Home / Actualitate / Andrei Caramitru – Un idiot util

Andrei Caramitru – Un idiot util

Incorect Politic
Aprilie 21, 2020

Comentariu iscălit de Vasile Zărnescu, apărut pe sintezazilei.com

Andrei Caramitru este fiul lui Ion Caramitru. Acesta este conspiratorul care a comandat unitatea militară care a tras în Biblioteca Universitară, producînd pagube incomensurabile. Nici pînă acum nu a dat explicații ce căuta el – un hartist nemerit de doi bani – în clanul conspiratorilor și nici nu a compărut în fața unor anchetatori penali care să lămurească actele sale zise „revoluționare”, dar criminale în fond. Ar trebui împușcat și mîine. Dar, fiindcă un cartuș este foarte scump – cam cît 3-4 pachete de unt -, mai bine ar fi să fie spînzurat – ca act revoluționar, cum perora teoreticianul loviturii de stat din decembrie 1989, Gelu Voican-Voiculescu – , fiindcă spînzurătoarea este mai spectaculoasă, mai educativă, iar funia este mai ieftină și se poate recupera pentru spînzurarea lui fi-su’, în baza proverbului “Ce se naște din pisică tot șoareci mănâncă”.

4 comments

 1. Hristos a înviat!
  Să știți că ăștia se dau singuri de gol, poziția rejetonului Caramitru față de ortodoxie e genială pentru noi și dezastruoasă pentru ei, comuniștii deghizați în fals-progresiștii. Dar, ca de fiecare dată în momentele cheie ale istoriei, excesul de zel devine neonul orbitor al făcăturii… Să-i lăsăm să alunece mai departe, chiar să-i și felicităm pentru lămurirea viitorilor naționaliști.

 2. Lui Ion Cramitru i s-a dat comada tancurilor de catre ofiterul tradator pentru a distruge urmele furtului de documente istorice si de valoare de patrimoniu comis de el si de ceilalti tradatori. Au incercat sa faca la fel si cu Palatul Regal ca sa ascunda furturile de opere de arta din colectie si din subsol. Au scos totul in afara in periadao lunilor in acer granitele au fost mentinute deschise de conducera antiromanesca dupa 22 decembrie 1989.

 3. “Criminalii se topesc, biserica ramane neatinsa , indiferent cati anti-oameni se bulucesc sa o atace.
  Mama acestui personaj romanofob este, daca nu ma insel, evreica . E explicabil astfel dece uraste biserica ortodoxa . De tatal lui inca ma intreb ce origini adevarate are , indiferent de ce se recomanda el a fi . Nu poate fi macedonean . Macedonenii sunt foarte credinciosi .”

  Tocmai ascultam acest video – uitati ce spune despre prefabricatul corona :

  Professeur Montagner a spus ca virusul corona este facut de om .
  E normal, pentru ca Levy si Buzyn au fabricat laboratorul din China unde a fost produs virusul, iar Bill Gates a anuntat un virus care ataca bronhiile, doar cu scurt timp inainte ca sa apara aceasta creatie artificiala la vedere.
  De asemeni e interesant ca World Health Organization, actualmente cumparata de sceleratul vanzator de softuri, Bill Gates(care vrea sa-si vanda vaccinul cu 180 euro bucata la 7.5 miliarde locuitori ai globului, banet, nu glumaaaa … vaccin ce contine, dupa cum ne anunta jurista Valerie Bugault care stie de la specialisti precum celebrul dr Raoult, ca vaccinul va contine saruri de aluminiu care sunt otravitoare ,WHO posedata deci de Gates impreuna cu alti cativa particulari( organizatie ce a fost initial bazata pe contributii guvernamentale si degenerate in fundatie privata, caci Trump tocmai si-a retras contributia de 200.000.000 de dolari din partea taxpayerului American, aceasta OMS/WHO a zis in timpul crizei, chiar la inceput, ca nu-i nevoie sa se poarte masca. Deci vroia sa tina lumea neaparata . Dece ?
  Toata afacerea asta pute rau !
  Bagati titlul in google si obtineti videoul .
  Sper sa se rascoale lumea mai repede . In Germania la Berlin au fost demonstratii !La fel si in Michigan.
  NEMTII SI ELVETIENII AU DEJA FIECARE CATE UN CAZ DE JURIST BAGAT IN CLINICA DE PSIHIATRIE PENTRU CONTESTAREA LEGALITATII MASURILOR DE SECHESTRARE A POPULATIEI IN CASE SI DE RUINAREA INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII , IN ACEST MOD .PRECUM SI A RUINARII SANATATII FIZICE SI MENTALE A OAMENILOR MALTRATATI ASTFEL SI IMPIEDICATI SA-SI INGRIJEASCA BATRANII SECHESTRATI IN CASE .

  CRISE : La France est à Genoux
  148,735 views
  •Premiered Apr 18, 2020
  CRISE : La France est à Genoux
  148,735 views
  •Premiered Apr 18, 2020
  9.6K 214 Share
  Save

  Planetes360
  107K subscribers
  🎁 Pour soutenir le développement de la chaîne : https://www.youtube.com/channel/UC5a1… Chaque euro nous permet de continuer notre mission et développer de nouveaux projets. Abonne-toi et clique sur la petite 🔔 pour être prévenu à chaque nouvelle vidéo Le grand entretien de Pierre Jovanovic, journaliste, et auteur de best-sellers, autour de la crise du coronavirus, et de ses conséquences. Interview menée par la chaîne planetes360. Pierre Jovanovic Revue de Presse Internationale : https://www.jovanovic.com/blog.htm Le compte Twitter de Pierre Jovanovic : https://twitter.com/pierrejovanovic La Fake News de Olivier Véran : https://twitter.com/BGaideclin/status… Vidéo de Sarkozy “Nous irons ensemble vers ce Nouvel Ordre Mondial et personne, je dis bien personne ne pourra s’y opposer, car à travers le monde, les forces au service du changement sont considérablement plus fortes que les conservatismes et les immobilismes.” https://www.youtube.com/watch?v=aeXhE… ✅ Suivez-nous : https://planetes360.fr/ https://www.youtube.com/planetes360 https://www.facebook.com/Planetes360/ https://twitter.com/Planetes360 https://www.instagram.com/planetes360/ 👊 Garder L’esprit OUVERT

 4. Pe mine nasul ăstuia mă pune pe gânduri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *