Home / Actualitate / Antreprenorul porcin Dragoș Dumitrescu anunță că le va impune angajaților din HoReCa să se vaccineze: “O să-i oblig până la urmă”

Antreprenorul porcin Dragoș Dumitrescu anunță că le va impune angajaților din HoReCa să se vaccineze: “O să-i oblig până la urmă”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2021

Fața porcină a celui care vrea să oblige angajații HoReCa să se vaccineze

 

Videoclipul cu declarațiile sale disponibil pe AlephNews.

Antreprenorii din HoReCa abia așteaptă să se poată vaccina.

Dragoș Dumitrescu spune că le va impune și angajaților să se vaccineze.

Industria HoReCa a scăzut cu peste 80% în 2020.

Sunt antreprenori care abia așteaptă să se vaccineze. Mai ales din HoReCa. Pentru ei, vaccinul vine ca o gură de oxigen. Este și cazul lui Dragoș Dumitrescu. Are mai multe business-uri în industria ospitalității. Va spune “DA” vaccinului, fără nicio reținere.

Din cauza pandemiei, spune că a adunat datorii către stat de peste 100.000 de euro. Mai mult, Dragoș le va cere și angajaților să se vaccineze.

Dragoș Dumitrescu, antreprenor HoReCa: O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienții, până la urmă punem în pericol și viața altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă.“

Ana Maria este ospătar și abia așeaptă să se vaccineze. Spune că îi va încuraja pe toți cei din jurul ei să aibă încredere în știință. Iar la muncă, nu ia în calcul că ar putea avea colegi care să nu se vaccineze.

Ana Maria Bățaru, ospătar: „Din păcate pentru colegii care nu vor dori să se vaccineze sau pentru viitorii angajați ai firmei, avem o veste destul de tristă. Nu vom accepta angajați nevaccinați la locul de muncă.“

 

8 comments

 1. creaturi din astea, sclavi perfecti gen”Ana Maria Bataru” inca traiesc printre noi.isi merita soarta, sper sa le vina de hac injectia letala

 2. Patronii astia lacomi care isi bat joc de angajati sint gata sa-i si ucida daca le iese profit. Ati votat lupii paznici la stina, berbecilor !

  • Vac cinul monahal

   Ho re ca
   Hoti
   Recidivisti
   Camatari

   Daca vad la ho re ca pe usa, ” in aceasta unitate toti angajatii sunt vaccinati” o sa pun o cruce si o sa zic iarta i Doamne, da le sfarsit crestinesc!

 3. Porc jidovesc. Cine mai plânge de mila acestui sector să știe că 99% aparține jidanilor, țiganilor, ungurilor, arabilor și altor alogeni care îi exploatează pe sclavii români.

 4. Sa continue pandemia inca 30 de ani sa vad jigodiile astea cersind pomana in Cetrul Vechi,Sinaia sau pe Litoral.Eu unul o sa le dau ce scria pe placuta aia suedeza.Jigodiile dracului.

 5. Trebuie sa vedem unde are restaurat si solutia e boicot. Asa cum sunt si restaurantele alea din brasov care au spus ca ofera 10% reduceri pt vaccinati. Solutia este sa fie boicotate sa intre in faliment.

  • Are vreo 3 locații chiar. Una este la obor, terasa florilor ii spune,una pe la carrefour orhideea si inca o locatie de evenimente la mantuleasa 46 daca nu ma insel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *