Home / Știrea zilei / Calin Georgescu: “Sistemul tehnoglobalist a fost programat să ne ascundă adevărul, să ne răpească libertatea și să ne pierdem suveranitatea”

Calin Georgescu: “Sistemul tehnoglobalist a fost programat să ne ascundă adevărul, să ne răpească libertatea și să ne pierdem suveranitatea”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 9, 2023

Calin Georgescu: “Sistemul tehnoglobalist a fost programat să ne ascundă adevărul, să ne răpească libertatea și să ne pierdem suveranitatea”

 

Trăim în Matrix. Trăim în mefistofelic, o viață second hand, stagnantă, spectatori ai unei vieți imaginare impusă de un occident degenerat, care prin sistemul său tehnoglobalist a fost programat să ne ascundă adevărul, să ne răpească libertatea și să ne pierdem suveranitatea.

Este o lume subjugată materialului, pe care eu îl numesc noul cancer.

De aceea lucrurile s-au scumpit și omul… s-a ieftinit.

15 comments

  1. Nu înțeleg de ce promovați pe un pion al sistemului, pe un carton colorat, un fals naționalist suveranist și un fals creștin .A lucrat in Clubul de la Roma, una din pietrele de varf ale sistemului satanic de putere.În toate interviurile date de personaj, am văzut in el o cutie plina de sloganuti, șabloane globaliste lozinci și mult mult fum.Piei !

    • Se pare că tocmai ați înțeles, și dvs., de fapt …

    • In ceea ce spune, omul are dreptate. Spune adevarul. Este vorba despre societatea globalista, tehnologizata, tiranica, de natura malefica in care traim, nu despre Calin Georgescu. Aceasta publicatie promoveaza idei, nu neaparat oameni.

  2. Foarte mulți oameni acuză acest om de mărturii false. A lucrat pentru onu, pentru clubul de la roma şi că e mason, că este de-al lor etc. El ar fi fost omorât dacă i-ar fi trădat cu adevărat. Toate acestea, de parcă, onu, clubul de la roma, masonii ar fi o putere absolută şi nu există scăpare de la ei. Deci acuzații de la oameni fără speranță, sau credință cu lipsa de dovezi concrete. Este adevărat că stilul care promovează mesajele are o structură gen : hrană, apă energie care duce la stilul mason de a promova lucrurile, în trei ca o piramidă, deşi văd similarități nu cunosc de masoni şi nu mă interesează, ei pierd şi când cred că câştigă. Totuşi este chiar opusul la ce promoveză ei, care în aceeaşi structură ale lor idei dezbină nu vor unirea.

    Dacă acestui om i-a fost dat de sus să treacă, să vadă ce este iar apoi să-i expună? Această idee trebuie luată în considerare.

    Nu există vreo dovadă, că dacă ajunge la putere va fi sau nu de partea Românilor, dar un lucru este foarte clar: actualul sistem este total împotriva Românilor, împotriva României iar Românii dorm la ştirile populare, pro-prostie. Un val de adormire la toate nivelele, din ce am văzut eu personal anul trecut, în vizită după ce am lipsit 17 ani.

    Bisericile ortodoxe din Moldova, pe care am vizitat au mulți credincioşi, dar când aceia se întorc spre case sunt dezbinați de nebotezați, neroditori viciioşi iar unirea adevărată în credință întârzie.

  3. https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Dungaciu-a-intrat-in-Clubul-de-la-Roma.-La-sedinta-de-onoare-s-a-discutat-Agenda-2030-179552
    Dan Dungaciu a intrat în Clubul de la Roma. La ședința de onoare s-a discutat Agenda 2030. Sociologul și comentatorul TV Dan Dungaciu, preluat frenetic de site-uri reciclabile media, a intrat în Clubul de la Roma, filiala de la București, condusă de Mugur Isărescu și, în trecut, de etern priministriabilul AUR, Călin Georgescu

    https://bucovinaprofunda.com/2022/12/15/ascensiunea-mafiei-modelarii-predictive-universul-ca-un-cazinou-monte-carlo-calin-georgescu-si-clubul-de-la-roma-i/
    Ascensiunea mafiei „modelării predictive”. Universul ca un cazinou Monte Carlo – Călin Georgescu şi Clubul de la Roma (I) Paul Ghițiu:Numele unor „binevoitori-salvatori” ai omenirii – specialişti, politicieni şi activişti civici- şi falsa ştiinţă ne-au devenit mult mai cunoscute în ultimii 3 ani. Astfel de personaje „strălucesc” de ani de zile şi în peisajul societăţii româneşti şi indică direcţia de înaintare, măsurile şi mijloacele pentru a o pune în practică. Rezultatele le vedem, adică le suferim. Din perioada „pandemiei”, în care s-au afişat nenumăraţi astfel de cunoscători-salvatori, nu am să-i amintesc decât pe Arafat, Cercel şi Rafila.În acelaşi timp, prin societate se plimbă personaje bine mediatizate, ba civici, ba politici, cum este cazul lui Călin Georgescu, purtat şi prezentat pe rând de diverse structuri ca marele”salvator” al României, fost ceva şef în Clubul de la Roma, o organizaţie puternic implicată, după cum vom vedea, în construirea imperiului global. Îl amintesc numai pe el, deşi mulţi alţi „specialişti” români au făcut sau/şi fac parte din organizaţii internaţionale globaliste, pe de o parte pentru că numele său a fost frecvent vehiculat în spaţiul public, pe de altă parte pentru că în continuare vă propun o amplă şi extrem de lămuritoare analiză (pe parcursul a 4 episoade) despre această organizație demonică şi despre multe alte construcţii dedicate construirii unei omeniri reduse ca număr şi limitată ca aspiraţii la un minim necesar omului de unică folosinţă. 

  4. https://tapnewswire.com/
    https://tapnewswire.com/2023/02/big-brothers-coming-revealed-secret-plan-to-tag-every-man-woman-and-child/
    BIG BROTHER’S COMING! Revealed: Secret plan to tag every man, woman and child 
    VINE BIG BROTHER ! Dezvăluit: Planul secret de a eticheta fiecare bărbat, femeie și copil  – De Joe Frick, 1 august 1989 — MICROCHIPURILE codate,implantate în fiecare persoană din țară, ne-ar conecta pe toți la un computer principal care ar putea urmări pe oricine în orice moment, iar planurile pentru un astfel de sistem sunt deja în curs de realizare.

  5. Un senator român (Sosoaca) pune cutremurele din Turcia pe seama războiului meteorologic – declarație puternică ( despre plandemie, razboaie, cutremure, globalism, …) ( VIDEO – 5 min – subtitrare in lb.engl.)

    https://www.bitchute.com/video/ZrAKCqxog8wp/

    ROMANIAN SENATOR IS BLAMING THE TURKISH EARTHQUAKES ON WEATHER WARFARE!!

  6. De ce n-ai dat drumul comentariului critic la adresa individului în subiect? Doar n-o fi speranța voastră de mai bine… !

  7. Nu va mai lăsați păcăliți de Calin Georgescu. Iar Reiner Fuellmich a demonstrat ca este opozitie controlata; a strans dovezi despre crimele plandemiei pentru un proces pe care nu l-a initiat si pe care nu are de gand sa-l initieze vreodata.

    CG se auto denumeste TEHNOCRAT! Tehnocratia este calul troian al noii ordini mondiale, o spune cel care de mai bine de 30 de ani studiaza tehnocratia: Patrick Wood, care a scris mai multe carti despre pericolul tehnocratiei.

    https://ro.technocracy.news/stoca/

  8. Cu Calin Georgescu eu personal m-am lamurit, dar am ascultat multe clipuri cu el, inca din 2020, am cautat articole mai vechi despre el, i-am pus intrebarea daca e mason pe emailul paginii “premierul nostru”, la care nu a raspuns, iar din prelegerile lui am aflat ca se auto-denumeste tehnocrat, adept al dezvoltarii durabile a ONU, agenda 2030. Stiam ce inseamna tehnocratie – calul troian al noii dez-ordini mondiale (de pe situl lui Patrick Wood, technocracy.news specialist in studiul si desconspirarea tehnocratiei), si am tras concluzia : Calin Georgescu este calul troian al noii dez-ordini mondiale, pe care am postat-o peste tot, inclusiv la clipurile cu el.

    Ca să vedeți viclenia acestui individ, exact din spusele lui. Diavolul se află in detalii….vorbeste de rau tehnocrația, iar dumnealui se numește singur tehnocrat, l-am auzit cu urechile mele in clipurile sale, dar se afirma a fi tehnocrat chiar in petiția “Premierul nostru”.

    […] Un alt merit al cărții lui R. F. Kenndy, Jr., este că ne face să rămânem vigilenți. Odată ce am văzut documentate în carte fărădelegile complexului industrial-medical, ale celui mediatic și ale tehnocrației „digitale”, […]

    https://www.petitieonline.com/calin_georgescu_prim-ministru
    “Către,

    Parlamentul și Presedinția României

    Subsemnaţii, semnatari ai prezentei petiţii, ne exercităm dreptul de petiţionare prevăzut în disp. art.51 din Constituţia României și vă solicităm numirea unui prim-ministru tehnocrat, apolitic, în persoana domnului dr.ec.dipl. Călin Georgescu. Totodată, vă solicităm de urgență, demararea Proiectului de Țară “Hrană, apă, energie” conceput de dr. Călin Georgescu. Susținem necesitatea instalarii unui premier independent politic și suntem împotriva marionetelor politice.”

    AUR, desi pare a fi cu noi, neamul romanesc, il are ca si cal troian tehnocrat intru dezvoltarea “durabila” a satanicei ONU, pe acest mason Calin Georgescu, care va duce inainte agenda noii ordini mondiale. Mai documentati-va. Eu am semnat petitia “premierulnostru” dupa care am ascultat discursurile ulterioare, in care afirma obiectivul dezvoltarii asa-zis durabile prin tehnocratie; adica exact agenda 2030 a satanicei ONU. Am fost pacalita de acest individ, dar nu pentru mult timp…si am retras semnatura din petitie.

    Nu intelegeti ca nu exista niciun partid in parlament in momentul de fata care sa tina cu poporul român? E atat de greu sa intelegeti? Continuati sa va lasati pacaliti si vom ajunge la sapa de lemn.

  9. CG este un cal troian al noii ordini mondiale. Iar voi vă duceți după fenta cu “adevărurile” pe care le spune. E doar o altă tactică pe care o folosește ca să ne convingă sa-l punem prim-ministru sau orice-o vrea el.

    Aduceți-vă aminte ce s-a intâmplat in Italia, exact la fel a venit tipa aia care a fost aleasă (nici nu mai știu cum o cheamă) exact pe discursul pe care oamenii voiau să-l audă. Și după ce a fost aleasă, țeapă: era omul infiltrat al noii dez-ordini mondiale.

    • Până una alta, Călin Georgescu a fost printre singurele persoane publice din România care a avut curajul să-i apere memoria lui Corneliu Zelea Codreanu la televizor, în prime-time, fără menajamente, afirmând cu demnitate că Zelea Codreanu a luptat pentru moralitatea ființei umane și că este un erou al istoriei naționale– acest lucru contează în fața oamenilor care rezonează cu Adevărul.Într-o epocă de minciună universală, cu legi care ne interzic să ne afirmăm istoria, cuvintele lui Călin Georgescu vin ca un baros de fier izbind zidul de minciună, iar curajul său merită respect. Propun să îl observăm cu atenție pentru a cunoaște pomul după roade. Să fim atenți cum se va raporta la digitalizarea României având în vedere istoria sa în ONU, să vedem cum se va raporta la campania de vaccinare în cadrul următoarei plandemii și cum va comenta lecțiile obligatorii despre holocaust la care vor fi supuși toti elevii din România începând cu această toamnă.

      • Esti visator, Sterie…Apararea memoriei Capitanului este doar o bomboana pentru cei ca tine, menita sa îndulceasca amaraciunea otravii pe care o scuipa la fiecare discurs si interviu acest sarpe cameleonic numit CeGe.
        Treziti-va Români, ca ati dormit destul !* by Mihai Vodă Pătrașcu, aka Viteazul.

  10. Și mai zic iar ce am spus într-un alt comment la acesta articol–aparent neaprobat însă până acum: Oricare candidat la funcție publică trebuie să treacă testul *hârtiei de turnesol* : Crezul Ortodox, Crucea Ortodoxă, Maica Domnului Iisus Hristos.
    Nu uitați că nici antihristul nu va putea *suferi* Crezul ortodox, la ceremonia de *întronizare* de la Ierusalim; la partea cu *…Unul Domn Iisus Hristos….*
    Așa că Testați-i, testați-i, testați-i !!!

  11. Ganditi pozitiv si nu aruncati numai cu pietre in dl. Calin Georgescu pt. ca a facut parte din diferite organizatii de frunte, pt. ca tocmai pt. aceasta poate ajuta ca Romania sa nu mai fie sluga nimanui. Cine ii poate mai bine ca el demasca pe cei care vor ca sa disparem si ca tara si ca natie? Nimeni, tocmai pt. ca nu ii cunoaste nimeni indeaproape pe unii ca acestia, ca dl. Calin Georgescu si despre care vorbeste fara intentii ascunse, cum cred unii. Dati-i acea sansa, ca sa dovedeasca contrariul si ca nu e sub nicio forma un Burebista, viclean si fatarnic, precum pretindeti!

    Cand un om se intoarce catre Dumnezeu, se bucura toti Ingerii Lui, de ce trebuie socotit dl. Calin Georgescu un pervers si fatarnic, pt. ca a facut parte din anumite organizatii in trecut, organizatii despre care a spus tot adevarul, fara intentii ascunse.

    Sa ascultam cu inima si sa alegem tot cu inima viitorul presedinte si premier la Romaniei, altfel tot noi vom avea de suferit, daca judecam si nedreptatim oameni care vor cu adevarat ca Romania sa devina Lumina Lumii si nu un iad lumesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *