Home / Internațional / Tiranica Uniune Europeană aprobă “portofelul digital”

Tiranica Uniune Europeană aprobă “portofelul digital”

Incorect Politic
Martie 3, 2024

Tiranica Uniune Europeană aprobă "portofelul digital"

Tiranica Uniune Europeană aprobă “portofelul digital”

Via ActiveNews:

Portofelul digital va funcționa sub forma unei aplicații pe telefon, în care vor fi stocate documente, certificate, inclusiv acte de identitate precum cartea de identitate sau pașaportul, dar și semnătura electronică.
Parlamentul European a aprobat, joi, regulamentul privind portofelul digital european (eID), dosar pe care eurodeputatul REPER Alin Mituța l-a coordonat din partea Renew Europe, conform cotidianul.ro.
Portofelul digital va funcționa sub forma unei aplicații pe telefon, în care vor fi stocate documente, certificate, inclusiv acte de identitate precum cartea de identitate sau pașaportul și prin care vom putea accesa servicii publice și private de la distanță, oriunde în UE, acestea fiind criptate și având valoare juridică echivalentă documentelor în format hârtie, potrivit comunicatului de presă al REPER.
„Prin portofelul digital european vom putea, spre exemplu, să accesăm orice fel de document, adeverință sau certificat prin câteva click-uri în aplicație sau vom putea solicita deschiderea unui cont bancar prin simpla partajare via telefon a documentelor cu banca noastră, fără să mai fie nevoie să ne deplasăm și să așteptăm ore întregi la ghișee”, a precizat europarlamentarul REPER Alin Mituța, conform sursei citate.
Portofelul digital va fi dezvoltat de fiecare stat membru și va fi pus în mod gratuit și voluntar la dispoziția cetățenilor. Portofelul digital va include și o semnătură electronică gratuită pentru toți cetățenii europeni.

4 comments

 1. sä ni se dea,cadou si un telefon smart de calitate superioarä, pentru a ne conforma noilor mäsuri ce ne tot amenintä modesta noasträ existentä,ei ne organizeazä,ei ne impun cele mai nästrusnice mäsuri si tot ei nu cer dela noi eventual o aprobare.Suntem niste roboti care nu avem un drept de a ne pronunta,si ne bazäm pe hotäririle unor necunoscuti ce ne reprezintä.Am devenit o mare masä de manevrä,care nu trezeste interesul nimänui.Suntem chiar inutili in conceptiile multora ce ne conduc.Organizatii ca WEF,isi fac chiar probleme cä suntem prea multi.Si au dreptate,suntem multi,täcuti,färä culturä,cu obiceiuri rele de consum,si cu dorinta
  greu de suportat de a träi omeneste.

 2. caroline gunderodeMarch 4, 2024 at 1:39 pm
  Your comment is awaiting moderation.
  INTRATI IN VIDEOUL CARE ARE TRADUCERE IN LIMBA ROMANA DACA O INSTALATI !!!

  Lumea în rețeaua francmasonilor

  03.02.2024 | http://www.kla.tv/28269

  Welt im Netz der Freimaurer

  Welt im Netz der Freimaurer

  https://www.kla.tv/28269

  Lumea în rețeaua francmasonilor

  03.02.2024 | http://www.kla.tv/28269

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *