Home / Internațional / Revoluția negru-cosmopolită globală la care am asistat în ultima lună tocmai a primit sprijin din partea Națiunilor Unite. Lol

Revoluția negru-cosmopolită globală la care am asistat în ultima lună tocmai a primit sprijin din partea Națiunilor Unite. Lol

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Iunie 20, 2020

Aș vrea să pot spune că este uimitor.

Dimpotrivă, are sens.

După ce a susținut încălzirea globală și pandemia imaginară, (((ONU))) intenționează să monteze o supremație albă imaginară în numele finanțelor jidănești. În cazul de față, este vorba despre o ingerință directă în procesul judiciar american, cu scopul declarat de a-i ajuta pe putchiștii comuniști ANTIFA care vor să-l răstoarne pe Trump.

Președinția SUA are o singură opțiune: să clasifice Organizația Națiunilor Unite drept organizație teroristă internațională, să-i aresteze pe toți comisarii politici roșii și să-i trimită la gherlă înainte de a-i lichida pentru terorism, în direct pe postul național de televiziune. Acest lucru ar trebui să facă un președinte american demn de acest nume.

Acestea fiind spuse, onestitatea poruncește ca Trump să primească în dinți bumerangul pe care l-a aruncat celorlalți. După ce a petrecut ultimii 4 ani în sprijinul insurgențelor violente – înarmați de jidovi – în Iran, Venezuela, Hong Kong sau jihadismul uigur din China continentală, bumerangul revoltelor subversive a revenit la creatorul lor. Trump credea că poate susține revoluțiile de culoare ale jidanilor din întreaga lume fără să plătească prețul la el acasă. Lol. Jidovii au decis că este timpul să înceapă una în America.

Este exact ceea ce vedem în prezent: o revoluție colorată fabricată în totalitate de jidani, cu negri-maro și antifele lor cu părul albastru ca idioți utili ai jidovului internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *