Home / Chestiunea Jidănească / Ura Jidanilor Pentru Creștini

Ura Jidanilor Pentru Creștini

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 1, 2019

Iată ce zice un fost rabin, convertit la creștinism:

Ura Jidanilor Pentru Creștini

Şi foarte multă ură au ei asupra creştinilor, de ar vrea omul să le scrie toate, trebuie vreme foarte îndelungată, însă nu mă lasă inima ca să tac de tot şi a nu arăta creştinilor ura lor.

Mai întâi ei Biserica noastră o numesc “turna” care cuvânt va să zică “spurcată”, iar hahamii numesc Biserica noastră “moişav” care cuvânt va să zică “umblătoare”, pe creştin îl numesc “goim”, adică “păgân”, pe copil de creştin îl numesc “şeighiţi” care va să zică “vierme târâtor”, pe copilă zic “şişcala” tot aşa va să zică “vierme târâtor”, parte femeiască, pe partea bisericească adică: preot sau călugăr, sau orice îi numesc jidovii “galăh” care va să zică,, jertfitor la idoli”.

Când avem noi Naşterea lui Hristos şi Botezul lui Hristos în acele două nopţi nu pun ei mâinile pe cărţile lor ci le acoperă şi joacă toată noaptea cărţi şi hulesc pe Hristos, şi pe Maica Domnului, pe toţi Sfinţii, şi numesc nopţile acealea, noaptea oarbă.

Şi cu adevărat oarbă noapte este pentru dânşii ticăloşii, că nu văd adevărul, dar pentru ce acoperă ei cărţile lor în nopţile acealea, şi ce hule bârfesc nu pot să le scriu, că mă cutremur a le şi gândi în mintea mea, că mi se pare că se va spurca şi văzduhul a spune cineva hula aceasta ce bârfesc ei atunci când acoperă cărţile lor. Pe copiii lor până a nu începe dascălul lor a-i învăţa, A, B, trebuie mai înainte să înveţe hulă asupra creştinilor, ca să ştie când va trece pe lângă vreo biserică să zică “şacât te şaţine vîsaef tăsavinichi hăirim îii”, care cuvinte vor să însemne “spurcata spurcărilor, şi necurata necuraţilor, afurisită este.”

Şi la Talmud scrie dacă a trecut vreun jidov pe lângă biserică şi au uitat să hulească până la zece paşi, dacă şi-au adus aminte că n-au hulit, dator este să se întoarcă îndărăt şi să zică hula aceea, iar de au trecut mai mult de atât, dator este tot jidovul să zică: “saium had lămuhor trii” care cuvânt va să zică, “astăzi zece paşi, nu este dator să se întoarcă, ci numai acolo unde şi-a adus aminte trebuie să hulească”.

La fel când văd ei ducând pe vreun creştin mort la mormânt “astăzi am văzut un păgân mort, mâine să văd doi,” hulele acestea şi copilul cel mic trebuie să le ştie; mai pe scurt, atâta vrajbă şi ură au asupra creştinilor încât scrie la Talmud că nu se cuvine a numi pe cineva cu nume de om, ci numai la jidovi se cuvine.

Ura Jidanilor Pentru Creștini

Text preluat din cartea părintelui NEOFIT CAVSOCALVITIU, Înfruntarea Jidovilor.

 

2 comments

 1. Din prefata : “Bombardaţi zilnic de o presă aproape în întregime jidovească, o presă de
  intriga, şantaj şi scandal, o presă de zăpăcire, iar nu de luminare a opiniei
  publice, şi înregimentaţi în felurite partide politice care se duşmănesc, noi
  creştinii ne consumăm întreaga noastră energie şi vlagă în lupte sterile, în lupte
  zadarnice, pe chestiuni mărunte de ambiţii personale şi interese de partid.
  Interesele generale de masă, interesele primordiale de neam au rămas numai
  mijloace de ademenire a naivilor, dar nicidecum un scop bine determinat, un
  obiectiv care trebuie ajuns.”

 2. Ati vazut propaganda jidaneasca despre holocaust in Romania?
  Aparute la un “institut” jidanesc din Canada, Montreal.
  … Un jidan – Baruch Cohen – zice ca erau 800 mii inainte de 1940, ca a vazut jidani omoratii de catre legionari cu etichete pe burta – “carne khosher”… da’ taica-su nu a patit-o, nimeni din familie si nici el nu a avut probleme sa-l caute pe la spitale, politie, … da’ el zice ca afost holocaust: pai mu trebuiau arsi “doar” pentru ca erau jidani? Asta ca sa respectam definitia “lor”!
  … altul – Ben Zehavi (articol mai “la vale”) zice ca au murit jumate din vreo 300 de mii care traiau in Romania…
  Primul – care s-a “dus” anu’ trecut, era nascut in Bucuresti… zice ca vreo 250 de mii de jidani au fost tarati pe jos si omorati in Transnistria…
  Jidanu’ Iliescu e pomenit si vor BANI SI PROPRIETATI – cica ale lor – da’ nu spun cumle-au acaparat…
  Madam Dancila tocmai la asta “lucreaza”.
  AICI sint articolele:
  https://www.isranet.org/blog/remembering-the-romanian-holocaust-bucharest-kristallnacht-jan-21-23-1940/
  REMEMBERING THE ROMANIAN HOLOCAUST: BUCHAREST KRISTALLNACHT (JAN. 21-23, 1940)
  Posted on January 18, 2019
  —-
  Mai e un articol din care se intelege de ce vor sa fie scos din Biblie ca Iisus a fos asasinta de catre ei…
  … da’ nu zice vreunul care au fost acuzatiile aduse – ca oricum n-ar recunoaste, ca de aia au facut comandoul B’nai Brith, anti-defaimare.
  Ba sa-i vedem in plinatatea faimei lor din cauza careia isi iau nume locale ca sa ii pacaleasca pe oamenii locului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *