Home / Actualitate / Vaccinarea obligatorie sau testarea obligatorie pe banii statului este o falsă alegere

Vaccinarea obligatorie sau testarea obligatorie pe banii statului este o falsă alegere

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 25, 2021

 

Vaccinarea obligatorie sau testarea obligatorie pe banii statului este o falsă alegere

Sorin Cîmpeanu spune că a obliga profesorii să-și bage un drod în nas la fiecare săptămână ca să poată predea este un drept al lor.

Vă dați seama în ce cacealma am intrat?

De când este testarea un drept? Testarea este un act medical, iar dacă este un drept înseamnă că nu este o obligație, așadar refuzarea acestui (sau oricărui) act medical este (sau ar trebui să fie) dreptul lor.

Fie te obligă să te vaccinezi, fie te obligă să te testezi (dar acum pe banii lor, nu pe ai tăi), oricum ar fi TE OBLIGĂ SĂ FACI UN ACT MEDICAL și aceasta este conversația care nu are loc în media românească.

8 comments

 1. oficial masca are acelasi scop si este deci
  tratament medical nesolicitat,obligatoriu,
  intra la rele tratamente,tratamente inumane si degradante,tortura.
  neoficial masca e cea mai directa metoda de terorizare,
  e un deziderat comunist si in general TAMPESHTE
  (vezi traditzia buka&hijab).
  (culmea: masca de gaze “nu este buna” pentru ca are supapa de expirare;
  de ne-incredere in masca de gaze maxtor poarta barba,na).

 2. @Vlad Voicu Ca de obicei , ai o logica de fier si-n plus , de bun simt . Eu nu inteleg care-i treaba cu aceasta cacialma despre care spui dumneata c-am intrat cu totii insa, consider ca dl. Sorin Campeanu isi joaca la zaruri { ca la Braila } intreaga activitate profesorala si stiintifica caci n-a fost un nimeni in drum precum a fost LOrban , facand astfel de declaratii . Poate vreodata va da ochii cu profesorii , din pozitia de profesor nu de minstru , si-atunci asi fi curios ce explicatii le va da alora . Va avea acelasi tupeu dublat de insolentza ? Nu mai spun ce-nsemneaza tupeul insolent caci…sti si singur definitia .

  • Teste pe cheltuiala sau fără cheltuiala, cine nu se vax. ce prostie! Undei libertatea noastră ne întrebăm Este subiect de dus în eroare Au văzut ca nu au voluntari? Nici măștile, nici, testele, nici, terapia genică nu-si are rolul pentru ca Nu poate fi obligat omul să renunțe la viața, noi putem sa-i acuzam de genocid, cei care au organizat și comandat așa zisul centrul de vaccinare să plătească celor pe care i-au handicapat, si să plătească acelora la care le-au murit familiarii de pe urma injectiei letale. Sa vedem dacă au tupeul Danemarca a renunțat la toate restricțiile și la vax.

 3. Masca-testare-vaccinare, un trident al diavolului. Care a patruns inclusiv in Biserica, prin acceptarea prea usoara a asa-ziselor masuri sanitare de catre unii preoti si credinciosi. Crestin-Ortodox vaccinat, testat sau mascat este o distopie, un non-sens. Iar tot ce nu are sens devine blasfemie, o insulta nejustificata la adresa lui Dumnezeu si a omului.

 4. Diversiuni ticaloase. Putin le pasa de bani, au spart miliarde de euro pt mafiile care cumpara terenurile si padurile tarii, cica pt ajutoare de pandemie. Tradatori blestemati.

 5. Un act medical puțin spus, Un act medical o dovadă a unui pacient la cerere, dar aceste teste nu sânt cerute precum ca cineva ar fi într-o stare de sănătate precară, Aceste mizere teste nu sânt sanitar medical ci doar comercial industrial, Exact ca masca, testul și vaccinul la care fac ei atîta reclamă, ascund adevărul, despre ce conțin testele, și vaccinurile, Toate aceste măsuri diabolice, sânt dăunătoare, fizic și psihic, Au început o discuție, totul este un plan politic dictatura de dictatura comunist-chineza, acestea nu sânt măsuri sanitare cum zic de aproape doi ani de zile cu vrăjitoria mincinoasă, Astea sânt doar subiect de discuție, cica a-i interesează de sănătatea poporului? Dar iau drepturile cetățenilor ce te faci cu promisiuni dacă n-ai libertate? Drept la testare gratuită? Care testare doar un test PCR, nu poate depista nimic, sânt fals pozitive, din moment ce un fruct, era rezultat pozitiv, la fel uleiul de motor al unui vehicul, sau un animal, este clar pandemie nu exista , de ce trebuie să fim schingiuti în acest hal fără să motiv că sa-i facem pe guvernatori cu bogății de împărțit între ei. Să fie clar nimeni nu poate fi obligat să poarte nici, masca nici să facă test în creier, nici să se injecteze cu acel venin ucigător, Astfel făcând cobaiul obeditor sinucigaș poate fi șters din cartea vieții doar Dumnezeu fiind Alfa și Omega, În primul rând și al doilea cetățeanul, prin testare, grăbește vaccinarea adică odată cu asta renunță nu numai la viata, nu numai la drepturile lui personale de a decide, ce vrea cu corpul lui în viața și după moarte, ci renunță și la familie și la copii, și trece le green pas adică renunță și la proprietatea privată. Asta îl așteaptă pe cel care este obedient

  • masca asfixianta,prin care platesti oxigenul , testul anti gen să depistezi ce? dacă ești bărbat sau femeie Testul genetic să vezi ce? dacă ai ADN românesc, ? test PCR să vezi dacă ești comunist modificarea prin injectarea transhumanista, zombificta cu tot felul de proteine și anticorpi artificiali, Lepădarea de Sfântul Botez și împreunarea cu diavolul. Cum au ei curajul să spună că vax. salvează și protejează de ceva care nici nu există? cum pot ei să spună că este gratuit dacă noi nu-l vrem? Cum pot cere oamenilor să se vaccineze știind ca nu este un vaccin? Cum garantează ei dacă cei care le-au fabricat au zis ca nu răspund de reacțiile adverse ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.