Home / Internațional / Umilință Rasială în Statele Unite – Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

Umilință Rasială în Statele Unite – Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

Incorect Politic
Iunie 10, 2020

Statele Unite: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

Via Justițiarul:

În timpul manifestațiilor din Statele Unite, unii americani din Carolina de Nord au mers puțin mai departe. Oameni albi au fost filmați spălând picioarele oamenilor negri, cerându-și iertare pentru „anii de rasism”.

Video: https://youtu.be/qbDhZeafWK4

Este drumul spre egalitate totală? Nu e sigur. În timpul manifestațiilor anti-rasism de sâmbătă, 6 iunie, în Carolina de Nord, americanii și polițiștii albi au spălat picioarele compatriotilor de culoare. Scopul era să-și ceară iertare pentru toți „anii de rasism” la care au fost supuși. Conform Daily Mail, albii s-au inspirat din povestea biblică a lui Iisus spălând picioarele discipolilor săi. Au fost membri ai Legacy Church Center, o biserică evanghelică din Carolina de Nord, care au ajutat la organizarea unui marș de rugăciune și unitate.

 Rugăciuni și lacrimi

Protestatarii au tinut opt ​​minute și 46 de secunde de tăcere, referindu-se la perioada în care polițistul acuzat de uciderea lui George Floyd i-a ținut genunchiul pe gât. Unul dintre participanți a spus rugăciuni la microfon: „Doamne, îți cer iertare. (…) Am fost atât de plini de ură încât am fost implicați în sclavie”. El a recunoscut, de asemenea, că există o singură rasă de oameni. În același timp, alți oameni plângeau în genunchi. Manifestanții nu au păstrat distanța socială și nu au purtat măști.

Sursa: smartradio.ro

Decenii de propagandă anti-albă prin mass-media, filme și seriale, de circumcizie cerebrală în Universități, culminează cu rezultatul de mai sus, completa însclavagizare voluntară a albilor. 

6 comments

 1. Scoala de la Frankfurt si-a facut treaba!
  FENOMENUL PITESTI LA SCARA MONDIALA a INCEPUT IN WEIMERICA!
  AUTO-DEMASCAREA se face in aplauze, in direct si cu… lacrimi!
  ———-
  Urmeaza abia de-acum vanarea albilor – au crezut ca iluminarea masonica face bine, uitand ca franc-masonii sint de fapt uneltele talmudistilor babilonieni…. ma rog, prefacandu-se ca nu stiu asta si s-au bucurat pentru cateva tarate cazute din sac…
  Au inghiti galusca otravita jidaneasca numita “vina colectiva”.
  Vina “colectiva” este respinsa pana si de teoreticienii secularisti, anti-crestini ai “umanismului”.
  Au spus si despre germani … sa nu fie cupabilizat fiecare german, toti – la gramada… desi a-ti iubi si apara neamul si Tara nu este deloc vinovatie.

  • Și totuși, aici e vorba de demnitate. Pe care o ai sau n-o ai. Și de testosteronul în scădere. Erau multe studii despre asta. Cu sau fără Școala de la Frankfurt.

 2. Foarte probabil e un moment regizat. Si nu e prima data. Conteaza ca impactul sa fie maxim.

  • Adevărat. La fel ca protestatarii de la “revolutiile colorate” care au pancarte impecabil realizate, și în engleză, desigur, ca să înțeleagă naivii din Occident ce vor.

 3. Am vazut la B1tv un material prezentat acum cateva zile, in care, in sualezia, o femeie tanara alba caucaziana saruta ghetele unor barbati negri,femeia stand in genunchi(inchinare-adorare??!!) langa un panou cu mesaj crestin, cu imaginea lui Iisus Hristos -aparent un panou din cele care se gasesc in fata locasurilor de cult protestante din America.Mi s-a parut maxima injosire a femeii dar si o blasfemie la adresa lui Hristos.

  • Nu ai fost foarte atent, probabil stupefiat fiind de ceea ce facea femeia aia: pe panoul cu Iisus sea afla scris si numarul 666.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *