Home / Internațional / Berlinul Atinge Cote de Îmbogățire Culturală Imposibil de Imaginat Până Acum

Berlinul Atinge Cote de Îmbogățire Culturală Imposibil de Imaginat Până Acum

Nulas Mail
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2017

Berlinul Atinge Cote de Îmbogățire Culturală Imposibil de Imaginat

Evz:

Alexanderplatz din Berlin a devenit o așa-numită „no-go zone” sau zonă unde autoritățile locale sunt incapabile să mai aplice legea.

Noii germani s-au oferit ei să faca legea în locul autoritaților.

În ultimul an, aproape toate infracțiunile au explodat aici, iar agresiunile sexuale au ajuns de la 20 în 2016 la 36 în primele zece luni ale lui 2017.

Cea mai mare creștere s-a înregistrat la infracțiunile având legături cu consumul de droguri, care au ajuns de la 165 în 2016 la 425 în primele zece luni ale lui 2017.Infracțiunile legate de droguri au crescut dramatic după ce un număr mare de imigranți, operând împreună cu bandele infracționale arăbești, au pus practic stăpânire pe străzile din cartier.

E liniște și pace în împărăția mamei merkel.

…autoritățile au avertizat că se înregistrează o creștere a vânzărilor de droguri sintetice, precum „Bonzai” sau „Spice”. Acestea sunt calificate drept canabis sintetic și poliția locală afirmă că mulți utilizatori s-au plâns că au vomitat ore în șir, au avut crampe și au făcut spume la gură. Folosirea prelungită a acestor substanțe poate fi fatală, avertizează poliția.

Un preț mic de plătit dacă vrei să nu fii catalogat drept rasist islamofob.

Infracțiunile cu violență au crescut și ele, la 150 de cazuri în zonă, anul acesta. Săptămâna trecută, un tânăr de 20 de ani a fost atacat de șapte tineri, după ce a ajutat un băiat de 14 ani care era hărțuit.

Tineri care atacă tineri care ajută băieți. N-am vrea să-i clasificăm după rasă.

Bonus: putem vedea cum un oraș din România este îmbogățit cultural prin aceleași metode mai sus enunțate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *