Home / Internațional / Un soldat american ȘI-A DAT FOC în fața ambasadei Israelului

Un soldat american ȘI-A DAT FOC în fața ambasadei Israelului

Vlad  Voicu
Incorect Politic
Februarie 26, 2024

Un soldat american ȘI-A DAT FOC în fața ambasadei Israelului

Un bărbat care s-a identificat ca fiind “membru activ al Forțelor Aeriene americane” și-a dat foc în fața ambasadei israeliene din Washington DC.

“Nu voi mai fi complice la genocid”, a spus el.

După ce s-a autoincendiat, el a strigat în mod repetat “Palestina liberă”.

Într-o înregistrare video transmisă în direct, el ar fi spus: “Sunt pe cale să mă angajez într-un act de protest extrem, dar, în comparație cu ceea ce au trăit oamenii din Palestina din mâinile colonizatorilor lor, nu este deloc extrem”.

“Aceasta este ceea ce clasa noastră conducătoare a decis că va fi normal”.

Bărbatul a fost stins de membri ai Serviciului Secret al SUA, a relatat The Independent.

El a fost spitalizat cu răni care îi pun viața în pericol.

6 comments

 1. Statul National Legionar

  Dumnezeule……………

 2. Israelul este un stat terorist și orice stat normal trebuie să rupă relațiile diplomatice. Menținerea relațiilor diplomatice cu Israelul înseamnă a fi de acord cu genocidul din Gaza. Ruperea relațiilor diplomatice nu este suficientă, este importantă campania de boicotare a Israelului, a companiilor Israeliene, a băncilor etc.

 3. a fost un entuziast fara metoda.

 4. Foarte bine, un soldat cu creier in organizatia criminala evreiasca numita US Army.

  Dar ce cauta secret services acolo, erau pe fazA?

 5. Aaron s’a mutat la viața veșnică.
  Cu civilii masacrați în Gaza
  Cu copiii sfartecati de bombe

  Un mucenic american!

  Veșnica lui pomenire

 6. Publicați mai multe amănunte: este un soldat alb? este afro-american? Și de ce a intervenit Serviciul Secret american să-l salveze din fața Ambasadei Israelului? Păzea discret ambasada?
  Oricum, este simptomatic gestul lui, de soldat american, că a protestat în acest fel, fie el și pueril. E un semn că ceva s-a schimbat în paradigma de gîndire a americanilor autohtoni – adică fără ashkenazii infiltrați în S.U.A., atît de mult încît au ajunsă să le conducă prin A.I.P.A.C., prin B’nai B’rith, prin toți miniștrii și congresmenii jidovi, descendenți (k)hazari spoiți cu talmudism.
  Dar era mai elocvent și mai eficient atît ca act volițional, cît și ca propagandă antijidovească nu dacă se autoincendia, ci dacă – nu singur, ci împreună cu mai mulți militari americani – arunca în aer Ambasada Israelului!
  Căci a venit timpul să se adeverească anticiparea lui Henry Kissinger, cum că în acești ani Israelul va dispărea. Toată lumea trebuie să contribuie la desființarea Israelului, conform îndemnului Ayatollahului Ruhollah Khomeini: „Israelul trebuie șters e pe hartă!“
  Vorba lui Karl Marx: A World without the Jews! Cf. https://www.amazon.com/World-Without-Jews-Karl-Marx/dp/0806529539; https://www.storytel.com/ad/en/books/a-world-without-jews-1214187; https://www.everand.com/book/470850472/A-World-Without-Jews; https://www.lander.odessa.ua/doc/Ennes_James_M_Jr_-_Assault_on_the_Liberty.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *