Home / Internațional / TERORISM STATAL! Grenade Explozive Folosite Împotriva Vestelor Galbene

TERORISM STATAL! Grenade Explozive Folosite Împotriva Vestelor Galbene

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Septembrie 22, 2019

Proces dus de Liga Drepturilor Omului la cererea victimelor politiei franceze contra acestei politii care a mutilat vestele galbene cu grenade explozive – ilegale – in timpul unor demonstratii  pasnice filmate si deci dovedite .

Credeau ca sunt grenade lacrimogene si le-au ridicat de pe jos, dar ele, explodand,  s-au dovedit a fi arme de atac, aceste asa zise “grenade de dezancercuire /désencerclement”.

Parchetul a clasat unul dintre cazuri urmarite in articolul de mai jos. Victima protesteaza din nou in recurs , sustinuta fiind de catre LDO.

Pana in  prezent exista procese cu 4 maini smulse de exploziile grenadelor. Altele cu picioare smulse , ochi scosi, maxilare rupte si mai multi morti.

Presedintele Macron deplora mortii, a felicitat polititia si n-a scos un singur cuvant de simpatie fata de cei mutilati cu grenade explosive, ne semnalizeaza alte articole.

Tot alte surse semnalizeaza faptul ca gradele superioare ale politiei au fost infiltrate in ultima faza de trimisi dinafara , de tari straine care trateaza Franta ca pe o colonie. Multi o compara cu o noua Palestina.

Traducere mecanica 

O vestă galbenă s-a trezit cu o mana rupta in clipa in care a adunat de pe jos o grenada exploziva(crezand ca este cu gaze lacrimogene): Liga Drepturilor Omului (LDH) s-a declarat „indignata” de faptul că clasarea procurorului refuza sa  urmăreasca plângerea

Nu va fi nici un proces pentru că vesta galbenă a avut mâna sfâșiată.

Ayhan se plânsese după ce mâna i-a fost sfâșiată de o grenadă GLI-F4, lansată de poliție, în timpul unei mobilizări pasnice de veste galbene în Tours, la 1 decembrie. Parchetul nu a răspuns. LDH este indignat.

Pe 13 septembrie, Liga Drepturilor Omului (LDH) din Indre-et-Loire a  reacționat  la decizia din 23 iulie a parchetului din Tours de a respinge plângerea lui Ayhan P.

Ayhan P. este un protestatar care a avut mâna sfâșiată de o grenadă GLI-F4 pe 1 decembrie, în timpul jiletcilor galbene  Act 3 . “Pentru a justifica [folosirea grenadei GLI-F4 ], statul susține că” este ultima soluție contra unui grup agresiv “. Videoclipul publicat de ziarul Liberation arată, însă, că grenada care a rănit grav Ayhan a fost lansată în mijlocul unei mulțimi liniștite “, a surprins LDH, care continuă:” Secțiunea Tourangelle din Liga Drepturilor din Omul este indignat de decizia de demitere a procurorului din Tours, care ignoră articolul preliminar al codului penal potrivit căruia ”

După plângerea împotriva lui X depusă de Ayhan P. pentru vătămări neintenționate, parchetul a constatat că „faptele procedurii nu au putut fi clar stabilite prin anchetă”. “Dovada nu este suficientă pentru ca infracțiunea să fie stabilită și urmărirea penală poate fi inițiată”, a adăugat el. Cu toate acestea, după cum reamintește Noua Republică la 10 septembrie, Ayhan P. a devenit parte civilă în vederea unei noi investigații.

La 1 decembrie, în Tours, când videoclipurile arătau demonstranții într-adevăr calmi, o grenadă de tip GLI-F4 aterizase în mijlocul mulțimii. Unul dintre ei, un anumit Ayhan P., fără să știe că el avea de-a face cu o grenadă explozivă, îl ridicase și îi duse mâna în aer.

Ayhan P. a povestit mai târziu cotidianului Libération momentul în care și-a pierdut mâna: „Am fost convins că este vorba despre gaze lacrimogene, altfel nu as fi tins-o niciodată. Am ridicat-o cu mâna dreaptă și a explodat. ”

2 comments

  1. Clica elitei mondiale este deranjata de oamenii care au demnitate si protesteaza impotriva spalarii creierelor.
    Dumnezeu sa ii intareasca in lupta impotriva dusmanilor omenirii care vor o noua ordine mondiala si oameni obedienti, muți si lasi, fara coloana vertebrala.

  2. HABEAS CORPUS INSEAMNA DREPTUL LA AUTOAPARARE A UNUI PRIZONIER IN FATA UNUI TRIBUNAL CARE IL JUDECA .
    E CUNOSCUT FAPTUL CA INVINSILOR JUDECATI DE TRIBUNALUL DE LA NURNBERG LI SE PUNEAU IN FATA ACUZATIILE DOAR CU 15 MINUTE INAINTE DE INCEPEREA PROCESELOR – ASA INCAT DOCUMENTATIA SI STRUCTURAREA APARARII – ADESEA FACUTA CHIAR DE AVOCATI – SA DEVINA IMPOSIBILA !
    ACEST FAPT SE NUMESTE SUPRIMAREA LUI HABBEAS CORPUS !(aparare veche de foarte multe sute de ani, stipulata in “Habeas corpus act”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *