Home / Internațional / Trump susține Hidroxiclorochina. Big Pharma vrea să vîndă Remdesivir

Trump susține Hidroxiclorochina. Big Pharma vrea să vîndă Remdesivir

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Iulie 31, 2020

În ciuda presiunilor enorme din partea tandemului Mass-Media și a organizațiilor globaliste pro-vaccin, președintele Trump nu se supune și, în ciuda conglomeratului ucigaș Big-Pharma, susține în continuare beneficiile hidroxiclorochinei. In acest timp, Statul de ocupație din România, sub conducerea uneltelor ATGOR, rămâne totuși fidel delirului sanitar comandat de Bill Gates.

Întrebare logică: cărui Stat American slujesc scursurile din guvernul României, Statului popular și național reprezentat democratic de președintele Donald J. Trump, sau Statului profund antidemocratic și antipopular care încearcă să-l răstoarne pe Donald J. Trump și să-și reia poziția de comandă în vârful Statului globalist și criminal?

 

2 comments

  1. Stiind ca OMS nu recomanda – in mod criminal – hidroxiclorochina, am ramas foarte surprinsa cand am aflat ca in Romania folosim hidroxiclorochina impotriva covid. Sub denumirea de Plaquenil, fabricat de Antibiotice Iasi.
    In rest, dictatura si tirania s-au instalat in Romania. Apocalipsa a inceput.

    • sa speram ca n-o scot de pe piata ca in Franta unde in plina criza, hydroxychloroquina a fost scoasa de pe piata de ministereasa criminala Buzyne care a declarat-o otravitoare ca farmacistele mele de aici din Belgia, ca sa apara in ziarele Israelului multumiri Frantei , pentru ea, caci a fost salvatoare, conform celor citite in ziarele Israeliene de chirurgul catolic Philippe Ploncard d’Assac si pus pe you tube in a a sa actualité de luna iulie !
      Merita sa-l urmariti lunar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *