Home / Educativ / Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului

Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului

Incorect Politic
Mai 8, 2021

Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statuluiDan Chitic

Via DanMVChitic Necenzurat (Telegram):

În România s-a vaccinat DOAR 17% din populație!

Guwernerul PrimSinistrului Cîțu propune limitarea drepturilor celor nevaccinați.
A tuturor celor nevaccinați, fără osebire!

Ultima dintre propuneri este ca cei nevaccinați sa nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului, deși plătesc aceleași impozite.

Pentru prima oară in istoria recentă majoritatea este considerată un pericol pentru minoritate, motiv pentru care li se abolesc rând pe rând toate drepturile fundamentale.

Înțelegeți că avem o minoritate privilegiată?

Înțelegeți că suntem in plină dictatura?

Înțelegeți că avem un guvern bolșevic?

Înțelegeți ca trebuie să ne recâștigam libertatea și suveranitatea?

Înțelegeți de ce trebuie sa susținem toți cei 83% #LegeaSuveranității?

Iată cum ne apără și ne întărește drepturile noastre, ale celor 83%, Legea Suveranității:

“Capitolul III – Măsuri pentru întărirea stării de drept și protejarea interesului superior și suveran al poporului și cetățeanului român

13. Limitări ale drepturilor și libertăților fundamentale ale omului nu se pot stabili prin Ordonanță de Urgență sau acte administrative normative.

14. Se abrogă Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

15. Tratamentele și dispozitivele medicale pot fi administrate, respectiv aplicate cetățenilor români doar prin obținerea in prealabil a acordului și consimțământului informat și scris al pacienților sau al reprezentantilor legali ai acestora, in urma unei prealabile si obligatorii informări făcute verbal si pe baza prospectelor-documentatiilor oferite de producatorul medicamentelor sau dispozitivelor propuse, exceptate fiind urgentele medicale care pun viata pacientului in pericol si necesita un tratament imediat. Niciun cetățean nu poate fi discriminat pozitiv sau negativ ca urmare a acceptării sau refuzului unui tratament sau dispozitiv medical.

16. Nu se pot comercializa medicamente sau dispozitive medicale sau aplica tratamente medicale pentru care producătorul nu oferă garanții si nu isi asuma responsabilitatea deplina a reacțiilor sau/și efectelor adverse, interacțiunilor medicamentoase, efectele pe termen scurt si îndelungat, efectele asupra sarcinii, alăptarii şi fertilitatii și nu oferă remedii și/sau solutii dovedit viabile împotriva acestora precum si despăgubiri. Totodată, este interzisă comercializarea medicamentelor, vaccinurilor, dispozitivelor medicale și a altor produse farmaceutice pentru care nu s-au efectuat studii clinice complete și nu exista avizari naționale potrivit metodologiei stabilite prin Legi.

17. Este interzisă orice formă de reclamă comercială la televiziune, radio și pe rețelele de socializare pentru medicamente autorizate sau neautorizate, vaccinuri, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice.

18. Se modifică art. 297 cod penal – Abuzul în serviciu – după cum urmează: 1. Se modifică al. 1 care va avea următoarea formulare: “Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește cu încălcarea legii în scopul obținerii unui folos necuvenit și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.” 2. Se modifică alineatul 2 care va avea următoarea formulare: “(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, îngrădește exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situație de inferioritate pe temei de rasă, naționalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenență politică, avere, vârstă, dizabilitate, acceptare sau refuz al unui tratament sau dispozitiv medical, boală cronică necontagioasă, sau infecție HIV/SIDA, CoVid19 sau altele asemenea.” 3.

10 comments

 1. unde se sustine legea suveranitatii?

 2. Testati-netestati, cu-fara botnitaa, distantati-apropiati, vaccinati-nevacinati, noi gaselnite ale papusarilor de a manevra mai bine marionetele in drumul lor catre sclavie.

  • Foarte bine! Cu complicitatea activă a medicilor asasini, și cea pasivă a aproape tuturor celor ce lucrează în domeniul sănătății, sistemul de îngrijire medicală gratuită, din partea Statului, a devenit unul de ucidere discretă a populației. MINISTERUL SĂNĂTĂȚII A DEVENIT MINISTERUL MORȚII, MINISTERUL EXTERMINĂRII POPORULUI ROMÂN.
   De notat că:
   1). Așa numita îngrijire medicală gratuită, din partea Statului, nu a fost niciodată gratuită. Bună, mai puțin bună, rea sau de-a dreptul criminală, îngrijirea medicală a fost totdeauna plătită de cotizațiile obligatorii achitate de toți cei ce lucrează sau au lucrat, de toți cei ce plătesc sau au plătit impozite, etc.
   2). În momentul de față, așa numitul ”STAT ROMÂN” este principalul, poate singurul dușman al poporului român. În consecință, nu putem aștepta nimic bun de la banda de hoți și de trădători, deghizați în guvern. Toți actualii și foștii miniștri, începând cu asasinii președintelui Ceaușescu și distrugătorii României, pe care regimul național-socialist al acestuia reușise totuși să o construiască, toți trebuie arestați, judecați și condamnați fără milă. În consecință, orice Român capabil să-și slujească poporul, să-și apere țara și familia, orice Român capabil să poarte o armă trebuie să știe contra cui să o îndrepte, îndată ce se va prezenta o ocazie. MOARTE TRĂDĂTORILOR! Această exigență revoluționară trebuie să fie dezideratul național al întregului popor, inclusiv al naționalităților conlocuitoare.
   3). Lupta este pe viață și pe moarte. Orice militar responsabil, orice securist patriot este îndreptățit să aresteze, să judece și să execute orice trădător din fruntea țării, în frunte cu actualul neamț și actualul guvern de escroci, trădători și pungași. Viitorul TRIBUNAL AL POPORULUI va legaliza arestarea, judecarea, condamnarea și executarea tuturor trădătorilor, în frunte cu INFAMUL PREȘEDINTE KLAUS WERNER IOHANNIS, întregul guvern CÎȚU, și întregul guvern ORBAN.
   Așa să ne ajute Dumnezeu!

 3. DACA aia care au propus aberatia asta pot demonstra ca spitalele cu toata aparatura din dotare cat si specializarea cadrelor medicale, medici, asistente, infirmiere etc, au fost facute DOAR din banii injectatilor, atunci da, noi, cei nepacaliti, putem accepta ideea asta. Altfel nu!

  • Stimata Doamna,
   NIMENI NU STA DE VORBA, NU DA SOCOTEALA!
   Nici Dumneavoastra, nici mie, …nici altui … goy.
   Intelegeti?

 4. sa se aleaga praful de campania lor de vaccinare . SA SE VACCINEZE PULITICIENII CU TOT NEAMUL LOR ACOLO …NU MA VACCINEZ . JOS CU VACCINAREA IN ROMANIA.

 5. Suveranitatea se afirma si se IMPUNE prin dobandirea CU FORTA.
  Pe cel tare trebuie sa il respecti.
  Asa-zisa lege a suveranitatii nu are nici un fundament – e o declaratie quasi-poetica.

  Si sustine nediscriminarea “de gen – asa ceva nu se poate sustine fiindca “genul” este dovada de schizofrenie.
  Cat de frumos ar suna poemul suveranitatii, eu nu votez tematica “inghitita” de dl. avocat, cea cu “genul”!
  Si nu am mai citit pana la capat ca sigur mai sint devieri si aberatii “politice”.
  ….
  Asta este problema cu cei priceputi la vorbe, fie si din domeniul “dreptului” – nu lupta practic ci negociaza.
  Negocierea cu inamicul este compromis, este renuntarea la principialitate.
  Este timpul faptelor – strivirea capului sarpelui.
  Vrajmasii lui Hristos si-au anulat dreptul la viata, nu noiputem ierta ci trebuie sa-i e-l-i-m-i-n-a-m cu forta.
  Orice altceva este complicitate, renuntare, sinucidere; va fi prea tarziu cand si daca abia atunci ne vom trezi – in gura “balaurului”, legati fedeles.

 6. Nu vor sa admita nevaccinati in spitale, perfect, nevaccinatii sunt scutiti de plata CAS – 10% din salariul brut. Nu mai platesc taxe. Ca si-asa cand te duci la medic cu programare prin Casa, te amana luni de zile si tot la privat, cu banii jos, ajungi. Sa vedem, le va conveni? NU CRED!

 7. Eu cred ca este cumva contraproductiv sa ne mai pacalim ca traim intr-o democratie. Este clar ca ceea ce traim este o dictatura pe fata, traim practic cel de-al 3-lea razboi mondial, unul psihologic. Orice vedem astazi pe tv si in deciziile pe care le iau decidentii nu ar mai trebui sa ne surprinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.