Home / Problema Țigănească / Țigani Lovesc o Polițistă Însărcinată

Țigani Lovesc o Polițistă Însărcinată

Cel Mai Mare Aliat
Incorect Politic
Iunie 5, 2019

Via Nationalisti:

O poliţistă însărcinată în 6 luni, din Argeş, a fost trasă de păr şi lovită în burtă de tigani, în timpul unei intervenţii în comuna Hârtieşti.

Totul s-a întâmplat în timpul unui scandal între două familii de romi din comuna Hârtieşti, judeţul Argeş, pe 21 mai 2019.

Mai mulţi indivizi s-au bătut pe străzile comunei, iar oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie format dintr-un agent şi o poliţistă însărcinată, şi un echipaj SMURD.

În momentul în care au ajuns în comuna Hârtieşti, cei doi poliţişti au descoperit că sunt depăşiţit numeric, zeci de indivizi ai celor două familii rivale fiind pe stradă.

Astfel, cei doi au cerut întăriri şi apoi au încercat să calmeze spiritele. La un moment dat, poliţista a fost trasă de păr şi lovită în burtă.

Poliţista a scos spray-ul lacrimogen şi a pulverizat în direcţia celor care au agresat-o, fiind ulterior protejată de colegul ei care a evitat să scoată pistolul pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Un tânăr a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru ultraj în urma scandalului de la Hârtieşti.

https://www.youtube.com/watch?v=GIassPneRGk

Dar întrebarea e : ce căuta o femeie însărcinată la o acțiune?

În mod normal, ar trebui să stea acasă și să nu se streseze dacă are un românaș în pântece.

Din acest motiv, femeile nu ar trebui să fie în general în armată sau poliție, mai ales cum populația de țigani crește pe zi ce trece și străzile devin mai nesigure.

6 comments

  1. astia de la tv dau vina pe sefii ei. dar degeaba dau pe ei…cat timp putea singura sa intre in concediu sau sa ceara sa stea la birou macar… zic si eu 😛 sigur nu o respingea nimeni in cazul ala…

  2. Bravo tiganilor, politistii merita sa fie loviti ca de prea mult timp au fost cainii de paza la ordinele guvernului si serviciilor, sper ca pe viitor conflictul sa creasca intre aceasta etnie si politie.

  3. ce cauta insarcinata la 6 luni intr-o interventie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *