Home / Știrea zilei / Adolescent maltratat de paznici pentru că nu purta mască

Adolescent maltratat de paznici pentru că nu purta mască

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 28, 2020

Un videoclip șocant în care un tânăr este prins din spate, sugrumat, el leșină, apoi e luat pe sus și scos afară, totul pentru că nu purta mască. A înnebunit lumea!

6 comments

 1. Veneam ulterior si le dadeam foc, mai ales purcelului aluia.

 2. Scuzați-mă că mă bag, dar mi se pare că ați greșit. Incidentul nu a fost din cauza măștii, ci pentru că tipul a sărit pârleazul:

  https://youtube.com/watch?v=wiatGZEEdqo

  (transcript)

  Bodiguarzii hotelului sunt investigați de poliție după tratamentul aplicat unui adolescent, în zona de est a orașului Melbourne. Martorii spun că victima a fost strânsă de gât până și-a pierdut cunoștința, apoi aruncată jos.

  Un tânăr de 18 ani este scos cu forța dintr-un local, apoi urmează asta (tipul este aruncat jos). Gardianul îl aruncă jos pe tânăr într-un mod încât ți se face rău … după care este ridicat și târât de la ușile unui hotel din Croydon. ”Am fost șocată, la fel ca toți pe care îi auziți în video. Ce se întâmplă aici ?”
  Mai devreme, tânărul fusese deja dat afară pentru comportament rău, dar a sărit gardul pentru a se reuni cu prietenii lui. Paza îl conduceau să-l dea afară a doua oară, dar a fugit.
  ”Apoi s-a dus la bar, a sărit după tejghea, a luat o bere.” Angajații hotelului au pus mâna pe el.
  ”Înainte să înregistrez, îl ținea de gât și l-a lovit în cap”. ”Îl ținea de gât ca pentru a-l trimite la culcare. Îl ținea tare cu bicepșii de gât. Apoi tipul a leșinat”.
  Tânărul le-a spus celor de la Seven News că ”bodiguardului nu-i păsa cum acționa, iar căderea ar fi putut să mă ucidă, având în vedere că am căzut direct în cap”
  ”După mine, nu merita așa ceva. Să fii aruncat la pământ, să fii lăsat incoștient, este un pic dezgustător”.
  Conducerea hotelului nu a dorit să vorbească în fața camerei deoarece ancheta poliției este în desfășurare, dar au spus că tânărul a fost dat afară apoi a sărit gardul ca să intre înapoi. Un alt lucru pe care vi-l pot spune este că bodiguardul se află în continuare în schimb.
  Managerul hotelului spune: ”Tânărul a primit un avertisment scris. Nu aprobăm comportamentul lui. Este un incident nefericit, care ar fi putut fi gestionat mai bine”:
  ”După mine, nu e un lucru pe care-l aștepta. trebuia să i se atragă atenția înainte”.

  Notă: s-ar putea să fie un incident regizat, sau forțat, pentru a normaliza brutalitatea în mintea oamenilor.

 3. Următoarea criză va fi mai puternică decât criza covid

  https://youtube.com/watch?v=tSuCuoQxI20

  https://brighteon.com/5c4e28ef-3ada-4c01-b18d-6d12a1762614

  ice age farmer, 15 nov. 2020

  Forumul Economic Mondial avertizează despre o nouă criză cu „implicații economice și sociale mai semnificative decât COVID 19”. Ce amenințare ar putea avea mai mult impact ? Christian analizează simularea ”Poligon Cybernetic” făcută de Forumul Economic Mondial … participanții la exercițiu, și programarea predictivă despre atac cibernetic pe scară largă asupra infrastructurii critice, care ar declanșa o Iarnă Întunecată și ar ajuta la inaugurarea Marii Resetări.

  Jeremy Jurgens, Director Management la Forumul Economic Mondial (8 iulie 2020):

  https://youtube.com/watch?v=5ZRg5kiH9Is

  „Cred că va apare o a doua criză. Va fi mai semnificativă și mai rapidă decât criza covid. Impactul va fi mai mare, implicațiile economice și sociale vor fi și mai semnificative. ”

  Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial (8 iulie 2020):

  https://youtube.com/watch?v=0DKRvS-C04o

  „Știm cu toții (dar nu acordăm suficientă atenție) scenariului înfricoșător al unui atac cibernetic pe scară largă, care ar putea opri complet alimentarea cu energie electrică, transportul, serviciile medicale, societatea noastră în ansamblu. Criza COVID-19 ar fi văzută ca un mic deranjament în comparație cu un major atac cibernetic .

  Să folosim criza COVID 19 pentru a reflecta la lecțiile pe care comunitatea de securitate cibernetică le poate trage, și pentru a ne îmbunătăți pregătirea privitor la o potențială pandemie cibernetică”.

  notă: după ultimul exercițiu de care am auzit, ne-am ales cu criza covid. Acuma WEF mai face un alt exercițiu. Oare ce va urma ?

 4. Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare ogbligatorie, dar vom face altceva

  https://israelnationalnews.com/News/News.aspx/292039

  26 nov. 2020

  Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune ccomisiei parlamentare că „oamenii se vor da singuri la cale”.

  Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că “nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dar dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața ”Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

  Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra și vinde fără vaccin. ”

  Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.
  Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat ”carte verde”. Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi ”carte verde” pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.
  Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în ”zonele verzi”.
  Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării”.

  Guvernul nu te va forța să primești vaccinul. Amazon o va face. Companiile aeriene. Băncile. Nu vei putea cumpăra sau vinde fără a fi vaccinat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *