Home / Internațional / UE a respins propunerea de condamnare a crimelor comunismului după modelul holocaustului

UE a respins propunerea de condamnare a crimelor comunismului după modelul holocaustului

Naționalistul
Incorect Politic
Februarie 24, 2021

UE a respins propunerea de condamnare a crimelor comunismului după modelul holocaustului

UE a respins propunerea de condamnare a crimelor comunismului dupa modelul Holocaustului

Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei care doreau introducerea unei legi a genocidului dublu. Aceasta lege prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea crimelor Holocaustului, informeaza The Guardian.

Saptamana trecuta sase state s-au adresat Comisarului pentru Justitie Europeana Viviane Reding cerand interzicerea negarii si banalizarii crimelor comuniste cat si apologia lor. Ministrii de externe al Lituaniei, Letoniei, Bulgariei, Ungariei, Romaniei si Cehiei sunt de parere ca aceste crime trebuie tratate dupa aceleasi standarde si prevederi ca si crimele impotriva evreilor.

Raspunsul primit insa de la Comisia Europeana este unul negativ cel putin pentru moment. Potrivit comisiei, ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.

O parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, spun ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si fara Rusia probabil ca Germania Nazista nu ar fi fost invinsa.

SURSA: https://www.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-8147127-respins-propunerea-condamnare-crimelor-comunismului-dupa-modelul-holocaustului.htm

11 comments

 1. Păi da, pentru că cei care erau responsabili de crimele comunismului , erau jidani, infiltrați în sistemul de stat.

 2. Este un lucru pe care , chiar nu-l pot intelege . Pentru ce , unii care n-au trait in viata lor nici macar o secunda in societatea comunista ,n-au trait nici macar o secunda sub dictatura comunista si , avand deasupra capului amenintzarea ca , oricand poti fi ridicati si acuzati chiar si pentru suspiciunea de-a gandii ceva impotriva acelei oranduiri , ei bine cum de acei oameni pot cere ca , acele crime sa fie uitate , sterse din istorie , sterse din constiintele oamenilor . Astia de la Comisia Europeana , au trait vreodata fie macar si-o secunda in Romania lui Dej si mai ales in Romania lui Ceausescu ??? De ce n-ar fi la fel d e blamabile crimele impotriva evreilor { holocaustul } cu cele facute impotriva popoarelor dominate de comunism ?

  • Raspunsul este foarte simplu. Ne place sau nu, am stiut sau nu, nu mai conteaza, dar Uniunea europeana este o entitate globalista sau comunista, iar a condamna crimele regimurilor foste comuniste din Europa, ar insemna sa se auto condamne, ceea ce este inacceptabil.

   • @Daniela Adica , chiar nu exista in toata tara asta un barbat , o femeie care , din postura de lider al Romaniei sa poata spune Europei , Uniunii Europene d e fapt : pardon , scuzati , bonsoire si sa ne scoata din mijlocul acestei adunaturi de escroci mai ales ca , de luat ne-au luat sau ne-au interzis cam tot ce-aveam mai de pret : istoria , traditia , familia , religia ?!?

  • Cred ca esti neinformat,
   In timp ce Dej s-a indepartat de stalinism, Ceausescu s-a indepartat de marxism.

   • @gheorghe Ai dreptate , este FOARTE posibil sa fiu neinformat . Eu am venit in Romania in anul 1950 si…parerea pe care am avut-o ATUNCI despre oranduirea sub care traiam si care era dictata de catre Gheorghe Gheorghiu -Dej si PCR { fireste si de catre PC al USSR } era mult diferita de parerea pe care o am acum cand , d e bine de rau , am posibilitatea de-a privi spre trecut . Ceausescu , chiar nu stiu in ce masura s-a indepartat d e marxism { astazi , zic unii ca…dimpotriva } insa , de popor SIGUR s-a indepartat astfel incat , acelasi popor n-a mai fost dispus sa moara pentru el si ideile lui { zic unii ca…n-ar fi fost ale lui } iar asta s-a vazut la acea lovitura de stat din Decembrie 1989 : a fost eliminat dracu’ si-n locul sau a venit fie-su .

 3. Pãi cum sã fie comunismul condamnat când înventorul aceste ideologi criminale a fos înventatã de jidanul Kissel Mordekay, zis “filozof german Karl Marx”! “Uniunea Europeanã” nu este altceva decît noul URSS-CCCP!Iar 38% din “parlamentari” sunt pederasti-gayzisti-homosexuali, alti sunt marxisti, maoisti, guevaristi, si alti “isti” neocomunisti, multi sunt opurtunisti, trãdãtori, lasi si fricosi holocau$tizati, le tremurã fundul de fricã talmudistilor, foarte putini sunt nationalisti si dacã îsi deschid gurã vor fi procesati cã “antisemiti”!Deci aceastã “uniune europeanã” mai este si o dictaturã holocau$ticã!

 4. Sa “traducem”:
  “O parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, spun ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si fara Rusia probabil ca Germania Nazista nu ar fi fost invinsa.”
  TRADUCERE:
  1. ACCEPTATI HOLOCAUSTUL, luati de buna minciuna anti-crestina.
  2. Moartea unui jidan e mai valoroasa decat moartea tuturor ne-jidanilor.

 5. BABA TROTZKISTA CU FRIZURA DE PORCUPINA NICI N-A PREDICAT VREODATA ALTCEVA :

  CE SA-TI ZICA EA ?

  CA COMUNISMUL A FACUT GENOCID CONTRA NATIILOR CRESTINE, TORTURAND, MACELARIND MASSAL SI LASAND DELIBERAT SA MOARA DE FOAME 150.000.000 oameni ?

  NU VEZI CA NOAHIZII PREDICA GHILOTINA DIN CODUL DE LEGI USA IN CARE SI-AU INFILTRAT LEGILE LIBERTICIDE, VOTAND NOAPTEA CA BANDITII, SI TRECANDU-LE CU DOAR 4 VOTURI , IN SENAT ?

 6. PRIVITI PORCUPINA CU TRECUT TROTZKIST INCRUSTATA IN CEAFA EUROPENILOR FARA CA NICIUN POPOR S-O FI VOTAT !
  FEREASCA DUMNEZEU SA VREI SA IESI DIN IOROPA EI CA CHIAMA ARMATA IOROPEI EI CA SA TE CASAPEASCA STIL TROTZKIST !

  CITITI CUM PORCESTE BRITANICII CARE I-AU DAT UN SHUT IN CUR !

  https://www.ft.com/content/ad377bce-91b4-11e3-8fb3-00144feab7de

  UK policy on Europe risks boosting extremism, says Viviane Reding

 7. Horațiu Coman

  Și le-am zis așa pe forumurile mai plebee : 👇

  Când vă tot spuneam că Uniunea Europeană e paravanul noului comunism reșapat în globalism și travestit în progresism – comunism importat din Vest de data asta -, voi .. “nu, dom’le, că Sputnik, că ești PSDist, că.. “.. 👉 Plus toate clișeele pe care vi le-au băgat în cap paznicii culturali ai agendei neomarxiste în România !

  *
  Acum aveți dovada : cele peste 100 de milioane de cadavre și alte multe sute de milioane de dezmosteniţi ai sorții datorati comunismului global dintre 1917-1991 în Rusia și întreg URSS-ul, China, Cambodgia, Polonia, Vietnam, România, Etiopia, Mozambic, Ungaria, Cuba, Angola, Coreea de Nord, Laos, Albania etc etc contează pentru Noua Moscovă de la Bruxelles mai puțin decât cele 6 milioane de cadavre ale socialismului nazist.

  Același haimanalâc neomarxist ce refuză incriminarea ororii comuniste, vă pune acum botnița pe chip, vă vaccinează obligatoriu, vă ține închiși noaptea în casă, vă indoctrinează pornografic copiii sub masca așa-zisei educații sexuale, vă batjocoresc morții aruncați goi în sac, sărbătorile tradiționale și vă irosesc educația copiilor prin gluma școlii online sub pretextul virusului-vedetă si al PLANdemiei lor mincinoase, inexistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *