Home / Actualitate / Teroarea care urmează

Teroarea care urmează

Incorect Politic
Mai 8, 2021

Teroarea care urmează

Via Trenduri:

Țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume nu este Israelul, ci Seychelles. Paradisul insular din Oceanul Indian a dorit cu disperare să-și reia activitatea turistică și, de aceea, a mers pe mâna OMS și a celorlalte trompete globaliste, forțând „imunizarea” populației. Astfel, peste 62% din populația Seychelles este vaccinată cu ambele doze. Iată profilul unui campion al vaccinării care, asemeni Israelului, părea că a reușit în lupta sa cu boala. După ce a scăzut rata infectării, părând că totul e cât se poate de OK, numărul de cazuri a recrescut la peste 1000 cazuri în 7 zile. Poate părea mic, dar Seychelles are o populație de … sub 100 000 de oameni! Vă voi mai spune că, în momentul în care a început campania de vaccinare în masă, Seychelles avea sub 400 de cazuri! Întrucât rata îmbolnăvirii e uriașă, țara se află în lockdown. Iată succesul vaccinării scelerate în pandemie! O să mai amintesc doar că mica țară insulară pare a fi găsit metoda românească de luptă cu virusul întrucât – probabil la șoapta mahărilor globaliști – a limitat drastic testarea. Frumos, nu?

În ceea ce privește Israelul, remarc doar că statisticile triumfaliste sunt dublate de o secretomanie majoră. Nu se mai raportează morții, testarea este, de asemenea, limitată drastic, în schimb se marșează pe ideea succesului programului lui Netanyahu. Până una-alta, ca dovadă a succesului, cetățenii israelieni au acces liber oriunde în Uniunea Europeană, CHIAR DACĂ NU SUNT VACCINAȚI! Asta o înțelegeți? Și, ca să fie treaba treabă, Israelul se declară de acord cu administrarea celei de-a treia doze a vaccinului. Minunat!

Din cele spuse anterior, cu siguranță că tefeleii vor avea motive suficiente să mă declare antivaccinist. Partea interesantă este însă una care vine de la instituțiile noastre de stat, mai precis din statisticile oficiale. Conform Centrului Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile aproape 10% dintre persoanele testate în intervalul 27 decembrie 2020 – 25 aprilie 2021 au fost persoane vaccinate. Dintre acestea aproape jumătate au avut test pozitiv!!! Asta ca să înțelegem mai bine cum stă treaba cu „imunizarea”.

Și acum să trecem la categoria grea. Probabil ați observat – și dacă n-ați observat-o, cu siguranță o veți observa în perioada imediat următoare – că s-a dat drumul propagandei pentru obligativitatea vaccinării. Oficina Antena 3 a alocat un spațiu generos unui neica nimeni care susținea că dacă nu ești „imunizat”(termen folosit abuziv în loc de „vaccinat”!) ar trebui să-ți plătești singur spitalizarea în cazul în care te îmbolnăvești de COVID. De asemenea, spunea că cei nevaccinați ar trebui să nu mai poată lucra, să li se restrângă drepturile, chipurile pentru a fi protejați. Pesemne boul respectiv nu realiza faptul că el trăncănește aberații pe banii mei și-ai noștri. Ideea e simplă: dacă trebuie să-mi suport singur spitalizarea, atunci ar trebui să mergem ceva mai departe și să nu mă mai oblige să plătesc asigurarea de sănătate. Ia să vedem noi dacă ar avea curaj cineva să ia o asemenea inițiativă: OK, dacă nu te vaccinezi, nu mai ești obligat să-ți plătești asigurarea de sănătate. Sunt curios cum i-ar pica nătărăului dacă de mâine i s-ar spune că nu mai are de unde să-și ia salariu pentru că ioc bani?

Chestiunea vine întrucât în sistem se știu niște chestiuni crâncene. Cam 60% din populație NU VREA SĂ SE VACCINEZE. Inițial, când mi s-a spus cifra asta am fost destul de sceptic în a o accepta. Văzând în jurul meu câtă vânzolelă e pe tema virusului, am crezut că mai bine de 80% din populație se va vaccina. Însă lăbăreii de la putere aveau datele reale. De aceea s-a pus frână deschiderii de centre de vaccinare. Aveau nevoie să se creeze o isterie a rezervărilor, să se arate că lumea stă la coadă și că „e inacceptabil așa”. Cu alte cuvinte au jucat rolul de proști pentru ca din isterizarea turbaților după vaccinare să se creeze un curent favorabil. Doar că au fost prinși din urmă de efectele contrare ale vaccinurilor. Trombozele de la AstraZeneca, îmbolnăvirile de după vaccinare și restul informațiilor i-au făcut pe oameni să se gândească serios. Eu personal cunosc câțiva indivizi care mai au puțin și ies pe stradă în costum de cosmonaut. L-am întrebat pe unul dintre ei de ce nu se vaccinează pentru a scăpa de tot stresul care-l încearcă. Mi-a răspuns limpede că nu se va vaccina nici măcar dacă nu-l vor mai lăsa să iasă din casă. Oups! Iată că sunt și d-ăștia!

Partea proastă e că Plăvanul și gașca lui și-au luat angajamentul de a supune România unui alt mega-test menit a pregăti apele pentru extinderea lui la nivelul UE. Este vorba de un pachet de legi menit a introduce obligativitatea vaccinării. Citiți bine ceea ce vă spun acum: România va fi prima țară din UE care va impune vaccinarea obligatorie de COVID! Pentru aceasta se va permite inclusiv refuzul primirii la serviciu a celor nevaccinați, refuzul primirii la școală a copiilor celor care nu au certificat s.a.m.d. De aceea se flexează mușchii propagandei, de aceea se fac tot felul de fracturi logice voite. În spatele declarațiilor sforăitoare privind „sfârșitul pandemiei” se vor impune cele mai crâncene legi. Scopul este scoaterea unei legi a vaccinării obligatorii în urma căreia corpul nu vă va mai aparține. Imaginați-vă cât de mare e disperarea în condițiile în care sunt gata să aprobe vaccinarea copiilor! Vi se pare normal?

N-aș vrea să primesc iar comentarii conținând întrebări de genul „ce-i de făcut?”. Dacă nu știi ce-i de făcut, mai bine te duci și-ți faci liniștit vaccinul și intri liniștit în turmă! Dacă până acum nu ai înțeles că dacă nu-ți faci simțită existența nu exiști, atunci mai bine îngroși rândul necuvântătoarelor și, la fel de tăcut, suporți în liniște ceea ce va urma. Nu de alta, dar necuvântătoarele sunt tratate ca-n fermele moderne de pui: cu vaccin, antibiotice și durată fixă de viață.

P.S. Documentul CNCSBT îl găsiți aici. În cazul în care-l vor șterge, l-am salvat și-l voi încărca.

10 comments

 1. chestiunea cheie:

  “cetățenii israelieni au acces liber oriunde în Uniunea Europeană, CHIAR DACĂ NU SUNT VACCINAȚI! Asta o înțelegeți?”

  de unde se trage aceasta?
  \
  evorba de cetatenia de RANGUL I mondiala.
  \
  de 10 ani zic, profetiile rabinice spun ca atunci cand va fi mesia sa conduca imparatia de 1000 de ani a evreilor, ei toti vor avea cetatenie mondiala, pe ei orice stat ii primeste mai bine decat pe proprii cetateni. si pe baza lui vor avea si sclavi fiecare, numarul variaza.
  asta e cu acest pasaport, care, in final va primi mai multe drepturi pt detinatori decat pasaportul obisnuit si decat cetatenia oricarei tari.

  va rog si pt voi sa faceti rost de datele demografice intre 2011 si 2014. intre referendumul din 2011 si datele CIA din 2014 a aparut un +1.6 milioane de cetateni! cine sunt acestia cand tara se muta afara din cauza economiei deliberat infrante pe plan local? e poporul ales care si-a revendicat pamanturi de la rudele inexistente care au fost cetateni romani inainte de razboi? au venit sa isi pregteasca noul israel aici si ne miram ca avem legile antiromanesti pe fata?!

