Home / Știrea zilei / VIDEO HALUCINANT! O fată iudeică minte poliția la telefon acuzând protestatarii de antisemitism

VIDEO HALUCINANT! O fată iudeică minte poliția la telefon acuzând protestatarii de antisemitism

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 30, 2024

VIDEO HALUCINANT! O fată iudeică minte poliția la telefon acuzând protestatarii de antisemitism

Via BMW:

Am un alt microcosmos important pentru voi, doamnelor și domnilor. Videoclipul de astăzi ilustrează escrocheria care este “antisemitismul”. De asemenea, prezintă insuportabila îndreptățire jidovească insuportabilă pe care aceasta o generează. O fată iudeică își plimbă câinele direct într-o tabără de protest și apoi sună la forțele de ordine prefăcându-se o victimă și cerând asistență.

Într-o provocare flagrantă, la fel ca și spectacolul lui Gideon Falter de la Londra, ea se plasează în mijlocul protestatarilor în speranța că aceștia vor face ceva împotriva ei. Când aceștia nu fac nimic, ea pretinde că este înconjurată și că protestatarii nu o lasă să se miște – o minciună flagrantă care este trădată de dovezile video.

Apelul nu pare să meargă așa cum vrea ea, așa că are grijă să menționeze că este o jidancă americană și că are nevoie de ajutor.

Sentimentul tupeist de îndreptățire la care suntem martori este de proporții epice. Adică, să fim corecți: jidanii sunt deja tratați de un milion de ori mai bine decât americanii albi obișnuiți.

Americanii albi pot fi masacrați la Waukesha într-un atac evident bazat pe rasă, dar este oare considerat un incident împotriva albilor? Sigur că nu. Niciun astfel de incident n-a avut loc vreodata, ne vor spune jurnaliștii.

Incidentele antisemite sunt însă la tot pasul! Incidentele antisemite sunt lucruri cum ar fi, știi tu, faptul că un jidan nu-și poate rezerva concediu de Yom Kippur-ul de la serviciu.

Incidentele antisemite sunt, știți, atunci când jidanii anunță false amenințări cu bombă la adresa instituțiilor jidovești din SUA, Noua Zeelandă, Australia.

Și totuși, grupurile jidovești primesc 94% din subvențiile pentru Securitate Internă, în timp ce americanilor albi li se spune că sunt răi în virtutea culorii pielii lor. Atunci când are loc un masacru anti-alb la Waukesha, se aude un zgomot de greieri! Nimic de văzut!

Apelul telefonic al acestei fete va intra în statistici ca un incident antisemit. Să nu uitați asta.

Vedeți, jidovii au nevoie de antisemitism. Nu pot fi jidovi fără el. Un jidan nu este jidan dacă nu se poate plânge de victimizare, în timp ce se impune în spațiul tău neinvitat. Un alt microcosmos pentru Palestina ocupată, destul de amuzant.

Acesta este un exemplu excelent de jidan obișnuit. Ei pot sta acolo și să te mintă în față, apoi să mintă poliția. Apoi să mintă despre faptul că au fost victime. Între timp, ei sunt agresorii tot timpul. De fiecare dată. Apoi fac pe proștii și nu-și dau seama de ce lumea îi urăște.

3 comments

  1. Antisemitismul il poarta cu ei in valiza lor, in oricare tara merg. Datorita metehnelor lor, creeaza nemultumiri peste tot, dar ei nu-si inteleg problemele, au alt mod de gandire, alt creier, is alta rasa, rasa evreiasca. Curios mi se pare cat de bine seamana cu tiganii, antisociali, neintegrabili. Le-as face o tara si i-as muta impreuna.

  2. astia au nevoie de un spital de psihiatrie, nu de o tara.

  3. jidoavka e in plina criza de HALOIMIS !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *