Home / Actualitate / Au dat mâna pentru România! Cătălin Berenghi și Diana Șoșoacă inițiază o campanie umanitară pentru sinistrații din Roșia Montană

Au dat mâna pentru România! Cătălin Berenghi și Diana Șoșoacă inițiază o campanie umanitară pentru sinistrații din Roșia Montană

Incorect Politic
August 25, 2021

Au dat mâna pentru România! Cătălin Berenghi și Diana Șoșoacă inițiază o campanie umanitară pentru sinistrații din Roșia Montană

Via epoca.ro:

Președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, împreună cu senatoarea Diana Șoșoacă și activiștii civici George Răzvan Avramescu și Lucian Duță, au dat startul unei campanii de ajutorare a locuitorilor comunei Roșia Montană, respectiv satul Dăroaia, afectați de inundațiile masive din luna iulie.

Potrivit organizatorilor, ajutoarele vor fi adunate în locația pusă la dispoziție de președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, la adresa Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr. 7, sector 5, București.

Adresă de contact: https://www.facebook.com/CatalinBerenghi

“Știți că acum câteva zile am fost la Roșia Montană în satul Dăroaia, acolo unde apele au venit în puhoi și au distrus o mare parte a caselor acelor oameni. (…) Oamenii ăștia sunt o realitate, și sunt o realitate pe care clasa politică nu a băgat-o în seamă decât atunci când a avut nevoie de ea. În rest a lăsat-o în pragul sărăciei, în pragul decadenței, în pragul analfabetisumului. De ce? Pentru că toți acei oameni care sunt în această situație, și mai ales loviți de sărăcie, pot fi manipulați. De aceea și avem o societate așa cum o avem.

Drept pentru care hai să încercăm să fim mai buni, că tot ne batem cu pumnii în piept că suntem mari creștini. Dacă suntem creștini atunci știm că trebuie să ne ajutăm aproapele… Ceea ce se întîmplă la Dăroaia este în primul rând discriminare. (…)

La ceea ce s-a întâmplat la Dăroaia, în acest moment organele de anchetă ar trebui să aresteze primar, dacă au greșit cei de la ISU, de la garda națională și așa mai departe și să-i bage în pușcărie cel puțin zece ani de zile. Așa spune legea.”, a spus senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un clip video transmis live, conform Glasul.info.

3 comments

 1. N-am vazut un apel asa de inflacarat pentru romani, cei care platesc taxe si pt. acesti paraziti sociali. Nici pentru romanii abandonati din centrul Romaniei si din vacinatatile Romaniei. Rusinica!

 2. Sa isi fi dat mana sa stranga semnaturi sa fie anulata legea de aprobare a a Conventiei de la Istabul – porcaria care a facut obligatorie homosexualitea ca regula de viata inceopand cu gradinita…
  Rasul lor din poza mi se pare foarte deplasat…
  Politica de “sus” se face pentru nivel si interes general, national si nu pentru o localitate sau o zona restransa…
  Asta este INCOMPETENTA POLITICA din pacate.

  Pentru cine-a mai ramas la Rosia Montana… mai au gospodarii sa scoata ceva de mancare ca turismul e mort iar industrie n-o sa faca nimeni, doar ceva mic, niste servicii.
  Sa faca o actiune de strangere de fonduri, eventual initiativa legislativa de sprijin financiar-economic…. da’ nici nu ai cu cine in Parlament.

 3. Să fie un test pentru a vedea dacă se depășește pragul de receptivitate și mulți sunt dispuși să ajute?
  Dacă rezultatul este bun, atunci se poate continua și politica de a aduce imigranți în număr mult mai mare?
  Să fie un proiect inițiat de serviciul de informații țigănesc, care are aproape 10ani de când a fost creat, cu acceptul “serviciilor”, aceleași persoane care au fost responsabile și de înlocuirea intenționată a cuvântului țigan cu rom pentru a crea confuzie la nivel internațional și a lovi încă odată în poporul român, persoane care au “origine sănătoasă”, copii și nepoți ai nomenclaturistilor din partidul comunist.
  Din videoclip se înțelege că persoanele sinistrate trăiau într-o hală dezafectata, ceea ce înseamnă că nu au acte de proprietate și sunt tolerați acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *