Home / Actualitate / Vaccinul Tuturor Pericolelor – Microcip Inclus

Vaccinul Tuturor Pericolelor – Microcip Inclus

Redacția Internatională
Incorect Politic
Iunie 20, 2020

Vaccinul Tuturor Pericolelor
Siringa cu presupusul vaccin anti-COVID-19 este umplută din fabrică şi sigilată, prevăzută cu microcipul RFID/NFC, care permite repertorierea vaccinaţilor, cu ziua, ora, minutul, locul injectării otrăvii şi toate cele conţinute, inclusiv presupusul Semn al Fiarei, despre care se vorbeşte.

VACCINUL TUTUROR PERICOLELOR

Vaccinul ar fi disponibil încă din martie, când a început prima fază a testării (martie-mai)  pe « 45 de persoane tinere, sănătoase ». Apoi, în mai, a început « faza a doua », mai-septembrie, pe « 600 de persoane sănătoase » şi anunţarea anunţarea rezultatelor « pozitive », ale primei faze. În prezent, ne-am afla în ajunul « fazei a treia », ce va începe în iulie, va dura până în septembrie şi va consta în infectarea cu COVID-19 a unui lot de 30 000 de voluntari, dintre care un anumit număr vor fi injectaţi cu placebo.

Surse: https://www.latribune.fr/enterprises-finance/industrie/chimie-pharmacie/moderna-annonce-que-son-projet-de-vaccin-semble-declancher-une-reponse-immunitaire-848086.html

Wikipedia şi https://www.lesechos.fr/industrie/services/pharmacie-sante/moderna-optimiste-sur-son-vaccin-contre-le-covid-19-1209277

Vaccinul Tuturor Pericolelor

Potrivit informaţiilor din Tribune şi alte publicaţii, vaccinul experimental contra Covidului-19 este un produs biotehnologic al Uzinei americane de vaccinuri MODERNA, cofinanţată de guvernele americane trecute, de foarte cunoscutul binefăcător al omenirii, tovarăşul Bill Gates şi alţi « filantropi ». Cea de a treia fază va începe deci curând, pe 30 000 de voluntari. Nu se ştie cine vor fi voluntarii, nici unde şi cum anume se va desfăşura faza a treia! Se ştie însă de pe acum că rezultatele excelentisime vor fi anunţate ca cea mai mare bunăvestire a lumii, de la Isus Cristos încoace. Totuşi, pentru cei ce nu şi-au pierdut minţile şi nu se lasă îndoctrinaţi de mass-mediile mincinoase şi de guvernele sclavagisto-criminale, putem face câteva observaţii.

Mai întâi, cei bine informaţi ştiu că nu există, nu a existat şi nu poate exista un vaccin unic şi bun pentru cele şapte miliarde de pământeni. Întrucât medicina oficială nu recunoaşte acest adevăr, cunoscut de peste un secol, se vorbeşte tot mai mult de medicina criminală, după unii, sau doar compromisă, după alţii. Oricum, în acest început al celui de al treilea mileniu din era actuală, « Medicina este cea mai bolnavă şi suferindă dintre toate ştiinţele ».

În al doilea rând, asistăm la suspecta şi nejustificata rapiditate în infectarea întregii omeniri cu acest « NU SE ŞTIE CE, CARE ESTE BOTEZAT VACCIN ANTI-COVID-19 ». Potrivit poveştilor cu care suntem îndoctrinaţi de mult, foarte lăudatul vaccin, inexistent oficial şi pe deplin, nu putea fi fabricat într-un termen atât de scurt, de către medicina suferindă, pe care unii o numesc criminală iar alţii numai suspectă, coruptă, vândută…

Vaccinul Tuturor Pericolelor

După chiar spusele mai vechi ale apostolului vaccinalist Bill Gates, fabricarea unui vaccin poate dura cinci ani, termen care, după cercetătorii şi savanţii ce trăiesc din fabricarea acestor otrăvuri, poate să se lungească până la zece ani! Aşa stand lucrurile, cum a putut fi testat atât de rapid un « vaccin » fabricat prin tehnologie disruptivă sau explozivă, a cărei eficacitate şi inocuitate nu pot fi dovedite niciodată sigur, la modul absolut. Nici măcar cei mai prestidigitatori dintre arahaţii, tătarii, rafilopaţii, cercelomanii şi cerceluşii muribundei medicini româneşti actuale nu pot garanta inocuitatea vreunui « vaccin », oricare ar fi acesta! Cum ar putea actualii pontifi ai medicinei oficiale actuale să garanteze, în scris, pe propria răspundere penală, inclusiv cu viaţa (căci viitoarele victime ar putea fi răzbunate apropiaţii lor; Bill Gates fiind departe, părinţii şi rudele viitorilor autişti îl vor lua la scărmănat pe Arahat, de exemplu, care nu va găsi gaură de şarpe să se ascundă, mai ales că, în ţara lui de origine, este deja căutat, tot pentru scărmănat…). Lansarea mult trâmbiţatului şi foarte probabilului vaccin criminal, chiar apocaliptic, după unii credincioşi, este deja suspectă. Până de curând se spunea că cercetarea în vederea faimosului Covid-19 abia a început, de câteva săptămâni, o lună, cel mult două! Oricât o fi ea de americană, uzina de vaccinuri MODERNA nu poate fabrica un vaccin de aşa amploare cu rapiditatea preacucernicilor preoţi creştini, în preajma Bobotezei, când se fabrică aghiazma sau apa sfinţită, despre care suntem siguri că nu poate fi dăunătoare pentru nimeni!

 

Se vorbeşte tot mai insistent de un vaccin pe bază de secvenţe sau compozanţi genetici

Contrar dezminţirilor celor interesaţi, uzina de vaccinuri MODERNA lucrează pe bază de acid ribonucleic mesager (ARNm), « copie simplă, cantitate infimă, lineară de ADN, compusă din ARN, mai exact dintr-o zonă a acestuia ce codifică/criptează o proteină, aflată într-o zonă mai vastă ce nu codifică/criptează nimic[1]. ARNm-ul este sintetizat sub formă de precursor, în nucleul celulei, în cadrul unui proces numit de transcriere sau transcriptază (Wikipedia, Mirco Beljanski, etc). Fiind vorba de un vaccin ce conţine secvenţe genetice, rezultatul vaccinării nu poate fi decât transformarea persoanei vaccinate în « PERSOANĂ MODIFICATĂ DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC ! ».

Între altele, Tribune şi alte publicaţii spun că vaccinul a fost construit în uzina MODERNA THERAPEUITCS, prin cofinanţare guvernamentală USA, omiţând să numească ceilalţi asociaţi, dintre care, ca martie, din Postul cel Mare, Bill Gates nu poate lipsi!

Sursă: https://www.fiercepharma.com/vaccines/bill-gates-plans-to-help-fund-factories-for-7-covid-19-vaccines-but-expects-only-2-will

UZINELE MODERNA THERAPEUTICS

Înfiinţate în 2011, Uzinele MODERNA par să fie cea mai rapidă mafie în născocirea drăcoveniei de vaccin contra omenirii, nu a bietului Coronavirus, unul dintre cei peste douăzeci de invizibili botezaţi astfel, fără să se ştie prea bine unde se termină unul şi unde începe altul… Fără să exagerăm, MODERNA pare mai rapidă ca viteza pe secundă la pătrat, dacă nu la cub, de vreme ce vaccinul ei minune a ajuns la testarea pe om, în câteva săptămâni!

Cine poate avea însă încredere în banditismul vaccinalist, mai ales după tragedia sutelor de mii de autişti americani, după recenta şi mizerabila afacere THE LANCET ? Iată ce spune despre asta profesorul EVEN, într-un interviu ce poate fi vizionat pe Youtube:

« Ministerul American al Sănătăţii s-a confruntat, în ultimii ani, cu vreo douăzeci de procese contra intreprinderilor producătoare de vaccinuri. În faţa tribunalelor, intreprinderile respective au fost obligate să divulge adevăratele rezultate ale studiilor lor, care altfel ar fi rămas secrete. Este vorba de studii privind inocuitatea, eficacitatea vaccinurilor, efectele zise secundare ale medicamentelor din farmacii. Comparate cu rezultatele anterioare, publicate de ele, cele reieşite în faţa tribunalelor arată că inocuitatea şi eficacitatea vaccinurilor, inclusiv a medicamentelor, a fost mult exagerată, efectele zise secundare, ale acestora, fiind trecute sub tăcere. Intreprinderile producătoare de vaccinuri au fost condamnate la amenzi între unu şi douăzeci şi cinci de miliarde de dolari ».

Miliardele acestea nu ajung însă în buzunarele celor ucişi sau doar mutilaţi, nenorociţi de vaccinuri. Marea finanţă este mână în mână cu fabricanţii de vaccinuri, cărora le anulează amenzile prin simpla învârtire a manivelei ce aruncă pe piaţă oricâte miliarde socotesc Înţelepţii Sionului sau marii ILUMINAŢI ce conduc lumea către dezastru. De altfel, amenzile pronunţate sunt plătite chiar de Stat, adică de către contribuabilii care habar nu au! Aşadar atenţie: avem tot interesul să înţelegem, să ne îngrozim şi să ne ferim de otrava conţinută în siringile sigilate!

Oricâtă încredere ar avea naivii în pungăşia vaccinală, vaccinul capabil să manipuleze codul nostru genetic nu poate fi fabricat în câteva săptămâni, nici în câteva luni.

Calendarul fazelor pre-vaccinale şi realizarea celor şapte miliarde de vaccinuri individuale pune multe alte probleme, imposibil de rezolvat cât ai bate din palme.

Vaccinul Tuturor Pericolelor

Miraculosul sau năzdrăvanul vaccin conţine sau nu conţine un cod genetic ?

De la jumătatea lui marte, se ştie că « un vaccin », care nu poate fi decât vaccinul Moderna, ar fi fost testat pe oameni, în Statele Unite. Potrivit Associated Press, la Centrul de Cercetări Kaiser Permanente din Seattle (Washington), patru pacienţi ar fi fost injectaţi la acea dată. Ni s-a mai spus că deşi conţine un cod genetic inofensiv, copiat pe virusul Covid-19, vaccinul în cauză nu poate cauza infecţia Covid-19.

Întrebare: de vreme ce vaccinul conţine codul genetic Covid-19, cum se face că acest cod genetic rămâne inofensiv în cei vaccinaţi? Cine poate să creadă această imposibilitate, mai ales că articolul din Tribune conţine fraza edificatoare: « Tehnologia uzinei Moderna nu s-a dovedit niciodată eficace contra viruşilor de orice fel! ». Pe de altă parte aflăm că, finanţată de National Institutes of Health, prima experienţă pe oameni nu spune nimic despre verificarea ce ar fi trebuit efectuată întâi pe animale, pentru a ne asigura că vaccinul declanşează, cel puţin, răspunsul imunitar al acestora. Totuşi, asta ar fi fost insuficient! În loc să răspundă la jenanta întrebare, Moderna Therapeutics bolboroseşte un fel de Tatăl Nostru iacaşda, pururea şi marea, şocaracucuta, nişte pui de mierla, pe cea mare lată zace-un pui de piatră uscată, şi pe el cloceşte un iepure legat la cap turceşte, şi la cur Doamne fereşte! cum începe cunoscuta rugăciune creştină, pe limba drept-credincioşilor şi mult-evlavioşilor Ţigani, foarte ortodocşi, cu sfinte kalaşnicoave, cum n-a văzut nici Sinodul din Niceea: « Vaccinul a fost fabricat potrivit unei proceduri verificate », la care noi nu mai avem de spus decât « Amin! ». Adică să ne lăsăm otrăviţi, infectaţi, mutilaţi, dizabilizaţi, zombizaţi…

Sursă: https://www.bbc.com/afrique/monde-51959807

Afirmaţia că vaccinul ar fi fost fabricat conform unei proceduri verificate contrazice articolul din Tribune. Rămâne de văzut dacă experienţele pe 30 000 de cobai omeneşti, voluntari, chiar vor avea loc începând cu iulie, în care caz se va pune problema uşurinţei criminale cu care vorbesc de o astfel de experienţă exact cei ce au clasat hidroxiclorochina drept otravă. Ori hidroxiclorochina este un medicament folosit de peste 60 de ani, în întreaga lume. Nimeni nu poate să creadă că acest medicament, cunoscut şi utilizat de bunicii noştri, a devenit toxic peste noapte. E clar: Bill Gates, OMS-ul şi guvernele criminale [1], organizatoare şi profitoare ale falsei pandemii actuale, mint la fel ca Biroul Politic al lui Stalin, ca Vorbeşte Moscova, de altădată…

Sursă:https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/chimie-pharmacie/un-vaccin-contre-le-covid-19-sera-teste-sur-30-000-volontaires-a-partir-de-juillet-850037.html?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR26pJMw7Q0AoSR7m2YM5K9IanjlgNSw7ogu1KzgwzPJUVGW2WNufVFoQKI

Niciun cunoscător al vieţii şi activităţii dintr-un laborator-intreprindere nu poate creade că inocuitatea şi eficacitatea unui nou vaccin (produs prin tehnologie disruptivă al cărei caracter morbid este extrem de probabil) pot fi puse la punct şi verificate în câteva săptămâni. Până acum, ni s-a tot spus că punerea la punct a unui vaccin poate dura cinci sau zece ani. Aşadar, de ce atâta grabă? De unde atâta viteză?

Deja suspectă, tehnologia siringilor umplute şi sigilate din fabrică interzice orice verificare din partea personalului medical de bună credinţă, din partea oamenilor sănătoşi cărora li se cere să-şi pună fundul la bătaie, ca şi din partea autorităţilor sanitare, sau de altă natură, presupunând că aceastea chiar se ocupă de sănătatea populaţiei. Rămâne de văzut dacă popoarele chiar se vor lăsa « vaccinate-infectate », ca animalele din grădinele zoologice, fără să pună întrebări ori să protesteze, fără să dea foc spitalului devenit închisoare sau casă de nebuni!

Noile siringi sunt şi ele foarte suspecte, fiind vorba de o nouă şi criminală, probabil chiar ucigaşă tehnologie, deşi nu imediat. Nu s-a mai auzit până acum de siringi ce trebuie umplute automat, astfel încât conţinutul lor să nu poată fi verificat de nimeni! Într-o problemă de sănătate ce priveşte atâtea şi atâtea popoare, conţinutul (adică vaccinul, pe care noi îl considerăm de-a dreptul otravă, produsă de nişte bandiţi ce se cred deasupra legilor şi a moralei) nu poate fi depus şi sigilat în conţinător, fără ca personalul medical (dacă aşa ceva mai există, dacă nu cumva medicii au devenit poliţişti-călăi) şi mai ales oamenii sănătoşi, ce îşi riscă sănătatea, lăsându-şi violată integritatea corporală, să poată verifica exact şi cu precizie ce draci de substanţă, otravă sau neotravă, li se introduce în organism!

Recapitulăm: Presupunând că s-a reuşit punerea la punct a unui vaccin cât de cât ne-ucigaş, fără efecte nocive, după ani şi ani, fără riscuri de dizabilitate şi autism (ceea ce este foarte greu imaginabil), cum oare s-ar putea produce şapte miliarde de vaccinuri? Pe ce fel de maşini? Cu ce fel de pompe vor fi umplute siringile drăceşti? Ucigaşe sau nu, banditeşti sau nu, suspecte sau nu, şapte miliarde de vaccinuri nu se pot fabrica cât ar bate din palme, nici măcar de licheaua internaţională numită Bill Gates sau de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pe care o serie de State şi popoare, inclusive Statele Unite, o suspectează de banditism organizat.

Pentru orice om întreg la cap, este evident că fabricarea celor şapte miliarde de siringi (conţinătoare) nu poate începe înainte de terminarea testării vaccinului (conţinutul), pentru că, la LMC (la mintea cocoşilui) conţinătorul şi conţinutul trebuie fabricate simultan, altfel intervin probleme şi probleme: nu cumva siringile trebuie dezinfectate, înainte de a fi umplute şi sigilate? Apoi, cum vor fi păstrate, care va fi durata de valabilitate a conţinutului sigilat în conţinător? Logica elementară arată că ar trebui aşteptată încheierea fazei a treia a testării vaccinului, trase concluziile ce se impun, operaţie care cere timp şi pe care viitorii vaccinaţi nu o pot lăsa nici pe seama fabricanţilor şi a negustorilor de vaccinuri, nici pe seama guvernelor în care nu au nicio încredere, nici pe seama personalului medical, suspectat de rea credinţă şi lipsă de curaj civic. Abia după ce se rezolvă toate acestea, după încheierea fazei a treia de testare-verificare a vaccinului, după ce oamenirea va fi lămurită că Bill Gates şi OMS-ul sunt binefăcătorii ei dezinteresaţi, după ce guvernele vor putea reintra, cât de cât, în stima populaţiei, după ce medicii nu vor mai fi suspectaţi de incompetenţă, rea credinţă şi trădare a jurământului hipocratic – abia după ce toate acestea vor fi rezolvate se va putea trece la fabricarea în cantităţi astronomice a vaccinului şi îmbutelierea lui în siringi, precum butanul sau propanul în buteliile de aragaz!

Prevăzută cu un microcip, siringa se dovedeşte arma crimei ce se plănuieşte

Crimă-necrimă, aceasta pune probleme insurmontabile de organizare, de logistică. Fabricarea a şapte miliarde de microcipuri într-un timp scurt, instalarea lor în cele şapte miliarde de siringi sau arme ale viitoarei crime, punerea celor şapte miliarde siringi-armă la dispoziţia călăilor deghizaţi în medici, conectarea datelor personale ale celor şapte miliarde de foste fiinţe omeneşti (devenite oameni modificaţi genetic), toate acestea înseamnă o muncă, o activitate titanescă greu imaginabilă şi realizabilă chiar pentru o entitate ca Talpa Iadului, de care vorbeşte  mitologia multor popoare.

Pe de altă parte, se vorbeşte de primele injectări în masă, către către sfârşitul anului, începând cu Statele Unite. Societatea Apiject este deja însărcinată cu vaccinarea-înfierarea cobailor omeneşti din America.

Sursă: Fox news https://video.foxbusiness.com/v/6156879589001/#sp=show-clips.

 

Se recomandă vizionarea video-clipului RAPID USA Short Introduction v1, existent în diferite limbi. Pasajul către două minute arată încapsularea microcipului RFID/NFC în ambalajul ce permite cunoaşterea celui însemnat/înfierat/injectat cu doza respectivă.

De ce oare a fost nevoie ca siringa-armă să fie preîncărcată/sigilată încă din fabrică? De ce trebuie ştiut, exact, cine anume, dintre cei aproape şapte miliarde de pământeni, a fost înfierat însemnat/injectat cu conţinutul unei anumite armă-siringă? Cine oare va fi răspunzător sau va putea da o informaţie cu privire la conţinutul lichidului respectiv, atunci când, în faţa tribunalelor, se va pune eventual problema prezenţei de nano-particole periculoase în aşa numitul vaccin? Confruntată cu aceste întrebări fără răspuns, şi departe de a-şi da acordul cu viitorul dizabilism sau autism al Elveţienilor, societatea  Swiss Vaccine Research refuză să participle la finanţarea acestui banditism deghizat în practică medicală.

