Home / Internațional / Universitate din Yemen pregătită să primească studenții americani suspendați pentru proteste pro-Palestina

Universitate din Yemen pregătită să primească studenții americani suspendați pentru proteste pro-Palestina

Incorect Politic
Mai 12, 2024

Universitate din Yemen pregătită să primească studenții americani suspendați pentru proteste pro-Palestina

Universitate din Yemen pregătită să primească studenții americani suspendați pentru proteste pro-Palestina

Via RT:

 

Universitatea din Sanaa, care ar fi condusă de gruparea militantă Houthi, a oferit studenților suspendați din universitățile americane pentru organizarea de proteste pro-palestiniene posibilitatea de a studia în capitala Yemenului.

Peste 2.000 de persoane au fost arestate în timpul demonstrațiilor care au avut loc în zeci de campusuri universitare din SUA în ultimele săptămâni, ceea ce a dus la suspendarea multora dintre ei.

Suntem serioși în ceea ce privește primirea studenților care au fost suspendați din universitățile americane pentru că au susținut palestinienii”, a declarat un oficial de la Universitatea Sanaa din Yemen, citat de Reuters. “Ducem această bătălie cu Palestina în toate modurile în care putem”, ar fi afirmat acesta.

Universitatea din Sanaa emisese un comunicat în care aplauda poziția “umanitară” a studenților americani, afirmând că aceștia își pot continua studiile în Yemen.

De la jumătatea lunii aprilie, studenții au înființat tabere de protest în peste 40 de colegii din SUA, cerând atât Washingtonului, cât și universităților lor să întrerupă legăturile cu Israelul și să pună capăt violențelor din Gaza. Multe dintre școli, inclusiv Universitatea Columbia din New York, au chemat poliția pentru a reprima demonstrațiile.

If I were a younger man, I would be at these student protests. And I would accept this offer to go to Houthi University.

Imagine the kind of stuff you would see there.

Way more fun.

2 comments

 1. Europa a murit ! Trăiască Europa !

  Mă gândesc la Ceaușescu și proiectele pe care le avea pentru România. Cei mai mari prieteni ai României au fost Franța și China.
  Când Ceaușescu a căzut, Rusia era economic vorbind la fel ca România. Datorită lui Putin a devenit Rusia o mare putere internațională.
  Dacă Ceaușescu nu ar fi fost dat jos de la putere, România ar fi un concurent foarte serios pentru Rusia de astăzi. Ceaușescu avea planuri mărețe de a ajuta Africa, cu scopul de a garanta acces României la resursele naturale africane.
  Rusia urmărește același scop în Africa. Înlăturarea Occidentului Colectiv din Africa și alte zone, nu se poate face decât cu Ajutorul Chinei. România ignoră voit China. Este normal pentru o colonie ca România, să urmeze ordinele stăpânilor. Conceptul de suveranitate rămâne un mister pentru țările europene în general.
  Se scufundă Europa într-o sărăcie cum nu s-a mai văzut de când își poartă numele. Vă garantez că situația va fi piperată cu multă migrație, invazie de sălbatici, menită a ocupa popoarele europene până când vor fi jefuite. Industria europeană încă rentabilă va pleca în SUA probabil, lăsând Europa într-un colaps economic. Civil War nu va fi în SUA ci în Europa după cum se prevede. Europa va fi distrusă de europeni !
  Nu de migranți ci de europenii care permit deja numeroase crime împotriva popoarelor europene. Crime comise de non europeni.
  De văzut pe Twitter, RadioGenoa un canal care arată anumite probleme cu migrația ! Invazia forțată a Europei este fără de milă. Forțele de ordine și statele europene sunt complice total la aceste crime. Statele permit invazia prin finanțarea migranților cu bani publici, nu apară frontierele ba chiar încurajează prin ONGuri finanțate tot din bani publici, invazia.
  Invazia unor hoarde ce violează până și caprele. Nu glumesc, numeroase filmări evidențiază voința statelor europene de a crea haos și panică în rândul populațiilor. Poliția colaborează prin nepăsare voită și justiția prin laxism. Totul este făcut ca Europa să ardă !
  Totul este gata lipsește chibritul care va aprinde prepeleagul. Care va fi momentul nu se știe dar va fi grandios.
  Europa este în faliment din toate punctele de vedere. Economic, social, cultural, dar să nu uităm că orice sfârșit este un nou început. După noua Renaissance a Europei, fără îndoială va exista o nouă UE. Probabil cea cu două viteze dorită de mulți.
  O Europa jumi juma între Occident și Eurasia. O Europă sper eu mai sănătoasă și viabilă, din toate punctele de vedere. Mulți cred în mitul fenixului. Pasărea nemuritoare ce renaște din scrum.
  Același destin să sperăm pentru Europa căci scrum va fi, dacă nu se trezește. Să sperăm că va mai rămâne ceva de reînviat. Aceasta nu este un pamflet, mai degrabă un strigăt de disperare și de bucurie în același timp. Numai bine

  Vechea Europă a murit ! Trăiască Europa !

  By Costelo

 2. Aceste gânduri haotice mă fac să mă gândesc la mine. De multe ori avem tendința de a ne ocupa de lucruri care ne depășesc. Și uităm că avem priorități în viață. De fapt totul are sens pentru cine știe. Noi nu știm, presupunem gândim și cam atât. Asta dovedește că existăm. Am citit undeva că este bine să notăm ideile undeva. Pentru a evita neînțelegeri citiți cu detașare părerea despre Europa. Este de fapt o notă de idei pentru anumite lucrări viitoare. Am abordat doar o parte din probleme. Mă gândesc la viitorul Europei care nu arată bine și probabil mă pierd. Mulțumesc pentru înțelegere. Numai bine

  By Costelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *