Home / Actualitate / Trădare sau oportunism? AUR semnează o declarație de susținere a Ucrainei

Trădare sau oportunism? AUR semnează o declarație de susținere a Ucrainei

Incorect Politic
Iunie 22, 2024

Trădare sau oportunism? AUR semnează o declarație de susținere a Ucrainei

Trădare sau oportunism? AUR semnează o declarație de susținere a Ucrainei

Via R3Media:

Partidul AUR a semnat o declarație de susținere a Ucrainei, în contextul aderării la grupul ECR din cadrul Parlamentului European, a anunțat La Repubblica.

Semnarea declarației a fost o condiție sine qua non pentru aderarea AUR la acest grup, care a devenit, astfel, al treilea cel mai mare din Parlamentul European.

Iată textul integral al declarației, semnat de președintele George Simion:

Declarație de poziție cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei

Conducerii Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din Parlamentul European,
Stimate domnule Legutko, Stimate domnule Procaccini,

Noi, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dorim să ne articulăm clar poziția cu privire la conflictul în curs între Rusia și Ucraina.

AUR condamnă ferm acțiunile agresive ale Rusiei împotriva Ucrainei. Considerăm aceste acțiuni ca pe o flagranta încălcare a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei. Partidul nostru este neclintit în sprijinul său pentru pacea si respectarea stricta a dreptului international.

Suntem solidari cu poporul ucrainean și sprijinim pe deplin dreptul acestuia la o viață liberă și suverană naţiune. Integritatea teritorială a Ucrainei trebuie păstrată și orice soluție a acestui conflict trebuie să fie bazată pe respectarea standardelor și normelor juridice internaționale.

AUR rămâne angajat să promoveze și să susțină principiile păcii, securității și guvernării legislația în Uniunea Europeană și regiunile învecinate. Credem că includerea noastră în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) va spori eforturile noastre colective de a promova stabilitatea, pacea și respectul pentru dreptul internațional în Europa.

Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a discuta în continuare poziția noastră și de a contribui activ la ECR misiunea grupului în Parlamentul European.

Cu stimă, George Simion Președintele AUR
GRUPUL EcR [06.07.2024]

Nota lui Vlad Voicu:

În loc să susțină suveranitatea României și urgenta eliberare a teritoriilor de sub stăpânire ucraineană, ce face Simion? Susține suveranitatea unui stat ostil României. “Integritatea teritorială a Ucrainei trebuie păstrată și orice soluție a acestui conflict trebuie să fie bazată pe respectarea standardelor și normelor juridice internaționale.” este o declarație trădătoare sau oportunistă?

16 comments

 1. George Simion – SIMON -SOLOMON-este omul Perciunatilor….Este un TRĀDĀTOR !

  • CRED CA A FOST INFILTRAT ACOLO SPECIAL CA SA TRAGA ROMANIA IN RAZBOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   CRED CA SCHEMA ERA DE MULT TIMP PLANIFICATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   VORBA ESTE : CATI ROMANI MAI RAMAN IN ASA HAL DE “PARTID” ????????????????????????????

   CA SA TRANSFORME ROMANII IN CARNE DE TUN PENTRU ROTSCHILD ??????????????????????

   TRAFICANTII DE ARME VOR CONTINUA RAZBOIUL, SIGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. “După fapte, ii veți cunoaste”. “Hartia(de turnesol,n.m.) va fi albastra”.Mai degrabă, se arata un (h)AUR calp…cu mult mult cupru în el.

 3. Imi pare rau ca am votat Aur la europarlamentare.Tradatori !!!

  • …după ce cioara a crăuit că vrea să aducă jidani p-aici…mai votezi haur?!

   • Păi chiar așa. Nu e nimic surprinzător, după ce a susținut vaccinurile, purtatul de măști, și s-a gudurat pe lqngă jidani, ne mai mirăm că sustin un jidan care-i trimite la moarte pe ucraineni și-i ia cu arcanul de pe stradă?

 4. In România există două partide în care am încredere: SOS Romania (chiar daca nu sunt de acord ca Diana Sosoaca sa fie in Parlamentul European) și Patrioții Poporului Român al lui Mihai Lasca (amenințat cu moartea de mercenarii de la Getica, care lupta in Ucraina împotriva rușilor). Eu sper ca aceste partide să facă alianță pentru a ajunge in Parlament.

  AUR a demonstrat că e un partid globalist. In 2021, conducerea AUR a dat-o afara din partid pe Diana Sosoaca după ce ea a prezentat reacțiile adverse ale vaccinurilor “sigure și eficiente”. AUR a susținut Ucraina în contextul conflictului provocat de SUA și NATO. George Simion s-a dus la ambasada Israelului din Romania pentru a-și arăta susținerea. În octombrie 2023, după atacul Hamas, George Simion a ieșit în stradă alături de evrei la București, dar, de această dată, el nu și-a făcut nici o poză, tocmai el care își face poze și când se duce la WC. Tot el a spus, la Romania TV, că va acorda 800.000 de cetățenii evreilor și că noi avem o istorie comună.

 5. Simion asta e tigan?

  • Cioară jidănească…ca Iliescu

   • EU L-AM PRIVIT LA ROMANIA TV DECLARAND :

    ” EVREII SUNT FRATII NOSTRI !”

    NU POATE FI DECAT ALOGEN SI EL, CEL MAI PROBABIL IUDEU TIGAN .
    CA ILIESCU.

    CUM ALTFEL SA FIE , ODATA CE A APARUT IN ZIARE, CERANDU-I LUI NETANYAHU

    SA-I “TRIMITA 800.000 de ‘EVREI’ “?

 6. Va avea soarta PP-DD. Chiar din toamna asta.

 7. VORBA ESTE, CATI MAI RAMAN IN ACEST PARTID ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  DECE MAI RAMAN ROMANII ACOLO ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 8. GEORGE SIMION = JORJEL PURADEL = PARADA DRECULUI = PURADEL SPURCAT = PURADEL SCABROS!

 9. Injecția finală

  AUR s’a mulțumit cu scorul
  Căci Simion a înșelat poporul
  E manevrat politic de Sistem
  De la Sion primește celule stem

  E clar, s’a fraudat ca’n codru
  Altfel ieșea victorios Norodu’
  A fost o cacealma tot votul
  În urne s’a băgat tot cotul

  Nu’i prea târziu, AUR ul poate
  Să ceară voturile, numărate
  Și să ‘l dea jos pe Si(mi)on
  Ce va da țara Sionului plocon

  +++

  Si(mi)on a început deja să dea goluri împotriva lui Aur.
  Sfătuit probabil de păpușarii din umbră, speriați că Aur ar putea câștiga la viitoarele alegeri.

  Simioane, Simioane,
  Nu vezi că ti’au crescut coarne
  De când la Sion te’ai dus
  Le’ai jurat că ești supus

  De Gaza, ce ai de spus?

  Tot curajul tău s’a scurs

  Ești ridicol și ursuz

  O vacă bună de muls

  +++

  Simion e o galeră
  Ce deschide o nouă eră
  Și poarta Țării, să pătrundă
  Dușmanii care stau la pândă

 10. Dan Diaconu: Melonul României  […] Ăsta-i patriotismul pe care l-ai semnat la Bruxelles! De ce nu dai cărțile pe față? De ce nu le spui românilor că de-acum militezi pentru împingerea noastră în război, întrucât Ucraina a rămas fără carne de tun? De ce nu spui asta, George ??? […]
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/dan-diaconu-melonul-romaniei/132241/

  SORIN MATEESCU (AUR): Am propus eliminarea modificării care ar fi restricționat dreptul copiilor născuți pe teritoriul României de a obține cetățenia română necondiționat. Consider că toți copiii născuți în România trebuie să aibă dreptul la cetățenie
  https://flux24.ro/sorin-mateescu-aur-am-propus-eliminarea-modificarii-care-ar-fi-restrictionat-dreptul-copiilor-nascuti-pe-teritoriul-romaniei-de-a-obtine-cetatenia-romana-neconditionat-consider-ca-toti-copiii-nasc/

  George Simion și-a anunțat candidatura la președinție; același Simion care dorea (în 2022) cetățenie pentru 800 000 de evrei…
  https://danielvla.wordpress.com/2024/06/15/george-simion-si-a-anuntat-candidatura-la-presedintie-acelasi-simion-care-dorea-in-2022-cetatenie-pentru-800-000-de-evrei/

 11. Aur a fost singurul partid anti obligativității vaccinării și împotriva măștii,asta le-a adus mai multe voturi decât faptul că e unionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *