Home / Internațional / Peste 120 de generali și amirali în rezervă îl avertizează pe Joe Biden că statele Unite se află sub un atac marxist

Peste 120 de generali și amirali în rezervă îl avertizează pe Joe Biden că statele Unite se află sub un atac marxist

Incorect Politic
Mai 14, 2021

Peste 120 de generali și amirali în rezervă îl avertizează pe Joe Biden că statele Unite se află sub un atac marxist

Peste 120 de generali și amirali în rezervă, au avertizat, luni, într-o scrisoare deschisă, că Statele Unite se află într-un „pericol profund” și sub „un atac extraordinar” din partea celor care cred în socialism și marxism.

SCRISOAREA-AVERTISMENT

În deschidere, militarii americani fac referire la o epistolă precedentă, din 2020, semnată atunci de nu mai puțin de 317 generali și amirali, scrisoare ce le atrăgea atenția politicienilor că se găsesc în pragul celor mai importante alegeri din întreaga existență a țării. Însă, constată acum semnatarii scrisorii, Partidul Democrat, care între timp și-a adjudecat alegerile, „îi îmbrățișează pe socialiști și marxiști, aruncând în joc însuși modul de viață american”!

„Națiunea noastră este într-un pericol profund. Suntem într-o luptă pentru supraviețuirea noastră ca republică constituțională, cum n-am mai fost nici o altă dată de la înființarea noastră, în 1776. Conflictul este între susținătorii socialismului și marxismului și susținătorii libertăților constituționale ”, au scris ofițerii rezerviști.

Părintele Forumului Economic de la Davos, Klaus Schwab și președintele american Joe Biden, adepți ai progresismului marxist / Foto: Twitter 

Via R3Media:

Ofiţerii, printre care fostul consilier de securitate naţională al preşedintelui Ronald Reagan, John Poindexter, fostul subsecretar adjunct al apărării preşedintelui George W. Bush, William Gerald Boykin, şi generalul de brigadă în retragere Donald Bolduc au criticat metodele „tiranice” radicale ale lui Biden de a ocoli Congresul şi de a semna numeroase ordine executive de anvergură.

„În cadrul unui Congres Democrat şi al Administraţiei actuale, ţara noastră a luat o turnură puternică către stânga, spre socialism şi a adoptat o formă marxistă de guvernare, tiranică”, au scris ofiţerii.

„Actuala administraţie a lansat un asalt complet asupra drepturilor noastre constituţionale într-o manieră dictatorială, ocolind Congresul, cu peste 50 de ordine executive semnate rapid, multe inversând politicile şi reglementările eficiente ale administraţiei anterioare”.

Aceştia au criticat, de asemenea, abordarea opresivă pro-blocare a lui Biden faţă de pandemia virusului Wuhan.

„Mai mult decât atât, acţiunile de control al populaţiei, cum ar fi blocarea excesivă, închiderea şcolilor şi a companiilor şi cea mai alarmantă cenzură a exprimării scrise şi verbale sunt toate atacuri directe asupra drepturilor noastre fundamentale.”

Ofiţerii au acuzat în scrisoare fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2020, care ar reprezenta „o ameninţare gravă” pentru existenţa Americii.

„Fără alegeri corecte şi oneste care să reflecte cu exactitate ‘voinţa poporului’, Republica noastră constituţională este pierdută”, au scris ei. „Integritatea alegerilor cere asigurarea unui vot legal exprimat şi numărat pe cetăţean. Voturile legale sunt identificate de echipele de control aprobate de legiuitorul statului folosind documente de identificare guvernamentale, verificarea semnăturilor etc.”

„Astăzi, mulţi etichetează asemenea controale de bun-simţ drept ‘rasiste’ încercând să evite desfăşurarea unor alegeri corecte şi oneste. Folosirea termenilor rasiali pentru a suprima dovada eligibilităţii este în sine o tactică de intimidare tiranică. În plus, ‘Statul de drept’ trebuie aplicat în procesele noastre electorale pentru a asigura integritatea”, au scris ei.

„FBI şi Curtea Supremă trebuie să acţioneze rapid atunci când sunt scoase la iveală nereguli electorale şi să nu le ignore, aşa cum s-a întâmplat în 2020”, au adăugat aceştia. „Supravieţuirea naţiunii noastre şi libertăţile sale pe care le preţuim, drepturile şi valorile istorice sunt în joc”.

Citiți mai multe pe Qmagazine

 

4 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Asta este o știre importantă.

  2. Să-i scrii lui Biden ca să-l avertizezi de “atacul marxist” e ca și cum i-ai scrie lui Netanyahu ca să-l anunți despre conspirația zionistă.

  3. Vai, ce noutate i-au transmis… Ca si cum Bidonu nu stia asta, dupa ce a ajuns presedinte in urma rebeliunii marxiste de vara trecuta, cu teroristii BLM si Antifa coordonati chiar de acolitii lui. Era mai util daca generalii isi faceau auzita vocea acum un an, in campania lui Trump. Asa, demersul lor e la fel de inutil ca recenta scrisoare a generalilor francezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *