Home / Actualitate / USR Tineret Demarează Campania Pro Pedofilie

USR Tineret Demarează Campania Pro Pedofilie

Incorect Politic
Iunie 21, 2020

USR Tineret Demarează Campania Pro PedofilieLa Referendum a fost “iubirea nu se votează”, acum e “iubirea nu poate fi îngrădită”. 

Via ActiveNews:

USR Tineret susține în continuare „comunitatea LGBTQ+ din România în promovarea egalității în drepturi și șanse, a diversității și a vizibilității, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de tinerii USR-iști.

În mesajul prin care își exprimă susținerea homosexualității, USR subliniază că “Pride înseamnă asumare, toleranță și mândrie”.

“Așa cum în 2018 am susținut că „iubirea nu se votează”, USR Tineret susține în continuare comunitatea LGBTQ+ din România în promovarea egalității în drepturi și șanse, a diversității și a vizibilității, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.
Pentru că persoanele LGBTQ+ sunt supuse prejudecăților accentuate pe tot parcursul vieții, societatea românească are deosebită nevoie de promovarea educației, acceptării și integrării”, se arată în mesajul USR.

Totodată, în mesaj se adresează felicitări Consiliului Național al Elevilor pentru proiectul de atragere a atenției asupra discriminării la care sunt supuși elevii LGBTQ+.

Reamintim că Senatul României a adoptat, în calitate de for decizional, un amendament la legea educației naționale prin care școala românească va fi apărată de ideologia de gen (teoria gender). Amendamentul a fost propus de către senatorul PMP, Cristian Lungu.

Președintele României, Klaus Iohannis, a confirmat, joi, informația vehiculată de presă, potrivit căreia nu va promulga această lege.

2 comments

  1. Ce fel de mandrie e sa devii consumator de fecale?

  2. E mandra o femeie sa fii asemanata sexul ei … redenumit “gaura din fata” prin care aduce viata pe lume cu “gaura din spate” pe care iese ce e mai nefolositor, gretos si uracios omului…?
    DE CE SE MAI SPALA – ca tot aia CREDE ca e?!?
    Ce e in mintea unei USR-iste cand sustine asemenea nerozii impotriva binelui si sanatatii ei?
    In mintea barbatilor de la USR e clar ce se afla – lasitatea de de a-si asuma raspunderea unei familii si patima ascunsa de a batjocori femeia. Si desigur, deviere psihiatrica, anti-natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *