Home / Actualitate / Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Septembrie 4, 2021

Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Top 5 motive pentru ca România

să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

România este pe cale să decidă cum va gestiona, alături de comunitatea internațională și partenerii ei strategici, criza refugiaților afgani. Avem în față o criză umanitară la care trebuie să răspundem în concordanță cu tratatele internaționale și cu drepturile omului. Discursurile xenofobe au răsărit ca ciupercile după ploaie în contextul în care președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul pentru a aproba primirea imigranților afgani, cu familiile lor, cu copiii lor, acești porumbei inocenți ai păcii care caută o viața mai bună.

De aceea vă prezint top 5 motive pentru România să primească refugiați afgani, pe care le puteți folosi și voi în conversații cu naționaliști extremiști, antisemiți, rasiști și xenofobi.

Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani
Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

în ordine descrescătoare:

5. Valorile Europene

4. Valorile Democratice

3. Migrația este un drept al omului confrom rezoluției ONU.

2. Morala creștină ne îndeamnă să iubim aproapele și să-l hrănim

1. A respinge imigranții înseamnă nazism, care va duce la un nou holocaust

 

Cele cinci motive dezvoltate:

 

5. Valorile Europene

Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Valorile Europene pe care ne-am angajat să le respectam odată cu aderarea la Uniunea Europeană includ solidaritatea, diversitatea, egalitatea și statul de drept. A fi solidar înseamnă a primi refugiați afgani, care contribuie la diversitatea etnică și culinară a unei țări și care prezintă noi oportunități de a demonstra că prețuim egalitatea prin programe de ajutorare finanțate de stat. Să tinem cont de faptul că și România a contribuit la situația dezastruasă din Afganistan, prin soldații pe care i-a trimis acolo, așadar avem obligația morală de a repara greșeala făcută. Singurul mod prin care putem să facem asta este prin educarea imigranților afgani în spiritul egalității.

4. Valorile demcoratice

Valorile democratice ne învață importanța respectării drepturilor omului,  demnității umane și libertății de circulație. Ar fi anti-democratic din partea noastră să închidem granițele și să-i lăsăm pe copiii afgani să moară de foame. Felul cum societatea contemporană este construită, bazată pe toleranță, nondiscriminare și valori democratice, ne obligă să primim imigranți, ne dictează asta de la cel mai înalt nivel, este o datorie morală a fiecăruia dintre noi care prețuim democrația. Asta înseamnă o țară ca afară, civilizată.

3. Migrația este un drept fundamental al omului

Top 5 motive pentru ca România să primească minimum 100.000 de refugiați afgani

Așa cum arată Pactul ONU pentru Imigrație, acest fenomen a ajuns să fie considerat un drept fundamental al omului, inviolabil. Europa nu este Rusia lui Putin, Europa nu este China lui Xi Ping și cu siguranță Europa nu este Germania lui Hitler, deci în cel mai curat spirit umanist haidem să respectăm drepturile oamenilor din Afganistan, a căror singură vină este că s-au născut în deșert, departe de civilizație. Cu toate acestea, și ei merită respect. Și ei merită prețuire. Și ei merită drepturi, merită să iubească pe cine vor și merită o viață mai bună pe bătrânul continent.

2. Morala creștină ne îndeamnă să iubim aproapele și să-l hrănim

Într-o țară creștină în proporție de peste 90%, nici nu trebuie să explic acest argument, doar să subilinez importanța carității creștine, a iubirii aproapelui și a întoarcerii celuilalt obraz. Fiți blânzi ca porumbeii și acceptați imigranții afgani, ei vor ajunge medici, doctori, astronauți și fizicieni a căror contribuție va face cinste României Civilizate. A-i respinge pe imigranți înseamnă a fi anticreștin.

Marcu 12:21: ‘Să* iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’ Nu este altă poruncă mai mare decât acestea.”

Matei 25:35-40 – Căci Mi-a fost foame şi Mi-aţi dat să mănânc, Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat să beau, am fost străin şi M-aţi primit între voi, 36 am fost gol şi M-aţi îmbrăcat, am fost bolnav şi M-aţi vizitat, am fost în închisoare şi aţi venit pe la Mine.

Principalul motiv:

1. A respinge imigranții înseamnă nazism, care va duce la un nou holocaust

Ce ne învață istoria? Ultima dată când în Europa s-a dezvoltat un puternic curent de discriminare pe criterii etnice a fost perioada nazistă în care au fost uciși sistematic șase milioane de jidani nevinovați, eveniment denumit Holocaust. De atunci s-a elaborat Codul de la Nurnberg și au apărut organisme internaționale pentru drepturile omului, ca să ne asigurăm că genocidul holocaustic nu se va mai repeta niciodată.

Păcatele noastre făcute în timpul războiului alături de Germania Nazistă pot fi spălate dacă acceptăm minimum 100.000 de refugiați afgani și ne asigurăm că toleranța rămâne virtutea noastră principală.

Fac un apel la umanitatea voastră, a fiecăruia dintre voi, la trăsăturile care vă fac oameni, la toleranță, bunăvoință și altruism.

Acești oameni au nevoie de ajutorul nostru și noi avem de ales: Vom fi ca Iisus Hristos, ajutându-i să se integreze, spălându-le picioarele? Sau vom pregăti cuptoare și camere de gazare, ca Adolf Hitler?

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg, jurnalist și negustor.

38 comments

 1. NU EXISTA NICI_O LEGE CARE SA JUSTIFICE NICIUN EMIGRANT NEDISCUTAT SI NEINTORS PE TOATE PARTILE SI NEAPROBAT DE POPOR, NICI IN CONSTITUTIA EU, NICI IN CONSTITUTIA INDIVIDUALA A VREUNEI TARI EUROPENE !

  MORALISMELE INVOCATE DE DREPTURILE – OMISMULUI SUNT MORALISME , NU LEGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  E ABSOLUT SIGUR CA MORALA CRESTINA APARA DREPTUL OMULUI LA PROPRIETATE PERSONALA SI STATALA SI LA PROTECTIA LEGILOR SCRISE IN CONSTITUTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SA IMPUI UNEI TARI SA PREIA POSIBILI CRIMINALI SI VIOLATORI PE NECONTROLATE CONSTITUIE UN ABUZ DIN PDV LEGAL ! ESTE TRADARE !

  PROF KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER, CEL MAI MARE SPECIALIST AL GERMANIEI IN DREPT INTERNATIONAL, DR JURAE, PROF UNIV la UNIV ERLANGEN NURNBERG !

  ESTE O TACTICA DE A ANIHILA POPOARELE EUROPEI LA ELE IN TARA PRIN ACEST TSUNAMI MEREU IN CRESTERE, DE IMIGRANTI ILEGALI -FOARTE NUMEROSI CRIMINALI SI VIOLATORI INTRE EI !!! – IN TIMP CE BATRANII CAUTA IN GUNOAIE IAR COPII ACESTOR TARI, MAI ALES AI ROMANIEI, UMBLA INFOMETATI CACI SE DAU PENSII SI AJUTOARE SOCIALE DE GENOCID , IN MOD FOARTE INTENTIONAT, DE MAFIA CARE A PRELUAT ROMANIA SI FIECARE TARA DIN EUROPA, DIZOLVAND STAT DUPA STAT !

  ASTIA ADUC SHAARIIA PESTE NOI SI IN TOATA EUROPA !!!

  “CINE ESTE CRIMINALUL CARE SA ADUCA SI SA IMPUNA ASTFEL DE POPULATII CULTURAL INCOMPATIBILE CU EUROPENII” ??????? SUBLINIAZA PROF KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER .

  MERKEL TREBUIE INLATURATA SI PEDEPSITA, CA SI IOHANNIS CA SI MACRON ETC SI TOATA SLEAHTA CRIMINALA CARE LUCREAZA IN KOHUTZ UNII CU ALTII !!! CONCHIDEM NOI !

  Iohannis nu e neamt cum nu sunt eu eschimos !
  IN CASA EL VORBEA BLESCH(o zborsitura), NU SASESTE, SPUN SASII AUTENTICI IN “NEUER WEG” .

  • David Bruckman Shekelsteinberg

   Ia uite cum ies antisemiții din bârlog. “O tactica de a anihila popoarele Europei?” Nicidecum, este o tactică de a ÎMBUNĂTĂȚI ȘI ÎMBOGAȚI popoarele Europei, care sufera de rasism! Leacul este toleranța. Și acest leac va fi administrat de către noi, fie chiar și fara acordul vostru!.

   • : … @(*David Bruckman Shekelsteinberg September 4, 2021 at 6:47 pm
    Ia uite cum ies antisemiții din bârlog. …& … Și acest leac va fi administrat de către noi, fie chiar și fara acordul vostru!.* … & … „Fîsssssssssss!”*).

    -Te rog foarte important, măi dragă acesta cu nume schimbat „precum lupul părul, dar năravul ba!” (_ Matei 7/15-2021,22,23) sau poate „autentic neroman / neromanesc” (așa cum ai scris) *Shekelsteinberg Bruckman David*, …să precizezi *Cine sînt semiții pe care i-ai invocat prin vorbirea / comentariul tău (?!!!), …

    pentru ca Întreaga Omenire să aibă un reper orientativ „în pustiul în care se rătăcește neaflînd Calea Îngustă și Poarta Strîmtă spre Mintuire (_ Matei 7/12-14; _ Deuteronom 29/4), …„reper orientativ, de-spre ce (?!) și cum vorbiți ?!!!”…

    sau despre voi cei care cred(eți) că sînt(eți) semiți(i) , …bla, bla, bla, berg, berg, berg, steinberg, goldenberg, grunberg, … etc-bergberg.

    -Mulțumesc anticipat pentru decența și demnitatea cu care-Mi veți răspunde la acest comentariu.

    -*Eu cel care vorbesc cu tine, sînt Acela -Mesia* (coroborează) _ Ioan 4/(25),26; 5/39; _ Fapte 3/(16-2021),22; _ Ioan 3/16-2021; _ Romania 5/14; 10/4,(14 -?!!),16-2021; 11/(3)-2021,(22); 16/25; _ Coloseni 1/26.

    • David Bruckman Shekelsteinberg

     Băi Biblicus, singuri semiți care contează sunt aceia care au suferit în holocaustul comis de Germania Nazistă. Știi și tu, doar ai învațat la istorie dacă nu ai chiulit. Poporul ales de Dumnezeu pentru marea misiune de a aduce împreună întreaga omenire într-o nouă ordine mondială iluminând calea spre prosperitate și progres. Toți cei care îi contestă pe aleșii Domnului vor plăti cu vârf și îndesat. Yahve va trimite pe MEsia să ne conducă în aceste vremuri de reconfigurare globală.

     • _ @(*David Bruckman Shekelsteinberg September 4, 2021 at 10:19 pm: … -Băi Biblicus …*), …

      -După cum Mi-ai răspuns, …

      #(în concordanță și conformitate cu profețiile ești dintre balaurii pe care vă voi doborî, …
      cu Sabia Mea _ Matei 10/34; _ 1 Petru 2/(1,2),15, …„Eu fiind Acela!” _ Isaia 6/8,(9-12),13 -Poporul Roman; 9/1,2,(6 -„Eu sînt Acela!”); 52/6 -„Gheorghe _ Iată-Mă!; 65/1 _*Iată-Mă! Iată-Mă!*; _ Galateni 4/4; _ Matei 1/18-2021; 11/19; 12/18-2021, …
      și cu Sulița, …dacă ai auzit cumva, ceva, despre „Sfîntul Gheorghe -Biruitorul Balaurilor Planetari, cu Sulița Mea” (citește / coroborează) _ Romania 10/14-?!!!; 11/3-7,(8),9-2021,22)#, …

      înțeleg (_ Ioan 2/25; 5/30) că „nu ai nici demnitatea nici decența să poți sta drept în dialog cu Mine”, …pe care Mă jignești fără să Mă fi cunoscut, …în loc să-Mi fi zis cum este corect („Moise, potrivit Bibliei”), …zicîndu-Mi „Băi Biblicus”, … ?!!!

      – Dar de ce nu precizezi clar „cine sînt aleșii Domnului” ?!!!, și de ce nu detaliezi din care „Scripturi î-l invoci pe Yahve, și cînd va trimite pe MEsia să ne (vă) conducă (pe cine să conducă ?!!!) în aceste vremuri de reconfigurare globală” ?!!!, …

      detaliile pe cere le vei preciza „posibil urmînd a fi utile întregii umanități în cunoașterea sau recunoașterea acelui „MEsia, pe care î-l așteptați voi”, urmînd să precizezi „de unde-l va trimite, …și după ce repere de autenticitate va fi cunoscut / recunoscut, …și potrivit potrivit căror Scripturi, …acelea „Biblia / Biblicus”, sau altele / careeeeeee ?!!!!!!!

      -Poate Mă înțelegi. -„Mesia” /„Un Înșelător!”/„Fiul Omului!” _ Matei 24/4,11,24-30; …-*Înșelătorul Acela!* _ Matei 27/63-66; _ Romania 5/14; _ Fapte 3/16-2021,22,(23); 26/23; _ Romania 10/4,(14-?!!! _ Apocalipsa 2/17 -Gheorghe _ Matei 1/18-2021),16-2021.

     • VORBESTI CA UN SCHICKLGRUBER !

      FARA DREPT DE APEL !

      IA MAI CONTROLEAZA-TE CA AICI NU ESTI PE ARATURA, MAI CITESTE, MAI CITESTE , SI MAI DESTUPA-TE LA MINTE !

      CREZI CA TE IA CINEVA IN SERIOS CAND NE PREDICI AICI CARTEA LUI KLAUS SCHWAB ?????????????????????????????????????????????????????????

      CREZI CA ROMANII SUNT TAMPITI SI NU STIU EI CA MAMA LUI KLAUS SCHWAB – SOCIOPATUL CARE PREDICA NOUA ORDINE MONDIALA – MAMA DEBILULUI ESTE O ROTSCHILD IAR MAMA LUI KILL GATES ESTE NASCUTA MAXWELL, DIN FAMILIA MILIARDARULUI MAXWELL SINUCIS CAZUT DIN YACHTUL LUI IN APA, CA INSELASE PREA MULTI MAFIOTI, A CARUI FIICA ESTE TOVARASA DE CRIME A LUI EPSTEIN, CARE ATRAGEA COPII SA-I VIOLEZE SI OMOARE IN CHINURI GROAZNICE PE INSULA UNDE DUCEAU GUVERNANTI CA SA-I FILMEZE SI SANTAJEZE CU CRIMELE COMISE(gen debilul Clinton care fusese pe insula cu avionul Lolita al lui Epstein, de 20 de ori, la crime si viol pentru filmare secreta !!!), FILME PE CARE LE PASAU MOSSADULUI PENTRU CARE LUCRA SI EPSTEIN SI FIICA LUI MAXWELL ?RUDA DIRECTA CU MAMA LUI BILL GATES ?

      SAU NU STIAI ?

      SCRIU TOATE ZIARELE, ANALFABETULE PLATIT PENTRU PROPAGANDA DE MAFIOTI ABRUTIZATI AI BANULUI SI AI MINCIUNILOR NOII ORDINI MONDIALE !!!

      Mr SCHICKL …etc ???

     • Bre David ia uite ce tampenii debitezi matale aici: ” Poporul ales de Dumnezeu pentru marea misiune de a aduce împreună întreaga omenire într-o nouă ordine mondială iluminând calea spre prosperitate și progres.” Care popor Davide??? Ala care zbiera : ” Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri!” Pai poporul ala va ajunge acolo unde trebe …In Gheena!
      caci scrie clar aici ce a facut poporul cu Fiul lui Dumnezeu:
      https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=27

   • PRIN DREPTUL INTREGIRII FAMILIEI, FIECARE DINTRE ACESTI COPII, DACA ESTE IMIGRANT LEGALIZAT, VA TRAGE DUPA SINE O FAMILIE DE CEL PUTIN 20 DE MEMBRI !
    12 COPII DE FAMILIE ESTEEEEEE NORMA LOR!

    CU CINE STIE CATE NEVESTE !!!

    ASA SE INTAMPLA AZI IN FRANTA SI GERMANIA !

    MAI VRETI ???

  • Nu doamna, nu e o tehnica de anihilare ci e planul Coudenhove-Kalergi de metisare a popoarelor Europei.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Eu propun acordarea cetățeniei pentru 4.000.000 de afghani. În primul rând, aceștia vor acoperi numărul de români plecați peste hotare să se distreze pa banii Statului român. În al doilea rând, afghanii descind din rasa semită, deci vom scăpa de acuza că românii sunt antisemiți. În al treilea rând, Biserica Ortodoxă Română și-a propus încreștinarea a 4 milioane de musulmani pentru a îndeplini planul milenal încheiat cu Dumnezeul lui Israel. Patriarhul Daniela a semnat un contract prin care, dacă îndeplinește acest plan divin, România va deveni noua Țară Sfântă unde va curge miere și lapte la robinete aurite. Cică noul președinte de origine afghană, ales de românii toleranți va duce România pe primul loc al economiei mondiale. Condiția este ca toți românii să trăiască timp de un an cu porția unui taliban refugiat în munți.

 3. 6.”nimeni nu e profet in tzara lui”.

 4. Iudeii s-au dezis de Dumnezeu în momentul în care l-au trădat zicând: ”sângele Lui asupra noastră și asupra asupra copiilor noștri!”. Dumnezeu Însuși a venit pe pământ cu o lege nouă care le dă tuturor posibilitatea de a se întoarce în grădina Edenului dacă își iubesc sincer aproapele și cred în regulamentele date de el, Hristos împăratul, iar căpeteniile evreiești, de teama schimbării, au tras sforile să-l omoare. Pe Dumnezeu!

  Nu spun că românii sunt noul popor ales, căci n-am de unde să știu asta, dar dacă cineva mai poate crede că evreii sunt popor ales atâta timp cât l-au ucis (prin căpeteniilor lor de atunci) pe Domnul blândeții și al iertării, atunci se înșeală!

  Orice încercare de asemuire a evreilor de astăzi cu predica Mântuitorului de atunci este greșită, din simplul motiv că legea Talionului „dinte pentru dinte” este catalogabilă ca extremistă în comparație cu îndemnul creștin, cel inițiat de Hristos, Dumnezeul cel întrupat: „întoarcerea celulalt obraz”.

  Așadar, cei care reneagă pe Cel care a propus toleranța supremă, sunt în fapt rasiști, xenofobi, homofobi sau alte etichete antiHriste, atee, care atrag stigmate dintr-un simplu motiv, acela de auto-disculpare. Hoțul strigă „hoțul!”.

  Nu vă îngrijorați, pentru că Hristos este Calea, Adevărul și Viața. Cine nu recunoaște pe Hristos nu are nici un interes să susțină „adevărul” și nici nu își dorește „viața”. Deci minte și nu crede în rai sau iad. Așadar, degrevat de orice pârghie morală, poate face orice.

 5. Fireste , este vorba despre o gluma { nici macar nu mi-asi inchipuii altceva } insa , ce furtuna a starnit !

 6. Decit sa vina perciunosi fudui ca cel din ultima poza a articolului, mai bine niste copii simpli, saraci dar frumosi ca cei din poza de titlu. Si asa ducem lipsa de populatie tinara , apta de munca.

  • @BALI ” Decit sa vina perciunosi mai bine niste copii simpli, saraci dar frumosi ” . Da ai dreptate insa , acei copii manuiesc mitraliera mai bine si mai rapid decat…perciunatii !

 7. Cine iubeste strainii,manca-i-ar inima cainii.
  Mai bine asteapta sa fie gata internetul corpurilor si sa i aduca pe toti pe stick. Acolo toata tara virtuala e la dispozitia lor .
  Acum intelegeti de ce Nato e disperata sa vaccineze europenii? Curatenie pt noul israel

 8. “VEZI IN BURICUL PARISULUI DUMINICA, TOATA VOMA CONTINENTELOR” scria EMIL CIORAN LA BATRANETE IN ANII 80 !

  STIA CE SPUNE CACI AZI FRANTA ESTE OCUPATA DE HAITE COMUNITARISTE , EXCLUSIVISTE SI SUPREMATISTE UNDE NU PATRUNDE NICI POLITIA NICI SALVAREA SI UNDE SE PRACTICA SHAARIIA DE CATRE ISLAMISTI ISLAMIZANTI !
  ESTE O CULTURA CARE NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  RECUNOASTE LEGEA FRANTEI.

  SI CARE DECI NU ARE CE CAUTA IN FRANTA PE CARE O DESCOMPUNE PE ZI CE TRECE PANA CE NU VA MAI EXISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SI-TI PREDICA MORALISME LEGIFERAND ” TOLERANTA ” OBLIGATORIE SI RASCRACARATA, IN NUMELE CUI ?

  A NOII ORDINI MONDIALE ?

  ASTA CU “TOLERANTA” OBLIGATORIE ESTE ESCROCHERIA CEA MAI CHUTZPAH, BAI SCHEKELE BAI ! UNDE VEZI TU TOLERANTA OBLIGATORIE IN ISRAEL ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  TU PREDICI TOLERANTA DOAR PENTRU CELELALTE POPOARE, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  SI PENTRU VOI !

  DECI VA DEMONETIZATI PE LOC, VOI ASTIA MAFIOTII CU TOLERANTA’N GURA,

  CACI

  SUNT MULTI EVREI CARE RESPECTA DREPTURILE UMANE (CUM M-A CORECTAT PARINTELE CALCIU-DUMITREASA !!! CAND AM VORBIT DESPRE “DREPTURILE OMULUI”, INVENTIE SI POSTULAT MASONIC CA SA INSELE PROSTII CACI NU SUNT RESPECTATE, DOAR PREDICATE )

  EVREI CARE NU CRITICA CI LASA TOATA LUMEA SA RESPIRE IN TARA LUI, CACI RESPECTA CULTURILE POPOARELOR GAZDA :MULTI EVREI SE ADAPTEAZA CULTURAL PE UNDE EMIGREAZA –
  EI NU PREDICA OMISMELE, CA TINE , CU TOLERANTA ORBEASCA – LEGIFERATA DE MAFIOTII CARE PREDICA METISAJUL FORTAT PENTRU TOTI CE NU-S CA EI !!!

  O SPUNE MARTIN BUBER , NU EU !!!

  EL DECLARA EVREII CA FIIND COMUNITARISTI, EXCLUSIVISTI SI SUPREMATISTI !
  MARTIN BUBER STIA FOARTE BINE CE SPUNE SI N-AI CUM SA-L FACI RASIST , IN NICIUN CAZ, CACI ISI IUBEA NEAMUL, ASA CUM ITI PERMITI TU SA MA INJURIEZI PE MINE PENTRU CA REFUZ TOLERANTA FATA DE EMIGRATIA -TOTAL ILEGALA DIN PDV JURIDIC – NECONTROLATA LA MINE IN EUROPA SI IN MOD SPECIAL IN TARA MEA, ROMANIA !

  DECI SPUN CLAR CU CEL MAI MARE JURIST AL GERMANIEI CARE SI-A BOTEZAT FIICA, MARE PIANISTA , LA VATICAN !!! NUMAI DE RASISME NUUU POATE FI BANUIT !!! NOTA BENE !!!

  NOI ROMANII NU SUNTEM RASISTI CACI NOI NU PREDICAM COMUNITARISMUL EXCLUSIVIST SI SUPREMATIST ! CUM PREDICA IUDAISMUL ORGANIZAT IN SOCIETATI AGRESIVE -vezi LICRA, ADL etc etc, CARSI CARTITELE E BAGA LUMEA LA INCHISOARE CU PENALII, CUM FAC EI AZI IN “IOROPA” CU LEGI SCELERATE INVENTATE DE INFILTRATII MASONERIEI, PRECUM AU IMPUS BOLSHEVICII MULTIMILIONARI D’ALDE GAYSSOT SI FABIUS IN FRANTA, ADUSE DE VEXLER PESTE NOI IN ROMANIA SPRE A PRIVA ROMANII DE LIBERTATEA CUVANTULUI ! CARE ESTE UN DREPT ELEMENTAR UMAN !!! CA SI LIBERTATEA OPINIEI BAZATE PE DOVEZI FACTICE, STIINTIFICE !!!ADICA LIBERTATEA OPINIEI INFORMATE !

  IMPREUNA CU KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER NOI EUROPENII AUTENTICI, SI IN SPECIAL ROMANII, SPUNEM :

  NUUUUU APROBAM CI RESPINGEM CATEGORIC OMISMEMELE “TOLERANTEI OBLIGATORII ” IMPUSE DE MAFIOTII COALIZATI IN RASISTI CARE SE CRED DE-ASUPRA CONSTITUTIILOR TARILOR EUROPENE !

  CONSTITUTII CARE MAI EXISTA INCA, INDIFERENT CA SUNT APLICATE SAU CALCATE IN PICIOARE, CUM CERE MULT “TOLERANTUL” SCHICKLE ….ETC ! SI TOATE HAITELE DE ABRUTIZATI CARE PREDICA IMIGRATIA OBLIGATORIE, CU POPULATII DE LA CAPATUL CELALAT AL GLOBULUI, NAVALINDE CRESCAND PESTE POPOARELE BATRANEI EUROPE .

  CAND ACUZI ROMANII DE “ANTISEMITISM” SA STII CA, DEVII

  SCHICKLEGRUBER !!!

  IN LOC DE SCICKL …. sau ce mai PRETINZI CA ESTI ,

  CA SA-TI SCUIPI AMENINTARILE CATRE MINE SAU ALTI ROMANI, PE ACEST BLOG!

  EU CUNOSC EVREI DE CALITATE CARE TE DEZAPROBA INTEGRAL CAND ITI BATI JOC DE ROMANI, INJURIINDU-I ASTFEL !

 9. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Un articol care merită să fie citit. Alexandru Muraru dă în gât România extremistă din visele sale obsesiv compulsive.
  https://www.comisarul.ro/articol/si-un-hemoroid-are-mai-multa-demnitate-decat-imbec_1259317.html

 10. :))))
  Hell-ău Davidică
  Că cam mulți au…mușcat-o, cu excepțiile de rigoare:Vasilică zis și ”Militărosul” !!! :), precum și Marian(Sobriosul, evident, nu este o glumă!).
  Da, ce s’or mai dus după… ̶̶Іn̶ Corect Politic !!!! :)))
  Cât-un dăst vacxin, saptămânichal, îi ”imunizezi”, pe cititori.

  Succes

 11. Având în vedere ce nenorociri se întâmplă în Afganistan (https://www.digi24.ro/stiri/externe/talibanii-au-interzis-complet-muzica-profesorul-william-harvey-ma-ingrijorez-pentru-sanatatea-mintala-a-muzicienilor-afgani-1648125 – adică ăia nu mai au voie să nimic – teroare totală), nu cred că e potrivit să facem glume din astea. Nu înțeleg însă cum și-au permis conducătorii armatei afgane să fie atât de corupți, când aveau dușmanul lângă ei, gata de atac în orice moment. Și când s-a împuțit treaba, nesimțiții au folosit elicopterele de la americani ca să se salveze pe ei, lăsând toate armele la dispoziția talibanilor.

  În orice caz, soluția nu e evacuarea Afganistanul ci eliminarea talibanilor (până nu se inventează călătoria în timp, unii oameni chiar nu mai pot fi salvați) și a religiei musulmane. Nu mi se pare în regulă să primim niște oameni care, după cum s-au comportat, par să fi fost mai de grabă de partea dușmanilor. Locul oamenilor din Afganistan e în Afganistan.

  • Talibanii si-au eliberat tara, faptul ca interzic muzica degenerata si impun traditia lor, este firesc pentru ei. Interesele iudeo americane vor ca noi sa ii urim pe talibani. Ghinion, victoria lor e un exemplu.

  • Talibanii interzic TOATĂ muzica și nu știu alții cum sunt, dar eu nu pot să funcționez fără și sunt și foarte selectiv privind ceea ce ascult. Iar dacă Bach, Haendel sau Chopin au compus muzică degenerată, atinci ce ***** mă-sii o să ascultăm? Talibanii nu “și-au” eliberat țara, că n-a fost niciodată a lor iar eu nu îi urăsc neapărat pe talibani, ci ceea ce fac ei, precum și religia lor, despre care sunt perfec de acord cu unu’ pe care l-am găsit la youtube și pe care-l cheamă Pat Condell: https://www.youtube.com/watch?v=jIaGWURONRU

   Și cu creștinismul am o problemă, dar, din fericire, ceea ce se practică în ziua de azi e o versiune oarecum castrată, deci nu e la fel de urgent, mai ales că unii creștini mai fac (din întâmplare) și chestii bune.

   • Oricum ar fi, au interzis muzica, treaba lor, au cucerit tara au dreptul sa dispuna de pamant cum cred de cuviinta. Daca altii mai tari vor veni peste ei si-i vor cuceri, ei vor avea dreptul sa dispuna de pamant.

   • Da … așa grăiește un creștin adevărat (fără glumă, chiar e o atitudine creștină și conform Bibliei). D’aia nu pot eu să sufăr creștinismul.

    “Nobody needs to justify why they ‘need’ a right. The burden of justification falls on the one seeking to infringe upon the right. You can’t give away the rights of others because they’re not useful to you. More simply, the majority cannot vote away the natural rights of the minority” – Edward Snowden

    Mai zice Biblia că Dumnezeu e drept pentru că face tot ce vrea (cam ca talibanii care cică au “drepturi”): “Deci ce vom spune: nu cumva este nedreptate din partea lui Dumnezeu? În nici un caz! Căci lui Moise i-a spus: „Eu mă îndur DE CINE VREAU să mă îndur şi am milă DE CINE VREAU să am milă.“” (Romani 9:14-15) iar dacă nu-ți convine, “cine ești tu, omule, ca să te contrazici cu Dumnezeu?!” (Romani 9:20).

    Mai sunt unii (despre care nu comentez) care susțin că Dumnezeu are dreptul să facă orice pentru că e atotputernic și nemaipomenit și tralala. Asta e o prostie, sau ca să-l citez pe omul păianjen: “With great power, comes great responsibility”. Dreptul e o chestie pe care ți-o dă altcineva și are sens numai când oamenii trăiesc în societăți. Dumnezeu n-are nici un drept. E ca și cum ai spune că Ted Bundy a avut dreptul să le violeze și să le omoare pe cele peste 30 de femei. Ted Bundy s-a spovedit și s-a împărtășit, dacă tot veni vorba (https://trustingortripping.wordpress.com/2013/08/30/did-god-forgive-ted-bundy/) și cică mai e unu’ care a omorât peste 300 de oameni, inclusiv femei și copii și a ajuns sfânt, îl cheamă Tâlharul Varvar (prima dată am citit despre el într-un îndreptar de spovedanie). Se pare că raiul e plin de criminali în serie, violatori și prostituate, deci mi-ar fi cam frică s-ajung acolo. Dacă mă atacă vreunu’?

    • ~Mai zice Biblia că Dumnezeu e drept pentru că face tot ce vrea (cam ca talibanii care cică au “drepturi”): “Deci ce vom spune: nu cumva este nedreptate din partea lui Dumnezeu? În nici un caz! Căci lui Moise i-a spus: „Eu mă îndur DE CINE VREAU să mă îndur şi am milă DE CINE VREAU să am milă.“” (Romani 9:14-15) iar dacă nu-ți convine, “cine ești tu, omule, ca să te contrazici cu Dumnezeu?!” (Romani 9:20)”

     Undeva prin anii ’90, pe la un radio, național, după miezul nopții, ”marele” părinte galeriu…”dacă vrea dumnezeu”…
     Sună un individ, mai de pe la țară, furios…”părinte, nu-l reduceți pe dumnezeu, LA TRĂIRI omenești….”

     Hi,hi, asta pe românește, că-n ingliș, îi al’ceva 🙂 …
     De-oți găsii voi o altă carte mai plină de ÎNCĂLCĂRI DE LEGITĂȚI, cu certitudine nu, cu o..excepție…talcio-udul.
     ”Mesia lui Cezar – Conspirația romană care l-a inventat pe Isus”
     Că’tați,filmul pe net. Acolo argumente logice,nu aberațțile din cre.tinism*

     *CRETIN, cu Șarpele-n sân.

     Succes

   • ”Iar dacă Bach, Haendel sau Chopin au compus muzică degenerată, atinci ce ***** mă-sii o să ascultăm?”…
    ASCULTĂ, cum CREȘTE IARBA(din țara ta, România), cum…CÂNTĂ, VÂNTUL …cum DANSEAZĂ, VALURILE…DUNĂRII…

    Succes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.