Home / Educativ / Viitorul Europei: Fara europeni? Ce se urmărește, de fapt?

Viitorul Europei: Fara europeni? Ce se urmărește, de fapt?

Incorect Politic
Mai 14, 2021

Viitorul Europei: Fara europeni?

Via IonCoja:

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro

[email protected]

 

VIITORUL EUROPEI: FARA EUROPENI?

In ultimele luni se discuta mult in Europa si mai ales în Parlamentul European despre Conferința privind viitorul Europei. Ea s-a tinut deja pe 9 mai la Strasbourg. Vreme de un an se vor tine conferinte cu diverse grupuri privind viitorul Europei. Se sugerează ca la conferințee să participe și organizații civice neguvernamentale. Experiența din trecut este un indiciu bun că organizațiile civice pro-familie și pro-viață nu vor fi invitate. Adică, exact acele organizații care promovează instituțiile sociale și aspectele de viață fără de care nu există viitor: familia, căsătoria, copiii născuți și copiii nenăscuți.

Ce se urmareste, de fapt?

Conferințele vor încerca să contureze un viitor european, dar din care foarte probabil că est-europenii vor fi excluși. Conferințe care deja sunt desemnate să asigure supremația occidentalilor în Casa Europeană pentru câteva generații viitoare, o supremație cu care sunt obișnuiți de jumătate de mileniu și pe care nu o vor ceda nimănui. Cel puțin nu în viitorul apropiat.

Este foarte posibil, însă, că viitorul Europei va fi unul fără europeni. În doar 30 de ani, între 7 și 14% din întreaga populație a UE va fi musulmană. În unele țări ponderea va fi și mai mare, chiar până la un sfert din populație în Suedia. Europa nu mai produce europeni, ori îi produce în număr tot mai mic. Iar acest declin demografic va putea fi buturuga mică care va răsturna, probabil ireversibil, poziția dominantă a occidentalilor în UE și în lume.

Declinul demografic al Europei este o realitate, nu doar incontestabilă, ci și una care se deteriorează de la an la an. Și asta în ciuda studiilor frecvente și a sumelor serioase alocate studierii și desemnării unei politici de reînviere demografică a continentului. Luna trecută, Parlamentul European a publicat un raport privind viitorul demografic al UE. Este intitulat Demographic Outlook for the European Union 2021 / Viitorul demografic al Uniunii Europene 2021. [Link: https://www.europarl.europa.eu/…/EPRS_STU(2021)690528…]

Declinul demografic al Europei

Datele statistice vorbesc de la sine. Problema majoră demografică a UE este definită în Raport ca fiind „a strongly ageing population due to lower fertility rates and increasing life expetancy coupled with a shrinking working age population / o populație care îmbătrânește rapid datorită unei rate de fertilitate scăzută și extinderea longevității în paralel cu reducerea segmentului populației lucrătoare”. [Notă: asta este povara grea pe care hedonismul, imoralitatea sexuală și avortul au pus-o pe copiii și nepoții noștri!]

Dacă ni se pare că situația demografică a României este precară – și este – situația demografică a UE este și mai precară. Veți fi surprinși să aflați că România nu este codașă în domeniul fertilității în UE și că, dimpotrivă, suntem una dintre țările cele mai fecunde ale Europei.  Pe primul loc, în 2018, era Franța, cu un index de fertilitate de 1,88, urmată de Suedia și România, ambele cu un index de fertilitate de 1,76. Codașe erau Malta (1,23), Spania (1,26), Italia (1,29) și Cipru (1,32).

Populația celor 27 de țări care actualmente formează UE a crescut de la 354 de milioane de ființe umane în 1960 la 447 de milioane în 2019. Dar acest spor demografic nu a ținut pasul cu sporul global. Între 1960 și 2019 populația planetei a crescut de la 3 miliarde la 7,7 miliarde de ființe umane, adică cu 166%, deci mai mult decât dublu. Dar, în același interval de timp, populația UE a crescut cu numai 93 de milioane, adică cu aproape un sfert.

Tragic, în 2019, 447 de milioane de europeni au adus pe lume 4,1 milioane de noi ființe umane, în comparație cu 6,7 milioane de ființe umane aduse pe lume de cei 354 de milioane de europeni în 1960.

Fara copii Europa nu are viitor

Aceste discrepanțe au efecte de termen lung și de fel negative pentru UE și fiecare dintre noi. Avortul ucide viitorul și civilizațiile, nu doar ființele umane. Voința europenilor de a procrea se stinge rapid. Ceea ce nu este chiar surprinzător având în vedere că în mintea occidentalilor nihilismul lui Nietzche este mai influent și mai puternic decât creștinismul ori valorile creștine.

Autorii Raportului demografic atribuie declinul demografic al UE sărăciei, nivelului de educație în creștere a cetățenilor, dar, în general, analiza și explicația autorilor este una marxistă. Nici o vorbă nu se suflă privind cauzele imediate și grave ale dispariției europenilor: hedonismul, avortul, războiul intenționat împotriva familiei și a căsătoriei naturale, războiul total împotriva gândirii sănătoase.

Consecințele vor fi grave. Vârsta medie a UE este de 43,7 ani, în comparație cu 38,4 în 2001. Asta înseamnă că actualmente 223,5 milioane de locuitori ai UE au peste 43,7 de ani și 223,5 sub 43,7 de ani. În termeni practici, asta înseamnă și că doar două persoane muncesc pentru a plăti pensia unui european pensionat.

Strigător la cer? Fără îndoială. Titanicul se scufundă în timp ce EU se lăfăie în bani, rapoarte fără sens, distrugerea valorilor morale, hedonism, avort, inflație de drepturi, penurie de responsabilități, programe de îndoctrinare în confuzie sexuală. Poate o astfel de civilizație dăinui? Categoric nu!

Că lucrurile sunt practic iremediabile s-a dovedit și la recenta conferință de la Porto, Portugalia, cu care prilej Parlamentul European a adoptat un Plan de Acțiune pentru Drepturi Sociale. Planul propune Europei ca de acum până în 2030 să ridice procentul populației care muncește între, 20 și 64 de ani, la 78%. Acest deziderat este practic imposibil, având în vedere că actualmente acest procent este undeva pe la 60-65% în Marea Britanie, Franța ori Germania. Cetățenii au fost obișnuiți să primească mai mult decât să muncească.

Munca, ca valoare umană, a fost discreditată.

Există ușa de scăpare? Există, dar asta va implica, este posibil, dispariția civilizației europene și a europenilor, un subiect pe care îl voi discuta curând.

Viitorul african al Europei

Viitorul Europei: Fara europeni?

La Conferința despre viitorul Europei care s-a tinut pe 9 mai au vorbit dl Macron și alți magnați ai Uniunii Europene, toți robi ai unor ideologii care distrug viitorul, nu care îl clădesc. [Link: https://multimedia.europarl.europa.eu/…/conference-on…] Pentru că oricine e împotriva familiei, căsătoriei ori a copiilor nenăscuți e, prin definiție, împotriva viitorului. Cei care nu au copii, cum e dl Macron, nu sunt calificați să vorbească despre viitor.

Exista posibilitatea unui viitor african al Europei? Ipoteza unui viitor african al Europei a devenit mai pronuntata încă din 2015 când 1 milion de migranți au intrat în EU la invitația dnei Merkel. Ipoteza o gasim discutată si în cartea lui Ross Douthat: The Decadent Society / Societatea decadentă (2020). Iar recent un articol în London Review of Books inevitabil duce la aceasi posibilitate.

În timp ce comentatorii care discută posibilitatea islamizării Europei, și, deci, a unei Eurabia islamică, Douthat vorbește despre o „Eurafrică” predominant creștină. Douthat discută ipoteza Eurafricii în paginile 206 – 210 ale cărții sale, în capitolul ultim al ei, intitulat „Renaissance / Renașterea”.

Îi dă nădejde migrația africană spre Europa, o migrație conservatoare și, în parte, creștină. Este încurajat de influența crescândă a cardinalilor catolici de culoare, cum e Cardinalul Robert Sarah. Migrația africană spre Europa nu este doar musulmană. Este și creștină și își are originea în Africa de Vest, cât și în Eritrea, Kenya și Etiopia.

Migrația africană va parveni și din țările musulmane din Sahel. Fenomenul este discutat de Stephen W. Smith în Philanthropic Imperialism / Imperialismul Filantropic, un articol publicat luna trecută de London Review of Books. [Link: : https://www.lrb.co.uk/…/steph…/philanthropic-imperialism]

Recomandam articolul. Ilustrează o realitate pe care toți o știm deja: Occidentul a generat migrația din ultimii 15 ani spre Europa, iar gafele occidentalilor vor continua să forțeze milioane de africani și musulmani să migreze spre Europa. Războaiele lui George Bush Jr. au destabilizat Orientul Mijlociu, cauzând războaiele civile din Irak, Siria, Tunisia, Egipt și Libia. Rezultatul a fost o migrație masivă fără precedent spre Europa.

Politica militară a lui Macron în Sahel (Mali, Niger, Chad) va cauza, crede autorul, migrații masive spre Europa. Islamiștii au devenit extrem de puternici în Sahel, guvernele și armatele acestor țări fiind incapabile de a stopa progresul islamiștilor. Franța a anunțat recent că își va retrage forțele armate din Sahel, iar rezultatul va fi, spune autorul, un haos social, economic și politic care va pune în mintea africanilor ideea de a-și găsi refugiul în fostele metropole coloniale.

Eurabia ori Eurafrica?

Viitorul Europei va confirma modelul pe care istoria îl va alege și pe care Dumnezeu îl va îngădui. Încă în 2021, însă, putem spune cu certitudine că Europa lui 2050 va fi radical diferită de cea de azi, în primul rând din punct de vedere demografic.

Va fi acest viitor o pedeapsă îngăduită de Dumnezeu pentru înstrăinarea europenilor de valorile care puteau să-i dea viața? Familia, copiii, căsătoria, creștinismul, valorile, munca, responsabilitatea individuală, prudența? Nu este exclus. Sfintele Scripturi conțin precedente istorice clare în acest sens. Pe la anul 700, înainte de Hristos, israeliții au dispărut ca națiune, fiind duși în robia asiriană din cauza înstrăinării lor de Dumnezeu. Iar Iuda din vremea lui Ieremia aproape că și ea și-a pierdut identitatea etnică, fiind dusă în robia babiloniană tot pentru că s-a înstrăinat de Dumnezeu și de iudaism.

Ne-am dori ca Europa să evite această pedeapsă a istoriei, pe care am putea-o numi pedeapsa ultimă și capitală a istoriei. Din nefericire, acest scenariu al viitorului Europei devine tot mai pronunțat și realist. Practic nu exista niciun intelectual european care ar putea picta un portret optimist al viitorului Europei. Iar declarațiile micuților „mesia” ai Uniunii Europene privind viitorul Europei sunt la fel de nesigure.

Semnati Petiția în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident 

Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

AFR a initiat o petitie online de solidaritate cu crestinii occidentali care sunt persecutati pentru credinta. Va rugam sa o semnati si sa o transmiteti altora sa o semneze. Petitia poate fi semnata aici: Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

Textul Petitiei

În ultima săptămână din aprilie, Marea Britanie și Finlanda au încălcat grav drepturile creștinilor si libertatea religioasă. Creștinii din România și din întreaga lume sunt îndemnați să nu stea nepăsători, ci să adopte o atitudine fermă împotriva acestor abuzuri ireale. Pe 23 aprilie londonezii au fost șocați când poliția a arestat un pastor în vârstă de 70 de ani, îmbrâncindu-l și punându-i cătușele la mâini după ce unii trecători au informat politia că sunt ofensați de mesajul lui.

Citând din Sfintele Scripturi, pastorul afirma că familia adevărată se constituie dintr-un bărbat și o femeie, împreună cu copiii lor biologici, iar familiile paralele formate din doi bărbați ori două femei nu sunt firești. Ca urmare a acestei afirmații și plângeri, pastorul a fost arestat, îmbrâncit de trei polițiști, pus în cătușe și dus în arest. [Link: https://www.conservativewoman.co.uk/marched-off-to-the-cells-for-preaching-gods-word/Este dincolo de orice decență umană ca trei polițiști zdraveni, în anii 40 ai vieții, să maltrateze în acest fel un bărbat inocent și firav și atât de înaintat în vârstă.

În Finlanda, campania de discriminare a creștinilor continuă. În 2004, un ministru creștin din guvern, aparținător al Bisericii Luterane, a publicat o carte în care a combătut ideologia de gen, titlul cărții fiind „Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească și parte femeiască”.

În 2019, tot ea a postat pe Facebook un comentariu critic la adresa Bisericii Luterane din Finlanda pentru că reprezentanți ai Bisericii au participat la parada homosexualității din acel an.  Iar cu o altă ocazie a citat pasaje din Scriptură privind homosexualitatea la o emisiune radio pe tema „ce ar gândi Iisus despre homosexualitate”.

După doi ani de investigații penale, fosta parlamentară creștină a fost acuzată în mod oficial de incitare la ură și pusă sub urmărire penală. Dacă va fi găsită vinovată va putea fi amendată ori trimisă la închisoare pentru doi ani. [Link: https://evangelicalfocus.com/europe/11305/christian-politician-paivi-rasanen-formally-charged-for-hate-crime-against-homosexuals?inf_contact_key=08927af670db44f039ae31d15fe94640cc0558ed5d4c28cbfab114022b1ec50d]

Anti-creștinismul și acțiunile discriminatorii și brutale ale autorităților occidentale la adresa creștinilor nu trebuie acceptate, nici tolerate. De la autorități te aștepți la neutralitate. Toate grupurile sociale se pot manifesta în spațiul public fără restricții și își pot transmite mesajul, în scris, vocal, ori prin demonstrații, fără a fi arestați.

De ce nu se aplică același principiu și creștinilor atunci când ei doresc să-și manifeste în spațiul public ideile, opțiunile și convingerile caracteristice lor? România și Europa trebuie să se trezească. Creștinii din toată lumea trebuie să-și unească vocea și acțiunile pentru a ne proteja drepturile, dar și copiii.

Alianța Familiilor din România vă invită să semnați această petiție în număr cât mai mare și să o transmiteți și altora să o semneze.

Autor: Petre Costea, Președintele AFR

Va rugam semnati: Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: „Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului„. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

Nota Redacției: Oare vor apărea mai multe voci în spațiul public împotriva imigrației musulmane acum în contextul conflictului din Israel? Să se vorbească despre musulmani este la ordinea zilei pentru orice partid sau asociație conservatoare occidentală, însă aceștia mențin embargoul discursului public cu privire la chestiunea jidănească, care în realitate reprezintă și cauza imigrației noneuropene în Europa.

5 comments

 1. Aceasta se urmareste:

  “Generalul Albert Pike, mason de grad 33 fondator și reformator al Ritului Scotin Antic și Acceptat, deținând funcția de Mare Comandor al Francmasoneriei Americane din anul 1859 pana in data mortii sale 1891. In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK), i-a trimis lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871 faimoasa sa scrisoare, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.

  “ ….Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile… …. Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final. …Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike
  http://www.curierulconservator.com/htm/secrete_publice.htm

 2. Adevarat, adevarat

  Guvernul mondial ONU, ong ul care a continuat Liga natiunilor, este creatia vrajitorilor liciferici, sub bagheta vrajitoarei kazare Blavatsky helena. Autoritatea spirituala a ONU/oms /unicef/fao etc. Este Lucifer Trust – proprietata teosofiei. Alice Bailey, ucenica lui Blavatsky, a spus ca toti tinerii care nu se vor inchinalui lucifer sa nu intre in New Age of Aquarius, sa fie omorati. Parinti, raspundeti pt sufletele copiilor pe care i ati primit de la Dumnezeu.
  Sa fim pregatiti sa ne aparam de lumea satanica cate se inchina unui dumnezeu impersonal dual bine+rau, ying si yang, ordo ab chao, aceasta coalitie satanica e formata din:

  – cabalismul iudaic
  – iluminata masonerie
  – hinduism si toate cultele derivate ( yoga, budism,confucianism…)

  Toti de mai sus, slujesc lui lucifer direct si constient sau din inselare diavoleasca.
  Nu mai e timp sa ne concentram decat pe salvarea celor care cred in Domnul cel viu si personal, om si Dumnezeu, Iisus Hristos.

  Cine nu constientizeaa ca drepturile fundamentale vin de la Dumnezeu Omul Iisus Hristos si isi pune nadejdea intr un ONG creat de luciferieni, lupta contra lui Dumnezeu. Acest ONG a promit puteri deasupra guvernelor si parlamentelor popoarelor.
  Crestinii sa se solidarizeze si sa respinga ca nule si neavenite orice forme juridice organizatorice si de autoritate emanate chipurfile din procesul democratic, dar care sunt la ordinele guvernului luciferic mondial.
  S o luam de la inceput pt un nou inceput…Imparatia Cerurilor se apropie, sa fim pregatiti. Sa nu va lasati inselati de cei care il pun pe Iisus pe aceiasi lista cu Buda si Mahomed si alti profeti. In curand se va proclama ca Iisus e fiul lui Lucifer pe e aceste meleaguri daca nu luati aminte.

 3. Cum puteti sa vb de anti crestinism si lgbt si sa nu spuneti cum in Romania transexualul american David Burgess a persecuta vreo 6 ani dr zile crestini in cladirea Bisericii de pe Batistei?!?

 4. Salutare oameni buni ! Este oarecum adevărat că vom dispărea ca civilizație dacă mai continuăm în acest fel. Un exemplu simplu. Noi sîntem 4 frați. Doar unul dintre noi are nevastă și copil. Nu este neapărat de vina noastră. Sistemul a lucrat și lucrează perfect pentru a împiedica europenii să se reproducă. Prin această instabilitate creată de minți bolnave doar cei sălbatici veniți de pe Dumnezeu știe unde, se mai reproduc ajutați de stat desigur. Dacă vreți să crească natalitatea trebuie înlăturate gunoaiele ce ne conduc ! Apoi vorbim de venituri sporuri concedii pentru tați și mame, să se poată ocupa de prunc. Am văzut eu în Paris o femeie de culoare ce se ocupa de un copil alb. Copil de burghez dat fiind cartierul unde mă aflam. La un moment dat această femeie pune copilul pe un aparat de musculare asemănător unui leagăn. Copilul avea doi sau trei ani maxim. Aparatul era nesecurizat pentru un prunc și se vedea de la o poștă că va cădea acel prunc. Și a căzut pruncul fix în cap. Acea femeie de culoare a ridicat pruncul ia dat jos praful de pe el și a încercat să îl calmeze. Mi sa făcut scârbă. Cât să fii de proastă să nu îți dai seama că nu este în regulă ce faci cu acel prunc ? Mai rău cât poți fi de prost să angajezi asemenea oameni care în teorie se ocupă de viitorul tău adică pruncul. Știind că femeia și copilul sânt stîlpul principal în jurul căruia ne dezvoltăm societățile, cum poți să permiți să se ocupe altul de viitorul tău ? La fel este și cu politica. Nu ne-am implicat și am lăsat niște gunoaie să ne conducă, iar rezultatul este acela pe care îl merităm. Scuze ar fi mai multe de spus dar nu doresc să vă plictisesc. Numai bine. Doamne ajută !

Leave a Reply

Your email address will not be published.