 

Întrebări fără răspunsuri

 

Guvernele banditeşti actuale, politicienii de toate culorile, presa de rea credinţă încearcă să înfricoşeze populaţia pentru ca aceasta să accepte vaccinarea necondiţionată/obligatorie, pe care o putem numi silnică, înfierare cu fierul roşu, după modelul vitelor. Ştim sigur însă că virusul Covid-19 şi predeccesorii săi, din aceeaşi familie « Corona », au fost finanţaţi de cercurile financiare cosmopolite, ce au distrus finanţele, economia şi legislaţia diverselor ţări şi popoare, inclusiv, bineînţeles, finanţele, economia şi legislaţia ţării noastre. Către sfârşitul anului, după un foarte probabil al doilea val de terorism guvernamentalo-pseudo-medical, bandiţii ce distrug România şi ne batjocoresc pe toţi speră să poată pune în practică înfierarea vaccinală a două, trei sau patru milioane de români, urmând ca în cursul anului viitor să se înfiereze-infecteze întregul popor cu nu se ştie bine ce? Nimeni nu poate spune precis ce va conţine vaccinul obligatoriu cu care suntem ameninţaţi. De asemenea, nimeni nu poate spune care sunt limitele actuale ale deposedării României de independenţa ei naţională, ca Stat? Nimeni nu poate spune care sunt limitele deposedării noastre de drepturile şi libertăţile fundamentale, recunoscute şi garantate atât de Constituţia şi legile ţării cât şi de o serie de acorduri şi solemne proclamaţii internaţionale.

Întrucât planificarea pseudo-pandemiei medicale, a înfierării/vaccinării silnice sunt aberante şi irealiste, ne putem întreba cu privire la buna credinţă şi integritatea mintală a şefilor de State şi guverne, a poliţailor ucigaşi, nu numai în Statele Unite, trântori şi neisprăviţi ce joacă sinistra farsă a amenzilor aberante şi neconstituţionale, provoacând sistematic anumite pături ale populaţiei (ţigani, persoanele peste 65 de ani, elevi, copii şi chiar noi născuţi), cu scopul probabil de a produce un adevărat război civil, aşa cum vedem în anumite ţări. După cum se petrec lucrurile, atât la nivelul României cât şi la nivel mondial, falsa pandemie actuală a fost pregătită din timp. De exemplu, la nivel farmaceutic, unele măsuri esenţiale au fost luate de cel puţin şapte ani, cazul legii federale americane, votată în timpul celei de a doua administraţii Obama.

La ora actuală, nimeni nu poate spune cu precizie care vor fi consecinţele pseudo-pandemiei asupra sănătăţii popoarelor, pe categorii de vârstă, sex, domiciliu, ocupaţie, religie, etc. Reală sau falsă, pandemia actuală se dovedeşte cu adevărat o « pandemuie », cum spun unii, guvernele din Europa, mai ales, profitând de ocazie pentru încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti frundamentale. Întemniţarea la domiciliu, internarea dictatorială în mizerabilele lagăre de concentrare numite « Centre de carantină », pseudo-tratamentul medical tip Auschwitz, practicat pe întreg teritoriul României, uciderea prin complicitate, a multor bolnavi, ce nu sufereau de boala dorită de guvernul şi bandiţii din fruntea ţării, toate acestea au marcat incredibila prăbuşire a vieţii noastre publice în barbaria şi arbitrariul poliţienesc ce continuă. Aşadar este vorba de o pandemuie, nu de o pandemie!

Complicitatea personalului medical, implicarea baronilor medicali în barbaria la care asistăm pune problema bunei credinţe a intelectualilor, părelnici ce plimbă dosare, care adesea ucid prin neglijenţă sau în mod calificat (cazul poliţiştilor, medicilor, al vaccinatorilor, etc.), beneficiarii unor privilegii nemeritate şi insultătoare pentru populaţie. Ştiinţa şi practica medicală înseamnă adesea neglijenţă, şpagă, minciună şi chiar banditism (furturi de organe, trafic internaţional de organe şi produse sanguine, etc.). Sigilarea cadavrelor fără autopsie pune problema furtului şi traficului clandestin de organe omeneşti, organizat sau doar tolerat de sinistrul Grup de Comunicare Strategică.

În faţa Societăţii Civile se pune problema creerii unei contra-autorităţi medicale, independentă de BIG-PHARMA, de criminalele ministere ale Sănătăţii, de orice guvern. Aceeaşi problemă se pune în orice alt domeniu de activitate: justiţie, învăţământ, comerţ, industrie, cultură, nu în ultimul rând religie[2]. Această contra-putere civică este extreme de urgent şi trebuie proclamată cât mai repede cu putinţă. Organizarea ei va cere câteva decenii, în care timp toţi cei vaccinaţi vor fi ajuns îngeraşi!

*


[1]. Având în vedere că se vorbeşte de particole « materiale » într-o zonă invizibilă, din punct de vedere optic, cu o materialitate problematică, termenii codarea/criptarea sunt de natura teoriilor nedemonstrate, a poveştilor de adormit copiii! Omenirea a trăit mii de ani fără otrava « vaccinală », cu care falsa medicină şi mafia ocultă încearcă să distrugă lumea întreagă. Cu riscul de a ne înşela, spunem « vaccinaliştilor » pe faţă, de la obraz: Nu avem încredere în voi! Vaccinaţi-vă pe voi înşivă! Luaţi mâinile de pe noi, de pe copiii noştri. Vaccinează-ţi proprii tăi copii, tovarăşe preşedinte Iohannis! Până una-alta, din politeţe şi slăbiciune, nu te băgăm în aia mă-tii, cum ar trebui s-o facem, dacă am fi cu adevărat buni creştini, cum ne învaţă sfânta Biserică. Dacă vei persista în a ne infecta cu otrăvurile medicinei criminale, te vom băga însă cu adevărat, unde am spus. Asta ar fi singura ta şansă de a deveni om întreg. Acesta este sensul metafizic al creştineştii noastre vorbe de duh: « Du-te bă mârlane în draga pizdă a scumpei tale mămici! Roag-o să te fete încă odată, întreg şi la minte, nu numai la hoit! ».

Altfel va ieşi cu război civil. Vom lua topoarele, dacă va trebui, vă vom obliga să vă ocupaţi de curul vostru, nu de sănătatea noastră. Orice « vaccinare », orice injecţie este o agresiune contra integrităţii corporale, ce ne este garantată de Constituţie, de legile scrise şi nescrise. În consecinţă, domnilor vaccinalişti şi politicieni incompetenţi, chiar trădători, voi încălcaţi Constituţia! A spus-o chiar Curtea Constituţională! Voi sunteţi în afara legilor scrise şi nescrise, în afara tradiţiei noastre de Daco-Români liberi. Dacă v-a trebui, ne vom apăra libertatea pe toate căile, prin toate mijloacele posibile. Atenţie domnilor politicieni! Nu vă jucaţi cu focul! Jos mâinile murdare, de pe grumazul neamului Daco-Românilor!

[2]. Catolic, protestant sau neo-protestant, creştinismul occidental a devenit LGBT-ist, Biblia, Isus şi Sfântul Duh fiind pentru el vorbe goale. Recunoscând căsătoriile homosexuale, creştinismul occidental va oficializa şi sanctifica pedofilia. Totul depinde de victoria sau prăbuşirea lui Donald Trump. Oricare va fi soarta omului de Stat american, Istoria este pe cale să reabiliteze învinşii din 1945, morţi la Stalingrad sau Berlin, eroi ai rasei albe şi ai popoarelor ariene, în vreme ce copiii şi nepoţii învingătorilor nedemni mor spălând picioarele Negrilor, soţiile, fetele şi băieţii lor rugându-i pe cei de culoare să îi violeze, pentru a-i înnobila şi a le ierta vina, păcatul de a avea piele albă! Floydismul este pe cale de a deveni idolatria Antifa, a Americanilor degeneraţi. Unii pretind că Hitler se învârte în momânt, strigând Americanilor ca pandurii diviziei Tudor Vladimirescu, în munţii Tatra: « Aşa vă trebuie, vânătorilor de Piei Roşii, fabrici de bombe atomice, excremente pe două picioare, rumegători de chewing-gum! Floydiştii vă vor ucide pe toţi! Nu înainte însă de a vă planta în gură propriul vostru penis! Cum aţi făcut şi voi în Irak, Afganistan, la Dresda, fără să mai amintim Vietnam, Hiroşima sau Nagasaki! ».

3 comments

 1. : …-Aici avem copia unei postari in contul Meu / Facebook: …

  Gheorghe Moise : … acesta este Linkul: .

  Gheorghe Moise : … – Am vrut sa iau legatura cu *Bill Gates* cand a venit in Romania pentru “*Afaceri* cu Guvernul Romaniei”[?!], prin (~) 2006-2007, pentru a “colabora” in domeiul stiintific, respectiv cand am transmis un fax catre ziarul *Libertatea*, care publicase despre vizita cu cateva zile mai inainte respectiv despre *Paula Apreotesei* / “consilierul lui Bill Gates, pentru zona de Sud-Est a Europei”, …dar “asa-zisa” *Libertate’a* a gresit “adresantul Paula Apreotesei / Bill Gates” si a trimis faxul Meu la SeReI {sau poate Serei este chiar *Libertatea*, (alias: “facebook.ro; google.ro; yahoo.ro; youtube.ro, …*etc.ro*}, – “Lupi imbracati in haine de oi”, care *Schimba parul, dar naravul ba* _ Matei 7/15,(16-20)}, …care, mai tarziu, M-a’u contactat telefonic pe numar secret / ascuns, “dandu-se drept consilierul lui Bill Gates”, si dupa ce le-am oferit [timp de 9 minute] mai multe raspunsuri si detalii despre intentiile si implicit “lucrarile stiintifice” care urmau sa fie dezvoltate, cu promisiunea ca Ma vor mai cauta / vom mai vorbi, [nu M-au mai cautat la telefon], au asmutit si au amplificat “supravegherile / urmaririle” si batjocurile / provocarile impotriva Mea [inclusiv prin falsul sistem “judiciar”/*injustitia* din Romania, prin intermediul caruia M-au deposedat de resursele minime de trai], …care erau de fapt “o extensie” a unora anterioare, inclusiv si implicit prin intalniri si dialog pe multiple teme, cu un “delegat Serei” care Mi-a zis sa nu mai vorbesc si cu altii despre ce discutasem si sa renunt la a mai folosi anumite “inscrisuri prin care Ma recomandam”. = Cu stima. – Mesia: …

  · Răspunde · 5săpt. · Editat

 2. http://stateofthenation.co/?p=17317
  Don’t get another flu shot—Here’s why
  Pentagon Study: Flu Shot Raises Risk of Coronavirus by 36%
  https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/2020-Pentagon-Study.jpg
  =========================
  http://stateofthenation.co/?p=17291
  50 million Americans May Die This Fall From Taking Karen Vax (Video)
  … 50 million Americans have the gamma retroviruses we discovered that we’re coming through vaccines in a contaminated blood supply, and these are the clinical symptoms we’re seeing, and so they are going to bury the evidence, kill the victims, and call it COVID19.
  They know this, and that’s why he’s in such a hurry to do it.
  Once it’s in there you can’t get it out of there, and these are the victims, these are our military, these are our first responders, these are our lab workers, and our health care workers, they will be the first victims.
  =====================
  NEW VAXXED VS. UNVAXXED STUDY
  Environmental Biologist, Brian Hooker PhD, who has published over 60 peer reviewed scientific articles, shares data from his newly published study comparing the health of vaccinated kids to unvaccinated kids. https://youtu.be/57a9Psb59IU

 3. LA CE NE PUTEM AȘTEPTA DE LA VACCINUL ANTI COVID19?

  http://contramundum.ro/2020/06/17/35492/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *