Home / Știrea zilei / Actrița Ani Crețu a realizat o emisiune curajoasă cu doi naționaliști neînfricați – senator Diana Șoșoacă și profesorul Corvin Lupu, care a fost martor al apărării în cazul Zărnescu

Actrița Ani Crețu a realizat o emisiune curajoasă cu doi naționaliști neînfricați – senator Diana Șoșoacă și profesorul Corvin Lupu, care a fost martor al apărării în cazul Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 24, 2021

Felicitări Ani Crețu pentru curaj. Diana Șoșoacă și profesorul universitar Corvin Lupu au fost invitați la A7TV  să discute despre problemele cu care se confruntă România, s-a vorbit și despre cazul lui Vasile Zărnescu.

4 comments

 1. INTERVIU DIAMANT !!!!!!!!!!!!!!
  MAI VREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MULTUMIRI CORDIALE !

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Îmi pare rău că doamna Șoșoacă a preferat să dea din cap afirmativ, confirmând că știe, atunci când domnul profesor Corvin Lupu a amintit despre condamnarea domnului col. S.R.I. (rtg.) Vasile Zărnescu. Am așteptat să spună un cuvânt despre acest subiect. Mai ales că doamna este avocat.

 3. VA ROG MULT SA VA FACETI CONT PE GAB, este o platforma cu libertate de exprimare si astfel voi ajunge mai usor la publicatiile voastre, comunitatea romaneasca este mica acolo dar in crestere

 4. Vasile Zarnescu

  Am fost tentat și eu să intru în partidul A.U.R., fiindcă erau acolo naționaliști ca dl Mihai Vinereanu, Florin Colceag (numele amiralului rus Kolceak este o denaturare a numelui său real, Colceag, care a fost un român basarabean!) și alții, dar am ezitat, fiindcă am văzut că figurau acolo și unii spoiți cu „naționalism”. Am îndemnat pe mulți să voteze cu A.U.R., dar eu am votat cu… Noua Dreaptă!
  Am fost îndemnat de cîțiva prieteni să apelez la dna Diana Șoșoacă să mă apere; unul chiar mi-a dat telefonul dînsei (pe care-l aveam de pe internet, de pe lista cu cu avocații Baroului bucureștean) și a insistat să o apelez.
  Acum, prin condamnarea mea – ilegală, abuzivă și explicabilă doar prin presiunea exercitată de Klaus Iohannis și cioflîncarii lui Alexandru Florian și Silviu Vexler – am ajuns în situația ca poziția mea de eventual pușcăriaș veritabil să fie ca o hîrtie de turnesol. Este proba care îi va adeveri pe adevărații naționaliști, pe patrioți, de patri-hoți, care s-au folosit de sloganurile patriotice pentru a accede în Parlament. Parlamentarii naționaliști care mă vor apăra efectiv în Parlament vor dovedi că sunt adevărații naționaliști. Să vedem cine o va face. Voi apela și la d-na senator-avocat să mă apere și în Parlament, și în instanță! Sunt tare curios să văd dacă o va face!
  La mulți ani!, de 8 Martie, d-nă Diana Șoșoacă! Pe curînd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *