuscati alaturi de cei 2000 de tineri chiar in timpul Sfintei Sarbatori de Craciun ca o jerta umana de sange nevinovat adusa lui Satan. De ce a facut aceasta Oculta Mondiala? Pentru ca aducand aceste jertfe cu sangele poporului roman au atras fortele intunericului asupra tarii astfel incat totul sa se duca de rapa in Sfanta Noastra Romanie. Oculta Modiala facand un pact cu Satan inainte de a da efectiv Lovitura de Stat. Ca in final, sa devina stapani ei satanistii ocultisti pe aceste pamanturi binecuvantate de Sfantul Dumnezeu. De aceea, de 33 de ani se intampla atatea nenorociri in tara asta si a fost facuta praf toata infrastructura economica atat pe orizontala cat si pe verticala. Si de aceea cele mai multe accidente mortale de circulatie au loc Miercurea, Vinerea si Duminica. Si de aceea toate rugaciune adresate Sfantei Treimi referitoare la Sfanta Noastra Romanie de preotii si calugarii din tara si cei de la Muntele Athos nu au nici un efect benefic pentru tara. Intre noi ca neam, popor si tara si Sfintul Bunul Dumnezeu s-au interpus fortelor satanice ce au fost activate datorita ritualului satanic facut de Oculta Mondila inainte de Dec.89. S-a rupt legatura intra Ingerul Protector al Sfantei Noastre Romanii si ingerul fiecarui roman ce-l insoteste pe acesta care e botezat crestineste in numele Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Si daca legatura este rupta, noi romanii nu mai putem fi coalizati in a ne unii pentru a lupta impotriva pericolelor ce ne ataca neamul, poporul si tara. Coalizati de ingerii nostri pazitori are primesc comanda de la Ingerul Protector din Ceruri. Pentru a anula aceste forte satanice, ce au pus stapanire pe Sfanta Noastra Romanie. Trebuie mai intai de aflat si gasit antidotul prin care acesta lucratura diavoliceasca poate fi anihilata. Legatura dintre Ingerul Portector si ingerii protectori ai nostri, ai romanilor trebuie restabilita. Ca toate fortele satanice sa poata fi izgonite astfel de deasupra Sfantei Noastre Romanii. Daca aveti cunostiinte sau puteti sa aflam ce trebuie facut ca sa scapam de acesta lucratura satanica si cum trebuie actionat??? Nu mai asa se poate scoate tara la lumina, indepartand fortele malefice ce au activate in urma varsarii sangelui nevinovat in zilele Sfinte de Craciun. Asta-i intrebarea la care trebuie gasit urgent un raspuns.

  .

 8. Dar atentie; Fiul lui Dumnezeu “Cel nascut mai inainte de toti vecii” in principiu nu poate avea nationalitate – el doar sa “nascut” (incarnat – desi este gresit termenul) in chip de evreu. Forma sa materiala a fost de urmas al lui David!

 9. Sunt curios câți care comentează despre Nistorescu pornind de la articolul ăsta au văzut și clip-ul proptit chiar la început. Deci pe 24 mai apare clipul ăsta în care Nistorescu vorbește despre Grupul de la Cluj din care fac parte jidani (mă rog a zis evrei și khazari) si repede vă sesizați voi sa-l atacați? De partea cui sunteți voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *