Home / Problema Țigănească / Băiat Bun Cere Taxă De Protecţie Colegului Român Pentru a Nu-i Viola Sora Mai Mică.

Băiat Bun Cere Taxă De Protecţie Colegului Român Pentru a Nu-i Viola Sora Mai Mică.

Nulas Mail
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2017

Adevărul:

Un elev de liceu din judeţul Vaslui a fost trimis în judecată de procurori fiind acuzat că a şantajat un coleg, căruia îi solicită taxă de protecţie şi-l ameninţa că-i violează sora.

Un nou caz de rasism. Când se vor opri românii în a-i oprima pe bieții țigani?

Cazul extrem de grav s-a petrecut în Murgeni, un oraş din Vaslui, unde aproape jumătate din populaţie este de etnie rromă.

Nimeni n-ar fi putut să prevadă asta.

Agresorul, un elev de clasa a IX-a, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj, însă procurorii au dispus ulterior cercetarea lui sub control judiciar, măsură care a fost prelungită şi pe parcursul procesului.

Procurorul, prietenul nostru. A zis nimeni niciodată.

În faţa anchetatorilor, elevul şantajist şi-a recunoscut faptelele, pe care le-a pus pe seama nevoii de a face rost de bani uşor. Conduită procesuală sinceră, regretul invocat în faţa instanţei, faptul că este minor i-au convins pe judecători să-i aplice elevului o pedeapsă blândă: măsura asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, ”pedeapsă” rămasă definitivă, pe care agresorul tocmai a ispăşit-o.

Pedeapsa, ca și băiatul, putea fi doar blândă.

Taxă de protecţie antiviol

”La dată de 19.10.2016, prin intermediul aplicaţiei de Messenger a reţelei de socializare Facebook inculpatul Ş.A. i-a trimis un mesaj persoanei vătămate A. A. solicitându-i că la dată de 21.10.2016 să-i dea suma de 50 de lei cu acelaşi titlu de taxă de protecţie. De asemenea, i-a transmis acestuia să şteargă conversaţiile şi să nu spună nimănui că îi cere bani, în caz contrar îl va tăia cu cuţitul şi va pune ţiganii să-i violeze sora (care este elevă în cadrul aceluiaşi liceu, având 14 ani)”, se menţionează în hotărârea judecătorilor.

Asta înseamnă să fii mafiot.

Elevul şantajat şi-a făcut curaj şi a povestit prietenilor şi părinţilor.

Sun tzu nu ar fi fost de acord.

Aceştia din urmă au alertat de îndată Poliţia.

Nu există onoare între hoți.

…avea nevoie de bani, familia să fiind una saracă, având şapte copii în întreţinere.

Ai citit bine. Șapte.

Copilul maroniu de azi, hoțul violator de mâine.

Nota 7 la purtare pentru şantaj

 

La finalul clasei a IX-a, elevul-agresor a rămas repetent din cauza numărului mare de absenţe.

Dacă e ceva mai rasist ca românul pe lumea asta atunci acel lucru e catalogul.

rasism

 

3 comments

  1. Pingback: REVOLTATOR: Un TIGAN cere taxa de protecţie colegului român pentru a nu-i VIOLA SORA MAI MICA. Procuratura NU A FACUT NIMIC! Pedeapsa? Nota 7 la purtare! - Nationalisti.ro

  2. Pingback: REVOLTATOR: Un TIGAN cere taxa de protecţie colegului român pentru a nu-i VIOLA SORA MAI MICA. Procuratura NU A FACUT NIMIC! Pedeapsa? Nota 7 la purtare! – Uniti Luptam Pentru Romania

  3. Pingback: REVOLTATOR: Un TIGAN cere taxa de protecţie colegului român pentru a nu-i VIOLA SORA MAI MICA. Procuratura NU A FACUT NIMIC! Pedeapsa? Nota 7 la purtare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *