Home / Actualitate / UN DOCTOR RUPE TĂCEREA! Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați

UN DOCTOR RUPE TĂCEREA! Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați

Incorect Politic
Iunie 23, 2024

Semnal de alarmă! Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați

UN DOCTOR RUPE TĂCEREA! Începem să avem boli aduse de migranţi și de refugiați

Via Rost:

România începe să aibă pacienţi care au contractat aşa-numitele boli tropicale şi care nu sunt turişti care au mers în zone considerate de risc, ci sunt oameni veniţi să lucreze în România sau care au luptat în respectivele zone, afirmă managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, notează News.ro.

„Începem să ne aliniem la restul lumii în ceea ce priveşte patologia de import. Nu mai avem doar călători, de obicei români, care vin cu boli achiziţionate în diverse zone ale lumii, cum aveam până acum. Începem să avem boli aduse de către migranţi, de către cei care lucrează la noi în ţară şi de către cei care luptă în alte teritorii în acest moment şi se întorc cu boli. Şi probabil că începem să avem şi refugiaţi care vin cu patologia specifică zonei de unde au plecat, deci toate lucrurile astea se extind. Suntem foarte în alertă”, a afirmat Simin Aysel Florescu, marţi seară, la Medika TV.

Aceasta a explicat că la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti există un cabinet care oferă persoanelor care călătoresc în zone cu potenţial endemic consultaţii cu pricire la vaccinuri sau la tratamentele preventive pe care cei care călătoresc în anumite zone trebuie să le facă.

5 comments

  1. Atît imigranții cît și refugiații nu au venit de capul lor . Au fost aduși în diferite scopuri de cei ce vor amestecarea raselor pînă la dispariția unora și apariția altora.
    Acesta este un experiment genetic cu durata de mai multe secole și cu bătaie lungă.

    În ce privește pericolele bolilor de import, nu știu de ce acest subiect îmi aduce în minte Tratatul Pandemic al OMS – cel care ar fi fost anulat – precum și perioada covidiana…
    Mă întreb ce legătură poate fi între declarația menționată în articol și acest tratat .

  2. dupa 9 luni vor apare primii cacati….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *