Home / Actualitate / TOTALITARISM “democratic” : Naționalistul Cătălin Dănoiu reținut abuziv și pus sub control judiciar

TOTALITARISM “democratic” : Naționalistul Cătălin Dănoiu reținut abuziv și pus sub control judiciar

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 17, 2023

TOTALITARISM “democratic” : Naționalistul Cătălin Dănoiu reținut abuziv și pus sub control judiciar

Administratorul sitului VeghePatriei a fost reținut pentru 24 de ore și pus sub control judiciar în urma unei descinderi abuzive la casa lui. ATGOR (Autoritățile Ticăloase ale Guvernului de Ocupație din România) au confiscat abțibilduri cu Corneliu Zelea Codreanu.

Ziare.com:

Bloggerul legionar Cătălin Valeriu Dănoiu, cel care deține site-ul Veghe Patriei, ar fi fost reținut pentru 24 de ore joi, 16 noiembrie, pentru incitare la ură și discriminare, susțin surse Ziare.com.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) ar fi percheziționat locuința din București a bărbatului în vârstă de 44 de ani, unde ar fi găsit sute de stickere cu imaginea lui Corneliu Zelea Codreanu și alte simboluri ale Mișcării Legionare, interzisă în România.

Cătălin Valeriu Dănoiu este un apropiat al senatoarei Diana Șoșoacă, alături de care s-a pozat recent.

„La mulți ani, Diana. Trăiască Legiunea și Căpitanul!”, a scris bărbatul pe blog.

Mesajul este însă unul inofensiv în comparație cu alte articole de pe site-ul Veghe Patriei, unde bărbatul se referă la evrei cu termenul de „jidani” și „gunoaie”, în contextul războiului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas.

Polițiști de la Investigații Criminale ar fi pus în aplicare joi, 16 noiembrie, un mandat de percheziție domiciliară în București la un bărbat de 44 de ani unde ar fi găsit mai multe însemne extremiste – 31 de abțibilduri având inscripționate sigla Mișcării Legionare și 147 de stickere cu fotografia lui Corneliu Zelea Codreanu.

Pe numele bărbatului ar fi început urmărirea penală față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de Ordonanța 31/2002 referitor la deținerea în vederea răspândirii de simboluri fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe.

După percheziția domiciliului acestuia ar fi fost pus în aplicare un mandat de aducere, cel în cauză fiind condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, iar organele de cercetare penală ar fi dispus reținerea acestuia pentru săvârșirea infracțiunilor de incitare la ură sau discriminare și alte trei infracțiuni prevăzute de OUG nr. 31/2002 ce fac referire la distribuirea de materiale fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, respectiv de promovarea și răspândirea în public de astfel de idei, concepții sau doctrine.

Ce spune legea despre mesajele fasciste sau legionare

Potrivit OUG nr. 31/2002, răspândirea, vânzarea sau confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum şi deţinerea, în vederea răspândirii, a unor astfel de simboluri se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.

Promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propaganda, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Contestarea sau negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Blogger legionar din Capitală ar fi fost reținut de polițiști. Ce scria pe site despre evrei Cătălin Dănoiu, un apropiat al Dianei Șoșoacă SURSE

Iată deci efectele nefaste ale legilor antiromânești, prin care un român patriot este prigonit în cel mai totalitar mod posibil.

Dănoiu a susținut că este locotenent în SIE, așadar este aceasta o răfuială între servicii sau este vorba de un român sincer, patriot, care este acum prigonit de ATGOR?

Sau este vorba despre găsirea unui țap ispășitor pentru a justifica rezultate în lupta pentru “combaterea antisemitismului”, astfel având ce arăta  ambasadorului Israelului?

Iată poziția avocatului Mihai Rapcea:

17 comments

 1. E abuz al politiei. Are dreptate Mihai Rapcea cu privire la acest lucru. De multa vreme presupun si eu ca il urmareau boschetarii cu cascheta sa-l prinda cu ceva … ca prea multe a scris despre ei si a expus magariile lor. Respect Danoiu!

 2. Trebuie sa îl apărăm pe acest om! Nu mă aștept că hAUR sa îl apere, sper că Diana Sosoaca și alți naționaliști adevărați sa îl apere pe acest om!

  • mihai rapcea a spus ca ii ofera sprijin neconditionat. se stie cu el de pe vremea de cand erau colegi in ND. am discutat si eu cu Mihai aseara legat de acest caz.

 3. Mișcarea Legionară a fost o organizație de luptă împotriva corupției din statul român care ajunsese să aibă consecințe pentru caracterul său național . Nu avea ceva împotriva evreilor “ca evrei”, adică fără niciun motiv. A avut și simpatizanți evrei, au fost chiar și cazuri de membri. Conceptul de “discurs al urii” , care deocamdată este folosit de rețelele sociale, care pot justifica cenzura internă prin faptul că sunt organizații private și își au propriile reguli de conduită, odată ce este inclus în jurisprudență se deschide calea către o lume în care poate fi închis oricine, pentru că incriminarea unei noțiuni vagi se poate face arbitrar, mai ales când tehnologia permite un control absolut al comunicațiilor și tranzacțiilor. Pe blogul respectiv sunt dezvăluite printre altele și manevrele pentru introducerea identității digitale.

 4. Foarte corect ce spune domnul avocat.

 5. Statul National Legionar

  Există un anumit tip de totalitarism despre care nu se vorbește niciodata: TOTALITARISMUL DEMOCRATIC. Există un anumit rasism despre care nu se vorbește niciodată: RASISMUL ANTI-ALB. Există o ideologie extremistă despre care nu se vorbește niciodată: Sionismul. Există o extremă despre care nu se vorbește niciodată: Extrema Stângă. Există niște crime și abuzuri despre care nu se vorbește niciodată: Crimele și abuzurile trădătorilor de neam și țară. Trebuie să incepem să vorbim mai mult si mai pe larg despre aceste lucruri, iar aceste discuții trebuie generalizate și extinse peste tot în societate: În Universități, în librării, în cârciumi și restaurante, în piețe, în parcuri, în școli,pe internet, în biserici, în care, dar și la colț de stradă. Peste tot, iar după ce aceste discuții vor ajunge peste tot, vor ajunge, într-un final, și în forul suprem al țării: PARLAMENTUL ROMÂNIEI. Un alt aspect absolut vital este ca pe lângă această extraordinară publicație naționalistă Incorect Politic, pe lângă Veghe Patriei, Ortodoxinfo, Buciumul și Saccsiv să mai apară și alte publicații autentic naționaliste care să apere ROMÂNISMUL, CREȘTINISMUL ȘI ADEVĂRUL și care să atingă subiecte sensibile și tabu: Sionism, masonerie, comunism, satanism, oculta mondială, globalism, chemtrails, rețelele de pedofilie ale Hollywood-ului , Mișcarea Legionară ca pilon fundamental al Neamului Românesc împreună cu Credința Creștin-ortodoxă, Familia Tradițională și cultul Sfinților, Eroilor și Strămoșilor. Acum este o bună oportunitate de Trezire și de Organizare. Dacă discuțiile despre sionism se generalizează la nivelul întregii societăți, atunci nu mai au ce face. Dacă noi devenim puternici, atunci ei vor deveni sclavi. Dumnezeu, Maica Domnului și Sfântul Arhanghel Mihail să ocrotească și să binecuvinteze România și pe fratele și camaradul Cătălin, persecutat de mafia Khazaro-satanistă. Amin!

  • Absolut. Ar trebui urmărit ce se întâmplă cu Elon Musk. Mai pe ocolite, la modul diplomatic a vorbit despre asta în mod repetat.
   https://dailystormer.in/big-wall-street-journal-piece-says-elon-has-gone-too-far-doesnt-say-how/

   Cineva a comentat că jidanii promovează ura contra albilor si Elon Musk a comentat cu “Spui adevărul”.

   SACCSIV este dubios. Tot timpul nu face decât să legitimeze gogoșile privind holocaustul, direct sau indirect. “atrocitățile naziste”, etc Pentru mine cel puțin așa ceva te descalifică…Ori nu știi ce vorbești, ori știi și atunci faci dezinformare deiberată. Niciuna dintre variante nu e acceptabilă…

 6. poate vor sa intareasca nationalismul prin sacrificarea lui, ca prea doarme poporul asta

 7. Alături de Cătălin! Trăiască Legiunea și Căpitanul!

 8. Statul National Legionar

  Atentie ! “SACCSIV” este securist.

 9. Doamne ajuta Càtàlin!

  Tràiascà Legiunea si Capitanul!

 10. @Cezara. ceva dovezi..

 11. @Cezara

  Mananci kk. Poate tu esti cu treaba… cu misiune…

 12. -cu VeghePatriei e o problema: nu mai are comentatori, nu a bagat de seama; credem ca i se trage de la metoda ” jp-carousel ” a wordpress, aia cu comentariile.spre deosebire incorectpolitic inca foloseste vechea metoda-cea care functioneaza! la obiect: oug 31/2002 si restu sunt vadit neconstitutionale.

 13. @Cezara -saccsiv e “liber cugetator”, cum spunea ion ilici iliescu: mai un cutremur,mai o aurora boreala,mai un sfant-ca nu strica! mai inainte citea comentariile,cenzura si le expunea doar pe alea in care era injurat vicios…de parca intereseaza pe careva.

 14. Fericiți cei ce flamanzesc și insetoseaza după Dreptate,ca aceia se vor satura.Ca unul din aceia îl vad pe Cătălin.Arhanghelul care l-a prăvălit pe satan sa-i stea de a dreapta lui Cătălin!A Domnului este biruința !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *