Home / Educativ / Va trebui să avem în vedere introducerea pedepsei cu moartea

Va trebui să avem în vedere introducerea pedepsei cu moartea

ALBU
Incorect Politic
Februarie 24, 2021

Va trebui să avem în vedere introducerea pedepsei cu moartea

Cu privire la Trump : informații confuze cu care ne pierdem în diverse ipoteze.

 

Cu privire la Covid: informații concrete ce ne conduc mereu la aceeași concluzie, anume: că virusul nu este periculos iar măsurile sanitare represive sunt aberante, dăunătoare, periculoase, chiar mortale.

 

Cele ce se petrec în America amintesc de 1984 al lui Orwell și Cea mai bună lume posibilă, a lui Huxley. Trebuie să înțelegem dictatura lansată asupra lumii întregi, în urmă cu un an, sub pretextul pandemiei Covid-19. 1984 al lui Orwell și Cea mai bună lume posibilă a lui Huxley merită să fie recitite. Vom fi surprinși văzând că aceste romane apărute în 1949 și 1932 descriu o realitate foarte apropiată de ceea ce trăim acum cu toții. De câțiva ani, ceea ce este impresionant de văzut în societatea noastră este felul în care o parte a populației a decis să accepte sclavia ATGOR, tot ce spune guvernul-televiziunea fiind considerat un fel de Evanghelie, chiar dacă totul cade ca nuca-n perete față de ceea ce fiecare poate să vadă cu ochii lui. Acestea se văd tot mai bine, pe zi ce trece, în ce privește coronavirusul Covid-19, indiferent că acesta există sau nu există, că este creat de om sau că este natural, că este grav sau, dimpotrivă, la fel de ”banal” ca virusul oricărei gripe din trecut.

La început, în martie-aprilie 2020,  majoritatea am fost luați pe nepregătite; surprinși, foarte puțini auziserăm elucubrațiile iudeo-khazarilor Bill Gates, Jacques Attali și alții, cu privire la eventualitatea și chiar certitudinea unei pandemii, ce ar speria lumea întreagă și ar deschide calea instaurării unui guvern dictatorial mondial, sub pretextul combaterii pandemiei… Lumea fiind speriată, cei mai mulți au acceptat minciunile guvernamentale fără niciun fel de critică. Odată trecută însă prima ”stare de urgență”, apoi ”starea de alertă”, tot mai mulți oameni au înțeles că fără testele PCR (care nu testează absolut nimic) nimeni nu vorbește de Covid 19, iar fără nerușinatele minciuni, cu care televiziunea a spurcat întreaga țară, numeni nu ar vorbi de pandemie, pentru că în 2020, cu toată pretinsa catastrofală criză san  nu s-a murit mai mult decât în anul 2019 sau 2018 – deși medicii trădători au umflat cifrele bolnavilor și ale pretinșilor morți de Covid-19, pentru care au fost plătiți, deci corupți, de către banda de conspiratori mondialiști. Manevrele și ezitările președintelui Iohannnis, ale guvernului Orban, ministerului Sănătății și ale așazișilor ”specialiști” ne-au ajutat să înțelegem mizerabila făcătură, adică trădarea României și a Românilor de către întreaga castă politică parazitară, incompetentă și trădătoare. Către mijlocul verii trecute, pe când, la ordinul statului mafiot mondial, lucrurile păreau să se aranjeze și trădătorii de la București anunțau tot mi puțini bolnavi de Covid-19, deci și de morți, s-a început pregătirea propagandistică a terenului în vederea unui ”al doilea val”, apoi a noilor ”tulpini” cu care se spera manipularea pe mai departe a populației, până la îmbotnițarea inclusiv a copiilor preșcolari. Foarte curând, al doilea val a fost proclamat oficial, deși medici de renume din toate țările vorbeau pe față de înșelătoria pseudo-medicală mondială.

Când ziariștii mas-mediilor independente au început să contrazică medicii mincinoși, pe tema chestiunilor sanitare, credibilitatea minciunăriei guvernului Orban a scăzut aproape de zero. Urmarea este cunoscută de toată suflarea românească: s-a încetat activitatea într-o serie întreagă de ramuri economice, s-au închis majoritatea magazinelor comerciale mici, deținute de cetățeni români, lăsându-se însă deschise marile unități comerciale, proprietatea unor firme străine, de care casta politică trădătoare nu a vrut sau nu a avut puterea și voința să se atingă. Așa s-a ajuns la tot mai larga permanentizare a neconstituționalei ”stări de alertă”, cu întreruperile electorale cunoscute, ocazionate de pregătirea și desfășurarea alegerilor locale din septembrie, apoi a celor legislative din decembrie 2020.

De-a lungul întregului an 2020, ministerul Sănătății și casta medicilor trădători a ascuns poporului existența medicamentelor salvatoare (clorochina, hidroxiclorochina, ivermectina, azitromocina și altele),  cunoscute și folosite cu succes în unele țări din Africa, Asia, America, nu însă și la noi. Din această cauză, putem aprecia că guvernul și autoritățile sanitare au comis crima de genocid contra tuturor locuitorilor României. Poporul a fost manipulat prin intermediul liturghiilor satanice ale politrucilor idolatri din toate canalele de televiziune, s-a încercat interzicerea comunicării între cetățeni atât prin ridicola ”distanțare socială” cât și, mai ales, prin premiera ”distanțării pe Web”, adică prin cenzura electronică.

Treptat, întreaga populație a înțeles că cele ce se petreceau nu aveau nicio legătură cu problemele de sănătate ci cu instalarea mascată a unui sistem represiv și dictatorial – sistem ce ambiționează încă să ne spună cam tot ce trebuie să facem pentru a fi pe placul guvernanților incompetenți și trădători.

Așa s-a ajuns că guvernele pungașilor și escrocilor de la București ne învață să ne spălăm pe mâini, cum să dăm sau să nu dăm mâna, cum să ne salutăm, cum să ne îmbrăcăm ori să ne dezbrăcăm, să purtăm mânuși, botniță, să ne izolăm contra propriei noastre voințe.

Din aceste motive, va trebui să avem în vedere introducerea pedepsei cu moartea revoluționară, pe care guvernele și parlamentele de după luna martie 2020, precum și președintele țării, o merită cu adevărat, spre deosebire de regretattul peședintele al țării, asasinat de trădători, în decembrie 1989. Singurul motiv pentru care falsul Vaccin, Anti-Covid, sau pașaportul vaccinal nu s-au introdus încă este pentru că majoritatea populației mici nu vrea să audă despre așa ceva.

Poporul român nu este numai contra falsului Vaccin Anti-Covid-19 ci contra oricărei obligații vaccinale, în perspectivă contra oricărui vaccin, pentru că niciodată nu a avut loc ampla și necesara dezbatere științifică, juridică, morală și chiar religioasă a problemei vaccinării. Orice vaccin fiind o infectare deliberată a celor sănătoși, prin introducerea unei otrăvi sau a unor microbi/viruși (pretins atenuați) în organism, chestiunea aceasta este destul de gravă pentru ca lămurirea ei să nu mai întârzie. În niciun caz însă, chestiunea vaccinării nu poate fi lăsată la buna dispoziție a medicilor sau/și a castei politice. De ce? Pentru că viața fiecăruia este problema personală a fiecăruia, nu a medicilor, oricât de capabili sau incapabili ar fi aceștia, nici a politicienilor, oricât de competenți sau incompetenți, bine sau rău intenționați ar fi și ei.

De altfel, ca urmare a crimelor vaccinale din diverse țări, care încep să fie tot mai cunoscute în România, cea mai mare parte a cetățenilor țării este contra oricărei vaccinări obligatorii, contra actualului fals Vaccin Anti-Covid-19, care este o terapie experimentală foarte periculoasă, care pe bună dreptate poate fi considerată crimă de genocid contra poporului, prin încercarea manipulării genetice a acestuia printr-un fals vaccin. În momentul de față, adică în februarie 2021, mânia poporului a atins cote foarte înalte, există șansa ca întreg actualul guvern, inclusiv președintele țării, să fie siliți să demisioneze, urmând ca Justiția și sfânta mânie populară să decidă de soarta fiecăruia.

Totuși, dincolo de rezistența activă a majorității populației României, dincolo de rezistența contra conspirației și crimei de falsă pandemie și veritabilă trădare/ sabotare, pe multiple planuri, a întregii țări, o parte importantă a pulației s-a lăsat păcălită și s-a supus autoritarismului polițienesc, nu pentru că ar fi fost obligată prin forță ci pentru că ea a crezut minciunile debitate de televiziunea complice, falșii ziariști și personalități ce au dus poporul de nas și vor trebui să plătească pentru vina de complicitate la crima de genocid contra populației României. În stadiul actual există un fel de disonanță, ceea ce, în 1984, Orwell numește ”dubla gândire”, un soi de abandonare a judecății, ceea ce constituie semnul sigur al supușeniei intelectuale.

Toți Românii știu că televiziunea minte. Totuși, mare parte dintre ei continuă să privească această televiziune mincinoasă. Toată suflarea românească știe că politicienii sunt incompetenți, hoți, corupți, trădători, totuși, cu ocazia diverselor banditisme electorale, această populație își încredințează libertatea, sănătatea și chiar viața în mâinile acestor incompetenți, hoți, corupți și trădători.

Oricine poate constata că țări ca Suedia, Coreea de Sud și cea de Nord, Italia și foarte multe țări din Africa se descurcă mult mai bine decât noi cu actuala pungășie și escrocherie botezată pandemie Covid-19. Aceste țări au renunțat la măsurile liberticide ce au adus România într-o situație economică, socială și politică ce prevestește pur și simplu o nouă revoluție. Suedia, de exemplu, nu a aplicat niciuna dintre măsurile absurde dictate de incompetenți trădători precum Klaus Iohannis, Ludovik Orban, Arafat și alții. În momentul de față, aceste lucruri sunt cunoscute de cea mai mare parte a populației care, în mod paradoxal, continuă să accepte măsura umilitoare și dăunătoare a purtării botniței, care pur și simplu ar trebui băgată pe gâtul trădătorilor ce au silit Românii să o poarte. De asemenea, toată populație știe că diversele teste de depistare a virusului nu depistează de fapt nimic. Absolut nimic, totul fiind manipulare informatică! De exemplu, cei testați chipurile ”pozitivi” nu sunt aproape niciodată bolnavi. Mulți dintre acești ”pozitivi”, cu sau fără ușoare simptome, preferă să rămână acasă, unde au șanse mult mai mari de vindecare decât în spitalele-abatoare și chiar crematorii! Știind că testele de depistare nu înseamnă absolut nimic, rezultă că cifrele comunicate de incompetenții guvernelor Orban și Câțu sunt falsuri calificate și deliberate, pentru care va trebui să tragem la răspundere pe cei vinovați. Așdar, atenție: cifrele comunicate sunt false, botnițele sunt inutile, umilitoare și degradante, întreaga societate românească fiind transformată într-o mulțime de bezmetici mascați, lucru ce nu s-a mai văzut niciodată pe fața pământului. Bine hrăniți, îmbrăcați și odihniți, copiii nu riscă absolut nimic. Totuși, mulți părinți speriați și profesori de trei parale continuă să persecute și să sperie copiii, îmbolnăvindu-i de metehne psiho-sufletești, mult mai grave și mai de durată decât ridicola sperietoare covidică.

Așadar, la tot pasul vedem dubla gândire sistematică, opoziție dintre realitatea concretă și gândirea personală sănătoasă a fiecăruia, bazată pe inteligență, și, pe de altă parte, realitatea fictivă, non-sensul și absurditatea creată de politrucii-idolatri din presă, ce se traduce într-o succesiune de contradicții acceptată de populație de aproape un an. Această situație absurdă este totuși acceptată de o parte a populației, în care cauză România riscă să fie scindată în două: pe de o parte populația normală, Românii din totdeauna, ce umblă cum i-a făcut Dumnezeu, adică fără botniță: pe de altă parte, botnițarii umiliți, handicapați respiratoriu și pe cale de îmbolnăvire. Așadar, trădarea guvernamentală, a presei complice și a bisericilor pline de ”căldicei” a rupt societatea românească în două, prefigurând ceea ce unii numesc viitorul război civilo-social al tuturor, contra tuturor. Totuși, dacă fiecare și-ar pune mintea la contribuție, dacă nu s-ar mai lăsa drogați de minciunile televiziunii, toată lumea ar arunca botnița cât colo, fără să aștepte binevenitul îndemn al senatoarei Diana Șoșoacă ori cel al minerilor greviști din Valea Jiului. Nimeni nu ar trebui să respecte așanumitele măsuri sanitare, care sunt absurde, umilitoare, dăunătoare, la limită cu adevărat criminale. Refuzând poporului medicamentele benefice arătate, guvernul se face vinovat de crimă de genocid contra întreggului popor. În cele de mai sus vorbesc de cei ce respectă falsele ”măsuri sanitare” nu de frica amenzilor poliției ci pentru că, fiind slabi cu duhul, s-au lăsat mințiți și manipulați de un guvern criminal și o o presă complice. În romanul 1984, al lui Orwell, chestiunea ”gândirii duble” revine în mai multe rânduri. Faptul că populația renunță la propria ei cunoaștere a realității, abandonându-și inteligența în mâinile Statului criminal este foarte grav în sine și nu prevestește nimic bun. Înainte de a fi amendați de poliție, cei ce refuză umilința, absurditatea și satanismul botniței sunt îndemnați să se prostitueze, și ei, de către cei deja prostituați și curviți din simplă și obștească prostie, dublată de o doză mai mică sau mai mare der lașitate. Când intrăm într-un magazin sau alt loc public, nu poliția ne întîmpină cu pistoletul ce scanează temperatura, ci vreun tâmpit ce a găsit rușinoasa ocazie de a face un foarte trist exces de zel. În toate regimurile totalitar-dictatoriale, înainte de a fi depistați de mijloacele electronice de supraveghere a populației, dizidenții sunt remarcați și turnați poliției de către vecini sau alți slugoi-turnători, ca pe vremea Securității comuniste. Fără să își dea totdeauna seama, acești slugoi-turnători își aduc propria lor mizerabilă contribuție la represiunea guvernamentală, la viitorul război civil care, la limită, ar putea deveni inevitabil.

Trebuie să înțelegem că Statul mafiot și criminal nu are niciun motiv să renunțe la măsurile dictatoriale, chipurile ”sanitare”, cu care populația terorizată și speriată începe să se obișnuiască.  Mafia statală formată din bandiți incompetenți și escroci, aflați la putere și doritori s-o păstreze, nu are de gând să amelioreze situația actuală. Așa numitele ”măsuri sanitare” ale mafiei vizează păstrarea puterii cât mai mult posibil, în care timp se fură ca în codru, pin vânzarea botnițelor de către soția negustoreasă a ministrului Sănătății Tătaru, prin cumpărarea ventilatoarelor inutile și a altor fiare vechi cu care bolnavii sunt arși de vii în spitalele devenite crematoriile lui Klauss Werner Iohannis. Statului banditesc îi convine trista situație actuală, din care cauză toate mijloacele sunt bune pentru răsturnarea regimului trădător și pedepsirea exemplară a tuturor criminalilor.

Nu e nevoie să spunem neapărat că falsul guvern și falșii miniștri complotează contra poporului, deși este evident că exact așa stau lucrurile. E suficient să înțelegem însă că fiind o bandă de rău-făcători organizați în Stat Mafiot, acesta are anumite scopuri și interese, care explică perfect cele trecute și prezente, adică tragica situație în care se află țara. În fața populației devenită tot mai puțin docilă, ca și din perspectiva politicii externe, Statul mafiot are o mai mare nevoie de putere decât un Stat de Drept, corect informat de serviciile speciale cu privire la starea de spirit a populației. Puterea Statului mafiot trece tot mai mult prin controlul total al populației, până e ajunge la un sistem dictatorial. Statul dictatorial se crede mai stăpân pe stabilitate și pe resursele poporului, fără de care el nu se poate menține la putere. Sistemul actual al Statului mafiot și dictatorial este extrem de nociv pentru poporul notru. În realitate, lichele de politicieni doresc să instaureze în România un sistem dictatorial de tip chinezesc, cu controlul total al populației și al tuturor mijloacelor de informare, cu o capacitate totală de a vinde și cumpăra tot ce crede de cuviință, Acesta este cel mai bun mijloc de a păstra puterea și de a-și păstra poziția în vârful piramidei. De fapt, acesta este un fel de foarte natural sistem de supraviețuire, ce constă în neutralizarea inamicilor și zădărnicirea oricărei gândiri contestatare.

Guvernului actual nici prin gând nu-i trece să pună capăt așa numitei crize sanitare pe care predeccesorul iohanniso-orbano-mondialisto-mafiot a creat-o, la comanda bandiților mondialiști, cărora, după cum speră aproape întreaga omenire, președintele anerican Donald Trump i-ar putea pune capăt în lunile și anii ce urmează. De ce guvernul actual ar pune capăt falsei crize sanitare fără de care nu ar fi ajuns la putere și nici nu s-ar putea menține la putere? De ce să ne lase guvernul Câțu să ne mișcăm liberi, fără botnița sclaviei, după ce banditul Orban ne-a întemnițat în propriile locuințe și ne-a birjărit prin trântorii și călăii de polițai, jandarmi și alți privilegiați ce parazitează pe mizeria și sclavia poporului român? De ce ne-ar lăsa guvernul să ne reunim și să manifestăm contra lui, când tocmai de aceea a decretat scelerata dispoziție că nu putem demonstra decât cel mult în număr de o sută de persoane? De ce ne-ar permite guvernul să ne informăm cum credem de cuviință, de vreme ce știe că asta ne-ar face să-l contestăm cu și mai multă vigoare, asumând orice riscuri pentru a-l răsturna? De ce ne-ar permite guvernul trădător să ne păstrăm independența economică, de vreme ce erdinele externe îi cer să ne sărăcească până la sapă de lemn, pentru ca apoi să ne ia fața cu salariul universal minim, al mondialiștilor, după care vor veni noi și noi vaccinări obligatorii care, în zece sau douăzeci de ani, ar putea șterge România de pe harta Europei? De ce ar renunța actualul guvern exact la ceea ce constituie puterea lui aproape discreționară? Răspunsul este simplu: guvernul Câțu nu are niciun motiv să contribuie la consolidarea economică a poporului, la recunoașterea drepturilor și librtăților fundamentale pe care, deși recunocute de Constituție, sub pretextul minciunii pandemice, a reușit să le suspende, pe o durată mai mică sau mai mare. Guvernul Câțu sau altul ar putea fi constrâns să acționeze în acest sens, dar numai printr-o puternică revoluție populară, prin distrugerea întregii clase de hoți și tâlhari care, după lovitura de Stat din decembrie 1989, au adus România și poporul român ân situația disperată de astăzi.

După cum în Italia guvernul a fost obligat să accepte redeschiderea restaurantelor și a altor magazine, pentru că acestea ar fi deschis oricum, cu sau fără autorizația guvernului, fără să fie constrâns de către poporul revoltat contra bandiților guvernamentali, Statul mafiot nu are niciun interes să recunoască din nou drepturile și libertățile fundamentale, pe care a reușit să ni le răpească prin chițibușăria complotului mincinoasei pandemii. De aceea se amână de pe o lună pe alta revenirea la normal, stările de urgență sau alertă se prelungesc fără încetare și fără justificare. Acesta este motivul pentru care politrucii guvernului trădător vorbesc într-una de noi și noi tulpine de viruși nemaiauziți, de noi scenarii apocaliptice. Ca și guvernul Orban, guvernul Câțu aparține aceluiaș grup mafiot liberalo-maghiaro-userist și mondialist ce nu are de gând să ne recunoască drepturile și libertățile cetățenilor, așa cum sunt acestea consfințite de Constituție. De ce toate astea? Pentru că așa numita pandemie este de fapt o minciună, un complot, criza pe care o traversează întreaga lume este una politică, în primul rând, apoi economică și financiară, în niciun caz una sanitară.

Principiul venitului minim universal poate și trebuie să fie înțeles din aceeași perspectivă. Mai întâi, bine înțeles, acest venit universal poate seduce pe unii și pe alții, pentru că toți vor primi un pumn de dolari fără să muncească, chipurile pentru că mașinile vor munci, ele, în locul oamenilor. Guvernul ne va spune să continuăm a sta închiși în casele noastre, pentru a ne amuza sau distra, deși, între altele, de la bun început beneficiarii acestui venit universal minim vor trbui să renunțe la proprietea lor privată, cu excepția probabilă a hainelor și altor obiecte de uz personal.

Se pune însă întrebarea: Ce interes are guvernul să plătească niște oameni pentru a nu face nimic? Ce interes are guvernul să ne lase liberi pentru a ne amuza, cultiva, sau întâlni unii cu alții? Se înțelege cum va evolua venitul universal cu care se încearcă păcălirea unora, așa cum alții sunt sau vor fi păcăliți cu falsul și ucigașul ”Vaccin Anti-Covid-19”. Bineînțeles, precum șomerii de astăzi, unii vor primi niște bani pentru a sta acasă, iar asta va dura până ce sistemul se generalizează, oamenii se obișnuiesc a trăi fără să facă nimic concret, mai les că și-au stricat ori li s-au stricat vechile lor afaceri și că propria casă în care stau ar putea fi atribuită altui sclav, de la o zi la alta. Ce se va întâmpla după acest început? Mai întâi repetăm ceea ce deja am mai spus: sistemul mafiot mondialist nu are niciun interes a întreține populația precum animalele din grădinile zoologice. De vreme ce sistemul nu are interes să facă așa ceva, e sigur că nici nu o va face. Pe de altă parte, dacă va exista o mână de lucru utilizabilă, în numele guvernului mondialist și la cererea acestuia, fiecare guvern de marionete locale va utiliza mâna de lucru de care dispune. Statul mafiot nu are niciun interes să nu-i pună la treabă pe cei din a căror muncă ar putea profita. Ne putem aștepta, deci, ca Statul mafiot să găsească un pretext sau altul pentru a-i pune pe sclavi la muncă. Se poate oricând simula un conflict militar, o nouă criză economică, un nou virus, vreo invazie de extratereștri. Orice ar pretexta Statul mafiot, televiziunea și mass-mediile slugarnice vor găsi toate argumentele posibile pentru a prostii proștii ce toată viața nu au făcut alta decât să se lase prostiți fără încetare. Orice ar inventa Statul mafiot, asta va deveni pretextul utilizat de aceștia pentru a retrimite sclavii la muncă. Ideea de efort de război, de altruism obligatoriu îi face totdeauna pe oameni să renunțe la libertatea lor individuală, fiind convinși că fac un foarte bun lucru, întorcând, de exemplu, și obraul celălalt, așa cum i-a învățat biserica, mai exact sinagoga dușmanului. Oamenii se vor reîntoarce la lucru, unii vor crede că nu va fi decât pentru o lună sau două, după care se vor întoarce iar la viața de trântor, plătit de Statul mafiot să facă ce i se spune și să înghită ce i se dă sau ce i se cere!  În cele din urmă terminarea muncii se va amâna din lună în lună, așa cum se amână acum ”revenirea la normal”, până ce ideea reveniri la lenea plătită va fi uitată și nu se va mai pune. Veți redeveni astfel muncitor salariat, ca și înainte, cu diferența că în loc să fiți plătit de către fostul vostru patron, ori să fiți propriul vostru patron, Statul mafiot va fi cel ce vă va plăti salariul. Bineînțeles, va fi suficientă invocarea unui fals pretext pentru ca salariul să vă fie micșorat ori suprimat.

Practic, pentru Româmia, venitul universal va însemna intreprinderea unică, adică Statul mafiot actual, cu cele aproximativ 20 de milioane de sclavi de diverse categorii, atent supravegheați 24 din 24 și 365 din 365. Vom fi în război fără de sfârșit, ca în 1984, război militar, economic, sanitar sau altfel botezat, care va justifica orice efort, la fel de fără de sfârșit. Fiecare va lucra în jur de 16-18 ore pe zi, va câștiga minimul necesar supraviețuirii, fără niciun fel de plăceri și contacte omenești neautorizate de atotputernicul stat mafiot, care va depăși tot ce și-a închipuit Lenin, în urmă cu un secol: Statul își va atribui puteri din ce în ce mai mari, pe măsura imaginației mafioților din fruntea lui. În măsura în care Statul mafiot nu este împiedicat de către poporul pe care l-a înrobit, el nu are niciun motiv de a acționa altfel. Noul sistem sclavagist presupune alienarea totală a popoarelor și deplina lor supunere în fața realități fabricate de politrucii mafioți, care va strivi totul în calea ei, așa cum tancurile și buldozerele lui Stalin au strivit, după 1944-1945, orice rezistență în fostele țări de ”democrație populară” din fosta Europă de Est. După cum se vede, hipnotizarea populației este pe deplin posibilă, din noment ce Statul mefiot și terorist are la totala sa dispoziție politrucii din televiziune și celelalte mass-media. Degeaba medici și alți specialiști de bună credință spun că așa numitele măsuri sanitare sunt absurde din punct de vedere medical. Câteva posturi de televiziune și o mână de politruci lătrători sunt suficienți pentru a prosti și înfricoșa mare parte din populație. Așa funcționează societatea românească actuală.

Cam asta ne inspiră instalarea noilor regimuri totalitare din țările Uniunii Europene, pe cale de a deveni Uniunea Sclavagistă Europeană. Este vorba de un regim autoritar ce evoluează în aproape întreaga Europă și în alte țări (Canada, Australia, China) către punctul imposibilei întoarceri. După ce și-a atribuit tot mai multe puteri, Statul nu are niciun motiv să renunțe la ele de bună voie. De aceea, în faza actuală, este foarte important ca tot mai mulți informatori liberi, oameni din popor (medici, profesori, studenți, avocați liberi, polițiști, pensionari, etc.), să se manifeste pe față contra tendințelor dictatoriale ale Statului mafiot. Continuând să purtăm botnița sclaviei, teroarea guvernamentală va crește fără încetare, va prinde rădăcini în societate, astfel încât va fi din ce în ce mai greu să revenim la normalul anterior, oricât de precar ar fi fost acesta. Altfel spus, actualul Stat mafiot trebuie răsturnat cu orice preț. Lumea descrisă în 1984 nu este aceeași cu aceea din Cea mai bună lume posibilă a lui Huxley, dar regimul mafiot actual se inspiră din ambele, fabricând sclavi atât prin represiune-teroare cât și prin abrutizare.

În cele din urmă, rămâne de văzut care din aceste două modele va avea cîștig de cauză. Oricare dintre aceste două scenarii este la fel de mortal și distrugător pentru popoarele lumii, pentru cultura și civilizația actuală, într/un cuvânt pentru homo sapiens. Postura de spectatori pasivi, în care ne găsim cu toții, nu poate duce la nimic bun nici în ce privește minciuna și păcăleala virusului, nici în ce privește realitatea dictaturii ce se instaurează, sub ipocritul și falsul pretext medical. Cei mai responsabili dintre noi trebuie să încerce a-și forma o justă înțelegere a situației de ansamblu, pentru mai buna apreciere a oportunităților ce s-ar putea ivi. Lăsat de capul lui, fără o opoziție conștientă și activă, guvernul Câțu va continua să facă din România o vastă latifundie sclavagistă, în sensul intereselor criminale și mafiote ale indivizilor și organizațiilor mondiale asupra cărora vom insista cu alte ocazii. Guvernul actual nu poate face alta decât să se ocupe de hoțiile obișnuite, știind că poporul l-ar putea răsturna oricând de la putere. Guvernul actual va consolida dictatura ce poartă chipurile detestabile ale trădătoriloir Klauss Werner Iohannis, Ludovik Orban, Arahat, Tătaru, Cîțu, Barna, Voiculescu și alți mafioți, ce trebuie să răspundă în fața justiției revoluționare a poporului. Un astfel de guvern de trădători nu va lua niciodată măsuri benefice în favoarea poporului și a propășirii României.

7 comments

 1. Adăugați și dioxidul de clor pentru tratarea oricărei viroze, gripe, etc. Este un medicament excelent, in două, trei zile, trece tot. E bine să se continue tratamentul două săptămâni. Citiți cartea SĂNĂTATE INTERZISĂ de Andreas Kalcker.

 2. Atat a inteles Mirela Onofrei din acest exceptional articol-manifest pentru salvarea unei natiuni.
  Atat au inteles multi ca ea.
  Noapte buna romani, statul mafiot vegheaza!

 3. Sunt de acord 100%.

 4. Articolul e foarte bine scris ca si continut; din pacate nu-l pot posta mai departe din cauza unui numar mare de greseli gramaticale. Poate-i faceti o corectura!

 5. Pedeapsa cu moartea trebuie votata la referendum pt toti politicienii, consilierii ascunsi, secretarii de stat si generalii ca de 30 de aniau indatorat si inrobit neamul romanesc, au vandut carne vie prin dezbinare, coruptie si mafii incurajate sa depopuleze tara pt alt stapan nevazut. Ochiul dracului sau sangele economie,i cum cred idiotii, este cancerul care creste celule de alt neam si spirit pe trupul sfartecat al neamului romanesc.

 6. Art 394 litera b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
  se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  În Canada, pedeapsa stabilită de tribunal pentru înaltă trădare înseamnă închisoarea pe viaţă, cu executare.

  Mai este valabila ?
  Se mai ocupa cineva de tradatori ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *