Home / Internațional / Trei Morți în Atac Armat la un Centru de Yoga! Antiyogaismul din Mediul Online Vinovat

Trei Morți în Atac Armat la un Centru de Yoga! Antiyogaismul din Mediul Online Vinovat

Consiliul Național Pentru Combaterea Antiyogaismului
Incorect Politic
Noiembrie 6, 2018

Antiyogaismul

Practicarea yoga poate fi sănătoasă – până te împușca!

Tallahassee:

The two people killed at Hot Yoga Tallahassee have been identified as Dr. Nancy Van Vessem, 61, and Maura Binkley, 21.

The shooter was identified as 40-year-old Scott Paul Beierle, according to the Tallahassee Police Department.

Van Vessem was internist who served as chief medical director for Capital Health Plan.

The incident swiftly interrupted the gubernatorial campaign of Mayor Gillum, who was joined by former President Barack Obama earlier in the day in South Florida. Gillum tweeted he was “deeply appreciative of law enforcement’s quick response to the shooting at the yoga facility in Tallahassee today.”

“No act of gun violence is acceptable,” he wrote. “I’m in close communication with law enforcement officials and will be returning to Tallahassee tonight.”

Atacatorul pare să fie un antiyogaist îngâmfat și virulent.

Sunt îngrijorat din următorul motiv: Vor acționa platformele digitale pentru a stopa ura din mediul online împotriva yogaiștilor?

Antiyogaismul se răspândește online și persoanele care folosesc un limbaj de ură pe internet împotriva practicanților de yoga sunt vinovate pentru acest incident. Defapt discursul antiyogaist determină astfel de atacuri violente împotriva centrelor de yoga.

Ca un reprezentant al Consiliului Național Pentru Combaterea Antiyogaismului, cer în mod oficial ca Twitter, Facebook și Youtube să oprească discursul anti-yoga de pe platformele lor. De asemenea, este de datoria Parlamentului să propună legislație care să interzică discursul antiyogaist.

Antiyogaismul nu este libertate de exprimare. Acest tip de discurs incită la violență. Consiliul Național Pentru Combaterea Antiyogaismului sprijină Articolul 30 din Constituția României, dar nu când vine vorba de persoane care sunt împotriva yoga.

 

Antiyogaismul

Antiyogaismul a depășit limita toleranței pentru totdeauna. A venit vremea să protejăm comunitățile cele mai vulnerabile.

Au murit oameni și e timpul să închidem tot.

Articol adaptat de pe Daily Stormer.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.