Home / Educativ / Un lider se impune, nu se alege

Un lider se impune, nu se alege

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 26, 2021

Discursul Dianei Șoșoacă de la protestul de la București poate fi audiat mai sus.

L-a încheiat astfel: “Mi se închide microfonul. Voiam să vă mulțumesc din suflet pentru că aveți încredere, pentru că mă iubiți, pentru că vă iubesc. Toată casa mea e plină de icoanele voastre trimise și de steagul României, îl am în sute de exemplare. NOI SUNTEM ROMÂNI, AICI STĂPÂNI! VĂ IUBESC! [urale și aplauze]

UNIȚI NE VOM LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU LIBERTATE, PENTRU ROMÂNIA, PENTRU COPIII NOȘTRI, VĂ IUBESC DIN SUFLET, ROMÂNII MEI! [mulțimea energizată, aplauze și urale prelungite]

Un lider se impune, nu se alege

Prin activitatea din cadrul comisiei pentru abuzuri, prin acțiuni constante în stradă, prin deplasări prin țară la locuri cheie din punct de vedere economic și strategic, prin ascultarea doleanțelor celor care trăiesc în acele zone, prin filmări și comunicare constantă cu susținătorii pe internet, prin zeci de procese juridice și printr-un discurs războinic, adecvat situației extreme de colonizare a României, Diana Șoșoacă se impune tot mai tare ca liderul pe care românii îl așteaptă încă de la asasinarea sfântului martir Corneliu Zelea Codreanu.

Nu are politețea cumințită a unui funcționar și este bine că nu o are pentru că situația extremă în care România a ajuns o colonie U.E. cere renunțarea la politețe și adoptarea unui discurs de război. Pentru că suntem în război și suntem sub ocupație. Eliberarea României va cere forță din partea noastră, iar un lider trebuie să aibă personalitate puternică. Șoșoacă demonstrează că are aceste calități prin felul în care energizează mulțimile, iar dragostea românilor se revarsă peste ea în valuri.

Devine tot mai clar că senatorul independent Diana Șoșoacă își asumă rolul de lider. La protestul din București împotriva obligativității vaccinării, de pe 24 iulie 2021, a criticat legea Vexler (combaterea antisemitismului) și legea pentru combaterea antițigănismului și a anunțat că va depune un proiect de lege pentru combaterea antiromânismului. La același protest a spus că cine pune mâna pe noi sau pe copiii noștri să-i vaccineze VA MURI căci este legitimă apărare. I-a numit criminali pe cei de la conducerea UMF Iași pentru faptul că-și obligă studenții să se înțepe cu serul experimental.

Un astfel de om viu ar putea ajunge conducătorul României dacă nu ar exista un sistem ticăloșit care controlează alegerile. Alternativa preluării puterii prin forța armelor este posibilă doar în contextul în care regimurile politicianiste din mai multe țări occidentale sunt răsturnate de armată și de forțele de ordine care să întoarcă armele împotriva tiranilor. Cine știe, vom trăi și vom vedea.

Cert este că inima Dianei Șoșoacă bate la unison cu inima României și cu inima mea.

Să-i dea Dumnezeu sănătate și energie neobosită în slujba Neamului Românesc.

P.S. Cei care o critică pentru că are cercei cu zvastica, pentru că este vocală, pentru unele gafe de la anumite ambasade sau pentru că ar avea legături cu masoneria, să facă ei mai bine, să o depășească în cursa pentru eliberarea României. Altfel, aceste voci nu contribuie la nimic decât la dezbinare și spirit negativ. A ajutat USR-ul în trecut, iar acum a făcut mai multe pentru cauza națională decât toți USR-iștii la un loc, consider că si-a spălat păcatele și câtă vreme continuă să acționeze în favoarea românilor e bine să fie susținută. Sigur că este incomod să auzim cum descrie regimul lui Iohannis ca fiind “fascist”, având în vedere că fascismul sau național-socialismul a favorizat majoritatea etnică a țărilor în care s-a implementat pe când actualul regim favorizează minoritățile sau degenerarea morală, dar acest lucru îl putem trece cu vederea având în vedere felul cum în ultimii ani Diana și-a pus viața în slujba intereselor directe ale Românilor.

10 comments

 1. “Cei care o critică pentru că are cercei cu zvastica”. De parcă asta ar fi o problemă =)) Dar când s-a întâmplat asta cu cerceii?

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Diana Șoșoacă se pregătește pentru prezidențiale. Problema este ce partide o vor susține, dacă ajunge Președintele României. Un Președinte fără susținere politică este un eșec care dezamăgește populația.
  Adresez rugămintea către Vlad Voicu, și către ceilalți naționaliști, atunci când vorbesc despre neamul lor, să scrie cu majusculă Neamul românesc. Oricine scrie Biserica cu majuscula B, atunci este firesc ca și Neamul să fie scris cu majuscula N. Un argument solid: Neamul a existat înainte de a exista Biserica, iar o Biserică fără un Neam care să o susțină, nu are sens. Respectați-vă Neamul care este o entitate ființială și veți avea succes.
  Comparația Dianei Șoșoacă cu Corneliu Zelea Codreanu este un pic forțată, dar pentru a ridica moralul maselor, merge. Atenție. România nu are nevoie de un nou eșec așa cum au pătimit legionarii.

 3. Cine era individul care la protest și-a început discursul cu “Vă salut cu tradiționalul Shalom?” Nu i-am reținut numele si oricum nu știu cine era.

  • Alexandru Balcu

   Era Mihai Tociu. Cred ca a spus-o ironic, alminteri Mihai este românul care a dat in judecata Primaria Bucurestiului, in 2016, dupa ce Consiliul General a decis ca palatul Dacia sa fie cedat institutului EW pentru muzeul holocaustului.

 4. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa spunem ca preia puterea cine vreti dvs. Sosoaca/partide nationaliste etc. Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: cum va putea sa faca fatza atacurilor venite din afara de la colonizatori ? ce va putea sa faca ptr noi in asa fel incat sa nu faca compromisuri ? ce va putea face in cazul in care nu cedeaza presiunilor unor atacuri militare/revolutionare ?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ 4Kan Poliitica este un joc pe sărmă. Desigur că, după câștigarea alegerilor, orice partid își modulează acțiunile care sunt atele decât promisiunile și alegațiile electorale. Se va întâmpla ceea ce s-a întâmplat și în Grecia. Cei care promiteau rezolvarea drastică a problemelor grave ale economiei grecești au încheiat un acord de ieșire din criză cu … U.E. Lucrurile acestea sunt cunoscute și de cei care fac politica mare, aceea din umbră, dar un trend naționalist mai schimbă ceva din atitudinea obraznică a partidelor actuale. Desigur că se poate produce și o schimbare surpriză pe tabla de șah internațională, și atunci multe lucruri se pot schimba. Istoria poate fi plină de surprize plăcute sau neplăcute. Oricum ar fi, partidele naționaliste românești trebui să se rodeze pentru a câștiga experiență. Una este să fii în opoziție și alta este să ajungi la putere. Se vede pe orice partid, chiar PSD, care ajuns la putere își schimbă acțiunile față de discursul electoral.

 5. caroline gunderodeJuly 27, 2021 at 2:57 pm
  TRIMITETI ASTA DIANEI SOSOACA : E MUNITIE DURA :
  IN Franta jandarmeria, politia si armata incep sa se fragmenteze alaturandu-se din ce in ce mai mult demonstrantilor din strada demonstrand si ei, politia, TOTUL PANA LA COPIII MEI, striga si Diana !
  Jandarmii si politistii au iesit in stradaaaaa in haine civile contra pasaportului vaccinal! si contra vaccinarii copiilor !
  Cand lumea va pricepe ca vaccinurile sunt o arma biologica , o sa spanzure criminalii care au mintit si au otravit victimele injectate cu otravuri concepute in laborator !

  ASTA VA FI REVOLUTIA ADEVARATA CARE VA UNI PE TOATA LUMEA !

  VIDEO RECENT SI CAPITAL:

  DESPRE ARMA BIOLOGICA :
  ascultati interviul FORMIDABIL si fffff recent dat de DR DAVID MARTIN – NUUUU OMITETI !!! ESTE CAPITAL CE DECLARA ACEST MEDIC SPECIALIST IN PATENTE !
  VIDEO CAPITAL
  titlul:
  EXCLUSIVE! Dr. David Martin just ended COVID, Fauci, DOJ, politicians in ONE INTERVIEW (bitchute.com)
  link:
  EXCLUSIVE! Dr. David Martin just ended COVID, Fauci, DOJ, politicians in ONE INTERVIEW

  EXCLUSIVE! Dr. David Martin just ended COVID, Fauci, DOJ, politicians in…

  Stew Peters talked with Dr. David Martin in an historical interview with inarguable fact-based exposure that sho…

  EXCLUSIVE! Dr. David Martin just ended COVID, Fauci, DOJ, politicians in…

  Stew Peters talked with Dr. David Martin in an historical interview with inarguable fact-based exposure that sho…

  Reply

  caroline gunderodeJuly 27, 2021 at 3:24 pm
  EXEMPLUL FRANTEI TREBUIE URMAT SI DE ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Trimiteti avocatilor si in special doamnei avocate Diana Sosoaca :

  Din scrisorile mele unui prieten – despre Franta care ar putea deveni exemplu pentru Romania:
  1.
  Micron e comandat de la spate !!! Sa vrea si nu cred nicio clipa ca poate da inapoi !!! Oricum, miliardarul lui Rotschild e scrantit ! Nu functioneaza decat robotizat. Toata Franta i-a inregistrat privirea de nebun cand si-a rostit discursul acum cateva zile, despre pasaportul vaccinal obligatoriu .

  Am ascultat aseara noul post pe care ti l-am trimis si tie ca sa-l difuzezi caci este fara fake news , deocamdata transmite doar cateva videouri iar din septembrie intra full swing , asa cum ti-am scris ieri:
  “LA UNE TV din septembrie se creeaza un nou canal pentru informatii adevarate, fara fake news, in Franta !!! ATENTIE MARE ! Nuuu uitati!!!”
  L-AM PRIVIT ASEARA AICI :
  Richard Boutry – LA UNE TV – Seconde émission

  cu avocata Virginie de Araujo Recchia, ( ascultati-o in engleza prezentand avocatului americano-german, Reiner Fuellmich , situatia din Franta , ( am descoperit-o prin corona ausschuss sitzung 61 , min 4:30, in sedinta intitulata :
  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can
  )

  avocata care, dupa cum ii prezinta pe toti in conferinta LA UNE TV , de mai sus, colaboreaza cu politistii in slujba adevarului si a poporului, impreuna cu un judecator, un capitan de politie si un general activ care si-a ascuns identitatea prezentandu-si in poza un chipiu cu grade mai mici, deceptiv – si care sprijina postul ;.
  Capitanul tanar, iesit din politie, prezent la demonstratii, a declarat ca

  POLITIA A FOST PREZENTA LA PROTESTE IMBRACATA IN CIVIL!!!

  ADICA MULTI POLITISTI AU PARTICIPAT LA DEMONSTRATII LASANDU-SI ACASA UNIFORMA –

  capitanul a declarat ca astfel s-a PRODUS O FALIE IN CRESTERE IN MIJLOCUL POLITIEI FRANCEZE !!!

  ASTA SE INTAMPLA, DECI, DESPRINDEREA UNUI NUMAR CRESCAND DE POLITIE, DE POLITIA RAMASA FIDELA SISTEMULUI

  DEOARECE EI AU COPII !

  DECI VACCINISTII AU DEPASIT LIMITA TRECAND LA VACCINAREA FATALA PLANULUI LOR CRIMINAL, SI ANUME, TRECAND LA VACCINAREA COPIILOR !!!

  scrisoarea nr 2:
  Ai citit ce ti-am scris despre francezi ?
  Jandarmeria si politia se alatura demonstrantilor imbracati in civil ! politia se apropie din ce in ce mai mult simpatizand cu demonstrantii, capitanul care a facut cronica acestei apropieri sustine ca in final, acest curent de apropiere solidara cu demonstrantii va patrunde si va scinda si armata, o va faramita ca si pe politie, el spera sincer intr-o rezolvare pasnica a lucrurilor, mai ales cand se va termina vacanta iar in septembrie, octombrie, noiembrie va iesi lumea masiv !!!!!!! in strada !
  precis ca va fi la fel si in Romania, daca reusesc francezii ! !
  sa speram ca fiarele nu vor ataca demonstrantii, asa cum si-au batut joc de vestele galbene !!!Ca le-a scos ochii si le-a rupt falcile si bratele sau picioarele !la varful politiei Micron infiltrase Mossadul !
  Doamne ajuta sa nu aibe curajul din nou caci de data asta nu mai merge ! Oamenii revoltati ca sunt ramasi fara servicii din cauza vaccinului, pe care vor sa-l impuna si copiilor, sunt din ce in ce mai multi !!!!!! revolta ia amploare cu fiece zi !
  Vor veni in strada foarte multi in lunile de toamna !

 6. Daca nu-si face mai repede partid degeaba. O sa intre singura in parlament si va avea situatia de acum. Eu unul m-am saturat de partide formate cu jumatate de an inaintea alegerilor care dupa ce dau chix dispar ca un fum. O miscare nationalista trebuie sa aiba baze solide. Ceea ce creste in ani dureaza ani iar ceea ce creste in milenii dureaza milenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.