Home / Actualitate / ABSURD! Alexandru Muraru susține că participarea partidului AUR la alegerile din Moldova este violență politică și un risc la adresa democrației

ABSURD! Alexandru Muraru susține că participarea partidului AUR la alegerile din Moldova este violență politică și un risc la adresa democrației

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 10, 2021

Șoc și groază, intenția AUR de a candida la alegerile din Moldova este violență politică, susține Alexandru Muraru. Alexandru Muraru este fratele lui Andrei Muraru, unul dintre consilierii „supercompetenți” ai președintelui Klauss Iohanniss.

Newsweek:

Cetățenii Republicii Moldova și autoritățile trebuie să știe că, în România, AUR este o grupare de factură neofascistă, cu un discurs instigator la ură. Încercarea de a accede în Parlamentul Republicii Moldova este o tentativă de a vulnerabiliza și altera și mai mult mediul politic de peste Prut, ceea ce ar servi interesului unor forțe din Est”, a avertizat deputatul Alexandru Muraru, reprezentant al Guvernului pentru Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, într-un comunicat remis redacției.

Reacția parlamentarului român vine după ce AUR a anunțat, joi, că va candida și la alegerile parlamentare de la Chișinău.

Ce să înțelegem de aici?

Participarea unui partid legal înregistrat (AUR) la alegeri este împotriva democrației dacă nu ne convine partidul.

Protestele altui partid (USR) împotriva unei majorități legitim alese (PSD) reprezintă ultima salvare pentru democrație pentru că așa ne convine.

Cine suntem noi? N-ai voie să spui.

”Anunțul privind participarea AUR la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova este de fapt încercarea de a crea un nou capitol de destabilizare și violență politică și simbolică în fragila democrație de peste Prut. Adevăratul proiect al AUR peste Prut este de fapt acela de a denatura drumul europenizării Republicii Moldova.

A participa sau a anunța că participi la alegeri e violență politică și reprezintă un risc în democrație?

În ce teatru absurd am intrat?

Această formațiune politică, prin reprezentanții săi, a alterat democrația din România, a instigat permanent la ură și la violență, iar de la tribuna Parlamentului s-au făcut declarații antisemite, xenofobe, de elogiere a criminalilor de război.

Sorin Lavrid evocând “criminali de război” de la tribuna Parlamentului – 2021, colorizat

Bazat, tocmai de aceea cresc în sondaje. Tineretul vrea să vadă curaj și îndrăzneală. Tineretului naționalist nu îi pasă de etichete ca “antisemit”, “fascist”, “homofob”. Pentru noi un singur lucru contează : Interesul Românilor. Câtă vreme AUR slujește acest interes, Dumnezeu să-i ajute!

Atunci când sunt acuzați de Muraru sau Florian de antisemitism, să-i acuze AUR pe ei de antiromânism!

Pentru Români, antiromânismul are o greutate mai mare ca antisemitismul.

În România, AUR a adunat un cumul de factori care să-l scoată în afara legii. Este de așteptat că același comportament îl va avea și peste Prut.

Dacă vor ca AUR să crească în sondaje peste 50%, nu au decât să încerce să-l scoată înafara legii.

AUR nu reprezintă valorile unionismului, ci valorile autohtonismului naționalist care ne îndepărtează de Europa Occidentală. În Parlamentul României, reprezentanții AUR elogiază criminali de război, apologeți ai antisemitismului, promovează o politică discriminatorie și homofobă.

Decodificând limbajul acestei ultime declarații, putem trage concluzia că: AUR recunoaște faptul că din occident vine răul, sodomia și tăvălugul neomarxist, alegând să se poziționeze pe linia intereselor autohtone naționaliste, iar reprezentanții AUR elogiază martiri, eroi anticomuniști și mărturisitori creștini.

Antiromânii sunt disperați.

În concepția lui Alexandru Muraru și a jidanilor care îl controlează, o doctrină de tip ROMÂNIA PRIMA este “discriminatorie și homofobă”.

Aceste etichete au ajuns să fie medalii cu care patrioții se mândresc, iar AUR continuă să le adune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *