Home / Actualitate / Torționarul Psihic Sorin Paveliu: “Personalul medical care refuză să se vaccineze să fie trimis la reeducare”

Torționarul Psihic Sorin Paveliu: “Personalul medical care refuză să se vaccineze să fie trimis la reeducare”

Incorect Politic
Iulie 30, 2021

Torționarul Psihic Sorin Paveliu: "Personalul medical care refuză să se vaccineze să fie trimis la reeducare"

Via R3Media:

Sorin Paveliu, de la Societatea Academică din România, a criticat atitudinea Guvernului față de vaccinare pentru că executivul „fuge” de măsuri impopulare față de vaccinare.

„Este o strategie de comunicare. Guvernul evită să folosească termenul restricții, în schimb, vorbește permanent despre relaxare. În realitate, în momentul de față, s-au cam abandonat orice fel de măsuri de prevenție. Acum este doar o fugă de orice fel de măsuri care ar putea fi impopulare. Să nu uităm că orice greșeală poate să aibă consecințe în plan politic personal, este vorba de campania electorală pentru conducerea partidului în care se află”, a spus el la RFI, postul de stat al Franței care emite pe teritoriul României.

În opinia lui, cei din sistemul sanitar ar trebui obligați să se vaccineze, iar cine nu e de acord, să fie trimis la reeducare.

„Personal, sprijin cu tărie această idee, dar nu cred că se va adopta, pentru că România nu are niște lideri fermi, nu sunt niște oameni care să înțeleagă care este necesitatea, care este interesul național și al populației și să acționeze în această direcție, cu orice risc sau asumându-și orice costuri politice. Vom aștepta să vedem cum se va generaliza o asemenea măsură în întreaga Europă sau măcar într-o parte semnificativă a Europei și de-abia după aceea vor avea curajul să ia această măsură, care este din punctul meu de vedere de minim bun simț. Este normal ca tu, personalul medical, care vii în contact cu persoane care sunt vulnerabile, că de aia se duc la doctor, sunt bolnavi, unii cu boli foarte grave, deci tu, personalul medical, să nu fii un vector de transmitere către niște persoane, care chiar și vaccinate pot face forme grave sau mortale de boală. Deci este de bun simț, dar nu se va întâmpla (…). Până când o să ajungem să impunem prin măsuri legislative ferme, ar trebui ca cel puțin personalul medical care refuză, să fie trimis pe costuri proprii la un fel de reeducare, adică la cursuri, în care să vadă, dacă vor să vadă, că nu există nici un fel de argument de natură științifică menit să alimenteze refuzul lor de vaccinare”, a mai declarat el.

Reamintim că în vremea regimului bolșevic, oponenții erau trimiși la reeducare ideologică, pentru „reabilitare”.

Un experiment monstruos de acest fel a avut loc la închisoarea Pitești în anii 50 ai secolului trecut, unde reeducarea deținuților s-a făcut prin metode criminale, denunțate de toată lumea civilizată.

Chiar dacă s-a renunțat momentan la bătăile fizice, regimul continuă tradiția reeducării prin tortură, psihică, socială, democrată.

18 comments

 1. Ii bag un morcov in cur si chem ursii sa-i faca reeducarea !
  Lui nu noua !
  Du,pa care il chem pe Kill Gates, sa si-l ia, ca e d’al lui!

 2. Sa facem un partid nou care sa sustina pedeapsa capitala pt toti activistii si politicienii cu imunitate care incearca sa incalce drepturile fundamentale ale persoanei si sa le distruga mediul de viata.
  Legile nu pot sa emane decat de la popor, nu de la societatea iluminatilor, societate cu obiect de exploatarea sclavilor si jerfe pt Baal.
  Judecata si pedeapsa pt instigatorii la genocid in numele luptei mondiale cu virusii. Poporul nu e interesat de cosmarurile satanistilor si de siguranta de la diavol.

 3. “Dacă nu ştii, te învăţăm; dacă nu poţi, te ajutăm; iar dacă nu vrei, te obligăm” Vladimir Ilici Lenin

  Interesant este SAR(Societatea Academica din Romania) si CV-ul acestui indicid

  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=155&cam=2&leg=2004&pag=0&idl=1

  expertul în politici de sănătate de la Societatea Academică din România Sorin Paveliu.

  Societatea Academică din România
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Societatea_Academic%C4%83_din_Rom%C3%A2nia

  Președintele SAR este Alina Mungiu Pippidi, profesoară universitară la Hertie School of Governance din Berlin.[1]

  În prezent SAR asigură Secretariatul Alianței pentru o Românie Curată.

  Membrii Alianței pentru o României Curată sunt:

  Societatea Academica din Romania;
  Freedom House Romania;
  Alma Mater;
  Grupul pentru Reforma Universitara;
  Centrul Roman de Politici Europene;
  Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania;
  Societatea Timisoara;
  Edu-Cer;
  Centrul pentru Jurnalism Independent;
  Asociatia Culturala Ariergarda;
  Salvati Bucurestiul;
  Grupul pentru Dialog Social;
  Pro-Do-Mo;
  Cartel Alfa;
  Academia de Advocacy;
  Centrul de Resurse pentru Participare Publica;
  Asociatia “Viitorul in Zori” (Let’s do it, Romania!)
  Centrul Ratiu pentru Democratie.

  • Grupul pentru Dialog Social a fost fondat in 1990 de Open Society Foundation. Freedom House este sponsorizata intr-o proportie covarsitoare de guvernul american si ii are ca oameni cheie pe Michael Chertoff si Michael J. Abramowitz, ambii membri ai tribului. Alianța pentru o Românie Curată a fost finantata de Trustul pentru Societatea Civilă din Centrul și Estul Europei care este un consortiu alcatuit din Rockefeller Brothers Fund si the Open Society Institute, printre altii.

 4. Probabil acesti dementi insista pe vaccinarea obligatorie a medicilor pentru colapsul sistemului medical si de asemenea a tutoror sistemelor (transport,logistica,utilitati) pentru niste solutii salvatoare globale implementate de indivizi (cozi de topor al tuturor tarilor)ahtiati dupa titluri si putere precum Sorin Paveliu,Arafat,Alexandru Rafila si multi altii .

  • VOR SA INSTAUREZE CONSULTATIA MEDICALA DOAR PRIN TELEFON – ASTA AU ZIS-O DEJA, E PUBLICATA TREABA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. « Sarcina a fost dificilă și va fi și mai dificilă, dar dacă rămânem uniți și putem convinge majoritatea țării că acționăm din motive întemeiate, putem trece la a doua parte a “planului”: pe scurt, o închidere permanentă a țării începând de joi, 15 iulie 2021, din cauza unei creșteri a numărului de noi “variante” indiene și nepaleze ale “virusului” (care, după cum știm, este doar un nou nume pentru febra fânului).

  “Virusul” a fost deja foarte profitabil și de succes pentru noi și nu există nicio limită pentru ceea ce putem face în plus în ceea ce privește banii și reputația. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că avem cooperarea deplină și completă a guvernului și a mass-mediei în acest domeniu și să folosim argumentul că “este prea riscant să continuăm în timpul verii”. Putem “modela” creșterea acestor variante pe baza, de exemplu:

  Dacă reușim să transmitem mesajul că, din această cauză, “variantele” vor fi multiple și că vor distruge complet NHS dacă nu sunt abordate corespunzător și imediat, publicul ar trebui să accepte, iar această acceptare și caracterul neîndoielnic al maselor va fi crucială pentru a trece “linia de sosire” și astfel ne vom fi jucat rolul nostru în schimbarea țării. Apoi, va fi de datoria altora să limiteze, în cadrul planurilor Kalergi, WEF/ Schwaab, din alte motive, cum ar fi mediul și deficitul de apă (2022-2023), penuria de alimente (2023-2024) și finanțele globale și inflația în masă (2024-2025), culminând cu finalizarea planului Kalergi global comun ONU/ OMS/ WEF pentru 2025.

  Blocați/ banați/ ștergeți toate postările și utilizatorii care contravin consensului științific.

  Pentru site-urile web, restricționarea/ interzicerea accesului la grupul de mai sus, inclusiv anularea oricăror conturi.
  Pentru cei care se opun izolării și pentru liderii lor de grup, datele lor să fie transmise poliției și să fie arestați pentru incitare la ură, violență și nesupunere civilă (există deja o prevedere în acest sens în Legea 2020 privind coronavirusul).

  Pentru orice părinte/tutore care declară în mod deschis că familia sa nu va fi vaccinată, copilul/ părintele vârstnic va fi îndepărtat definitiv din casă și/ sau persoana va fi îndepărtată de pe proprietate, indiferent cine deține proprietatea sau are drepturi de moștenire. »

  https://www.activenews.ro/stiri/Cum-se-pregatesc-din-timp-lockdown-urile-Email-ul-epidemiologului-Neil-Ferguson-catre-colaboratorii-sai-privind-urmatorul-lockdown-a-fost-spart.-Subiectul-email-ului-Urmatorii-pasi-Inchiderea-totala-a-Marii-Britanii-Privat-si-Confidential-167754

 6. « Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.

  Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită).

  Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:
  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;
  3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.

  „Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.

  Astăzi, Elon Musk a anunțat deja că a implantat cipuri în creierele unor maimuțe iar Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial prevestește implantarea cipurilor în creierul uman. Cu siguranță cei doi din urmă nu pot fi acuzați că răspândesc „Teorii ale Conspirației” având în vedere că ei sunt practicieni. »

  https://www.activenews.ro/stiri/VIRAL-De-ce-sunt-unii-vaccinati-magnetizati.-Prof.-dr.-Stefano-Montanari-Proteinele-magnetizabile-create-in-laborator-o-posibila-cauza-pentru-magnetismul-corpului-persoanelor-vaccinate.-Acestea-ar-face-din-oameni-%E2%80%9Eantene-de-emisie-receptie.-VIDEO-168323

 7. Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare. Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti »
  ca puiul in cuptorul cu microunde.

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/
  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:
  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

 8. Cine este acest individ tupeist și neomarxist ,de-și da cu părerea privind obligarea cadrelor medicale de a fi injectate cu otrava ,care oricum ,în calitate de specialiști , știu mai bine decit el ce trebuie facut?El sa-si expună ideile lui în domeniul in care e specializat,daca este și sa priceapă că numai oamenii înalt pregătiți în domeniu trebuie să decidă pentru țară.Prea multe ONG-uri ciudate ne sustrag banii din buget

 9. Saracu Iosif Vissarionovici , s a fi stiut el ca la 68 de ani de la plecarea s a la Dracu , va avea in Romania un adept al metodelor sale geniale avand si titlu univesitar pe deasupra ! Acest Sorin Paveliu , asta chiar traieste aici in Romania … iar medicii romani inca n-au publicat macar o “scrisoare a celor shapte ” pentru a fi citita la Free- Europe nu la RFI ? Peste cativa ani ce va face , va declara ca altcineva inaintea lui : “- Am fost un dobitoc ? “

 10. Hopa ! Si voi zoilor, faceti blocajul informatiilor ? Si voi primiti arginti sa contorlati postarile ? Nu m-am inselat ca acest site este un site capcana platiti de Guvernul Criminal PNL USR PLUS UDMR.

  Acum sunt convins ca sunteti niste scursuri asemeni selor care sterg postarile pe Facebook, si alte retele.

  Daca vaccineaza obligatoriu cadrele medicale le condamna la moarte.
  Este adevarat ca aceasta pandemogolanie a scos la suprafata cati medici criminali sunt pe acest pamant, dar mai sunt alte doua categorii de medici: medici PROSTI care cred ca supunandu-se criminalilor ei vor scapa de exterminare, si foarte putini medici DESTEPTI si CURAJOSI, care stiu carte si au coloana vertebrala.
  Cabalistii vor sa forteze exterminarea populatiilor prin lipsa medicilor.
  Daca nu vor mai fi medici nu va mai fi cine sa salveze vietile celor bolnavi.
  Cei accidentati in diverse situatii vor fi condamnati la moarte pentru ca nu va avea cine sa-i salveze.
  Cei cu boli cronice ca si cei cu diverse boli nu vor avea parte de diagnostic si tratament si desigur ca viata lor va fi in pericol.

  Satana este un golan PPP: Prost, Pervers si Poponar, asemeni celor care il slujesc.
  Dumnezeu a ingaduit o deratizare care era necesara, dar satana crede ca poate face ce vrea.
  In foarte scurt timp toata mascarada se va incheia brusc si criminalii vor suporta rigorile legii.

  Cei care ii slujesc pe cabalisti au impresia ca ei sunt privilegiati.
  Si medicii au crezut acelasi lucru dar acum sunt dusi la ghilotina.
  Asa vor pati si slugile sataniste care terorizeaza populatiile cu Mass-media si cu blocarea postarilor, inchiderea conturilor celor care vor sa impartaseasca informatii celorlalti oameni.

  Incet dar sigur, chiar si prostii si-au dat seama ca totul e o facatura satanista, si numai prostii irecuperabili mai pun botul la minciunile criminalilor.
  De aceea satanistii forteaza nota dar nu au nicio sansa pentru ca Dumnezeu are cheia de contact nu satana.

  • Incorect Politic

   Sunt filtre care previn spamul, se mai activează și la comentarii legitime, iar noi le vedem târziu, iar oamenii au impresia că este o acțiune concertată de a-i suprima.

   • Sa admietem, desi cred ca simtiti zanganit de catuse si incercati sa dregeti busuiocul.
    Cabalistii v-au dat antidotul pentru a va salva de vaccinul ucigas ? Nu cred.
    Cred ca si cei care ii ajuta pe cabalisti ( medici criminali, ziaristi politicieni si alte scursuri) vor ajunge inevitabil la morga, pentru ca si IDIOTII FOLOSITORI cum sunt toti acestia sunt mai buni morti decat vii pentru Cabala.

 11. Daca vreau sa am o confirmare solida a unor suspiciuni generate de actiunile cabalistilor, cum este intentia de a vaccina cadrele medicale pentru ca oamenii sa nu mai aiba medici care sa-i trateze de diverse boli, si sa moara mai multi decat mor de asa-zisul Covid si de vaccinurile ucigase, scriu un coment si il postez pe acest site capcana platit de Guvernul Criminal PNL USR PLUS UDMR, si sunt tratat cu refuz, adica nu mi se afiseaza cementul.
  Ce confirmare mai buna decat un refuz din partea ajutoarelor de crimininali de la acest site ?
  Multumesc pentru confirmare si va asigur ca am difuzat déjà comentul prin alte mijloace, asa ca voi sunteti PPP.Sclavii ca voi « stie ce inseamna » : Prosti, Perversi si Poponari.SCLAVILOR PPP !

 12. Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de Covid-19 au fost vaccinați.
  Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
  https://www.activenews.ro/stiri/ANCHETA-87-dintre-cetatenii-Regatului-Unit-care-au-murit-de-Covid-19-au-fost-vaccinati.-Analiza-distribuita-pe-Twitter-de-dr.-Robert-Malone-168363

 13. Dedicatie pentru asa-zisii ziaristi din colonia Romanica:

  “Redactorul-șef al Bild și-a prezentat scuze pentru groaza pe care a răspândit-o prin relatările despre COVID, în special copiilor, cărora li s-a spus că „își vor omorî bunica”.
  Într-un discurs înregistrat, Julian Reichelt și-a cerut iertare pentru modul „ca o otravă” în care ziarul său și-a informat despre cititorii în legătură cu epidemia și care „v-a făcut să vă simțiți că sunteți un pericol mortal pentru societate”.

  „Milioanelor de copii din această țară, de care societatea noastră este responsabilă, vreau să le exprim aici ceea ce nici guvernul nostru, nici cancelara nu îndrăznesc să vă spună. Vă cerem să ne iertați.”

  „Iertați-ne pentru această politică a noastră care, de un an și jumătate, v-a făcut victimele violenței, abandonului, izolării și singurătății.”

  „I-am făcut pe copiii noștri să creadă că își vor omorî bunica dacă vor se vor comporta drept ceea ce sunt: niște copii. Sau dacă se întâlnesc cu prietenii. Nimic din toate astea nu a fost dovedit științific”, a continuat Reichelt.

  „Când un Stat fură drepturile unui copil, el trebuie să dovedească faptul că, acționând astfel, îl protejează de un pericol concret și iminent. Această dovadă nu a fost prezentată niciodată. A fost înlocuită cu o propagandă în care copilul era prezentat ca un vector al pandemiei.”

  Ziaristul a adresat un apel către autorități să deschidă școlile și sălile de sport în locul secțiilor de votare, avertizând că cei care au impus aceste măsuri de izolare brutale „vor avea pe conștiință și vor lăsa în cărțile de istorie o mulțime de suflete nevinovate”.

  Faptul că Bild are un tiraj zilnic de 1,2 milioane de exemplare și este cel mai bine vândut ziar din Europa adaugă și mai multă greutate evenimentului fără precendent reprezentat de declarația redactorului său șef.”

  https://www.activenews.ro/stiri/Eveniment-Istoric-Cel-mai-mare-ziar-din-Europa-isi-cere-IERTARE-pentru-ca-si-a-SPERIAT-cititorii-cu-COVID-ul-168412

 14. Asa cum s-a oprit brusc focul ajuns la un metru de o manastire din Grecia asa se va opri brusc PANDEMOGOLANIA si GENOCIDUL planetar pus la cale de cabalistii imputzitzi.
  Asta se va intampla foarte curand.
  Dumnezeu a ingaduit tot ce s-a intamplat pentru ca lumea este plina de ticalosi si prosti, dar tot El va opri avantul sclavilor lui satana si cei vinovati de crime impotriva umanitatii vor primi pedeapsa capitala pe care o merita din plin.

  „Focul uriaș a devastat toată pădurea din jurul mănăstirii Cuviosului David, din Evia. Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică și s-a întors, ca un animal rănit, înapoi în pădure.
  Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui.”

  https://www.activenews.ro/stiri/Incendiu-de-proportii-pe-insula-greceasca-Evia-O-manastire-inchinata-Sfantului-Prooroc-David-si-12-localitati-amenintate-de-flacari.-ULTIMA-ORA-%E2%80%9ECand-a-ajuns-la-un-metru-de-cladirile-Manastirii-focul-s-a-oprit-brusc-ca-de-o-mana-atotputernica-.-VIDEO-168420

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *