Home / Actualitate / “USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!”

“USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!”

Incorect Politic
August 9, 2019

spune Dan Chitic, fost ofițer SRI, președintele Partidului Alianța Națională:

*

Justițiarul:

„Parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui Klaus Werner Iohannis la Casa Albă de pe 20 august 2019. În preț e inclus și un nou mandat de președinte, desigur!

Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești, important e să servești cu abnegație și dăruire!

Ce bine că am scăpat de corupți,  acum putem să fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpanii noștri! Pardon, am vrut să spun de partenerii noștri strategici. Căci se pare că aliații noștri nu acceptă să discute cu corupții… ci doar cu trădătorii!

Nu mai e niciun dubiu: USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!

Renunțarea la independentă și suveranitate este politică de stat pe care candidatul la prezidențiale Barna o propune românilor. Exact ce spunea și Cristoiu că se pregătește.  Ăsta vă spune pe față că vrea să predea țara altora, chiar înainte de alegeri!

Liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi: „E nevoie de inlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reinnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgentă instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuală participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

În aceste condiții, votul cerut de Barna românilor nu mai este o simplă opțiune electorală, ci o veritabilă renunțare la suveranitate, demnitate și verticalitate!

Dan CHITIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *