Home / Actualitate / Viitorul României este maro – Guvernul a stabilit cota de muncitori străini (25.000) și a început recrutarea a 2.000 de muncitori din Bangladesh

Viitorul României este maro – Guvernul a stabilit cota de muncitori străini (25.000) și a început recrutarea a 2.000 de muncitori din Bangladesh

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 25, 2021

Viitorul României

Via R3Media:

Autorităţile din Bangladesh au anunţat că Singapore şi România vor să recruteze 12.000 de muncitori din Bangladesh, informează agenţia de presă United News of Bangladesh (UNB), citată de Rostonline.

Conform sursei citate, Ministrul de Externe din această țară, A.K. Abdul Momen, a informat că Singapore va recruta 10.000 de muncitori din Bangladesh, iar România, 2.000 de muncitori.

Recrutarea muncitorilor străini vine într-un moment foarte dificil pentru piața muncii din România. Potrivit datelor transmise de Ministerul Muncii pentru Digi24, doi din zece români au fost trimiși în șomaj tehnic în ultimul an, în contextul pandemiei.

Mai mult, data de 31 august 2020 poate fi considerată cea mai neagră zi de pe piața muncii, atunci când aproape 120.000 de romani au rămas fără un loc de muncă.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, Guvernul  a stabilit, prin HG  1.133/30.12.2020, că pentru anul 2021 se stabilește un contingent de 25.000 de lucrători străini nou-admiși pe piața forței de muncă din România.

Asistăm la înnegrirea sau maronizarea României, grozăvie ce se desfășoară sub privirile tembele ale spectatorilor pasivi, români abrutizați, golemizați de guvern-televiziune, îmbătați cu divertisment monden și înfricoșați cu minciuni pandemuice.

Românii vor ajunge minoritari, unii realizează asta cu luciditate, iar dintre cei ce realizează și mai puțini acționează într-un fel sau altul. Restul sunt fie neștiutori, fie resemnați, demoralizați. Corectitudinea politică, viciul matematic elementar și învinuirea holocaustică ne-au compromis sistemul imunitar național, orice manifestare publică pentru conservarea românismului este considerată nazistă, fascistă, extremistă, rasistă și alte etichete de care ignoranții și lașii se feresc.

Cu toate astea, dracu nu-i chiar atât de negru. Nația nu va dispărea în neantul istoriei câtă vreme mai există o minoritate sănătoasă, formată din Români vii, conștienți și activi, pe urmele cărora încep să pășească cât mai mulți tineri imunizați la cele însirate mai sus.

Nu vă spun să “aveți încredere în plan” și să mai deschideți o bere, nu este așa simplu.

În primul rând, rezistați mental căci este un război de atriție, fiți stoici și nu vă lăsați demoralizați. Apoi pregătiți-vă fizic pentru zbuciumul ce va veni. Neapărat pregătiți-vă social, intrați în legătură cu alți naționaliști, participați la acțiuni împreună, câștigați-vă încrederea, formați legături ca între camarazi și rețele cu alte grupuri. În țară sunt multe organizații naționaliste, unele foarte mici, altele mai mari. Unii spun că este o problemă care nu ne permite să realizăm unitate, alții spun că este mai bine așa, căci fiind multe celule descentralizate, sunt mai greu de destructurat. Ideea este că trebuie să ne implicăm fiecare, în special cei care realizează ce se întâmplă, dacă vrem să avem șanse de izbândă. Totul începe cu tine.

5 comments

  1. Guvern blestemat. Niste functionari numiti de mafie nu au dreptul sa hotarasca cine sa vina in tara asta in locul romanilor. Sa se ocupe de recuperarea pamanturilor si resurselor, pt asta sunt angajati. De ce ascund numarul real al cetatenilor romi din israel si tarile inrudite din asia?

  2. Faceti publice numele celor care au propus si celor care au semnat mizeria la cererea organelor jewdaice de administrare financiara. Sa ii blesteme lumea.

    • N-o să-i blesteme nimeni. Toți emasculații vor să nu fie acuzați de rasism și să pozeze în băieți buni si generoși. Iar femeile sunt și mai rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.