Home / Actualitate / Dan Barna ar Vota în Favoarea Legalizării Căsătoriilor Între Persoanele de Același Sex

Dan Barna ar Vota în Favoarea Legalizării Căsătoriilor Între Persoanele de Același Sex

Incorect Politic
Iunie 13, 2019

Via Buciumul:

Liderul USR, Dan Barna, a spus că ar vota în favoarea legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, dar că momentan societatea românească nu este pregătită pentru așa ceva.

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna la Marius Tucă Show.

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord ca familiile formate din persoane de același sex să înfieze copii, Dan Barna a răspuns: „La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.
În octombrie anul trecut, președintele USR, Dan Barna, a anunțat că parlamentarii formațiunii vor vota împotriva modificării Constituției pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, considerând că este o temă falsă, iar a doua zidupă referendum viața niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic.

Acesta a spus că referendumul trecut a fost „o exploatare a fricii”…

4 comments

 1. Sper ca USR sa castige alegerile parlamentare in mod covarsitor si sa implementeze peste tot agende marxiste,homosexuale si sa tripleze numarul de imigranti pe care ii luam sa ajunga la astfel 150.000 in fiecare an. Trebuie ca si Romania sa invete sa fie mai multiculturala si plina de acceptanta.

  • De pe Facebookul lui Mirel Palada:

   Cea mai mare și enormă și pe față și fără perdea fraudă electorală comisă vreodată în România!

   De ceva zile incoace, Ionut Apahideanu se incapatineaza sa ne arate zeci, sute, mii de procese verbale de la sectiile de votare unde saracia aia de cheie de verificare nu se inchide, semn ca a fost o oaresce minareala la mijloc.

   Cind le citesti, iti dai seama ca unele din mermelelile identificate ar fi de-a dreptul haioase, daca n-ar fi mai intii triste si penale si degraba ucigatoare de democratie.

   Problemele, ce sa vezi, apar din cauza acelor pirdalnice de voturi pe listele suplimentare. Doar 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. Doar decit.

   Repet, ca poate n-ati inteles ordinul de magnitudine: un milion jumatate. Cea mai mare si enorma si pe fata si fara perdea frauda electorala comisa vreodata in Romania.

   Nimeni nu zice nimic. Cum sa spui ceva impotriva democratiei pe baza de soft prost pus la punct de niste civili mediocri, care n-au inteles cum trebuie minarite procesele verbale?

   Te ia duba. Te calca tramvaiul in sufragerie cind mergi sa-ti iei compot din biblioteca, din spatele cartilor de filosofie marxista.

   Nu se face asa ceva. Nu e mai simplu sa tacem cu totii din gura, ca vitele cele blege si ascultatoare, ca cetatenii cei patrunsi de constiinta civica?

   Autor: Mirel Palada

   • Nu e problema o sa implementeze votul electronic si prin corespondenta, toti de la PNL,USR,PLUS,PMP si presedinte vor lucrul asta.Atunci sa vedeti ce inseamna frauda electorala.

 2. Astia vor sa vada ce pot face parintii atunci cand copiii le sunt in pericol. Cine seamana vant va culege furtuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *