Home / Educativ / VOR SĂ SCOATĂ RELIGIA DIN ȘCOLI! Chestionar MEN

VOR SĂ SCOATĂ RELIGIA DIN ȘCOLI! Chestionar MEN

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 11, 2020

Chestionar MEN

Am primit pe email acest mesaj:

Chestionar Părinți

Chestionar Profesori

Am o presimtire: ca se incearca scoaterea religiei din scoli si introducerea educatiei sexuale, avand ca justificare raspunsurile parintilor/profesorilor la acest chestionar.

De aceea consider ca este important ca si noi sa ne spunem parerea completandu-l !

*

Nota IncorectPolitic: Chiar dacă nu ești cel mai credincios elev din curtea școlii, ai tot interesul să menții ora de religie în școli, fiind o oră la care iei ușor zece și nu faci mare lucru. Deci spune-le părinților să completeze chestionarul și nu-i lăsa pe neomarxiști să facă ce vor!

2 comments

 1. Se pare ca educatia sexuala intra deja…”Programele de educație sexuală trebuie organizate minim o oră pe semestru, dar pot fi organizate și pe parcursul a mai multe ore sau a unui opțional întreg”. Sa nu ii lasam sa o bage ca materie saptamanala OBLIGATORIE !

  Eu am raspuns ca Educație socială si Consiliere și dezvoltare personală se pot uni intr-o singura materie. De asemenea Educatia plastica si Educatia muzicala se pot uni si forma o singura materie.
  Am spus ca nu sunt de acord ca informatica sa fie obligatorie din clasa a V-a pt ca la aceasta varsta doar jocurile pe calculator/telefon/tableta ii atrag, iar studiile in acest sens au aratat o relatie negatica intre orele petrecute la calculator, telefon, tableta si performantele scolare&abilitatile sociale.
  Am mai spus ca Istoria ar trebui sa aiba mai multe ore (in contextul mistificari si manipularii adevarului istoric in mass-media, mediile sociale, internet) (s-ar putea sa vrea sa diminueze sau sa scoata de tot Istoria, mai demult circuland aceasta informatie pe anumite canale), Fizica sa aiba mai multe ore (eventual cu adaugarea astrofizicii) pt ca creste curiozitatea si spiritul de explorare al copiilor, si Limba si literatura Romana sa aiba mai multe ore in special in scolile cu elevi apartinand minoritatilor nationale.

 2. Foatre bine ca se incearca o reasezare a materiilor din scoala. Nu zice niicaieri ca se scoare religia dar de cand au bagat religia multi ajuns prosti si abia au agatat un 5 la bac. Daca s-ar scoate religia si s-ar baga logica, ar fi mult mai bine. Toti aia indobitociti de biserica sunt o generatie pierduta. Foarte bine ca ati aratat aici ca se face chestionarul acesta. Am participat si noi. Multumim !

  PS. :
  20. Ele mergeau incotro le da duhul sa mearga si rotile se ridicau impreuna, caci duh de viata era si in roti.

  21. Cand mergeau acelea, mergeau si acestea, si cand acelea se opreau, se opreau si acestea; iar cand acelea se ridicau de la pamant, atunci impreuna cu ele se ridicau si rotile, pentru ca duh de viata era si in roti.

  22. Deasupra capetelor fiarelor se vedea un fel de bolta, intinsa sus, deasupra capetelor lor, care semana cu cristalul cel mai curat;

  23. Iar sub bolta aceasta erau intinse aripile fiarelor una spre alta, si fiecare fiara mai avea cate doua aripi, care le acopereau trupurile;

  24. Cand mergeau fiarele, auzeam falfaitul aripilor lor, ca un vuiet de ape mari, ca glasul Celui Atotputernic zgomot strasnic, ca zgomotul dintr-un lagar ostasesc; iar cand ele se opreau, isi lasau aripile in jos.

  25. Dupa ce fiarele se opreau si isi lasau aripile in jos, zgomotul se auzea inca sub bolta ce se intindea deasupra capetelor lor.

  26. Pe bolta de deasupra capetelor fiarelor era ceva care semana cu un tron si la infatisare era ca piatra de safir; iar sus pe acest tron era ca un chip de om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *