Home / Educativ / EXILAȚII

EXILAȚII

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 23, 2020

Dedicat portalelor justitiarul.ro, romania-veche.ro, ortodoxinfo.ro, vremuritulburi.com, genocid.ro, veghepatriei.wordpress.com si tuturor siturilor închise abuziv de ANCOM, precum și tuturor patrioților cenzurați pe Facebook, dedicat sociațiilor NEAMUNIT, NOI, Camarazii, Comuntiatea Identitară, Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, Frăției Ortodoxe, lui Marius Albin Marinescu, lui Cătălin Berenghi, Sorinei Matei, tuturor revizioniștilor istorici și iubitorilor de Adevăr, prietenilor mei care preferă să rămână anonimi și tuturor celor care și-au pierdut paginile și conturile.

Exilații

Libertatea se scurge. Oceanul digital de odinioară devine deșert cu câteva oaze răsfirate, printre care se deplasează călători bătuți de vânturi și arși de soare.

Noi, cei alungați de pe aplicații, hăituiți prin medii sociale, cenzurați de repetate ori, cu ale noastre mărturii lăsate zilelor de vindecare ale vremii viitoare, cuvântul ne e interzis pentru că are puterea de a sfărâma lanțuri și a spulbera iluzii, noi cei exilați din cont în cont, cu ale noastre lecturi interzise, cu umorul dezarmant care zdrobește sacralitatea celor mai sfinte minciuni, hărțuiți de mercenarii care-și spun jurnaliști, prigoniți de uzurpatorii țării, blamați și acuzați, demonizați de politicienii vânzători de neam, noi veșnicii eretici, inamicii declarați ai dogmelor, sub prezența noastră, oricât de mică, se clatină fundațiile falsei ordini mondiale, parvenite și criminale, care prin practicarea viguroasă a contraselecției, a inversat valorile, sculptând o lume efemeră după chipul și asemănarea diavolului.

Iluzia unei democrații constituționale pălește în față realității hidoase a tiraniei impuse printr-o stare de demență.

ANCOM dictează și firmele de găzduire pleacă capul pentru a nu risca amenzi de sute de milioane. Platformele digitale, controlate de oligopolul industriei tehnologice, ascunzându-se în spatele unor termeni arbitrari și condiții schimbătoare, nu ne interzic pe noi pentru că am promova pornografia de cele mai diverse feluri, chipurile protejată de libertatea de exprimare și tolerată pretutindeni ca un drept fundamental al omului,  nici pentru că am îndemna la sfînt și violent Jihad, ci activând pe aceleași platforme care protejează instigarea la genocid împotriva rasei albe prin avort sau metisaj, pe noi ne îndepărtează, ne alungă cu pietre ca pe un lup râios, pentru crima de a iubi firescul într-o lume de mutanți, pentru delictul de a gândi dincolo de granițele corectitudinii politice, pentru blasfemia de a pune la îndoială idolatriile vremurilor noastre.

Întoarcerea la izvor înseamnă cursă împotriva curentului.

Conștiința semenilor noștri care ne dușmănesc este înghețată de suflarea unor solomonari abili, bine pregătiți în evocare, de regulă sub semnul hexagramei, ce produc viscol neîncetat de zgomot, zugrăvind consimțământul sub ploaia grea ce spală creier după creier, acoperind rațiunea într-un abis înecăcios. În întunericul ostil, umed și rece, noi ținem aprins focul care într-o zi va cuprinde lumea, permanent căutând și semănând cea mai de seamă sămânță, fără preț și plină de valoare, separând purul de impur, alimentând spaima ultimilor tirani rămași în viață, ducându-i la nebunie și fatalitate.

Cei dinaintea noastră au fost tot exilați, hăituiți prin procese pentru delicte de gândire, arestați și amendați de aceleași forțe potrivnice libertății, ei cei alungați din țară în țară cu dreptatea la sân și ADEVĂRUL în suflet, acei oameni întregi printre neterminați, sănătoși printre nebuni, văzatori printre orbi, copaci cu rădăcini înfipte-n văzduh, muguri de pom după o iarnă ucigașă, ei cei care prin cuvântul lor au înspăimântat guverne, autorități, sisteme mondiale de control, îi invocăm alături de noi. Sub văzduhul inevitabilității și pe fundația turnată de toți acești meșteri Manole, exilații de ieri și de azi zidesc neîncetat marea lucrare a biruinței.

Binecuvântați sunt cei ce mărturisesc ADEVĂRUL!

13 comments

 1. Zilele trecute scriam pe justitiarul.ro ca pe cei din echipa redactionala,in conjunctura actuala ii putem considera eroi!
  Sa speram ca prigoana impotriva lor se opreste aici!
  Dvs. aveti datoria morala sa le gazduiti articolele, asa cum si cei din justitiarul.ro v-au publicat pe dvs. Iar daca se muta la alta adresa de internet (preferabil in afara Romaniei unde nu mai exista libertate de exprimare), ar fi bine sa afisati un link la dvs. pe site spre noua lor adresa
  Daca tineti legatura cu cei de la justitiarul.ro, va rog informati-ne pe incorectpolitic.com despre cum putem sa-i ajutam

  Doamne Ajuta!

  • Am si trimis deja mail mai multor dizidenti, inclusiv domnului Marinescu, punandu-le la dispozitie platforma Incorect Politic.

  • Subscriu si eu la cele spuse de Malus Dacus! “Justitiarul” trebuie sa existe in continuare! Am o mare pretuire pentru toata redactia ” Justitiarul”! Va rog, d-le Marinescu, romanii trebuie sa aiba “Justitiarul! Acest site si celelalte de esenta nationalista, trebuie sa existe pentru a intretine flacara romanismului si a sperantei la o Romanie a romanilor!

 2. De la inceputul crizei ii indemn pe toti camarazii: sa iesim in strada! la biserici imediat dupa ce s-au inchis, grupuri de 2-3 oameni; mai tarziu, dupa ce se inchisesera; se preconiza organizarea unei iesiri in masa in noaptea de Inviere. Entuziasmul si vitejia tuturor a scazut odata cu succesiunea zilelor si a ordonantelor de urgenta. Nationalisti de frunte, laudati si promovati (pe merit) pe aceste site-uri, m-au mai luat si la rost. Ba chiar am primit replica stupefianta ca “nu putem iesi ca nu am obtine autorizatie”!! Sau ca “eu nu ies ca n-am binecuvantare (de la duhovnic)”. Pana acum, sa recunoastem cu rusine, politia a avut de furca cu tiganii care-si apara modul lor natural de trai (asta e, in contradictie cu valorile noastre) sau cu alti oameni disperati ca nu mai au ce manca. Care orice s-ar spune, chiar au dat dovada de curaj. Noi, nationalistii, ne-am aratat vitejia doar prin cuvantul scris, asta-i adevarul. Am fost in rest cetateni model, cu nimic diferit in comportament de sleahta de #rezisti care indeamna obsedantul “stai acasa”. Cred ca o sa fiu blamat si injurat de alti comentatori, dar eu cred ca ingaduinta lui Dumnezeu de a se inchide site-uri, conturi personale si ale asociatiilor poate avea si un rost: daca energia de revolta consumata prin cuvant se va transforma astfel in furie, daca astfel va reinvia sloganul legionar “libertate te iubim, ori invingem ori murim!” sub care s-a desfasurat si revolta din ’89? Pentru ca oricat ne-ar durea cenzura cuvantului scris, sa recunoastem ca n-a murit nimeni din asta. Problema cea mare este ca suprimarea cuvantului liber nu e decat un pas spre suprimarea fizica. Pana la urma totul se desfasoara firesc conform proorocirii ca “la sfarsitul vremurilor Raul isi va da arama pe fata, cei drepti vor deveni si mai drepti iar cei rai si mai rai”. Nici acum nu intelegem ca nu mai avem ce pierde, in afara sufletelor noastre?

  • Hristos a înviat!
   Așa este, Camarad, ai dreptate! Însă capacitatea ta de acțiune ține o anumită evoluție sociologică, ai scăpat cumva de lașitate, prostie, individualism etc. Tu chiar crezi și trăiești pentru cauza comună, participi fizic împotriva curentului dușmănos, curent care îi include chiar și pe cei pe care cauți să-i salvezi. Oamenii despre care vorbești au peste 60-70 de ani, abia își mai mișcă carcasa, probabil au dat și ei la un moment dat… Iar cei tineri, până în 40 de ani, se dau de zidul morții să facă rost de bani și să trăiască o părticică din visul material. Pentru ei, țara e doar un spațiu oarecare, un hotel. Cei care te-au luat la rost, de fapt, și-au apărat neputința, dar mai ales bătrânețea. În altă categorie, nu superioară celorlalte ci doar cu altă treabă pe câmpul de luptă, se află spadasinii condeiului, autorii. Rolul lor, dacă sunt performanți, este să canalizeze dorințe, să producă inteligență colectivă și să ducă ușor la trezirea conștiinței de grup. E ca în armată, Camarad, fiecare la postul său. Ai tot respectul meu, ești un militant și un om de acțiune, un român nesupus și nealiniat!

   • Adevarat a Inviat! Camarade, multumesc pentru cuvintele de incurajare. Si eu apreciez mult cuvantul scris, chiar si eu am apelat la aceasta arma in lupta pe care o ducem, cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru a ramane oameni si crestin-ortodocsi pana la sfarsit. Intrebarea pe care mi-o pun este daca cenzura totala a cuvantului scris, care va veni cu siguranta, se va transforma in revolta sau in resemnare. Ia revolta nu inseamna neaparat sa luam armele in maini si sa fim violenti, ci poate chiar sa iesim “ca niste miei la injunghiere”, asa cum a facut chiar cel pe care imi doresc din tot sufletul sa-l urmam, Domnul nostru Iisus Hristos. Curajul ar trebui sa ne vina si din “frica” fata de rusinea pe care am putea sa o simtim la Judecata de Apoi, daca din necredinta sau lasitate am accepta petcetluirea. Doamne-ajuta, Dumnezeu si Maica Domnului sa ne aiba in paza si sa ne intareasca pe toti in Dreapta Credinta!

    • Adevărat a înviat! Cenzura cuvântului scris poate fi asemnată cu tăierea apei de la robinet. Oamenii știu să meargă spre izvoare și le vor căuta tot mai mult. Pe la izvoare se vor întâlni și vor împărți fragmente de inteligență colectivă, în mod organic, de la om la om. În istoria omenirii s-a arată că, în fața izvoarelor încep revoltele. Cenzura, în general, este semnul că regimul intră în faza de descompunere, nefiind capabil să mai aducă argumente în favoarea continuității sale. Așadar, rămâi pe lângă izvoarele de conștiință și transmite mai departe revoluția ce o să urmeze, căci e tot mai aproape!

  • In sfarsit, vad ca cineva face apel la iesirea in strada! Spuneam si eu mai demult treaba aceasta, dar nu s-a concretizat! E cazul, fratilor, sa iesim in strada! Nu se mai poate! Subscriu la cele spuse de d-l Balcu!

   • Hristos a Inviat! Doamne-ajuta camarade! Eu sunt convins ca vom iesi pana la urma in strada, in numar mare, la fel ca in ’89.

 3. “Un răspuns și la întrebarea de ce am devenit atât de slabi și pasivi:
  „Noii creștini admit cu greutate că pământul va pieri (cum ar putea să nu accepte ceva profețit de Cuvântul lui Dumnezeu?) dar sub condiția că acest fapt va avea loc într-un viitor foarte foarte îndepărtat și neguros; nu peste sute de ani ci peste milioane de ani.
  Care este motivul pentru această convingere?
  Cineva ar putea spune că se datorează unei credințe slabe sau chiar unei lipse de credință în învierea morților și în viața veacului ce va să vie. Pentru ei tot ceea ce contează se petrece în viața aceasta pământească iar când aceasta se termină, se termină totul.”

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2908114602587015&id=213956325336203&__tn__=-R
  ============
  … sîntem atâția “afară” care vorbim din lungul nasului dar mișcăm “hoitul” din mașină la masă și apoi în pat…
  CINE SE MAI JERTFEŞTE???
  Asteptă-ă-ăm o altă televizare …. de răsturnare de situație,… spectatori avizi de “excitement”, cu berea-n față, privind de la distanță…
  Doamne iartă-ne că nu știm… – ce spun eu aici…, NU VREM sa cedăm nimic din confortul înșelării în care ne târâm cu pretenția că zburăm…!

  • Hristos a Inviat! Adevarat ati grait amintindu-ne de confort. Eu am inceput de exemplu un program propriu de auto-infometare. Oricum nu mananc de regula nimic pana dupa pranz, asa m-am obisnuit (si va spun ca n-am nici o problema de sanatate din asta). Am exemplul unor monahi care obisnuiesc sa manance o azima la doua zile, timp in care isi fac pravila si treburile zilnice. Si sunt foarte sanatosi. Am propus acest program de auto-infoemtare, combinat cu exercitii fizice…pare o contradictie in termeni, dar va spun ca nu numai ca se poate, dar un antrenament de stretching sau alte miscari de arte martiale se face mai bine pe stomacul (chiar foarte) gol. Ma gandesc la asta si avand in vedere ca la un moment dat vom fi nevoiti sa alegem: macare vs. acceptare/petcetluire. Doamne-ajuta!

 4. Cu browserul Tor si https://hide.me/en/proxy se poate deschide veghepatriei.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *