Home / Actualitate / Daniel Gheorghe SE REVOLTĂ Împotriva Propagandei LGBT

Daniel Gheorghe SE REVOLTĂ Împotriva Propagandei LGBT

Incorect Politic
Iunie 13, 2019

Via Buciumul:

Mi se pare revoltător faptul că Institutul Cultural Român a devenit partener al unui eveniment de propaganda lgbt.

În aceste condiții, decât să plătim din bani publici o entitate de stat care să deruleze acțiuni de reeducare a românilor în paradigma neo-marxismului cultural relativist si post-crestin mai bine ne lipsim de ea și gata !

Am și eu o rugăminte către acest guvern care aruncă cu bugetul țării pe te miri ce : nu mai faceți propagandă lgbt din bani publici!

de Daniel Gheorghe Facebook

 

3 comments

  1. Comunitarismul organizat al LGBT, spre a-si pune minuscula minoritate deasupra romanilor ortodocsi , majoritate comunitara neorganizata , este anticonstitutional cand vrea sa domine poporul roman si sa ii smulga “drepturi” neconstitutionale . INCLUSIV BANET !

    Romanii trebuie sa se organizeze si ei in comunitarism organizat si fiind majoritari, vor putea domina deciziile minusculelor comunitati care incearca , fiind bine organizate si platite dinafara , sa domine majoritatea romanilor din tara, confiscandu-le suveranitatea .

    Aceste minoritati organizate procedeaza ilegal si ilegitim, exact ca si mafiile care exista si ele, ilegal si ilegitim, dar care exista ,unele find oribil de puternice, si care domina actualmente omenirea , ca si mondialismul care nu-i decat o utopie ucigasa caci este contra naturii umane care cere gruparea omenirii pe natiuni ca stare fireasca de constitutire existentiala a ei .
    Opunand suveranitatea natiilor , mondializarii, care vrea sa o distruga , marele filozof Carl Schmitt defineste mondializarea planetei drept o utopie ucigasa pentru ca mondializarea sustine ca statele si natiunile sunt cauza razboaielor , fapt pentru care mondializarea cere fragmentarea statelor si a natiilor !

    CRIMINALII NATIUNILOR AR FACE BINE SA STIE, SUGEREAZA MAITRE DAMIEN VIGUIER, AVOCATUL LUI ALAIN SORAL, (tocmai condamnat la inchisoare ), AR FACE BINE SA STIE CA AZI NATIILE SUNT INCA FOARTE DEPARTE DE DISPARITIA SUVERANITATII LOR, CHIAR DACA SE INCEARCA MASIV FRAGMENTAREA STATELOR !

  2. Plavana de la PSD a semnat COnventia de la Istanbul trimisa de Ministrul de Externe.
    Parlamentul a dat lege sa aplice prevederile.
    Propaganda degenerarii mintal-sexuale ascunsa in terminologia “identitatii de gen” si a “egalitatii de sanse” are baza legala.
    Dl. Gheorghe face mai bine sa initieze un proiect de lege de anulare a legii de recunoastere /ap;icare a Conventiei de la Istanbul.
    Pana atunci , ceea ce face este treaba de mascarici din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *