Home / Actualitate / Va avea loc un steag fals cu “neo-nazism” în România

Va avea loc un steag fals cu “neo-nazism” în România

Incorect Politic
Iulie 30, 2022

Va avea loc un steag fals cu “neo-nazism” în România

Via Naționaliști:

Însă ‘tinerii radicalizați’ despre care vorbesc globaliștii nu sunt altceva decât o reacție imunitară la virusul globalismului și la iminenta lor înlocuire.

Avocatul Mihai Rapcea se refera la acest articol aparut la nivel international pentru a manipula mentalul colectiv:

 

Articolul:

Un copil român, infiltrat într-o rețea de tineri neo-naziști care înființează celule teroriste în Europa și SUA ca să comită atacuri armate

Un copil român, infiltrat într-o rețea de tineri neo-naziști înființează celule teroriste în Europa și SUA ca să comită atacuri armate.

O amplă investigație de presă a jurnaliștilor de la Welt am Sonntag, Politico și Insider arată cum o rețea de tineri neonaziști înființează celule teroriste în Europa și în SUA cu scopul de a comite atacuri armate.

Când Lukas F. intră pe locul unei cazărmi ale armatei abandonate în vara lui 2021, ca parte a pregătirii sale pentru a fi terorist, el are 16 ani, un băiat zvelt, cu părul negru.

 

Tot mai mulți adolescenți îmbrățișează ideologia neo-nazistă

Locul se află la aproximativ 45 de minute de centrul orașului Potsdam, un oraș aflat la sud-vest de Berlin, Germania. Odată a fost folosit de Wehrmacht, forțele armate ale Germaniei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; mai târziu de către sovietici.

Lukas F. a înființat un grup pentru tinerii neo-naziști din mai multe țări care cred că duc un „război rasial”. Adolescentul face parte dintr-o rețea de tineri din întreaga lume, care fac schimb de idei de extremă-dreapta, propagandă nazistă și videoclipuri cu atacuri și, în acest proces, se încurajează unii pe alții până la punctul în care unii dintre ei ajung să creadă că trebuie să lupte împotriva ordinii liberale.

Există zeci de grupuri ca acesta, legate într-o rețea internațională care se întinde de la coasta de vest a SUA, până în Europa de Vest și în cele mai îndepărtate colțuri ale statelor baltice.

Grupările își dau nume marțiale, inspirate din propaganda național-socialiștilor. Cea mai proeminentă dintre ele în ceea ce privește calitatea de membru se numește Feuerkrieg, sau Fire War, Division (FKD). Lukas F. din Potsdam, acum în vârstă de 17 ani, nu este doar un adept: și-a înființat propriul grup, strâns legat de rețea și l-a numit Totenwaffen, sau Death Weapons.

Printre membrii rețelei se află și un român

Jurnaliștii Welt am Sonntag, POLITICO și Insider au petrecut mai mult de un an investigând funcționarea interioară a acestei rețele teroriste de extremă dreapta. Folosind identități false, aceștia au obținut acces la aproximativ două duzini dintre grupurile sale de chat, au vorbit cu persoane din interior și au securizat peste 98.000 de mesaje, inclusiv fotografii și videoclipuri. În acest proces, au descoperit, de asemenea, liste cu persoane de ucis, amenințări cu moartea împotriva politicienilor și jurnaliștilor și instrucțiuni despre cum să produci bombe și să folosești imprimante 3D pentru a produce piese pentru arme.

Pe parcursul acestei investigații, echipele editoriale au reușit să identifice numele reale ale unora dintre membrii grupului, inclusiv pe cel al lui Lukas F., care s-a ascuns online în spatele unor pseudonime schimbătoare. Cazul său arată cum adolescenții pot deveni atât de radicalizați încât vorbesc despre comiterea de crimă. De asemenea, dezvăluie rolul jucat de rețea în fundal și de ce serviciilor de securitate le este atât de greu să o despartă.

În aceeași zi, un băiat care folosea numele de cod Edward a postat o fotografie pe chat. Arăta un pistol-mitralieră MP40 îndreptat către o podea laminată. Aceasta a fost arma standard folosită de Wehrmacht-ul lui Hitler. Edward poate fi identificat ca un neo-nazist care trăiește în România. La sfârșitul anului 2020, avea doar 13 ani. Pentru o vreme pare să fie un fel de cel mai bun partener pentru Lukas F., un frate mai mic.

Nota lui Sterie Ciumetti: Fenomenul “radicalizării” și faptul că tinerii sunt atrași de forme tot mai extreme de naționalism indică faptul că instinctiv simt o primejdie și reacționează, așa cum știu ei, ca un sistem imunitar dorind să combată virusul globalist. Planul conducerii antiromânești, care a inclus pregătirea cadrului legal pentru persecuția naționaliștilor (2015-2021), strategia guvernamentala de combatere a “instigării la ură” (2021-2023), ora obligatorie de holocaust în școli (începând cu 2023), rapoartele institutului Elie Wiesel,  indică faptul că pregătesc un steag fals în care “neo-naziști” sau “neo-legionari” din România fac vreo prostie, care ulterior va fi folosită să dea vina pe site-uri ca Incorect Politic pe motiv că instigam la ură și din cauza retoricii de pe aici ajung unii să comită infracțiuni. E limpede că informația alternativă, presa liberă, este un ghimpe în coasta lor și o buturugă mică în calea carului nivelator de creiere. Ceea ce am urmărit prin textele publicate a fost, de la început, educație, cultură, îmbunătățirea tineretului cu cunoștințe necesare pentru a pricepe ce se întâmplă în jurul nostru. Nu încurajez pe nimeni să facă gesturi necugetate, chiar dimpotrivă, trebuie să fim înțelepți ca șerpii în actuala fază a războiului cultural.

5 comments

 1. Ghita a lui Pavel

  “”” Fenomenul “radicalizării” și faptul că tinerii sunt atrași de forme tot mai extreme de naționalism indică faptul că instinctiv simt o primejdie și reacționează, așa cum știu ei, ca un sistem imunitar dorind să combată virusul globalist…”””

  SERIOS ?!!!

  Credeam ca tocmai GLOBALISTII FINANTEAZA SI INCURAJEAZA PE NEONAZISTII “RADICALI”, ca in Ucraina cu batalioane Azov , ca in SUA la macelul comandat de globalistii evrei khazari ce conduc SUA, ca la ROMANIKA la arderea ritualica de la Clubul satanist de la Colectiv, etc.
  Vor mai urma asemenea potlogārii neonaxiste globaliste.
  Tinerii sunt o tinta majora cu LGBT-ul, neonazismul, sexualizatea, drogurile, injectii covid, festivaluri sâbgeros sataniste gen UNTOLD CLUJ, asasinate platite, lipsa locurilor de munca platite decent, lipsa familiei si mai ales NU SE CREDE IN DUMNEZEU SI NICI IN HRISTOS.!!! Tinerii de wzi, peste 50 % in Romanika, NU mai cred in DUMNEZEU.
  In SUA si in Occidentul “dezvoltat”, 99% NU MAI CRED IN DUMBEZEU SI NICI IN IISUS HRISTOS.
  VINE RAZBOIUL NUCLEAR in care VOR PIERI 2 MILIARDE DE OAMENI. Conform APOCALIPSEI
  .
  Numai la HRISTOS ESTE SCAOAREA TINERILOR DE AZI SI A COPIILOR CE CRESC IN ROMANIKA INTR-UN STAT ATEU SI NAXIST SI GLOBALIST. ROMANIA NU MAI EXISTĀ! A EVREILOR KHAZARI SI A GLOBALISTILOR.

  PREOTII TAC SI NETEZESC CALEA SPRE IAD A TINERILOR

  AUTORITATILE Române SI SEKURISTII CU SALARII SI spāgi mari TAC. AU VÂNDUT TARA EVREILOR KHAZARI anticrestini si globalsti + tara este sluga NATO, UE, ONS, FMI, etc.

  Antihrist conduce! Nu vedeti orbilor?;;
  Dejace instalat si vsi de mama noastra cu razboiul nuvlear ce vine. Banii bogatilor tradatori de tara NU vor fi folositori in calea Mâniei lui DUMNEZEU pe un popor las, necredincios, invidios unul pe altul, lenes si amator de grātare la mare si la munte, cu multa ipocrizie si tradare de tarā!
  De ce vor muri românii: de iubire de strāini si bani, de ura unul cu altul si de TRADARE DE HRISTOS si ca nu isi îndrumā copiii si tinerii PE CALEA LUI HRISTOS!

  • Naţional-socialismul autentic este, în Occident (unde este), şi patriotic, şi conservator şi suveranist şi nesupus oligarhiei globale, pornit mai ales din simţire lăuntrică, spre deosebire de “nazismul” de fabricaţie globalistă, manipulatorie, operaţiune sub steag străin prin care se folosesc tinerii în alte scopuri decat ale idealurilor naţional-socialiste.
   Legionarismul, la noi, este mult mai ferit de asemenea manipulări, prin structura lui.

 2. Și cine să fie atras în România de nazism, în afară de urmașii sașilor și șvabilor care au servit în Waffen SS, ca de ex. Caroline Uvedenrode și alte personagii de genul ăsta?

  Esențial, nazismul este o combinație între sionism și noile ideologii antiumane generate de tripleta Marx-Freud-Darwin, el se opune ideologic talmudismului clasic, dar are aceeași obârșie. Legile de la Nürnberg au fost cea mai mare victorie a sionismului de la Declarația Balfour, deoarece segregau jidanii și corciturile, interzicându-le asimilarea în rândul goyimilor și oferindu-le dorința(altfel inexistentă) de emigrare în Palestina. De la teoriile rasiale, determinismul genetic avant la lettre, darwinismul social, eugenismul, etc. și până la teoriile economice și sistemul poliitic cripto-marxiste, totul pute a „știință jidănească”, care a debutat cu „genialul” Auguste Comte. Deci nazismul și bolșevismul sunt fețe ale aceleiași monede.

 3. @Riga Crypto-si cum sustineti virgula pusa zbanghiu: ” el se opune ideologic talmudismului clasic, dar are aceeași obârșie. ” ?

 4. mai e si “radicalizarea rapida”…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.