  • NU UITATI CA IN CHILE AU FACUT LEGE SA CONFISTE COPIII NEVACCINATI !
   NUUUU UITATI CA ASTA VINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PESTE TOT PE UNDE VOR INVINGE !
   INFORMATIA A FOST EXPUSA AICI IAR AVOCATA FILMATA ESTE INCLUSA IN SEDINTELE LUI CORONA AUSSCHUSS SITZUNGEN – (CRED CA sedinta nr.50 SAU CAM P’ACOLO, A FOST INDICATA EXACT AICI PE BLOG ) ATAC CONDUS DE AVOCATUL REINER FUELLMICH .

   EU ZIC CA E MAI BINE SA MURITI ACUM PE BARICADE LUPTAND !!!!!!!DECAT ATUNCI CAND V-AU LUAT COPIII , SA MURITI DE DURERE CA N-ATI LUPTAT ACUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   SI CA ATI RAMAS FARA COPII , BUNI DOAR SA VA TRAGETI UN GLONTE IN CAP IN LOC SA-I DATI DIRECTIA DICTATA DE AUTOAPARAREA LEGITIMA !

 2. De ce sunt marginalizati cei ce au facut boala ? de ce si acestia trebuie vaccinati? asta mi se pare cel mai suspect.

  Am avut Covid si am facut si analize amanuntite dupa boala , am nivelul de anticorpi la 96% … de ce naiba trebuie sa ma si vaccinez?

  Si apropo singurele diferente sesizate de mine prin comparatie cu gripa sezoniera au fost aparitia mirosurilor si gusturilor fantoma coroborata cu disparitia completa a mirosului si a gustului pentru circa 10-11 zile in rest ca si la gripa starea de febra musculara in tot corpul si toate celalalte simptome tipice gripei.

 3. Ma bucur prietene ca nu folosesti termenul corect “labarii” ci doar diminutivul inexistent in limba romana, ‘labareii”.

 4. Ar fi bine să mi se pregătească Kalashnikovul…dacă după ce mă împuşcă, mai vor să mă ‘ imunizeze’, le transmit să îşi introducă doza/ dozele undeva… …Io una, refuz să fiu vaccinatã, vie sau moartă..Chiar nu am treabă cu evreii, cu majoritarii, cu minoritarii, cu bogații, cu săracii, cu globaliştii, cu neomarxiştii, cu …NIMENI. Am o treabă cu manipulatorii jegoşi care au impresia că sunt nemuritori…Surprise, fete şi băieți…i, uite că nu sunteți…Şi…karma vă/ ne urmăreşte.Pe toți.Nu doar pe tonți.:))

 5. INJECTIA FINALA

  INJECTIA FINALA

  Preafericite Daniel,

  Apocalipsa in devenire

  Catedrala se va umple de morti
  Cadavre stivuite’n pronaos, in naos si in Sfantul Altar
  Asteptand Mantuirea promisa.
  Construiesti in zadar ?

  Sfintii pe pereti, plang.Toti.
  In trecut, erau rupti pe roti
  Azi, intepati de monstri si hoti
  Fulgerati pe strada si’n porti
  Cum vei raspunde pe eternul cantar ?

  E clipa, suna toaca, Preafericite
  Ca sa te’arati, Parinte !
  Deja clopotele bat ingrozite
  Bisericile se vor umple de morti. Sfinti si sfinte
  Dar si trupuri plecate nepregatite

  Iesi, te imploram, si cere tare
  Sa se opreasca masacrul vaccinarii
  Românilor, din si dincolo de hotare

  Numai tu poti, Parinte Patriarh
  Sa mai opresti macelul
  Programat, de la mic la ierarh
  Ingerul mortii ne masoara zelul

  Domnul va cantari, dupa chipul iubirii milostive
  Pe fiecare, dupa felul
  In care vom evita mortii
  In stive

  Hristos a Inviat, Preafericite !
  Toata suflarea asteapta cuvinte explicite
  Balanta Nemuririi suna tare
  Aceasta va fi jertfa ta.
  Cutezatoare. Pilduitoare

  Jertfa ta unica. Mantuitoare !

  +++

  INJECTIA FINALA

  Banescu e gura BOR
  Nu’i o cioara pe ogor
  Actioneaza murdar, criminal
  I s’a incredintat un canal
  Ce’l foloseste drept PUMNAL
  SHARE
  INJECTIA FINALA
  07.05.2021 21:01
  Dlui VB (Vulpe Batrana)
  Care infuleci oite din stana
  Esti infectat total de Satana
  Lasat’ai omenia si strana

  +++
  INJECTIA FINALA :

  Dom filozof SRI
  Din scaun cine te va clinti ?
  Robot transhumanist, dl Vasile
  Mai minte credinciosii, câte zile ?

  Sub epoletii’i de aur, mascati
  Stau agentii securisti masati
  Sa nu’i ia mandrul fotel
  Un crestin Aristotel

  Care sa ne fie model
  De credinta, dragoste si tzel
  Cand s’ar adresa marelui popor
  L’ar apara cu mult spor
  In fata tavalugului cotropitor

  Dle Banescu, nu’ti este rusine
  Sa ramai pe loc, cand ai explodat mine ?
  Cu cinism salbatic, propagi vaccinari
  Diavol negru, cu focul prin nari

  Parjolesti o tara si’apoi te miri
  Cat te’or mai tine, amicii SRI
  Si’apoi regreti, cu capu’n pereti
  Cine tacea, filozof ramanea

  Dar vorbesti la comanda
  Chiar de’ai fi general, o banda
  De agenti ticalosi te preseaza
  Sa adormi România treaza

  Stiu, intre SRI si Dumnezeu
  Ingerul pazitor te cearta mereu
  Ai curajul, paseste afara
  Te va lauda intreaga tara
  Daca vei denunta vaccinarea
  Minciunile, manipularea

  Altfel, te vei prabusi de pe cereasca scara !

  INJECTIA FINALA

  Sri istul Banescu e gura BOR
  Nu’i o biata cioara pe ogor
  Actioneaza murdar, criminal
  I s’a daruit un canal
  Ce’l foloseste drept PUMNAL !

  Ce’l infige, ca mii de seringi
  In credinciosii ce dau in branci
  Sa sustina Biserica, Tara
  Si sa faca si prunci

  Dar vaccinul ii va steriliza
  Si pe foarte multi, ii va masacra
  Am scapat de secera si ciocan (?)
  Si iata filozoful-buzdugan

  Suiera moarte, uragan

  Lumineaza’l, Doamne,

  Ca’i sarpe si urangutan

  Sa dea marturie Tie

  Ca sa traiasca, an dupa an !

  +++

  INJECTIA FINALA

  Stire AGERPRES FAKE !

  Dl Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei, si’a fracturat ambele picioare, cazand intr’o groapa in Catedrala, dupa ce’a incercat sa treaca neatent ? peste niste Sfinte odoare.

  Sentinta medicilor e categorica. Trebuie amputat.

  Dl Banescu e condamnat.
  Sa mearga in genunchi, neincetat.

  Breaking News

  Tocmai am aflat de la un credincios ca l’a vazut pe dl Banescu, care se ruga la Icoana Sfantului Ioan Gura de Aur
  In paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, in genunchi, cu lacrimi siroi, metanii facand.

  Sfanta Gura, minune, a inceput sa graiasca, adresandu’se penitentului si certandu’l :

  Vasile, tu porti nume de mare sfant
  Ce L’a slavit pe Domnul
  Prin fapta si cuvant
  Ce’a ajutat tot omul
  Cat traii pe pamant

  Daca vrei sa ai viata
  Si vertical sa fii
  Deschide’a ta Gura
  Si’ncepe’a glasuii

  Si filozoful BOR se puse’a vorbi :

  O, Doamne’al indurarii
  Si Maica Ta Curata
  Ce rau facut’am tarii
  Cu vorba’mi blestemata

  Impins’am la boli grele,
  Nenorociri si moarte
  Milioane de oameni
  Ce nu vor avea parte
  Decat de’o vaccinare
  Si saci de plastic, sparte

  Vindeca’ma, Parinte,
  Si Tu, Sfanta Fecioara,
  Voi repara tot raul
  Si voi inchide haul
  Ce’am deschis, fara minte

  Atunci Izvorul Tamaduirii tasnii
  Si printre candelabre si faclii
  Maicuta Domnului impodobi
  Pe viitorul mucenic, VBe !
  SHARE

 6. Textele din scenarita covidiana sint doar prilej de sminteala, imi pare rau sa va atrag atentia.
  In momentul in care intram in discutii cu si despre SARS, testare, COVID, … statistici, “vaccin”/vaccinare… am intrat in jocul schizofreniei marxiste.
  NU A VAZUT NIMENI UN VIRUS.
  Procedura PCR nu este test si nici nu are capacitate de diagnosticare.
  COVID este denumirea generica “de acoperire” pentru executia cu forta medicala a oamenilor suferinzi din diferite motive medicale. Nu este vreo legatura cu “inventia” COVID, autopsiile au dovedit clar – sint unele situatii de pneumopatie datorate exploziei de populatie bacteriana daunatoare. Forma gripala, mai mult sau mai putin tipica – nici nu are o semnificatie deosebita, e NORMALITATEA lumii in care traim.
  Nu se poate face statistica din minciuni – de aceea nici o statistica nu se refera la realitatea obiectiva si nu se cuvine a fi “anuntata”.
  s.a.m.d.
  Din start trebuie stopata propaganda covidiana.

  Ar fi bun un “jurnal de pe frontul anti-Covidian”, un fel de relatari despre “starea de asediu a Crestinatatii”.

 7. INJECTIA FINALA

  Preafericite Daniel,

  Stai intre moarte si viata,
  Sangele ingrozit ingheata
  Nicand, in istoria trecuta
  Nu fu un pericol mai mare
  Pentru imensa obste tacuta

  Trebuie mai mult decat sarindare

  Oamenii’s omorati miseleste
  In poporul crestin, vaccinul izbeste
  Revolta Românilor creste

  Tacerea ta ii umple de uimire
  Pe altii, de greata
  Nu vad actiune si compatimire
  Cum sa nu se mire ?

  Destul sa declari pe Trinitas
  Ca pana acum ai fost fara glas
  Amenintat cu moartea de agenti patogeni
  De factura locala sau alogeni

  Sau alta explicatie, conteaza
  Sa scapam de moarte si groaza

  Si’acum, ai decis sa vorbesti
  Ca voievozii din povesti
  Fara de frica, doar Dumnezeu
  Te’o apara, cum bine stii, mereu

  Cu Crucea luptatoare si cu sceptru
  Vei fi viteazul, ce rosteste dreptul
  Cuvant jertfelnic, cutezator
  In fata railor ce morti ne vor

  Nici sinodul BOR, cu mici exceptii
  Nu’si face datoria
  Sa’I informeze pe crestini
  De’otrava din injectii

  Haideti, ierarhi si cler
  Fratii nostri, sa’i infruntam
  Pe’adevaratii monstri

  Pana urcam la Cer !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *