Home / Actualitate / ACTUALUL  STAT  ESTE  ILEGAL?!  

ACTUALUL  STAT  ESTE  ILEGAL?!  

Alexandru Sicleru
Incorect Politic
Aprilie 21, 2021

 

ACTUALUL  STAT  ESTE  ILEGAL?!

 

Acest titlu ar trebui sa ne puna pe ganduri.  Citind una din cartile scriitorului si publicistului,  patriotului  Eugen Delcea,  “Marea tradare a Romaniei”, vol. VII, am ramas cutremurat de realitatea acestor cuvinte. Dar sa vedem ce spune  scriitorul:

Republica Populara Romana a fost infiintata prin Legea nr. 363/30.12.1947.  Aceasta Lege  a ramas in vigoare si dupa 1965(Socialista), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat.

           In 1989/90, conspiratorii  prosovietici din FSN care au decis desfiintarea PCR si clamau construirea unei democratii, cu alte institutii de stat, erau obligati legal, sa schimbe organizarea socio-economica a tarii prin REFERENDUM!

         In conditiile in care au solicitat invazia sovietica simtind ca pierd teren(conform Planului Dnestr), evident ca nu au avut curajul sa organizeze un referendum prin care ar fi pierdut puterea! N-au facut-o nici mai tarziu, Legea nr. 363/1947 nu a fost anulata nici pana acum iar tot ce s-a decis si organizat dupa 22.12.89  este ILEGAL!!!

         Primul pas era un  referendum national, prin care sa fie aprobata schimbarea formei de guvernamant a tarii.

Pasul doi: emiterea unei legi cu 2 articole: anuntarea noului stat cu noua forma de guvernamant; abrogarea Legii 363/1947. Intr-adevar, nici schimbarea din 1947 nu s-a facut prin referendum dar au emis o Lege de schimbare de regim!!!

     Dupa 1989, nefiind emisa o asemenea Lege, Constitutiile sunt ILEGALE iar prin ele toate celelalte legi si toate institutiile noi:  Parchetele, Curtile de Apel, ICCJ(nu CSJ), etc., etc.!!!

Mai grav, sunt ILEGALE  SI  PENALE:

 • Tot jaful prin PRIVATIZARI SI  INSTRAINARI(1500 intreprinderi, teren arabil, minerale, etc.);
 • Sentinte antinationale de retrocedare;
 • Toate legile din 1990, emise de un for legislativ ilegal;
 • “aderarile” la NATO si UE – de 2 ori, inclusiv prin lipsa unui referendum;
 • Imprumuturile externe, interzise prin Lege in aprilie 1989;
 • Infiintarea partidelor(finantate de stat!), care au distrus tara;
 • Aprobarea avorturilor(peste 20 milioane!) si agravarea conditiilor sociale si de existenta = GENOCID!!! , etc.!”

          

           Avand in vedere cele de mai sus,  vin si intreb: magistratii, puterea judecatoreasca, zice-se, ce au facut in acest timp? Daca erau democrati si patrioti trebuiau sa stie  aceste lucruri si sa aresteze tradatorii care au distrus tara! Nu au facut-o pentru ca si ei au tradat-o(De ex. Danilet castiga 450.000 lei in 2016, mai putin decat procurorul  pensionar ce avea o pensie de 490.000 lei, tot in 2016)!

Fondul  de  pensii este in colaps,  pensiile nesimtite abia daca sunt acoperite 10% prin cotizatii, dar magistratii tipa ca fara aceste pensii nesimtite…este afectata independenta Justitiei! Dar actul de justitie e mort deja!

Cu concursul larg al politicienilor din toate partidele care au guvernat Romania, s-a ajuns la un control excesiv al institutiilor de forta in toate domeniile economice, cu Justitia “camp tactic” al SRI.

        Prin urmare, Romania nu este un stat legal, e numai de “ fatada’ statul de drept! Ca dovada, uitati-va cum se infrupta din averea tarii(deci a noastra, a romanilor), toate Puterile Straine! Mai e putin si tara e sfartecata(fereasca Dzeu!)! Deci, Romania, nu mai este “stat”, tara noastra a ajuns o COLONIE!

 

17 comments

 1. raspuns: DA!
  si eu sunt de aceeasi parere de multi ani.
  Si trebuie ca poporul sa scoata in afara legii statul printr-o hotarare populara.
  E nula orice structura contituita abuziv sau prin inselaciune ( cu scopul detinerii puterii si exploatarii) in dauna proprietarului/mostenitorului de drept, poporul.
  Poporul roman (si toate popoarele) e mostenitorul etern al spatiului fizic si spiritual in care s-a perpetuat, iar casta conducatoare e o tumora pe corpul neamului.
  Bunul furat nu te face proprietar la a doua, a treia sau a n-a trecere dintr-o mana in alta.

  • CRED CA SI DATORIILE INTERNATIONALE PUSE DE BANDITI IN CARCA POPORULUI PE CARE L-AU JEFUIT, POT FI ANULATE , IN ACELASI SPIRIT !
   NU MAI STIU UNDE AM CITIT CA STATELE INDATORATE PRIN INSELATORIE ( fara referendum pentru sume prea mari !!!), ISI POT ANULA DATORIILE !
   E MARE NEVOIE CA JURISTII ROMANI SA STUDIEZE PROBLEMA SI SA SCOATA TARA DIN EU !
   SPRE A-SI ANULA DATORIILE, PRINTRE ALTE BENEFICII .

 2. pe drumul invierii

  E specific transmiterii puterii prin lovituri de stat/reglari de conturi. Intre draci este concurenta si cei mai tari sunt premiati de scaraotchi, vedem la partide si corporatii care se cumpara si se falimenteaza intre ele, la tarile conduse de draci care se bat pentru influenta si resurse. De aceea tranferul de putere in tarile acaparate de draci e mereu ilegal, poporul nu e intrebat, pt ca sclavii nu sunt intrebati.
  Intre oameni nu e concurenta, omul nu avea in fire evolutia pt ca a primit de la Dumnezeu totul. Concurenta pentru putere a aparut din invidia dracilor a caror mandrie n-a suportat sa vada ca Omul creat dupa ei ingerii, a primit un rang mult mai inalt de la Dumnzeu. Apocalipsa este aduce luminarea de sus, sa vedem ca toata istoria si toate invataturile stau pe niste falsuri. Intre om si Dumnezeu nu e nimeni, Domnul nu i-a pus omului stapan deasupra, si-a pus singur lasandu-se inselat. De ce s-a suparat Domnul pe evrei cand au cerut sa treaca de la sfatul batranilor la rege autoritar? Ce le-a spus ca se va intampla?
  Toate legile lor sunt =0 teoretic. Sa isi regleze intre ei datoriile pe care si le-au facut dupa ce poporul isi va recupera toate resursele si va fi despagubit pentru genocidul continuu savarsit de draci.
  Aceste lucruri se cunosc la nivelul de sus al piramidei de putere, lumea incepe sa miroasa ticalosia, iar ca sa nu piarda puterea ei fac acum transferul puterii de la state la corporatii si ong-uri mondiale ale acestor corporatii.
  Dupa ce corporatiile se vor vedea cu produsele lor in fiecare om, animal, copac si fir de grau vor fi devenit proprietari asupra vietii pe pamant, toate le vor apartine, va fi prea tarziu. Toate aceste corporatii sunt de fapt agentii ale unei singure corporatii, cea a slujitorilor lui scaraotchi; de aceea fondatorii teosofiei din sec.19 au spus ca idealul ligii natiunilor este o conducere mondiala sub o singura corporatie. Aruncarea in iad pentru 1000 de ani a corporatiei trebuie sa fie cererea noastra in rugaciuni. In Imparatia Cerurilor nu exista forme juridice, formele juridice nu sunt fiinte si nu pot primi drepturi asupra nimic.
  Daca noi nu putem sa ne facem dreptate din lasitate, atunci sa-i pregatim calea lui Hristos sa ne faca El dreptate.
  Vino Doamne ca nu mai ramane nimic din creatia Ta!

 3. NE TREBUIE UN SPECIALIST CARE SA STUDIEZE FOARTE BINE CUM FOLOSESC ELVETIENII REFERENDUMURILE CARE SUNT MULT MAI FRECVENTE IN POLITICA LOR SI CU CARE EI ELIMINA MASIV SARLATANERIILE GUVERNELOR LA PUTERE .
  TREBUIE UN PROIECT DE STAT BAZAT PE REFERENDUMURI EXTREM DE NUMEROASE SI DE FRECVENTE CA LA ELVETIENI !

  OBSERVATI CA AU DECIS SA BAGE JANDARMERIA _POLITIA _ARMATA CALARE DE PASTI CA SA HAITUIASCA ROMANII CU COPITELE CAILOR, CA AICI IN BELGIA UNDE SPERIA LUMEA CU CAII POLITOILOR DE PARCA AR FI DUMNEZEI !

 4. Păi și guvernul și constituția Germaniei de după război sunt ilegale, deoarecec aparent oficial nu s-a semnat nici un armistițiu.

  • Asa-i , asta ca sa se poata continua razboiul 2 mondial, nu de alta, adica ca sa tina Germania sub extorcare infinita si genocidare – cine a mai pomenit in istoria omenirii jaf de milioane de miliarde , asa cum s-a exercitat asupra Germaniei, de catre aliati sub pretext de “DATORII DE RAZBOI “, deja de 70 de ani !?

   • Sorry , am gresit, trebuia sa scriu “mii de miliarde”, nu “milioane de miliarde” – dar daca te uiti la ce viitor planifica ei Germaniei, merge si “milioane de miliarde”, ad infinitum !

 5. interesant!
  mai simplu e la tzigani:
  ei au rege,imparat,presedinte si ceo in acelasi timp.
  (sa lasam gargara patriotarda-“poporu” E LIPSA)

 6. Nu strică să aruncaţi un ochi şi pe Legea 28 din 1991, publicată în MO 67 din 30 martie 1991.

  PS. Să staţi pe ceva solid şi cu gura închisă, atunci când citiţi.

 7. Sunt de acord cu ceea ce se mentioneaza in aceasta postare ! Este adevarat !

 8. DA ! Romania e un stat ilegal, iar tot ceea ce se intampla in aceasta tara, este ilegal !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *